אתה יכול לנסות אבל יש מלא רכבים מושבתים כאלו שאפשר לשחוט בארץ בלי בלבולי מח.
בתכלס אם המראה מקורית אז אין סיבה לפסול אבל השאלה אם יש עליה סימונים של מקורית
Printable View
אתה יכול לנסות אבל יש מלא רכבים מושבתים כאלו שאפשר לשחוט בארץ בלי בלבולי מח.
בתכלס אם המראה מקורית אז אין סיבה לפסול אבל השאלה אם יש עליה סימונים של מקורית
כי מראה נגד סינוור חלקם עם מצפן ב 350 -300 שח כולל משלוח מייתר את הצורך להשקיע זמן ונסיעות לחפש
שלום לכולם הזמנתי פנסים עם תקן אירופי מאיביי,הגיעו לארץ קיבלתי הודעה שמעוכב כי זה יבוא מסחרי ולפנות לעמילות של הדואר איך יוצאים מהפלונטר הזה?
כמה פנסים הזמנת?
זוג פנסים קדמי לגולף
פנה למי ששלח לך את ההודעה .
יתכן ששלחת לכתובת של בית עסק או שמשהו גרם להם לחשוב בשל הכמות או היעד שמדובר ביבוא מסחרי.
הם ידרשו צילום רשיון רכב וחתימה על תצהיר שמיועד לשימוש אישי וישחררו את המשלוח
מקווה שכך ,הכתובת היא של הבית שום דבר מיוחד ,שלחתי למכס ניראה מה יגידו,תודה!
איך שלחת לארץ?
ממי ההודעה שקיבלת?
מאיביי,דואר רגיל,ההודעה מהמכס של הדואר
עדיין בנושא הפנסים הדואר השאיר מייל של המכס להתקשרות הגיוני ששבוע לא יגיבו ? זה תקוע במכס של הדואר מורך שאין דרך מהירה יותר
אתה תלוי בחסדי האיטיות של הדואר.
לא יודע אפילו איך מתקשרים איתם. נדמה לי שלנדב42 היה נסיון רלוונטי מולם
מכס... מס קנייה... מי יודע מה האחוזים בימינו? לקחת בחשבון 60 אחוז?
וגם...
יש סיבה שזה יעצור או יידרש אישור משהו מיוחד? לפי הרשימה - נראה שלא.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...483720b3d3.jpg
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מיסים פחות. כמעט 40 אחוז.
יכול להיות שיתווספו עמלות בתחות במשלח.
מעל 75% הסכום לחישוב המיסים כולל את דמי המשלוח
יש באתר יושופס מחשבון מיסים מאוד נח לשימוש.
סתם לעדכן כי כבר התחלתי פנסים עדיין אין המכס הדואר לא מגיבים לשום מייל או טלפון ... עברתי לדפ"א ג והיא עמיל מכס ,ניראה שכל החבילות מעל סכום מסוים מקוטלגות כמיסחריות בשלב זה התיסכול הגדול הוא חוסר היכולת לתקשר מולם!
אני מברר על רכישת פגוש ברזל אחורי לדיסקברי 2 .
מחיר 250פאונד
כולל משלוח של הבריטי.
איך אפשר לדעת כמה מיסים אצטרך לשלם כשיגיע הפגוש ארצה?
למישהו ניסיון דומה?
תודה
Sent from my SM-G970U using Tapatalk
שאלה
במסמך דרישות יש חלקים שאליהם נדרש רק הסמכת איכות ISO של היצרן.בתכלס מה הם מבקשים להציג (אם בכלל) ? תעודת הסמכה של המפעל?
טוב אז אחרי התייעצות עם בועז בפרטי החלטתי להריץ פיילוט להזמנת חלקים שהדרישת משרד תחבורה אליהם היא iso כולל scope
החלק הוא משאבת הגה כוח תחליפית מארהב.
.
**כעקרון הסקופ זה הרחבת התמחות ותיאור המפעל המייצר בתעודת iso שלו.
שלחתי במערכת אישורים בקשה לייבוא אישי של המשאבת הגה כוח ואת התעודות שקיבלתי מהמוכר.
קיבלתי תשובה שהאישור והבקשה מבוטלים עד להצגת תעודת iso למעבדה מוסמכת לרכב (כלומר הנציג שלהם במחסני המוביל - במקרה שלי זה פדקס)
התקשרתי למעבדת רכב בטכניון לשאול מה הוא תהליך בדיקת תקן איכות למוצר תחבורה.
הם בדקו שמשאבת הגה כוח ניתנת לייבוא ואמרו שאם אחליט להזמין באופן פרטני מבקר למחסני פדקס זה יעלה לי 450 שקל אז עדיף להשתמש בשירותי עמילות של פדקס שלוקחים 120 שקל על האישור ייבוא.
בכל מקרה המשאבה לא עלתה הרבה ואם תוחזר לא קרה כלום,אותי אישית מעניין מה הוא הליך בדיקת תקן איכות ליבואן אישי.
כרגע החלק נחת בארץ (סווג נכון 83.14 אם אני לא טועה -בכל מקרה החלק זוהה כמשאבת הגה כוח על ידי העמיל) וממתין לבדיקה.
בעבר הלא רחוק הזמנתי כדורי הגה ועוד כמה דברים שדרשו iso אך העמילות בוצעה על ידי אמזון ואיביי והיבוא אושר לא פעם.. לכן זה לא פקטור..יש להם שיטות מלשהם לשחרר
זה לא שיש להם דרכים מיוחדות לשחרר- פשוט אין להם תמריץ כספי לסבך לך וליקר את השחרור. יש להם מחיר קבוע בהסכם מול הגלובל שיפינג וכל תעלול עולה להם ולא ללקוח כסף. זה הבדל גדול מאוד. בנוסף השולח מסווג להם את הפריט וחוסך להם מחשבה.
תעביר לעמיל מכס שלך את הניירת מידית. שלא יצבור אחסנה סתם כי חסרים אישורים.
טוב אז עדכון.
האישורים התקבלו והמשאבה קיבלה אישור.
נדרש לשלם מיסים כחוק + עמלות של פדקס
תודה לכולם.