הרבה תודה :)
ההשקעה היא באושר של זוגתי .. לא מעבר :) אבל זאת השקעה בטוחה !
Printable View
שוב אומר שלא צריך להתייחס לזה כאל השקעה, ואין טעם לנתח את זה, חבל על האנרגיה ...
רצוי להמר בסכום זניח (כל אחד עם מה שזניח עבורו) שלא מצפים לקבל בחזרה ואז לשכוח מזה, להתנתק מזה, לא לעקוב אחרי התנודתיות. לשים שעון מעורר לעוד 20 שנה. ביטקוין יכול להיסחר עד אז במליון דולר או להיעלם, כל מספר זוכה. מי שיתפתה לעקוב אחרי זה לעולם לא ירוויח סכום משמעותי מהימור כזה, כי הוא מהר מאד יממש את הרווח, או יחתוך את ההפסד.
אם כבר לרדת לפרטים - הייתי מפזר את ההימור על מספר מוצרים מהסוג הזה, יש כנראה מוצרים יותר מתוחכמים ופחות נפוצים עדיין, ששווי השוק שלהם נמוך בהשוואה לביטקויין ופחות כסף צריך להיכנס אליהם כדי להגדיל את שווים. אם שווי הביטקוין 40 מיליארד אז דרושה רכישה מאסיבית בשביל להכפיל את מחירו ל 80 - אני מניח שכמה מיליארדים אפילו. אבל כדי להריץ מוצר מקביל עם שווי של 100 מליון נניח ולהכפיל את מחירו דרושות סה״כ קניות של כמה מליונים ...
בהצלחה
אטרנום ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
בועז ,כאן הכוונה שלי היא למטבעות וירטואליים מתחרים של הביטקויין, או טכנולוגיות שקשורות לענף הזה, אני לא מתמצא בזה. אנשי תוכנה יכולים להתייחס באופן מקצועי למה יותר יעיל/ בטוח ועם פוטנציאל מבינהם. מה ששלחת לי על ה ICO של Bancor למשל, נראה לי ממש מעניין.
הטכנולוגיה נקראת בלוקצ׳יין , אתה יכול ללמוד עליה בקבוצות ופורומים מתאימים , אין לזה קשר דווקא לתחום הפיננסים.
שווה להקדיש את הזמן לדעת על זה יותר, מטבעות דומים לביטקויין יש את האת׳ריום למשל , שוב , לא חייבים להשקיע דוקא במטבעות עצמם, מתפתחת תעשיה שלמה מסביב לזה.
המטבעות החזקים כרגע , מבחינת נתח שוק מבין כל המטבעות הקריפטוגפיים :
ביטקוין - 38 אחוז
אתריום - 31 אחוז
ריפל - 9.9 אחוז
ישנה מגמה של גדילה של אתריום על חשבון ביטקוין.
ביטקוין במגמת ירידה מבחינת כמות מחשבים שמריצים NODES שלו לעומת אתריום.
בעתיד הכוחות יכולים להשתנות.
תודה. נברר על האתריום וריפל האלו
אני חושב שבתגובות האחרונות מתגלה הבעייה האמיתית עם הנושא הזה. מה מונע מהשוק לנטוש את מטבע א' ולעבור למטבע ב'? מה עדיף במטבע ד' על מטבע ג'?
באותו נושא:
http://www.calcalist.co.il/markets/a....html?ref=ynet
תסביר.
לא בטוח שהבנתי את כוונתך
אני מסכים עם נמרוד,
מה שמעניין אותי הוא השיטה , לא מטבע ספציפי, יש כנראה כבר אלפי מטבעות כדוגמת הביטקויין , שום דבר לא מבטיח וגם אין שום הגיון שדווקא הביטקויין יהיה הכי נפוץ, חוץ מהיותו החלוץ וזה שמפתחיו הביאו לעולם את הרעיון.
בלוקציין היא "טכנולוגיה" שבוחנים גופים פיננסים אמיתיים.
זה לא אומר כלום, ייתכן ונובע מכך שהם לא רוצים להיות, הילד שפיספס את הסדרה שכולם מדברים עליה בכיתה.
Sent from my Android using Tapatalk ישוחרר ברנרד
ניסיתי לכרות איתריום. נפלתי בשלב של עדכון הבסיס נתונים או משהו כזה. מסובך מידי.
מכלכליסט
לזינוק בערך הביטקוין אחראים ההאקרים
אם הביטקוין ימשיך להיות המטבע שבו האקרים סוחטים מותקפי סייבר, ימיו ללא פיקוח רגולטורי ספורים
עו"ד זיו קינן 07:1104.07.17
http://www.calcalist.co.il/markets/a...716416,00.html
זו הערכה מבוססת על עובדות ומושכלת למדי לדעתי.
א. זו עובדה שהאקרים אכן דורשים את הכופר בביטקוין כי הוא לכאורה אנונימי.
ב. מסלול הכסף עוד מימי אל-קפונה היה אמצעי לאיתור הפושעים.
ג. כשתוקפים אלפי קורבנות קטנים, שקשה להם להגיב ניחא, אבל שהנפגעים מתחילים להיות ממשלות וארגונים גדולים מאד, בעלי אמצעים ברמת מדינה, אז הם יכולים להגיב במה שנראה כמו חוסר פרופורציה עצום לאדם הפרטי.
אז האקר כזה יפגוש מולו כמה מדינות בעלות אינטרס משותף.
אז כרגע לפי הפרסומים ההאקרים התחילו את שלב החזירות, וזה אומר שמדינות מתחילות להתעורר.
ולתיאור המצב יש שלל הקבלות בסגנון של ״ייקח לך זמן להרגיז פיל, אבל כשהוא יתרגז הלך עליך״..
או ״כשאתה משתין על הצבא/מדינה, תזכור שהיא יכולה להשתין עליך בחזרה, ואז יש סיכוי שתטבע..״
חש מצב שאתה לא כותב בכחול?
זה בלתי אפשרי לקריאה.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
https://bitcoin.org/en/alert/2017-07-12-potential-split
אמינות...
כמה קטעים מהלינק.
Potential network disruption
12 July 2017
Bitcoin confirmation scores may become unreliable for an unknown length of time. This means that any bitcoins you receive after that time may later disappear from your wallet or be a type of bitcoin that other people will not accept as payment.
........
During the event
Do not trust any payments you receive after Tue Aug 01 2017 03:00:00 GMT+0300 (IDT) until the situation is resolved. No matter how many confirmations the new payment says it has, it can disappear from your wallet at any point up until the situation is resolved.
Try not to send any payments. During the event there may be two or more different types of bitcoin and you may send all of the different types to a recipient who only expects one type. This would benefit the recipient at your expense.
Be wary of offers to allow you to invest in the outcome of the event by “splitting” your coins. Some of these offers may be scams, and software claiming to split your coins can also steal them.
....
הייתי עכשיו בכנס של אבטחת מידע.
ענייני מטבע וירטואלי , כזה או אחר, ובכלל בנקאות וירטואלית זה משהו שקורה בודאות.
זה לא שאלה של אם אלא של מתי וכיצד.
בדיוק כמו בינה מלאכותית ודיפ לרנינג.
חבל על הנסיונות הפאטטיים לחשוב שהקידמה לא תנצח
הקידמה תנצח.
ההשגות שלי הם לגבי מי עומד מאחורי ומי הרגולטור.
לא מאמין באנרכיה.
הסיכוי משקף את הסיכון.
לו לא היה סיכון לא היה סיכוי לרווחים כל כך קיצוניים.
לא מתאים לך תשקיע בדברים יותר סולידיים...
בועז,
אף פעם לא המלצתי למישהו להשקיע או לא להשקיע..
זה שיש סיכון גבוה לא מצביע בהכרח על סיכוי גבוה או להיפך.
לפעמים יש רק סיכוי ולפעמים יש רק סיכון.
המינימום זה לנסות להבין במה מדובר.
לטעמי הבלתי מלומדת:
ברור שמשקף...
הרי אלו כוחות השוק.
מי שלוקח סיכון גבוה מבקש סיכוי גבוה אחרת הוא לא יכנס.
המצב שיש סיכוי כמעט בלי סיכון זה בשוק מניות כאשר שווי שוק של חברה( מניה) עולה מסיבות פיננסיות קשיחות.
ניר.
את שוק ה fx אני מכיר מיד ראשונה.
גם עסקאות מפורסמות בלירה טורקית...
נו, אז תסביר מה זה משנה שיש נגיד מאחורי זה ושיש רגולטורים ?
בנק ישראל נלחם שנים בהתחזקות השקל, אוגר דולרים, הספקולנטים עושים ממנו צחוק.
רשות ני״ע ישנה בעמידה - פעמיים בשנה צולבת איזה מנהל השקעות או סוחר שהצליח לעשות מהצד קצת דמי כיס / בעל עניין שעשה מניפולציה, הנזק שכביכול נגרם לציבור מהתופעות האלו הוא אפילו לא עשירית אחוז ממה שכל מנגנוני הפיקוח והאכיפה האלו עולים לציבור. בעוד שהשוק כבר שנים מוצף ע״י תוכנות מחשב שמבצעות את אותן מניפולציות, בהיקפים עצומים - אבל המערכת לא יודעת/ לא מבינה/ לא רוצה בכלל להיכנס לזה.
הביטקויין אחד מאלפי מכשירים דומים, אבל הכי מפורסם ונפוץ בינתיים, ציבור די גדול של הדיוטות מזרים ביקושים וחולם על התעשרות מהירה, תכלס זה לא שונה משום טרנד אחר שהיה לפניו או יהיה אחריו.