תגובה: אנדרואיד - האם אפשר להתחרט על עדכון גירסה ולחזור לגרסא קודמת?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
תקשיב בועז, ויכוח עם ברנרד זה מלחמת התשה, הוא זה שבפנסיה עם עודף זמן פנוי ובלי טרדות קיומיות, הסיכוי לנצח אותו מראש קלוש, אפילו בויכוחי לנדרובר בהם ברור שהוא טועה.
על אחת כמה וכמה קשה לנצח אותו כשהוא... צודק :)
הגם אתה ברוטוס?
נמרוד...
חכה שתצא לפנסייה - חושב שזה קל? טעות גדולה.
מזמן הייתי חוזר לעבוד אם לא הייתי כ"כ משקיע ומושקע ב...פנסייה שלי:).
בועז.
אתה מגלה הבנה מצויינת באיך "המערכת של גוגל" פועלת (ודרך אגב, המערכות ה"לא אזרחיות" לא היו צריכים את עזרת גוגל על מנת לדעת עליך, למרות שטוב שיש עוד מקורות... וגוגל ואפל גם לא המציאו כלום, רק שיכללו את יכולת הפקת הכסף, מהפקת המידע ולקחו את זה צעד קדימה) ועדיין נאיבי מספיק לחשוב שאפל עושה את זה אחרת...
ההבדל בין שתי החברות, כמו שאני חוזר ואומר ואתה חוזר ומתעלם, שבגוגל זה עניין של בחירה - רוצה את השירותים, תסכים למידע. אצל אפל הבחירה מצומצמת הרבה יותר - רוצה מוצר שלי, ניקח ממך את המידע גם בלי שתסכים..
גוגל משתמשת/מוכרת את המידע על מנת לתת לך שירותים - אפל משתמשת במידע על מנת לצמצם את אפשרויות הבחירה שלך עוד יותר (כשהיא לומדת איך אתה משתמש במוצרים אחרים ו"סוגרת" את הפרצות - לדוגמא מטענים) ועל מנת לגבות עוד כסף.
ועידו.
כל החברות הן "זבל" - קח לדוגמא את חברות כרטיסי האשראי וכמה מידע יש להן עליך, עוד לפני עידן הסלולאר..יש ל
י חבר או שניים, שבמסגרת העבודה שלהם היו צריכים "להתעסק" רק במזומן, על מנת שלא להשאיר עקבות ולא למשוך תשומת לב - היום (מזמן, מזמן) אם אתה לא משלם בכרטיס אשראי, אתה מושך תשומת לב... הרבה תשומת לב..
אל תשלה את עצמך - אתה רוצה לחיות בנוחיות המאה העשרים ואחת... יש לזה מחיר..
השאלה איפה משלמים פחות ומקבלים יותר... והתשובה היא לא אפל..
היו ימים בהם אפל טענה שמיקרוסופט זו חברה דורסנית שמגבילה את המשתמשים שלה....איך הגלגל מתהפך לו...
מיכה,
מיקרוסופט נשארה אותה מיקרוסופט.
כולנו קמים בבוקר ע"מ להרוויח כסף (כמעט כולנו - ברנרד נח על זרי הדפנה ושולח את אישתו עם האייפון לעבוד).
טבעי הדבר שכל חברה תמקסם את היכולות שלה ע"מ להגדיל נתח שוק ולחבר את לקוחותיה רק אליה.
למה למשל אין כיום מעבדי תמלילים או גליונות אלקטרוניים שמסוגלים להתחרות במיקרוסופט?
איפה פרוייקט הקוד הפתוח שמדינות הבטיחו לתחזק?
למה גופים ממשלתיים סביב העולם קונים מיקרוסופט?
הסיבה היא סטנדרטיזציה שהכניסה מיקרוסופט ויעלה יותר לשבור אותה.
זו פעולה לגיטימית לדעתי מצד חברה מסחרית
נכון.
לא החלק שאני שולח וכו'... אבל בגדול אתה צודק.
אמממה....
אין הרבה חברות ששותלות שירים במערכת ההפעלה ולא מאפשרות למחוק.
או שמחייבות להשתמש בפורמט אחד לקבצים (אפילו במחשבי "מיקרוסופט" אתה יכול להתקין ולשמור ולשמוע כל קובץ, גם כאלה שלא היא "מחזיקה".
ולא כל חברה תובעת את כולם על כל פיפס (מלבן מעוגל פינות).
ולא כל חברה מכריחה אותך להשתמש רק במטען "יעודי" -ואני לא מדבר על שינוי המחבר..
ו...
הבנת את הרעיון..
כולם פה בשביל להרוויח כסף אבל רק מעטות עושות את זה בצורה כזו "מתחסדת"...
בד"כ, אם אתה רוצה, אתה יודע (כמעט) בדיוק מה אתה משלם ומה אתה מקבל.
באפל אתה לא בדיוק יודע מה אתה מקבל (שהרי דוחפים לך כל מיני דברים שאתה לא בדיוק רוצה לקבל).. לפחות אתה יודע כמה אתה משלם (בכסף, לפחות)... הרבה.
טוב, אני רואה שאני הלוחם היחיד של אייפון (כל השאר עובדים?) מול עדר רובוטים של אנדרואיד.
נשברתי.
ברנרד, שלח לי איזה סמסונג להמרת הדת ונגמור את הסבל הזה סופסוף לפני שאנחנו מבריחים את כל הקוראים מהאתר.
היית מת.
לא מוותר על האייפון שלי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
...
היית מת.
לא מוותר על האייפון שלי.
חכה, עדיין לא גמרנו..איתך.
תקרא שוב מה שנמרוד כתב.. את הכל:cool::cool:.
ואל תדאג לחברים באתר.
לרגע נבהלתי מה"איום" שלך ובדקתי - לפי מספר הצפיות בשירשור הוא דווקא פופולארי.. אני בטוח שרצים הימורים כמה עוד תחזיק מעמד...:rolleyes:
ושלא תיפול רוחך... Good things come to those who wait
בסוף, תאמין לי שתהיה מבסוט עד הגג - לא תבין למה בזבזת כ"כ הרבה זמן על .. שטויות.
ישבתי עכשיו וקראתי את כל ה14 (!) עמודים פה...
הרבה מילים, מלאנתלפים של מילים.
מה שכל הזמן קפץ לי לראש זה הסרטון הזה על שני מהדורותיו.
http://epic.makingithappen.co.uk/
מציע בחום לראות את הגרסה הראשונה שנוצרה ואחכ את השניה שעודכנה למציאות שקרתה בפועל.
שני הסרטונים מדברים על איך גוגל תשתלט על העולם...
וכן... יש לי אנדרואיד וגוגל שולטים בכל פיסת מידע שלי, אבל זו בחירה שלי אני מניח :p
מאלף.
וזה לוקח אותי לספר מופת של דר' סוס Horton Hears a Who, שעובד לסרט מצוייר חביב מאוד.
או הגירסה ל"גדולים" - המאטריקס...
- - - Updated - - -
וארבעה עשר עמודים ... 14!!!
יאללה.. מספיק.
אחרי שבוע בבית (מטונן, על כדורים) הגיע הזמן לצאת למשש קצת ספרים אמיתיים - מי שיחפש אותי, אני ב- Barnes & Noble
אני מזהיר אותך שזו הודעת כניעה!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
been there, done that....
ולא, האייפד שלי לא פרוץ (זה רכוש החברה, הכל חייב להיות חוקי)
ברנרד הקדים אותי בנושא איסוף המידע, הרי גם לאפל יש מערכת פירסום מותאמת אישית שרצה באפליקציות (iAd) - הם שואבים את הנתונים מאיפהשהו כמו שאתה בטח מנחש :)
זה נבלה וזו טריפה. עדיף מה שזול ועונה על הצרכים.
ד"א, אם אתה כל כך חרד ממעקב אחריך, היית צריך להיות דווקא עם אנדרואיד. ככה רק חברה אחת הייתה עוקבת אחריך, כעת 2 עוקבות (אתה לא חושב שגוגל לא אוספת מידע ממי שלא משתמש באנדרואיד.... :D )
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
מאלף.
וזה לוקח אותי לספר מופת של דר' סוס Horton Hears a Who, שעובד לסרט מצוייר חביב מאוד.
או הגירסה ל"גדולים" - המאטריקס...
- - - Updated - - -
וארבעה עשר עמודים ... 14!!!
יאללה.. מספיק.
אחרי שבוע בבית (מטונן, על כדורים) הגיע הזמן לצאת למשש קצת ספרים אמיתיים - מי שיחפש אותי, אני ב- Barnes & Noble
מעניין שאתה מזכיר את הורטון.
מכר די קרוב שראה את הסרט ״גילה״ את אלוהים והתחיל ל״התחזק״ בעקבותיו. מדובר באדם שלא היה טיפוס רוחני קודם.
לכן ההקבלה הזו בין ענקי הטכנולוגיה ובין הכל יכול - כשבתווך נמצא הורטון הסרט והספר - אני מוצא אותה מאוד מעניינת.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אני מזהיר אותך שזו הודעת כניעה!
נו... איבדת כל קשר עם המציאות... אבל לגמרי..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
מעניין שאתה מזכיר את הורטון.
מכר די קרוב שראה את הסרט ״גילה״ את אלוהים והתחיל ל״התחזק״ בעקבותיו. מדובר באדם שלא היה טיפוס רוחני קודם.
לכן ההקבלה הזו בין ענקי הטכנולוגיה ובין הכל יכול - כשבתווך נמצא הורטון הסרט והספר - אני מוצא אותה מאוד מעניינת.
אסף.
מזמן אמרתי, 1984 זה לילדים.
הסיפורים האמיתיים הם של.. ילדים!!
בנימה חיובית זו, ואם כבר גלשנו לכאן, חישבו על שיר הילדים ״עוגה עוגה״. הוא בכלל לא על עוגה. אלא על האדם שכל החיים מסתובב יושב וקם לפי הוראות בלתי נשמעות מלמעלה. וכל מה שהוא רוצה זה קצת לשבת בשקט. אבל לא.
זה כבר שיר ילדים עמוק.
אסף.
זו היתה פינתו השבועית של א. קציר. בשבוע הבא - סוציאליזם ושברו: פלוטו כלבלב מקיבוץ מגידו.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
השארו עמנו...
יש למה לחכות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
זו היתה פינתו השבועית של א. קציר. בשבוע הבא - סוציאליזם ושברו: פלוטו כלבלב מקיבוץ מגידו.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
או לחלופין "מערכת הבחירות בארץ " דרך כיפה אדומה והזאב .
עידו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
או לחלופין "מערכת הבחירות בארץ " דרך כיפה אדומה והזאב .
עידו
זו חידה?
כיפת הסלע וזאב אלקין?
מכלכליסט
נוסעים לארצות הברית? שימו עין על הסמארטפון שלכם
לפי נתוני נציבות התקשורת הפדרלית במדינה, הטלפון החכם הוא המוצר הכי נגנב בניו יורק ובסן פרנסיסקו - בה כ-60% ממקרי הגניבה כללו סמארטפון. לבעלי האייפון יש סיבה מופחתת לדאגה: הגנבים מתמקדים במכשירי אנדרואיד
http://www.calcalist.co.il/internet/...646939,00.html
מה זה אומר?