תגובה: באגי חד-מושבי עבור קטגוריית OP2000
כניראה שאני מתפרץ לדלת פתוחה ...
אבל מה רע קדימה ?
לפי מה שרואים מפה יש לך מקום.
תרויח מקום עם זרימת אויר יותר טובה (אחורה למעלה מלא מערבולות אויר ווקום ביחוד אם תרכיב שמשה או חצי שמשה קידמית)
תרויח עוד מיים לעבודת הקירור (צינורות יותר ארוכים עד הרדיאטור)
תבנה את הפחים קדימה שיזרקו לך את החום לצדדים ולא לרגליים.
תרויח עוד מישקל קדימה (מה שחסר בדרך כלל לתצורות האלה)
ותרויח יותר ביטחון
אני מאמין שחשבת על כל זה פשוט לא כתבת על זה
בהצלחה
ניראה טוב
טל
1 קבצים מצורפים
היום ערכתי הכרות רשמית בין שלוש מרכיבים בפרוייקט המנוע לגיר ואת שניהם כשהם מחוברים כצמד לשלדה שכבר ממש השתעממה לבדה בחצר ( אף אחד לא התייחס אליה כבר כמה חודשים :mad: )
לפחות בינתיים לא נראה שישנם בעיות והשידוכים עברו בהצלחה מלאה :cool:
ובהזדמנות זו חג שמח לכולם
קובץ מצורף 44078
היי דני ,
נראה אחלה , בנית גם את התושבות מנוע ?
עם כן תן גם תמונות שלהן .
חג שמח .
עידו
נראה מעולה, תגיד מה השכנים אומרים על הבאגי שנבנת להם בחצר הבית?
היי דני
דבר ראשון בהחלט נראה מעולה! כולי קנאה!
דבר שני אותי מעניין מאוד "השידוך" שנעשה בין המנוע והגיר איך, כמה ,ולמה תן פרטים.
אני כנראה גם עומד לפתוח משרד שידוכים (צמד ברירה) בין המנוע שיש ברשותי לגיר 4x4 שעוד לא ידוע מי הוא היה
שלום דני תן פרטים : אילו חלקים צריכים עוד להגיע מחו"ל ?
דני אם אפשר תן פרטים על הדברים שאתה מביא - מי מה ואיך בחרת, הרדיאטור למשל... כשהפרויקט של סרטינה היה בתהליך השתדלתי לספק פרטים על חלקים מהותיים כמו המיסבים הסרן ומערכת ההיגוי, שעד אז היו לא הכי ידועים בארץ, כך נהג גם ברוך לעיתים. רדיאטורים זה עדיין די חור שחור מבחינת מידע בארץ, הרוב משתמשים ברדיאטורים מרכב רגיל, פה ושם מישהו מביא או מייצר משהו יחודי אבל בלי הרבה פרוט.
תתחדש :)
פרוייקט מאוד מעניו עבורי.
נמרוד כשאני נתקל "בחור שחור" ומערכת הקירור של המנוע נופלת להגדרה הזאת, אני פשוט בודק מה עושים מעבר לים ומעתיק או מוסיף טיפה ליתר ביטחון.
החברה מעבר לים שמשתמשים במנועי אקוטק מרכיבים רדיאטורים מאלומיניום במידות 31/13/3 אינטש 2 שורות, לאחר מספר בדיקות בארץ הבנתי שלא אצליח למצוא יח' מקבילה ובמחיר שפוי וגם איכות המוצר מוטלת בספק (מפרקים רדיאטור קיים בעובי של 1 אינטש ומייצרים תופים ומבקשים כפול כסף ממה שעלה לי לייבא, ועוד מתייחסים בחוסר סובלנות)
בסופו של דבר ישבתי על המחשב וחרשתי את חנויות האונליין, בחנות של סמיט ראיתי רדיאטור אלומיניום 2 שורות של גריפין במידות 31/16/3 שמתאים לי בול ברכב ובמחיר מצחיק באופן יחסי (הסוד הוא לחפש מוצר אוניברסלי ולא מוצר שמתאים לדגם ספציפי של רכב בדרך כלל המחיר הוא חצי ....... ), החיסרון היחידי הוא שאני צריך לייצר לרדיאטור תושבות.
מורן אני עדיין צריך להזמין מחו"ל את מערכות ההגה,בלמים,הנעה וכנראה שגם את הבולמים והקפיצים ומיכל הדלק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
baga
תתחדש :)
פרוייקט מאוד מעניו עבורי.
תודה בז
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OP2000
בדיקה של ההרכבה הכללית ושל תושבות קליפרים שהודפסו על נייר לפני שליחה לחיתוך לייזר
הקליפר מתוצרת וילווד (4 בוכנות) וצלחת בלם מאווררת מגיעה להרכבה מגיפ סופה
אהלן דני ,
אני מקווה שלקחת בחשבון את עובי החומר של התושבת קליפר ושזה לא העובי של הנייר :rolleyes::D.
הדוושות גם של וילווד ?
עידו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
הדוושות גם של וילווד עידו
כן.:cool:
דני שלום
פשוט פרויקט יפה .כיף לראות איך הפרויקט מתקדם .
אני חושב שאילת על המפה .שתי פרויקטים לא קלים מהבחינה של חוסר בהכול אין חרטים אין סרטטים אין חלקים אי אפשר לקפוץ לקנות משהוא הכול צריך להוביל לאילת בשביל איזה חלק שולי צריך לתכנן נסיעה למרכז פשוט סיוט רק מי שעובר את זה יכול להבין כמה קשה באילת יצא לי לא פעם לעלות למרכז בשביל בורג פלדה אינצי בשביל איזה תושבת להוביל את הרכב למרכז אין מכונאים עד לפני שנה לא היה דלק 98 באילת .איזה סיוט להוביל חביות דלק מהמרכז .
בקיצור 2 פרויקטים לא קלים אבל מראים שגם בתקציב יחסית דל אפשר לבנות כילים מאוד יפים
אני חושב שעד שנה הבאה יהיו 3 רכבי ראלי ריד מאילת אבל זה עדין סוווווווד
שייקה, למה אתה אומר 2 פרויקטים ? הפרויקט שלך לא נחשב ?