לא יודע לאיזה פיל אתה מתכוון, אלו הפילים שיש אצלי בסלון:
קובץ מצורף 129564
Printable View
לא יודע לאיזה פיל אתה מתכוון, אלו הפילים שיש אצלי בסלון:
קובץ מצורף 129564
במילים אחרות - הפדיחה המקומית הפכה לנזק גלובלי לדיפנדר. באמת מדהים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
כי עד עכשיו כל הסרטים היו בסביבה מבוקרת מבוימת או מציגה עבירות אירופאית טיפוסית של קצת דרכים בוציות ומדרגה חביבה בגובה מדרכה.
גם הקטע ה״קשוח״ בנמיביה היה בירידה.
כן,
אני מסכים זה פספוס גדול לקחת אותו למשלט.
חוץ מרוביקון עאלק סטנדרטי, אף רכב שמשווק בארץ כמו שהוא יוצא מהחברה לא ייצא טוב.
היה צריך לקחת את הדיפסקברי עמוס למסלול סופש קלאסי בנגב, ים החולות להר הנגב, כזה שמייצג חלק נכבד ממה שרכב מסעות כזה יכול לפגוש בעולם.
אני בטוח ששם הוא היה מככב.
אף SUV משפחתי, בטח לא 7 מקומות - לא היה עושה את זה יותר טוב. כולם לא ייראו טוב שם.
גם הSUV המשפחתי של ג'יפ (שהוא בכלל לא 7 מקומות ולכן בסגמנט אחר)
רוביקון או היילקס לא באותו סגמנט ולא מהווים פוטנציאל לאותו לקוח. מבחינת הלקוח של דיפנדר - זה כמו שתגיד להם שרייזר יעלה שם בלי בעיות.
אסף.
אם הדיפנדר היה בעל חיים - כל המשתתפים היו מואשמים בהתעללות.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
נגיד..
והפתפיינדר שהיה נוכח? כמה מושבים?
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
מי עושה גמח ושם קישור לשרשור אצל הגויים? אני לא מוצא בנייד ותקוע בקטיף מיותר בצפון עם זמן להרוג
גם מי שבחר למתג את הדיפנדר כ'רכב מסעות' - אני חייב לומר שאני אישית לא הייתי בוחר רכב כזה למסע אמיתי חוצה יבשות או מדינות. למסע כזה צריך רכב שאפשר לסמוך עליו - יותר מכל דבר אחר. אני לא מחפש רכב אנלוגי ומכני שיתקלקל ויישבר כל הזמן אבל אפשר לתקן בקלות. אני מודע היטב לזה שהטכנולוגיה איתנו כדי להישאר ושהיא סך הכל אמינה.
אבל לקחת רכב שפתאום עלול להחליט שהוא לא מסכים שתפתח את דלת תא המטען כי יש איזה בעיית תקשורת בין הבלם חנייה לידית של הדלת (בעלי דיסקברי 4 - נשמע לכם מוכר? ) ... לא.
לטיול בנגב? למה לא? יומיים של הסתלבטויות מחבריך לטיול ואז למוסך או לגרשון או לרמי. אבל אי שם במדינה שאתה לא יודע אפילו מי הגרשון שלה? מה עושים בכזה מצב? ואיך אפשר לצאת למסע אמיתי בלי לסמוך על הסוס שלך?
אסף.
זה שהוא ממותג כרכב מסעות לא בהכרח אומר שזה כזה, או לחילופין, איפה המסע שלך?
צפון אמריקה? שלצורך העניין זה ממש לא אמצע אפריקה.
באמצע אפריקה, איפה תמצע גרשון בעיירה הקרובה שיידע לדבר עם רכב כזה?
מה גם שמרבית המיתוג הוא ״אם אני רוצה אני יכול לצאת למסע, וזה עושה לי נעים בראש בפקק הייתי לעבודה״, עצם המחשבה על היכולת.
לא נכנס בכלל למיתוג החברתי שחשוב לא מעט ובזכותו יש בארץ לא מעט רוביקונים שביד הראשונה כנראה שאף פעם לא ישלבו בהם low או נעילה.
אני כן מצפה שהגיזמואים שמיועדים בדיוק לחתך הזה יעבדו טוב יותר ממה שצולם.. כי משלמים המון כסף עבורם.
ראיתי לא מעט איך הגיזמו האלו עובדים בדיסקו 3/4, ושם זה ממש עובד, ועובד טוב עד כדי תחושה מזוייפת של יכולת גבוהה לנהג ברמה בסיסית.
אז אולי דיי. למה מיתגו ככה ולמה מיתגו ככה... הדיפנדר מת. יחי הדיסקברי 5
6. את ה5 פיספסת כי הם לא נמכרים כנראה.
אסף.
כנראה... הפסקתי לספור אחרי ה2. למרות שלאחי יש את ה4
טוב לדעת וזה מחייב פתיחת שרשור של אחיך עם תיעוד ההוצאות.
משום מה רק גולש אחד בעל לנדרובר מודרני שיתף אי פעם.
אסף.
כאילו ששרשור תיעוד הוצאות של לנדקרוזר או רנגלר כן יש פה 🤣
בינתיים גם מה שאמרו על אמינות והדיסקו 2, הינה סרטון ההשקה:
https://youtu.be/fCgFYJ1VFAc
גילוי נאות - אם אתה מתייחס להערה שלי אז הכוונה שעליתי את זה בעבר ולא בשבוע שעבר. ואכן העליה אז היתה ללא הדרמות שראינו בסרטון.
מתוכנן לעלות את זה מחר (הפעם עם לנדקרוזר). אדווח אחר כך.
מעדיף לדבר בשפה של הוכחות ולא השערות או אמונות.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
אחי לא מהסוג המשתף, גם לא ממש נכנס לפה יותר. אבל הרכב לא יורד לשטח.בכלל וגם לא נוסע הרבה. לזכרוני ביישור קו בוצע טיימינג וכו, משאבת הכריות דלפה והוחלפה בעלות (חלק) 150 פאונד. היה חשד לתקלה באחד המחשבים שהתגלה כמינוס מצבר רופף וזהו, נחזור לדיסקברי 6https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8a64d61e4d.jpg