בא לי למות
Printable View
בא לי למות
אז זהו שרציתי לדבר על זה
- מתי עושים מפגש/טיול בלייזרים?
- מתי אני בא לראות את שלך? (רק באריאל?)
סלחו לי אם כבר העליתם את נושא הטיול - אבל אין לי כוח לגלול 11 דפים אחורה ולראות אם זה שם!!
אני כמו הילדים הקטנים - רק מסתכל על התמונות:D
סתם אני צוחק - קראתי את הרוב אבל בכנות שאני לא זוכר אם היה דיבור על טיול / מפגש
כן , הזכרתי דיי בתחילת השרשור (עמוד 2-3 אם אני לא טועה) את הכוונה בסיום להרים מפגש ולהציע טיול (ליומיים לפחות) .
מקווה שההיענות תהיה גבוה - ההנאה / הנעה , מובטחת !
מתי ? אין לי עדיין תאריך לסיום . אבל , גם אם תרצו ותחליטו להרים כזה מפגש טרם המועד ,אני אגיע .
גם אם זה עם ה DR BIG .
וכן , אתה מוזמן אלי לאריאל - מה אני יכול לעשות , עובד עליו בחניה הצמודה של הבית .
שחר.
העדכון הנ"ל הוא מאתמול ב 23:00 לערך . אחרי שסיימתי לכתוב ולצרף תמונות , לא ניתן היה להעלות את התגובה
כיוון שהאתר נסגר לרגל שיפוצים ולא היה פעיל גם בבוקר שניסיתי .
שוב זה קורה ... , רצתי קדימה ללטש את פנים הרכב ושכחתי את הדבר שהוא החשש הגדול ביותר
למי שמחזיק / משפץ או מתעד לקנות ג'יפ . הסבכה , קיר האש ומסגרת החלון הקדמי .
חלודה שהפכה לריקבון ופוררה את הפח לחלוטין , את זה אנחנו כולנו מכירים . זין . אין ספק .
אין מנוס מלחתוך את הפח האכול ולרתך חדש במקומו . ברוב המקומות עוד ניחא , אבל באזור שהזכרתי ,זה סרט רע ! מאד רע . לא נעים בכלל .
אמרתי לעצמי כמה פעמים , שחר , כשאתה מסיים עם תא המנוע ... אל תשכח לפתוח ולעבוד שם .
אולי בגלל החשש זה נדחק אל איזה פינה חשוכה בזיכרון :confused: ?
אז תודה תודה תודה למי שרק אפשר . פתחתי היום את הסבכה , היא בנויה מגריל עליון ומתחתיו
גריל/רשת פלסטיק . אז מה היה לי שם ... ? , ערימת עלים מכל הסוגים והמינים (הכמות בלתי נתפסת) ערימות של חול וזוהמה וכורי עכביש .
ממש החי בר .
מה שלא היה לתדהמתי הרבה - היא חלודה . בכלל ! נאדה ... חשבתי שאני לא רואה טוב . איך עם כל מה שהלך שם כולל ניקוז לא משהו ,
לא הצטברה גדלה לה שם חלודה ? . בקיצור , אלוהים איתי בשיפוץ הזה .
טוב , אתם יודעים מה ,,, קצת בחלק התחתון של מסגרת החלון . לא משהו שלא ירד בליטוש קל.
אז סבכת הפח העליונה נוקתה , לוטשה ונצבעה יסוד (רק בצידה התחתון-הפנימי) וזפת קר לגימור .
בחלקה העליון היא תצבע כשאבצע פחחות וצבע חיצוני כללי בתנור.
גם את גריל הפלסטיק ניקיתי, שייפתי טוב וצבעתי בשחור מט .
את כל התעלה של קיר האש / תא מנוע / מסגרת חלון קדמי , ניקיתי ושייפתי היטב . צבעתי ביסוד ולאחר מכן בצבע עליון שחור מט .
לסיום וגימור ריססתי זפת קר .
כמה עיכובים ובלתמ"ים גרמו לי לעבוד לסירוגין על הליטוש של פנים הרכב .
נסעתי לת"א להביא את קיט הספינדל והרכבתי היום הכל למקום חזרה .
נסעתי להביא גלגל הגה חדש כמו שציינתי קודם לכן בשרשור .
ההגה הוא של שברולט כמובן של המודלים החדשים יותר של הבלייזרים . ניתן לראות אותו גם על השברולט אסטרו
(המקבילה של GMC ספארי) .
נתקלתי במודעה , שחבר מסתבר פרסם , למכירה שני מנשאי ג'ריקנים .
קפצתי על המציאה (אני כבר חושב קדימה) על הבנייה של הפגוש האחורי עם המתקן לגלגל ספייר ושאר המיתקונים
והרי אני דוגל במשפט הידוע : " עבודה במקביל - הצלחה לכל דביל " ;) במיוחד אם זה יקצר לי זמן בניה = מבורך .
בין השאר , יהיה שם גם מנשא לג'ריקן סולר 20 ל ' . אז הלכתי לראות את המתקן ולשתות קפה . בול . אחלה מתקן ועוד בסיום כשבאתי לשלם על זה , החוצפן אומר לי : " זה מתנה ממני על העבודה שלך על הבלייזר - תהנה " . אז תודה רבה רבה דרור ב והמון הצלחה לך בדרכך החדשה .
הגיע גם המשלוח עם ההיי ליפט החדש וזוג הפרוג'קטורים לחזית ...
זהו פחות או יותר , נמשיך לעבוד על ליטוש פנים הרכב ונעדכן .
בחלק מהתמונות , פשוט הכנסתי את המצלמה ממש לתוך התעלה בין קיר האש לתא המנוע .
שחר .
שחר, זה ברור לך שבסוף השיפוץ אתה מתאם איתנו אירוע השקה מסודר?.....
אהלן שחר
כל הכבוד לך
אני שמח שהתעלה נשארה נקיה מחלודה כמו שזכרתי בקושי מה מצבה
אבל לפחןת חסר לך הרבה עבודה ו כ ס ף לא פחות
אשמח לעזור בכל דבר
נ.ב דבר איתי אני חושב שיש לי גם מתנה בשבילך חינם אין כסף
דורון
ברור , עכשיו ברור . תודה רבה , מחמיא מאד , באמת כבוד .
דרור , גם אם זה יהייה כרוך בטיול פולסייזים/בלייזרים יומיים לדרום ?
אם כן , יש לך מושב שמור אצלי ליד הנהג .
תודה רבה ,
וואללה דורון , זאת ההפתעה הכי מתוקה של השיפוץ עד עכשיו .
זה אחד המקומות / דברים ממנו הכי חששתי כשאגיע אליהם . באוטו בן 25 , אין דברים כאלה !!!
אבל זה בסדר , לא ריחמת וחסכת לי בשאר :p ...
דורון בעברו , כפי שהזכרתי קודם לכן בשרשור , היה אחד מהבעלים הקודמים של האוטו .
היום , הוא מתקשר אלי לפלא ואומר לי : " אתה בבית ? יש לי משהו להביא לך , אני בא "
(בדיעבד , זה לאחר שראה את העידכון האחרון עם השגת המנשא לג'ריקן) והביא לי במתנה ג'ריקן 20 ל' מתכת ח-ד-ש
ובנוסף ג'ריקן מים 30 ל ' .
לי יש כבר ג'ריקן 20 חדש , אבל סוס מתנה לא בודקים בשיניים . אז דורון , המון תודה והעיקר הכוונה כמובן .
שחר.
באירוע ההשקה השמפניה ומוזיקת הקאנטרי עלי!
(טעימה קטנה)
http://www.youtube.com/watch?v=aIq1LvzSLsk
http://www.youtube.com/watch?v=lHdXQAQHjd8
http://www.youtube.com/watch?v=_KrrsLZaY9s
http://www.youtube.com/watch?v=MWzeI...eature=related
נ.ב. בשני הג'ריקנים יש לך 50 ליטר שזה יפה ומצוין! זה יותר מחצי מיכל אצלי (70L בדוק!)
כנראה לטיול פולסייזים תצאו בלעדי, אני לא רוצה לתקוע לכם את הקצב בגלל היעדר נעילות
הגבהות, ומידת צמיגים ראויה שהיא לא על תקן בדיחה עצובה, מצאתי נעילות של ARB,
לנעול את כל האוטו עם קומפרסור והגבהה, יעלה לי 18 אלף עם התקנה, (ביררתי דרך בחור "כפרה" שעובד לידי)
לגבי צמיגים וגאנטים, (ושלא נדבר על רישוי) אדבר כשיהיה תקציב, או כשמטוס מלא מזומנים
יתרסק ליד הבית שלי מחוסר דלק,
shay, hold your horses, wait a minute
(מתאים למוזיקת הקאנטרי שצירפת) ... :)
לא נקבע עדיין כלום ואין עדיין תאריך , אז תהייה רגוע !
שנית , לא יודע עדיין איך ובאיזה מתכונת זה יהייה - נשאל ונתייעץ עם רוב החבר'ה ונבצע את רצון הרוב .
יכול להיות במתכונת מפגש במקום כזה או אחר שיוחלט . מחצלות , מנגלים , בירות , נרגילות והרבה בהמות גדולות וכו' ...
אפשרות שניה , כל האינסטרומנטים הנ"ל ארוזים - אבל בטיול ליומיים .
תהייה רגוע , אתה לא תתקע לנו / לאף אחד שום קצב בגלל שהרכב לא משופר . אקח את הדברים בחשבון בתכנון המסלול .
מקס' יש מעקף לכל מעלה או אתגר כזה או אחר . לא באים לשבור ולחפש צרות , באים להינות ! אני גם לוקח בחשבון , שאתה
לא תהייה הרכב היחיד שאינו משופר .
לגבי הג'ריקנים ,,, אני מתכנן מקום רק לאחד ולחירום בלבד .
בעקבות מיכל הדלק הגדול מאד שיש לנו שם , קורה שגם אם נשארו לך 15 אולי 20 ליטר , אבל הרכב בשטח בשיפוע חזק
וזה יכול להיות לכל אחד מהצדדים , לטובלן של המשא' לא יגיע דלק והמנוע עלול להיכבות (מניסיון). זאת הסיבה היחידה לבניית המתקן .
לא הייתי ממהר לנעול ב ARB (לפחות את האחורי) יש תחליפים טובים , אמינים וזולים בהרבה ! לגבי נעילה קדמית , זה סיפור אחר .
שחר.
שי ידידי, ה-18Kההזויים שהעלית פה עבור ARB, יכולים בקלות להסתכם בכ-600-700$, על זוג נעילות אוטומאטיות זולות ואמינות, עם יכולות שטח לא פחות טובות, אפס תקלות וה-ר-ב-ה עודף בכיס
קובי
זה היה בירור שטחי תוך כדי שיחה עם איזה אחד שמחזיק שני בליזרים ליד מקום העבודה שאני עובד בו,
עדיין כלום לא סגור וגם מה שאני לא אוהב לדבר על זה מכייון שאין ברשותי את התקציב,
משיחה עם מאסטר שחר הבנתי שהפיתרון הכי טוב במסגרת התקציב שלי זה נעילת דטרוייט לBOLT14 מאחור.
נ.ב. את צמיגי הכביש הקדמיים החלפתי לפני כחודש בצמיגי 50/50 במחיר בדיחה כדי לעבור את הטסט,
http://www.israup.net/images/9e6a353...87225506cc.jpg
תנעל דטרויט מאחורה, אני יכול להמליץ על מישהו בארה"ב שנותן שירות מושלם.
לצורכי הגבהה תצטרך להיפרד מכמה אלפים אבל עדיין לא הלכת רחוק כי אתה תעבוד על אותם סט עלים שיש לך על הרכב כרגע אז...
נעילה קדימה אתה לא באמת צריך כרגע...
(הייתי צריך לקחת אוויר :)) ולגבי צמיגים...בעע צמיגים זה יקר איך שאתה לא מסתכל על זה לצערי.
סתם שיהיה לך לצורכי השוואה - אני נעלתי את האחורי שלי עם דטרויט, קורונה, פיניון וציריות מחוזקות של yukongear ולא הגעתי לעשרייה. הכל מחו"ל חדש מהקרטון.
אלבאמה היא הלהקה היחידה ששומרת על צליל הקאונטרי האותנטי עם המקצב וכלי הנגינה היחודיים.
כיף (למי שאוהב).
ערן CJ
תיקון טעות, לא יצאת חומוס בכלל! אני יצאתי חומוס, עם סחוג וצנוברים,
עשית את הסמל כמו שצריך!
http://uploaded.fresh.co.il/2010/09/08/87556808.jpg
מודה בטעות,
איזה רכב יש לך? איזה סרנים?
אצלי אני יודע שאני פטור מחיזוק ציריות ושינוי קורונה פיניון בגלל שאני על GM BOLT 14 מפלצתי אחורי,
אני מתכסח כאן במחיר יותר זול (Fuck בשביל הנאה כזאת הספירה של הכסף היא שולית ביותר :) )
אני בכלל חולה על מוזיקת קאנטרי, אם תרצה תן לי את המייל שלך בפרטי ואני יכול לשלוח לך אלבומי קאנטרי שלמים במייל,
ירין , על קיט הגבהה של 4" או אפילו 6 " (אם זכור לי נכון) מותקן על הרכב , כאן בארץ , הציעו לי ב 5.5 -6 K בלי שבררתי או התכוונתי להתקין .
אז למה התכוונת כשכתבת להיפרד מכמה אלפים ועדיין לעבוד על אותו סט-אפ שיש לו ?
שי , לא מאסטר ולא נעליים . זאת ההמלצה של רבים וטובים עם נסיון . אמרו לך את זה גם קובי וגם ירין .
לגבי הסמל - וואללה ... ראית ? בלי להתכוון יצא לי טוב :) .
אגב, לירין יש בלייזר (90) עם 10 bolt מחוזקים .
שחר.
כפרה עליך שחר! משלים מידע לפני שאני מספיק :) אז כן שי מה ששחר רשם זה נכון, בלייזר 90 עם בולט 10 נעול דטרויט ומחוזק, צמיגים 33".
שחר - שאתה אומר קיט הגבהה למה אתה מתכוון? מה הוא כולל? אני דיברתי על הוספת עלה לסט הקיים...
מה אתה רציני ירין ? לשלם כמה אלפים רק עבור הוספת עלה ולהישאר על הסט-אפ הקיים ?
לדעתי חבל ! אישית , אני לא הייתי הולך על זה . גם אם אין תקציב - מחכים קצת ומשקיעים בסט קפיצים משופר 4" - 6" איכותי וחדש
שיתרום גם למהלך מתלה משופר.
לשאלתך , נתקלתי בהצעה הנ"ל במקרה מבלי שחיפשתי כלל . לא זכור לי מה הוא כלל (4 קפיצי עלים) זה בוודאות . לא זכור לי לגבי היתר ,
אבל אני אברר (יש לי את הטל') .
שחר.