ד"ר תבוא עם אינפוציה.... הוסמכת ...
Printable View
ד"ר תבוא עם אינפוציה.... הוסמכת ...
ציטוט מהאתר על המסלול "בתקופה היבשה המסלול בעבירות קלה ואף לא נדרש הילוך כוח"
סמוך עליי יש שם כמה שבילים תבוא נבחר שם
שבת 31/07 9:00 בבוקר מחלף נחשונים
פק"ל שקשוקה-יש
ארז אני מעדיף מסלול טיול, לא נסיעה לשם הנסיעה
כל מסלול טיול רשום התחיל מנסיעה שלאחריה רשמו נ.צ מדויקים והפכו אותה למסלול רשום.
הנסיעה היא לשם הנאה, גם אם המסלול לא מתוכנן לפרטי פרטים עדיין עוברים במקומות יפים, עדיין עוצרים לעצירות מהנות עם החברה ועדיין נתקלים בקטעי עבירות מאתגרים,
כך שהנסיעה היא ממש לא רק לשם נסיעה.
אפשר שטיולים שכאלה יהיו בדיאבד מהנים יותר מטיולים רשומים.
*כל מה שרשמתי לא אומר שאני נגד טיולים רשומים אלא להיפך, רק שאפשר לגוון.
(יורם,אוהד,שילו ועידן יכולים להעיד ששבת שעברה לא היה לנו מושג לאן נוסעים ויצא אחלה טיול )
תהיה גבר תגיד ששכנעתי אותך :)
כל עוד הוא הבטיח לך שקשוקה בבוקר סע
שבוע שעבר לא היה שקשוקה.
שילו למה דה פאק אתה ער ביום שישי (!!!) בשש בבוקר ? :cool:
מי מגיע??
כמו שרשמתי בפרטי לארז, אולי, תלוי איך אני קם בבוקר.
היה חם ומגניב..... ממש חם.... ממש ממש חם.....
שבוע הבא- מים !!!
חברים, אני יודע שרק שלישי בלילה עכשיו, אבל מה קורה עם הצפון בסופש הקרוב ? יש משהו ?
תודה :)
סופ"ש הקרוב יהיה חם פצצות אני אהיה בירדן אתקרר לי על איזה קייק
שלום לכולם מה נשמע? התגעגתם?
כן כן חם ואי אפשר לטייל.
בצפון כבר לקחתי אותכם למקום עם מים ,ועוד מקום עם מים בקיץ יש את בריכת הקצינים אבל תאמינו לי חם יותר מידי והאבנים ממש מתישות ) גם על אופנוע זה מטריף את הדעת כי הכל המסלול רק באבנים והקצב מאד איטי בגיפ
האופציה היחידה היא שייט בקייקים לאורך נהר הירדן.. ללא טיול גיפים.
עלות למסלול ארוך 105ש"ח , אבל בקבוצה זה 80 או פחות למחזיקי ישרכרט זה 60 (ואני לא משווק של הקייקים) עוד מקום זה נחל הקיבוצים ללא עלות של כלום פשוט חצי קילומטר של צעדה בתוך מים.
אם תרצו אין זה אגדה והוביל אותכם לשם.
חח ארז אתה השתגעת ? להתחיל בזריחה ?
נראה אותך מוציא את כל הבכיינים מהבית, אני לא אשכח להם את שבת בבוקר בשרש, כל אחד נעמד מולי מפהק כמו איזה ילדה בת שנתיים ומתלונן על השעה, בעוד שאני ער כבר שעה אחרי כוס שוקו ופיתה עם שוקולד שחר ממתין להם.
בקיצר, אני אשמח לטייל :)
חחחחחח אתם מוזמנים להצטרף אליי ולפביו כפי שהוא כתב השבת אנחנו עושים יום פינוק לנשים...השבת עושים קייקים :)
אור,
תנשום, תחשוב, ואז תכתוב.
הי אור,
תראה, לא יצא לנו להיפגש ואני לא מכיר אותך עדיין, אבל אני מטייל עם ה"בכיינים" האלה כבר יותר מחודשיים נראה לי, אחד אחד מהם הוא גבר שבגברים,כולם ככולם תמיד שמחים לצרף אנשים חדשים לטיולים ומקבלים אותם בזרועות פתוחות (ובצלחת שקשוקה):p
כך שאני מבין את מיכאל שמבקש "לחשוב ולכתוב", לאחר שהם ישבו ואירגנו טיול ומזמינים את כל מי שרוצה להצטרף בכיף,ופתאום מגיע בחור שמצטרף לחבורה פעם ראשונה ואומר שהם בכיינים וילדות בנות שנתיים.:rolleyes: (תחשוב על זה)
יכול להיות שלאחרים זה לא מפריע (לי זה לא היה מזיז) אבל גם אם זה מפריע לחלק אז זה מספיק.
מקובל??הרי כולם פה חברים והכל באווירה טובה:D:D
לגבי השבת, עדיין לא ידוע.