אני מבין שכהכפפה שזרק דרור מיועדת רק לאייקונים קשישים? אם לא אשמח להצטרף במאי עם ״סופה דור 3״ - יעני רנגלר רוביקון.
Printable View
אני מבין שכהכפפה שזרק דרור מיועדת רק לאייקונים קשישים? אם לא אשמח להצטרף במאי עם ״סופה דור 3״ - יעני רנגלר רוביקון.
באמת נחמד לראות הפורום מתעורר...דרך אגב הבחור שהחזיר את כולם לחיים קנה בסוף או לא? בכל מקרה מביקור קצר ביד2 ישנו גם לק נעול כפול עם טורבו בכמעט חצי מחיר.
ראית אותו?(במציאות)??
בברכה ובתמונה מסכמת
קובץ מצורף 85240קובץ מצורף 85240
דרור,
אם אתה מעוניין גם ב XJ משופר קלות, במאי אני זמין :)
סער
אם נחזור רגע לרעיון של דרור:
אני אשמח לבוא עם הסופה.
שב"ה תחזור לתפקד אחרי פסח שיהיה לי קצת חופש להשמיש אותה.
מציע מעבר למכשולי עבירות גם "למשוך את המסע" על פני מרחק ראוי.
חלקנו כנראה יאבדו מספיק שמן שגם הרזרבות יגמרו.
וגם נוכל לראות מי מגיע לחניון לילה כבר בחושך ומי הספיק כבר לנשנש מנה ראשונה...
יש מתמודד ראוי אחד שחובה לשלב: סוזוקי סמוראי.
הגיע הזמן לתת הזדמנות לגמד לתפוס את מקומו האמיתי.
אם אספיק לסיים את הפרוייקט הקטן ואחזור לכשירות- אשמח להצטרף עם הסופה שלי.
ואני לא מתכנן לנשום את עשן האוטובוסים שהעגלות שלכם מייצרות..
חייבים להביא גם סמוראי אחד ולתת את הזכות לגמד להראות מה הוא מסוגל.
ידעתי שזה יהיה הרמה להנחתה...
עמרי, אתה בפנים. אבל תביא את האוטו למצב נוסע עד אז.
בסיפור הזה אני בעניין של האייקונים. ברור שסמוראי נכנס להגדרת הדבר האמיתי. האמת שגם היילקס.
הבעיה היא שאנחנו נכנסים כבר לנוהל שיירה רצינית. נצטרך להיות מאוד מדוייקים מבחינת זמנים.
אני עדיין פתוח להצעות על מסלול ותאריכים.
בלי אינדיאנים זה לא זה
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
בועז.
אידיאנים אינם רכבים למסוקסים, חסרי השילדה עלולים חלילה לשבור את הפח הדקיק ולעכב את השיירה.
יש בבעלות על אוטו "מסוקס" משהו מהמזוכיזם. זה מה שאני מחפש הפעם.
האינדיאני (איזה שם מוזר לאוטו מפונק ומפנק) ואולי גם ה-JK, כבר מזמן לא שם. הרי אתם יוצאים ממנו אחרי יום טיול עדיין עם ניחוח קל של מקלחת מהבית ובושם מהבוקר. איפה הריח החמצמץ של זיעה והפודרה בתוך האזניים?....
הטויוטה או הדיפנדר יותר פתוחים מהצירוקי?
מה לצירוקי אין קפיצי עלים מאחור?
הכול בגלל מושבי העור או בגלל שהם לא מכוערים מספיק?
אולי שילדה כמו שרמי רמז?
קיט LA סוגר את הפינה הזו גם...
בלי אינדיאני זו לא השוואה 🙈🙉🙊
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
אז לקבל אינדיאנים בתנאי שהמזגן שלהם תקול?
איך אני מוודא שהם לא עובדים עלי וכשאני לא רואה הם סוגרים חלון ומתענגים על האויר הקפוא והמרענן?.......... מוציאים להם את הפיוזים של המזגן ושל החלונות (כדי לוודא שיאכלו אבק?...):rolleyes:
אבל גם הטויוטה והדיפנדר סגורים.
אני הבנתי. התנאי החדש - לא מפעילים מזגנים!!!
עכשיו נראה אתכם.
מי שלא מגיע לחניון הלילה חמוץ ומאובק, נפסל.
אולי זה מהפחד, שמא חסר החוליות יראה לדיינוזאורים מה זה עבירות
הזמנתי אתכם להר טמון.
אף חסר חוליות לא צייץ. אז אבוד. נגמר.
חסרי חוליות מפחדים מפלסטינאים
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
אני חושב שיש משהו בגנים שהשתרשו מהאדם הקדמון, אז זיפי הזקן , ריח הזיעה הדם והאבק משכו את בנות המין השני.
אז ישנם כאלה שהגן הפרימיטיבי נמצא אצלם חזק, וישנם כאלה שחושבים שריח סבון ובושם מושך יותר נקבות.
אישית אין סיכוי שהייתי מצטרף לקרב כזה, חובת ההוכחה מי יותר חזק, מי ישרוד אחרון ולמי החרב ארוכה יותר שמורה לצעירים,
אבל... אם להיות הוגנים אז אחד השבטים היותר גדולים אם לא הגדול מכולם בקהילה שלנו הם האינדיאנים הרופסיםחסרי החוליות , אבל עם כידון ארוך במיוחד וערמומיות המוסווה בנוצות צבעוניות.
ואם יש אחד שמרים את הכפפה ורוצה להתחרות בקרב הגלדיאטורים הזה, מדוע לעצור בעדו, מקסימום יהיו קטעים לספר עליהם מסביב למדורה.