אין לי מושג על מה אתה מדבר אבל עזוב... אלג'קס - נחכה להתפתחויות
Printable View
אין לי מושג על מה אתה מדבר אבל עזוב... אלג'קס - נחכה להתפתחויות
משהו מעניין,
מתוך סקרנות עשיתי חיפוש על MFC בפורומים מארצות דוברות אנגלית
התוצאות היו מאד מפתיעות ולא ברור לי איך אפשר לעכל או להסביר את זה.
מוכנים?
הרוב הכמעט מוחלט של השירשורים התנהל כראי לשירשור הזה!
בא פותח השירשור וטען שמאז שהתקין מוצר X הרכב נהיה יותר חסכוני, הרעש של הדיזל נעלם, הפסיק לעשן, ואפילו הטחורים נעלמו.
אחריו באו מספר מכובד של מגיבים שטענו שאין כול הוכחות מדעיות שמוצר X עובד או-ו יכול לעבוד
ואז מגיע גולש אחר שמחזק את דבריו של פותח השירשור, אחריו מגיעים עוד גולשים שטוענים שהכול בול שיט
איך אפשר להסביר את התופעה האנטרפלוגית הזאת?
על מנת שחיים לא יהיה לבד במערכה, אני נמצא כאן גם כלקוח מרוצה.
דניאל
דניאל - אתה מתקבל בברכה ,אך ניראה לי שטוב שהתגובות העיניניות של המומחים כאן יעלו כדי שאני ואתה נדע באם אנו חולמים בהקיץ או שבאמת יש חסכון או הפחתת עשן אמיתית.
אני ממתין לקבל היום מסמכים רלבנטיים.
רכס יש חדש?
בינתיים קיבלנו בתיווכו של רכס ע-ר-מ-ו-ת של מסמכים. רובם שיווקיים נטו, שניים הם הדו״חות שכבר ראינו, ואחד לכאורה מאמר מדעי בפועל הוא ציטוטים נבחרים ממאמרים אמיתיים שלפחות מקריאה ראשונה לא קושרים את המוצר לתאוריות שמוצגות בו, אבל זה באמת מאמר כבד ואני צריך עוד זמן כדי לקרוא אותו כהלכה כולל המקורות שלו.
חוץ מזה קיבלתי חוות דעת של משתמשים, גם זה לא נחשב בעיני כי מי שביצע את המעקב הוא על פי רוב מישהו שרוצה להראות הצלחה, ובכל מקרה לא מדובר במדידה ניתנת לאימות מה שהופך אותה ללא קבילה.
אעדכן.
אסף.
היי אסף. תוכל לעדכן כאן פרטים על המפעל,כמויות ייצור, סוכניות או מפעלים בעולם ושמות משתמשים גדולים בינלאומיים ?
יתכן והמפעל כושל או מצליח ,וזה אומר הרבה מאוד על התוצאות של לקוחות כבדים.
ממתינים להעמקת הבדיקה.
דרך אגב - היצרן/יבואן מוכן לספק מערכת חדשה לגורם בפורום עם מנוע מאוד מעשן לצורך ניסוי. מי שמעונין שירים את הכפפה.
ג'ו - לגבי התצפית האנתרופולוגית והשאלה המעניינת שלך ,
אני מצטט מישהו שאמר משהו שמסביר את העניין - זה היה ממש ממזמן , אבל תקרא את הכל (באמת):
"ג מה-יתרון, לאדם: בכל-עמלו--שיעמול, תחת השמש.
ד דור הולך ודור בא, והארץ לעולם עומדת.
ה וזרח השמש, ובא השמש; ואל-מקומו--שואף זורח הוא, שם.
ו הולך, אל-דרום, וסובב, אל-צפון; סובב סובב הולך הרוח, ועל-סביבותיו שב הרוח.
ז כל-הנחלים הולכים אל-הים, והים איננו מלא; אל-מקום, שהנחלים הולכים--שם הם שבים, ללכת.
ח כל-הדברים יגעים, לא-יוכל איש לדבר; לא-תשבע עין לראות, ולא-תימלא אוזן משמוע.
ט מה-שהיה, הוא שיהיה, ומה-שנעשה, הוא שייעשה; ואין כל-חדש, תחת השמש.
י יש דבר שיאמר ראה-זה, חדש הוא: כבר היה לעולמים, אשר היה מלפנינו.
יא אין זכרון, לראשונים; וגם לאחרונים שיהיו, לא-יהיה להם זיכרון--עם שיהיו, לאחרונה."
נ.ב : אכן זה עניין קצת מבאס...
אין לי בעיה לתרום את הרכב למדע לכמה ימים...
לפי התוצאות החלקיות ברכב שלי, אפשר מצידי לבדוק גם צריכת דלק - כשם שאני בודק, וגם שיפור ביצועים - לפי הרגשת הפלצבו שלי.
רציתי רק לציין שגם אם רק פליטת העשן כמעט נעלמת ואין שום תוצאות חיוביות נוספות ,זה גם מספיק מבחינתי כדי להחליט על הרכבת המכשיר. מה שעדיין לא ברור לי - אם רק העשן נעלם או שגם פליטת המזהמים בטסט משתפרת לטובה וניתן לעבור טסט ביתר בקלות.
היות ובחודש הבא אני הולך לטסט - אראה מה תהיה התוצאה לעומת שנה שעברה. אדווח כאן.
חיים,
אם יש פחות עשן יש פחות מזהמים גסים..
ואת הסיבה כבר כתבו כאן- הפרעה/הפחתה של הסולר בצינור.
אישית הייתי הולך למכון דיזל בעלות של המכשיר הזה.
אל תדאג. הוא כנראה יגיע לשם בקרוב אם לסמוך על הדיאגנוזה של ג׳ו
ג׳ו. אתה חייב לדייק. מנוע דיזל עם מערכת מכנית ובלי טורבו חייב לעשן בסלק גבוה ותחת מאמץ אם הוא מכוון נכון. אבל בכמות קטנה, כזו שנראית רק אם מסתכלים, ובלי ללכלך את האוטו.
(מדדים מדוייקים מאוד, אני יודע)
מנוע שמעשן בכבדות מעיד על תקלה.
אסף.
כמו המנוע של חיים.
ג׳ו, אתה חייב לבקר קצת יותר כאן בעולם השלישי. משאבות הזרקה מכניות זה בכביש לא במוזיאון.
אסף.
היילקס אטמוספרי 97 לא מעשן ולא עישן גרם מאז שקניתי אותו , לא במאמץ ולא בסרק .
לפתוח מוזיאון ?