להבדיל מבסמוראי, במקרה של ויטרה מדובר בשיפור רק בlow.
בסמוראי למשל, יש הפחתה גם בhigh אבל באחוזים אחרים
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
Printable View
וגם הסרן הקדמי הוחלף מאלומיניום פריך לברזל, וגם כל הציריות מחוזקות (אחוריות של קאלמיני, קדמיות של השנתונים החדשים יותר), קיט מתלים של קלמיני ומיסב קצה מוט עם טווח תנועה מוגדל בחיבור הסרן האחורי.
כאמור לא פראיירית הקטנטנה, לא רע בשביל רכב יומיומי ליד הצ׳רוקי שמיועד לטיולים :)
(לזוגתי יש ליסינג מהעבודה, שעושה את רוב נסיעות הכביש הארוכות שלנו)
רכב נהדר שנותן פייט להרבה מאד קשוחים.
רק לשם השוואה...עלות קיט כזה לטרנספר של הטראנו הוא 1300$$$ עוד לפני משלוח...
כמה זה אצלכם?
הקיט הזה אחד הדברים.
ממליץ בחום במיוחד לידני.
נדב צמיג 29" קטן לסטאפ הזה.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
לא יודע איך זה ככה אצלך... אצלי על הגבהה של 2-2.5 אינצ הייתי עם 29 על גנט של גימני ולא היו שום בעיות...
אצלך היה פגוש קדמי מברזל, שלי מקורי.
ואולי קיט קאלמיני משנה את המיקום של הגלגלים ומקרב לבית הגלגל.
וחוצמזה, מזכיר, זה רכב ליומיום, הוא כבר לא לעבירות אקסטרים, אז מה שכבר קיים בו יישאר אבל אין לי כוונה להקצין יותר לכיוון מפלצת עבירות.
נדב, אשמח עם תשתף קצת על הצריות האחוריות של קלמיני.
לגבי הקדמיות הכוונה לצריות 26 שיניים?
הפגוש שיפר זווית גישה אבל שאר בית הגלגל נשאר כשהיה והאחורי מקורי...
היו לי גם זרועות משופרות בשלב מסוים, לא קשור להגבהה.
האם הנמכת במפסטופ? זה אמור להגיע בקיט.
אני בעד להשאיר עם הצמיג הזה ולא לעלות במידה. המכלולים הלא מחוזקים ובהם תיבת ההגה יודו לך.
אמיר, לדעתי מידת הצמיג לסט אפ הזה 245/70/16
לך על זה... [emoji6]
נדב, התכוונתי לגרנד ששם הג'אנט 16.
זה לא הדיון אבל ממש כיף לראות ויטרה מושקעת.
חשבתי שהתכוונת "לסט אפ הזה" ... :)
31" נכנס די בקלילות, וגם אמין באופן יחסי (ברכב נעול כפול+יחסים) בנוסף אין סיבה להגדיל ג'נט.
31"×10.5r15 עדיין מידה נפוצה מאוד.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
נדב עזוב אותך שטויות.
הצמיגים חרא, ובוודאי הגאנטים, הצבע לא יפה ובכלל זה ידני ולא נוח...
מידת הצמיגים המאוזנת ביותר לויטרה היא 235/75/15 וכל עליה מעבר למידה הזו מעמיסה על מכלולים באופן מיותר ומכבידה על המנוע בשיוט ובתאוצות ביניים.
מה גם שעליה מעבר לזה כבר גוררת כנפיים, והגבהה משמעותית גם מלפנים, נקודת תורפה בויטרה, וגרוע מכך מושכת עיניים רעות ואש מיותרת.
זו המידה המתאימה ביותר בעיניי. ואכן הייתי מחליף את הנינג'ות לגאנט אמריקן רייסינג משולשים של הויטרה. בשחור מט. משום מה כשהיא הייתה לבנה הם השתלבו בסטאפ הזה באופן די מגניב, עכשיו מסיבה לא מוסברת, פחות.
ועדיין היא נראית מיליון דולר ואני מניח שגם מתגלגלת ככה. עקרונית, יש לך ויטרה 2019
הויטארה הגיעה אלי עם אמריקן רייסינג משולשים אבל חוץ מזה שאני מעדיף ג׳אנטים קלים מאלומיניום (גם בצ׳רוקי..), הנינג׳ות האלו מוצאות חן בעיני, ואתם פשוט תצטרכו להתמודד עם זה ...
עלית עליי...
אוטו קטן, חלקים קטנים, דולרים קטנים
עקרונית, כאמור, לא תהייה לי ויטארה 2019. אבל עכשיו יש לה מדבקה של 2019 ☺https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b001e19cd8.jpg
צריך לזכור מתישהו לקחת את המצלמה הטובה לסיבוב בשטח עם הויטארה. המצלמה של הטלפון עושה עוול גדול לצבע של הויטארה - היא מסתנוורת מאוד ולא מראה את הבדלי הגוונים שמתקבלים בקימורים של הבודי, ובכלל, הצבע נראה הרבה יותר טוב במציאות מאשר בצילום. אלו התמונות הכי טובות שהצלחתי לקבל עם הטלפון:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...43bc8bd78e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0878245668.jpg
עקרונית צריך מפגש, וזהו.