אמיר !!! אתה לא חושב לשים לשרשור המבזה הזה סוף??
Printable View
אמיר !!! אתה לא חושב לשים לשרשור המבזה הזה סוף??
ברוך, השרשור שלך. אבל קח בחשבון שלא כל הגולשים יודעים שהכינוי "אידיוט" הוא בעצם חיובי.
אני מבקש להחזיר את הדיון להיות מה שהוא אמור להיות. תיעוד והתייעצויות. אין בעיה עם הבעת דעה, או ביקורת, אבל חברים - נא לשמור על הטעם הטוב.
אסף.
גל אתה צודק חוזר בי יש כמה קבוצות שמתארגנות בדרך כזו או אחרת וזה דבר חיובי ממש לא שלילי וכמה שיותר יותר טובככה גם נגיע לרמת מצוינות איכות ומקצעיות .וגל מה אם הרכב שברוך בנה וארז בדרך כלל נוהג בו ועכשיו הרכב הזה?
אני מבקש קצת סדר
הרכבשל קטרפילר נקרא ג'ונסון
רק השעון ידבר
ברוך, יש לך 55 ק"ג מרוצ'טים לסרן?! למה
למה אתה שואל?
אני מניח שהנהג הכי טוב....
זה לפחות עד שיהיה רישוי לכלים, שאז אני אנהג - כלומר בכל מקרה זה יהיה הנהג הכי טוב :cool:
זאת, אגב, גם התשובה לגל שחם שמרשה לעצמו לזרוק כל הזמן הצהרות(רובן לא נכונות, לא שזה איכפת לו) - לי יש שלושה רכבים שיכולים להשתתף במירוץ הקרוב: הטרופי טראק, הרכב החדש שבשרשור הזה, וגם הסובאגי שאריה פאהן עשה עליו את חוצה ישראל לפני אי אילו שנים.
לכן, ברור שיש לי קבוצת מירוץ שיש לה הכי הרבה כלים בארץ...:twisted:
אבל בעצם, למה לקלקל לגל את ההצהרות שלו עם עובדות ? :rolleyes: ?
במחשבה שניה, מה יהיה? אני הרי לא מסוגל לנהוג על 3 רכבים, נכון?
אז אולי צריך להקים קבוצת מירוץ באופן רשמי!!
אז הנה, יוזמה חדשה להקמת קבוצת מירוץ חדשה של 3 כלים מענינים ובעלי פוטנציאל רציני - תנו רעיונות והצעות.
כן, אבל הניסויים בשטח טרם החלו.
אתה רוצה לבצע את הניסויים וללוות את תהליך הכיול?
ברכב הזה אין שמשות וצריך לנהוג כמו באמריקה עם קסדות מלאות ומשקפי אבק, מה שעלול לקלקל לך את התסרוקת....
אז ראשית אל תצא בהצהרות שיש לך שלושה רכבים למרוץ הקרוב...
ועכשיו ברצינות, כיול אצלי ברכב נעשה ע"י און יעקובסון ועידו כהן,במשך יום שלם,בשטח,נסיעה במסלול מעגלי, לא ארוך במיוחד,נגיד 10 ק"מ מקסימום,המשלב כמעט הכל.קפיצות,פניות שונות ומגוונות,סיבובי פרסה,דיצ'ים ובמפים. יש מסלול כזה באזור בית קמה,חוות פיליפ.
כל כך הרבה זמן וכל כך הרבה פעמים של ניסוי ותהייה,זה מתחיל בכלל בלחץ האוויר,הרכב מתנהג שונה כל כך בלחצי אוויר שונים ובלחצי אוויר שונים בין הסרנים השונים.פשוט צריך לשנות כל הזמן ולצאת לסיבוב,לשנות ולצאת לסיבוב.
רק לדוגמא: בלי לשנות כלום בבולמים או בקפיצים,יצירת לחץ שונה בצמיגים מאחור ומלפנים ייצר שינוי תהומי ביכולות הרכב להסתובב.
שלא נדבר על גובה המרכב מלפנים לעומת מאחור,קשיחות הבולמים (במידה ומתכווננים),קפיצים והיחס ביניהם.
כיול רכב הוא עיניין למקצוענים ואני לא יכול עדיין לעזור לך.
את כל הרכבים שהיו לי כיילתי במהלך אימון עם און יעקובסון.
גל במקום להשמיץ אולי תוריד תכובע בפני ברוך על כך שבכל כמה חודשים מוציא מסדנאתו רכב מירוץ כזה או אחר (ברוך תמשיך ככה).וברוך אולי כל ההערות ההשמצות של גל מגיעות מהערות שאתה זורק בכל רגע שצוות סרטינה משחרר תמונות כאלה ואחרות לעולם ואולי מסיבות אחרות אז ברוך אתה צודק בקשר לגל אך מה אם ההעקיצות שלך לצוות סרטינה אם הבאגי הווירטואלית ונכון הרכב כבר מזמן היה צריך להיות מוכן אבל מצד שני ברוך הצוות בונה את הבאגי בזמנו הפנוי ואולי מפעת מקצועם (איני מכירם בכלל)אינם פנויים לבניה והתעסקות אם הרכב בכל זמן שהם חפצים בכך ואילו אתה שאתה עורך דין אי אלו שנים ואני מאמין(גם לא מכיר אותך אישית)שאתה הצמעאי ועשיתה לביתך הרבה לפני עיסוקך ברכבים יכל להרשות לעצמך להגיד היום אני בסדנא כי ביום ראשון אין לי הרבה תיקים לטפל או מעביר את הטיפול לעוזר אז ברוך וגל קצת כבוד קצת צניעות יהיה טוב לכולנו.
JEEP.IL , אתה כמו רבים וטובים אחרים לא מכיראת הלך הרוח בין גל לברוך ולכן לוקח ללב.
שתי הנבלות מדברים בצורה הזו כי ככה לימדו אותם והם לא יודעים אחרת (למעט פיוטים אחדים פה ושם) אבל בסה"כ הם לא באמת מעליבים או נעלבים אחד מהשני.
כן, זה מציק בעין, כן זה מלכלך את הפורום, אבל זה המחיר שאנחנו צריכים לשלם...
קח טיפ ממני, תתנדב להיות מרשל בתחרויות שבהם הם משתתפים ותנקום על ידי עיוות זמני הסיום :mrgreen:
נכון, אבל זה שאתה ח... של נהג, או לכל היותר נהג בינוני, פוסל גם פוסל.
שלא תחשוב, זה שאמרתי לך שתבוא לנסיעות מבחן, זה בשביל שסופסופ תבין מה זה רכב אמיתי ולא איזו בובה קופצנית שאתה רגיל אליה...
וקצת ברצינות - אני גם יודע שאתה לא מסוגל לערוך כיול ונסיעות ניסוי. האמת היא שזה בכלל לא פשוט וצריך בשביל זה הרבה ידע, תחושות ובעיקר נסיון. חוץ מזה, העובדה שאין לך די ידע טכני והבנה בבניה של רכב, בהחלט לא תאפשר לך להתמודד עם הנושא.
אולי כשתגדל, מי יודע....:cool:
הנה עוד כמה תמונות
איזה קווים, איזה יופי, איזו עוצמה, אני פשוט מת על עצמי :cool:
יש לך צ'אנס לחזור בך, גל, אחרת אני עלול לעלות עליך עם הדבר הזה באחד המירוצים הקרובים :mrgreen: :mrgreen:
...אתה צודק, אני מתנצל זה פשוט מדהים.