תרומתי לדיון.
https://www.youtube.com/watch?v=BdnpJb-jW7o
Printable View
תרומתי לדיון.
https://www.youtube.com/watch?v=BdnpJb-jW7o
דויד,
מאחר שכמו רבים אחרים פה, גם אני תחת הרושם שאתה איך שהוא קשור ליבואן ( ואם לא, אז תגיד ואני מתנצל), אז הנה אני זורק לך כפפה...
יבואן שמתעצל וחוסך על רישום של צמיגים שמתאימים לשטח, שלא יבזבז את הזמן שלו, על נציגים עלומים בפורומים.
עצם המחשבה לשלוח רכב עם צמיגים כאלו, למבחן כזה, מעיד על טיפשות ו \ יהירות.
תדאגו לצמיגים עם חתך גבוהה ואני אהיה הראשון לשקול דיסקו 4.
ממתין לתשובה עניינית.
אני כמעט ולא קורא כתבות ב YNET, הזהב האמיתי של כל כתבה הוא בתגובות.
קובץ מצורף 129591
מה זה הרעשי פיצוץ שיש לדיסקברי הלבן בסרט?
לא רואים את הפינה השמאלית קדמית. אני מהמר שהטמבון ברזל שם מלטף איזה סלע.
כנראה שאתה צודק.
הלבן(של עידו?) ידני, לדעתי טיפס אגרסיבי מידי, אולי בגלל שידני...
למה לא רואים את הלנדקרוזר מטפס?
מודה שלא ביקרתי במשל"ט בשנים האחרונות, הייתי שם עם טנדרים, טראנו, פג'רו, טרופר ועוד....משופרים...פעם אחת אפילו היינו בדרך לביקור בבירה וחתכנו לחצי שעה סתם על הדרך... לפני שנים...
לא זכור לי איזה דרמה כזו או אחרת...
נדב, זה לא דומה למה שהיה לפני כמה שנים.
הרבה יותר קשוח ומאתגר וכתוצאה מכך נפרצו גם שבילים חדשים במקביל לצירים הישנים.
זיוו,
אין לי שום קשר ליבואן אבל אני כן מכיר LR מצוין ולכן אני מתפוצץ מצחוק כשאני קורא את הפוסטים המדעיים בשירשור הזה.
LR תמיד עשו בית ספר בחדשנות בכל הקשור לרכבי שטח/כביש ותמיד הוציאו את המוצר הטוב ביותר למי שהפרוטה מצויה בכיסו.
נסה להיזכר מי החליף לראשונה את קפיצי העלים בקפיצי סליל, מי שילב לראשונה כריות אוויר במתלים ( מערכת פנטסטית) ומי פיתח לראשונה TC פנטסטי.
הדיפנדר החדש הוא אכן חדש ומטרתו לייצר מזומנים ל LR ולהערכתי הוא יעשה זאת בגדול.
על הדיפנדר והדיסקברים הישנים טחנתם כאן ערימות מלל עד כמה שרכבים אלו גרועים למרות שבמבחן הזמן והשטח מדובר ביצירות מופת ( במיוחד כשמשווים אותם למשל למתלה הקדמי של הטרופר ו/או למנוע 3 ליטר ה"אגדי" עם מערכת ההזרקה של קטרפילר :)).
לכן בדאי שכולנו נמתין בסבלנות כי להערכתי הדיפנדר החדש אכן יעמוד על הפודיום האמצעי יותר מהר ממה שכולנו חושבים.
LR תמיד משחררים לשוק גרסאות עליהן ניתן להתקין צמיגי שטח סבירים למרות שפרופיל רכבי כביש/שטח החדשים הוא כזה שרכבים אלו גם אמורים לדהור במהירויות של 180-200 קמ"ש מה שמן הסתם לא מאפשר גנט 15".
אם אתה מעוניין לשדרג לרכב שטח איכותי מציע לך בחום לשקול את הדיסקו 4 ( או בעצם שלא כי אני מתכונן לשים את ידי על אחד כזה בקרוב מאוד :) )
לא רואים את הלנדקרוזר מטפס מאחר וכפי שכתבתי אני נהג הל"ק וקצת היה לי קשה גם לנהוג וגם לצלם מבחוץ. סער, אם יש לך תמונות או סרטונים שלי אז יש לך אישור ממני לפרסם.
הדיסקו הלבן אכן ידני מה שאכן מקשה במעלה כזה. לא יודע לאיזה פיצוצים אתם מתייחסים, אולי לרעש המיתלים בירידה מהנפת הגלגל. למיטב ידיעתי הוא לא ספג חבטות או נזקים. יתכן והיו קצת שיפשופים בגחון, לא יודע. אצלי טיפה היו אבל לא ברמה שמתקרבת לרגש את פלטות המיגון (בכל זאת הייתי הנמוך מכולם).
לגבי החדשנות של ל"ר - אין ספק שהם מובילים בחדשנות. אבל לי בתור צרכן פוטנציאלי בעוד 10 שנים בהנחה והמחיר של דיפנדר משומש יירד לרמת המחיר שאני מוכן לשלם, פחות איכפת לי מי המציא מה אלא כמה הרכב מתאים לצרכי. ולגבי האמינות והעמידות, רק מבחן הזמן יגיד.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
OPL
קלעת בול.
אחרי 17 שנים, 370000 קמ כרכב מסעות שנע בדר"כ לבד בשטח בנוחות הידועה של הכירכרות ועם תקלה משביתה אחת בגלל חלק חדש תקול הגעתי למסקנה שהבריטים אכן גאונים.
כבוד! אני חושב שאנחנו חייבים תמונה של הכרכרה, לנשמה.
דויד,
אחד מתחת - אהבה עיוורת.
אני לא מתכוון לדהור 150-200 ( מקווה שגם לא אתה).
יכול להיות ש LR שיחררו אפשרות לצמיגים עם חתך גבוהה, אבל עם היבואן לא דאג לאשר אותם בארץ, אז הכל על הקרח.
יש פיסיקה בסיסית, באותו גודל של רכב, סרן חי יאפשר מהלך מתלים, ואחיזה טובים יותר.
ברגע ש LR בחרו בארבעה מתלים נפרדים, הם בנחיתות מול LC.
LR הוא רכב טוב, השאלה עם לא מסובך ומתוחכם מדי.
אני לא קהל היעד שלו, אני מעדיף להחליט לבד מתי לנעול ומתי לשלב, והכי חשוב, מחפש כמה שפחות מערכות שיכולות להשבית אותי בשטח ( גם אם זה אומר שאני אסע רק 130 עד לשטח).
שתקנה 4, אל תשכח להתקין גלגלג רזרבי נוסף.
בהצלחה.
זיוו,
אהבה כן עיוורת לא כי היא מבוססת על 17 שנים, 370000 קמ כרכב מסעות שבדר"כ משוטט לבד ותקלה משביתה אחת בשטח.
גם על הדיסקו 2 טענו בזמנו שהוא מסובך ולמרבה הפלא הרכב התגלה כרכב פשוט ונוח לאחזקה.
מנסיון מתברר שבתחזוקה נכונה הדיסקו 4 הוא רכב אמין, ניתן לרכוש חלקים בעלות סבירה ומיותר לתאר את הביצועים ונוחות הנסיעה בו בשטח.
לכן, בהקשר של הדיפנדר החדש, מציע שנמתין ונראה.
דויד היקר, מאחר ואתה מסרב להירמז:
ג'יפולוג שבע יוזרים חדשים שנכנסו לצורך סינגור נלהב על מוצר זה או אחר, ונגוזו מייד לאחר מכן - כולם מן הסתם בעלי אינטרסים.
נשמע מדבריך שאתה בעל נסיון רב באוברלנדינג ולפיכך נפלא שבחרת להצטרף ולשתף מנסיונך.
אבל אם אתה רוצה שיקשיבו לך ברצינות אנא הוכח שפניך לשלום, שים תמונה של הכרכרה שלך, ספר קצת מי ומה אתה.
זכותך לשמור על אנונימיות מוחלטת אבל המחיר הוא שאתה תיחשב טרול ופשוט יתעלמו ממה שתכתוב.
ולמען הסר ספק, הכותב הוא בעלים של דיסקו 2 עתיר שנים וקילומטרים, והראשון להסכים שיש לרכב הזה עלות תועלת מעולה.
רק תיקון אחד דוד ל., ברשותך...
בכל הדיסקואים לא ניתן להרכיב גלגלי שטח ראוים. או שהקוטר קטן מדי (דיסקו 1-2), או שהחתך בעייתי (לא ניתן למצוא צמיג שטח 3-4-5).
להכניס גלגלים במידות אחרות דווקא אפשר בכולם, בלי לעשות אף שינוי. אבל לא חוקי.
אל תגלשו למחוזות של פסילת חבר חדש, גם אם הוא נשמע לכם כמו בובה של היבואן... תשאירו את הנושא למנהלים. חבל שסתם נפסיד חברים חדשים בגלל שקטלנו אותם והברחנו אותם, יש מספיק מקום מסביב למדורה לכל מני קולות, גם אם אנחנו לא מסכימים איתם. גם ככה האגם הזה מתייבש.
לפי השליטה של הבחור בפרטים האישיים של דורון ושל זיו אין לחשוד שמדובר בגולש חדש.
זה מישהו שחי את האתר לא מהיום.
זו דעתי.
בכל מקרה, גם ליוזר חדש מוצר שיהיו דיעות. אפילו הן שגויות מהיסוד.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
כולם שיכורים, רק אתה רואה את האמת.
חיימקה שלי
רחל אטס
מילים: דן אלמגור
לחן: משה וילנסקי
המצעד קרב, מריע הרמקול.
המצעד קרב, הנה גם הקצין.
כל החיילים דורכים ברגל שמאל,
רק חיימקה שלי דורך פה בימין!
כי כל החיילים,
כן, כל החיילים
טועים ברגל, בלי בושה!
רק חיימקה שלי,
רק חיימקה שלי
דורך ברגל הנכונה!
הם קרבים לכאן שזופים וחסונים
לראשם חובשים כומתה מבד שחור.
לכל החיילים הסמל מלפנים,
רק חיימקה שלי - הסמל מאחור!
כי כל החיילים,
כן, כל החיילים
טועים בסמל, בלי בושה!
רק חיימקה שלי,
רק חיימקה שלי
חובש נכון את הכומתה!
הרמקול פוקד: "דגל רובים אל על"!
הקצין קורא: "כולם - ימינה שור"!
לכל החיילים רובה ביד, אבל
רק חיימקה שלי יורה פתאום כדור.
כי כל החיילים,
כן, כל החיילים
מפחדים פה, זה ברור!
רק חיימקה שלי,
רק חיימקה שלי
יודע איך לפלוט כדור!
שמאלה, שמאלה פנה, מריע הרמקול.
הקהל כולו מריע מאושר.
כל החיילים פונים פתאום לשמאל
רק חיימקה שלי ממשיך לצעוד ישר.
כי כל החיילים,
כן, כל החיילים
טועים בדרך מבילבול!
רק חיימקה שלי,
רק חיימקה שלי
מכיר היטב את המסלול!
הנה הוא קרב, קרב אלי ישר
הוא מניף ידו, כמה חמוד הוא בני!
כל החיילים אינם מפנים ראשם
רק חיימקה צועק: "הי, אמא זה אני!"
כי כל החיילים,
כן, כל החיילים
שונאים את אמא כל העת!
רק חיימקה שלי,
רק חיימקה שלי
אוהב את אמא באמת!
תסלחו לדויד.
הוא הגיע לאתר בדיליי של 20 שנה ויש לו פער בדיונים המיתולוגיים שנטחנו עד דק.
זה לא מסובך, כתוב לי בפרופיל היילקס.
זה אומר שהוא נטו חפר בפרופילים.
אני דווקא חושב שזה מעיד על זה שהוא כן חדש, לא מכיר ולא בקיא, כי להבדיל מאחרים, בפרופיל ציינתי רק מה יש עכשיו, ולא מה היה ומה במקביל.. כלומר אין לו מושג, או בחר להבעיר ולא תגובה עניינית.
והתגובה המתלהמת מחזקת לי את הדיעה הזו.
אני עוד מעט אבדוק אם יש לי סרטונים נוספים, בכל אופן, בסרטון הזה רואים את 3 הרכבים עולים את אחת המדרגות בתחילת המסלול.
https://youtu.be/TqPC4zL9aG4
סרטון נוסף עם הלנד קרוזר (ועם דיסקו עם מייצב תקוע :( )
https://youtu.be/03Fj3M5J-Vw
אני חושב שיש נק' שטיפה אולי לא עלתה. כל מי שעלה את המעלה, אתמול שילשום או לפני 20 שנה
עשה זאת ברכב שלו, כלומר רכב שנמצא איתו כבר 1-30 שנה גם אני.
אנחנו מכירים את הרכב וצמיגיו, יודעים למה ומסוגל ועובדים איתו ברוב המקרים כיחידה אחת , לפעמים יותר קשה ולפעמים יותר קל.
המעצבן בסרטון "תדמית" הנ"ל הוא שאנשים עם רקורד ותורת שטח בנוייה(לא מכיר אישית אבל מידותיהם הטובות ידועות בארץ)
פשוט זרקו את כל מה שהם יודעים לפח וביצעו ברכב את מה שככל הנראה חלק מהלקוחות הפוטנציאלים יבצעו בו:
יתקעו את המפתח וירוצו להראות לחבר'ה ולטפס איזה מדרכה.
רק שבמקרה הזה המדרכה אייפס הייתה קצת גבוהה
איפה הכנה מקדימה, איפה שיפשוף קל לפניי באיזה יום בנגב, לפחות קצת להכיר. נראה לי היה יוצא משהו אחר.
(לא מתכוון לכישורי נהיגה, קטונתי, רק להכנה)
כרגע זה נראה כמו סרטון utube פוטנציאלי של לקוח פוטנציאלי
מניח שהאוטו עם צמיגים מתאימים ראוי בהחלט