יש תמונות ? פרטים ? כמויות ? יאללה תקיאו את כל הדיגיטיליות שלכם!
הכי כיף זה לשמוע ביקורת:?:
Printable View
יש תמונות ? פרטים ? כמויות ? יאללה תקיאו את כל הדיגיטיליות שלכם!
הכי כיף זה לשמוע ביקורת:?:
היה פשוט מעולה!! :)
בירה, חבר'ה טובים שכיף להכיר, מזג אויר נעים, ספונסרים מפנקים - לא צריך יותר מזה.
140 כלים לא?- בהחלט מכובד!
והמאזן הכללי עדיין לטובת הגמד הנצחי- הסמוראי (אותי זה הפתיע)
הרבה תודה לרותם, אלדר ואפי - יצאתם גדולים! יישר-כוח!!!
ואני רק שואל:
איפה השנוויץ הטוניסאי?
תודה לכל המפרגנים.
לגבי כמות הרכבים המספר הוא 144 רכבים.
יפה, זו כמות מכובדת מאד. יש חלוקה לפי סוגים ?
לא הייתה חלוקה לפי סוגים.
לדעתי היה כמעט מספר זהה של סמוראים וג'מיני.
העלתי כמה תמונות לשרשור תמונות.
חייבים להודות לרסטה על הבנדולרה...!
באמת אחלה מתנה.. סוגרת לי את הפינה יופי יופי.
היה נחמד לראות את ההשקעה מצד הספונסרים והחברים בפורום.
היה מאוד צבעוני.. לטוב ולרע.
היה נחמד לראות גם נשים... ולא רק חנונים עם ג'יפים. ;)
נהנתי, ...תודה לכם!
תודות למארגנים ולנותני החסות על אירוע מוצלח מהנה ויפה.
יש לנסות במידת האפשר מה שביכולתנו במיפגשים הבאים לנסות למנוע מופעי ראווה פיראטים חסרי אחריות (כמו ויטארה קצרה שחורה שילד קטן הוצא ממנה לאחר שנתקעה ולפני שנגררה למעלה) על מנת שלא יסתיימו חס וחלילה באסון .
עומרי פתאום ראיתי את ההודעה שלך.
אני אוהב את כולכם, באמת אוהב, אבל קצת התאכזבתי מהזוקיאדה הראשונה שלי.
כנראה שגודל הציפייה היה כ"כ עצום, שפשוט כשהיה מה שהיה (היה נחמד מאוד חייב להודות) זה קצת איכזב אותי.
ההתארגנות הייתה למופת,ף ההכוונה והשילוט מדוייקים מאוד, לא התברברתי בכלל בכיוונים והיה בסך הכל כייף.
בגלל שבאתי מהדרום הרחוק (באר שבע) ובגלל שהייתי צריך לשוב במהרה לעירי, לאחר טיול קצר עם חבורה קטנה, לקחתי את עצמי ופשוט הלכתי.
אני מעריך את כל העזרה שנתנו לי, אני מעריך אותכם מאוד כאנשים ולהבא, בטיולים והזוקיאדות הבאות, אבוא קצת יותר מאורגן ומסודר.
תודה לכם על יום נפלא וכייפי שחוויתי
היה אירוע פאנטסטי!!!
תודה לכל מי שנתן יד בדבר!
טל.
דבר ראשון חברים,היה מפגש מיוחד וטוב! כל האנשים שהיו צריכים להגיע הגיעו ואני גאה בכולם!
דבר שני, ומכעיס מאוד,שהויטרה השחורה התחילה לעלות,ישבנו אני כמה חברה מהמתלם ועוד כמה ג'יפאים שנימצאים בשטח הרבה שנים,ולא האמנו שהילד יושב עם חלון פתוח!!! בתוך הויטרה ואבא שלו נאבק בסלעים כאשר הרכב כבר חצי באוויר! כמובן שברגע שהרכב נכנס לשיפוע,רצתי מהר להוציא אותו,ואני לא מבין איך אני שיצאתי מהקצה השני של האירוע הגעתי לפני הרבה אנשים שהיו ממש מתחת!
חברה,ילד באוטו=לא מנסים לריב עם השטח! פשוט לא!
בנימה יותר אופטימית,תודה לכל הספונסרים,וכל האנשים שתרמו וארגנו!
מחכה לזוקיאדה 2011!
משהו אומר לי שזה עם הויטרה לא ממש קורא את השרשור הזה..אז למה העצבים ?
האמת,שאני לא יודע אם זה בישבילו ספציפית,זה לאנשים שגולשים פה,שאולי חשבו על זה,ולחובבי שטח חדשים שיצטרפו,יראו את השירשור ויביניו מהתחלה,שזה אסור בתכלית האיסור!
העצבים /תגובה הם בגלל הילד הקטן (לא תעמוד מכנגד...).אם היה לבדו,ניחא.למרות שגם אם היה לבד הקהילה/פורום לדעתי לא מעונינת שתאונה עם/בלי נפגעים תתלווה לאירוע שנתי שלה.הדבר לא יוסיף לשמה בקרב הציבור בכלל ובעיני המשטרה בפרט שתתמגנט על אירועים דומים בעתיד.לכן לכולנו משתתפים/מארגנים אחריות שפעלולים חסרי אחריות לא ישנו במחוזותינו.(ברגע הראשון שראיתי את הויטארה בשפ"צ מסוכן נזכרתי בסופה/cj פתוח שלפני כמה שנים התהפך במידבר ואב ובנו או רק הבן נהרגו).*
כנראה לא הייתי ברור.
הכעס והעצבים מובנים ומוצדקים..אבל תשומת הלב שניתנת לזה בפורום, ועוד יש שטענו כאילו מארגני האירוע גם אחראים על הנושא, זה מה שלא מובן לי. עזוב, לא שווה למלא את השרשור הזה בעניין הזה, אני מוכן להתדיינות בנושא בה"פ.
ראיתי את התמונה של הויטרה הזו, באלבום שהועלה עכשיו בשרשור תמונות - אכן דביליזם לשמו.
במהלך הטיול שלאחר המפגש שמעתי גם על ג'ימיני שהתהפך, יש אמת בדבר?
לגבי הטיול בסוף במפגש לי לא ידוע על ארוע כזה מה שכן בוודאות בסוף המפגש שהרוב כבר התקפלו גימיני שחורה אין לי מושג של מי התהפכה על הצד בנסיון לכבוש את העלייה השמאלית ביותר זו עם הקוליסים המטורפים ... ככל הנראה נפל לאחד מהם , למזלו נגמר בלי יותר מדי נזק הצלחנו להפוך אותו ביד ועם קצת עזרה יצא בכוחות עצמו מהמצב ... לא נעים אבל כנראה חלק מהעניין...
אם לבעל הרכב לא תהיה התנגדות יש גם קליפים ותמונות - פשוט לא רוצה לבאס ... חחח
רק בשמחות ובארועים כמו אלו - אני נהנתי מאד
ישר כח למפיקים