-
תגובה: כתבה על המאבק על שיפורי רכב
״פיקוח חברות ישראליות״ - מעניין באמת איך הסדנאות מתייחסות לכל הסיפור הזה.
בעריכה: היכן ההתייחסות למתלי אוויר? הרי זו הגבהה וזו הגבהה
-
בעיקבות הפוסט האחרון של דרור... אני חייב.. מצטער עידו(כמו משל הצפרדע והעקרב😕).
אז כבר ידוע שאני פולני...
"מה אמרתי לכם", ןאין פה סימן שאלה.
כאילו ידעתי על הוואטס-אפ הזה..
אין שום צורך לעשות מהפכות או להשקיע באופן מיוחד, כל האמצעים קיימים ומי שחושב שהפקיד התורן חעשה חישוב כמה הוא "מכניס" או שהוא יתעייף או ימאס לו..
זה לא עולה לו ולא צריך להכניס כסף ואין לו שום סיבה להתעייף או שימאס - בסך הכל עוד יום עבודה.. בערב חוזרים הביתה ומחר.. שוב, אותו הדבר. בדיוק כמו רואה חשבון או חנווני או עו"ד.
ואני לא צריך לבדוק את אותנטיות המידע שדרןר הביא ואני לא חושב שהוא מגזים - פה, אני מסכים איתו לגמרי..
יש מה לעשות.. אני חושב שמה שעושים עושים בעיתוי הלא נכון ובווליום הלא נכון ובכלל... באופן לא נכון..
אבל אני כולה איזה מתנשא מחו"ל.. הג'יפאים הגברים האמיתיים והמקומיים יודעים הרבה יותר טוב..
Sent from my SM-N900T using Tapatalk
-
אחרי שקיבלתי בראש, על מישמש לא מובן שכתבתי למעלה... אני אעלה פה את ההודעה שכתבתי לנוזף, בתגובה...
אם תקרא מה שכתוב אצל דרור, תראה שזה חלק מהתשובה שלי לך ומה שכתבתי לחברים בג'יפולוג לפני.
לא צריך תקנות חדשות ולא חוקים ולא הערכות מיוחדת. לרדות יש את כל הכלים להתמודד, בלי לשנות כלום.
צפיתי/הצגתי אפשרות, שמישהו יוציא מיזכר שיזכיר לעוסקים באכיפה/בדיקה מה הם הדברים החשובים... לא צריך תקנות ולא חוקים... יש מספיק, לצורך העניין. צריך רק ישיבה פנימית והנחייה של מנהל, מה הכיוון ומה לעשות.
כל יתר המחלקות כבר יתנו את כל הסיוע הנדרש..
ןזה עולה אותו כסף לרשות... מקבלים משכורת עם עובדים או מתבטלים..
זה מה שאמרתי מוקדם יותר היום...
Sent from my SM-N900T using Tapatalk
-
אציין שאני לא מהפעילים באתר זה או אחרים אל אף שחבר בכולם
לעיניין הויכוח כולם צודקים ולכל אחד יש טיעון חוקי או צודק , אבל מה לעשות שכחתם שאתם חיים במיזרח בתיכון ?
שכחתם עם איזה מנגנון מסואב ,מושחת ,רווי שוחד ולחצים של בעלי עניין בכל ראשות ? כל פקיד חושב שהוא שמש העמים או לפחות שהשמש זורחת לו מהתחת
צדק ???? הצחקתם את זקנתי וזיקנתי .
איפה ? בבתי המישפט ? חותמת הגומי של כל החוליים במישטר המצחיק במדינה שברוב חוצפה חושבת שהיא דמוקרטיה ....חחחחח
הדמוקרטיה היחידה כאן זה לתת לנייטיבס (אני , אתם ) (מתי שבא למושב ליצים הניקרא כנסת =עוכרי ישראל )
לבחור מי ידפוק אותם בשנים הבאות ...(גנב שבע = המיפלגה שבשילטון או גנב רעב יותר וגרוע יותר =מיפלגה קיקיונית אחרת )
אין ולא יהיה סיכוי להגיע עם המושחטים לשום הסדר החוק המוטורי הספיק (גם שם הייתי מלכתחילה והייה ברור לאן זה ילך )
אני אומנם ינוקא קצת יותר מ-50 שנה ....נמצא בשטח אם ברגל ובכל כלי שהייה קיים אבל מהתקלויות שונות אם המנוולים למדתי
דבר או שניים . לעבור למידרכה השנייה כשאפשר ונותנים לך .
ואם באים מולך להיות הראשון להתנפל ובכל הכוח !!!
תלמדו מבני הדודים השילטון מפחד רק מדבר אחד - איבוד שליטה !!!
תמיד יחפש שקט תעשיתי עם קבוצות לחץ במיוחד אלימות ושיודעות להשתמש בכוח שלהם !
ולא מעניין אותי חוקי או לא !! אף אחד לא ישלול ממני את הזכות להנות ממה שאני אוהב ,לא שופט ולא שום הוראת חוק !!!
ואסביר מדוע בהמשך כי למישפט וצדק 2 צדדים ,
כמו שהעלו את הביטוח לקטנועים בצורה לא סבירה אז לא ביטחתי כמה שנים !לא מציע לכם לעבור על החוק אבל כשיש לך ברירה
בין תרופות או ביטוח וחוק , אז אני מצפצף על החוק המחוקק וכל העולם !
כך יהייה עם הג'יפ או כל רכב אחר אם ינסו למנוע ממני את מה שמותר במקומות אחרים , גם אם יעוגן בחוק אני מצפצף עליו והסבר יבוא בהמשך
אם לבדואי מותר גם לי מותר וזכויות הפרט שלי כולל אם אני מיתאבד לא נתונות להחלטה של אף אחד (כל עוד לא אשתף אסכן אחרים כמובן )
ולכל המיתנדבים ליבי איתכם הסטירה שאנחנו מקבלים לא מעט בזכותכם ולא רק בגלל כמה ''ערסים''
''ערסים '' = הפזורה וניגזרותיה ..... ממלאים את כל הנגב והגליל , מישהו מאותם גיבורי משרד התחבורע , מישטרעה , מעיז להיתעסק איתם ?
ואם זה רק למטרות צילום וכתבה מאוננת בצהובונים .
ולעיניין ''הצדק'' אין דבר כזה במדינה טוטליטרית סמי בולשוויקית
והשופטים כולם אוכלי חינם שמביישים את המונח שופט צדק (אין לי שם אחר לשופט )
קוריוז.
אי שם בתחלית שנות האלפיים הייתי בעוונותי עד לדיברי השופט ברק בהרצאה לשופטים חדשים כמדומני לא זוכר במדוייק אבל עיקרי הדברים ,
שופט תפקידו ליישם את חוקי המדינה לרווחת הכלל ולשמירה על הסדר החברתי ציבורי למען הכלל וכאן הסייפה -
למען הכלל ,''מבלי לשלול זכויות הפרט '' המשיך והבאיר
במקום שבו זכויות הפרט נירמסות ע'י החוק שיצר הרוב בהליך אפילו דמוקרטי , ''הצדק ''קודם לתפקידו של השופט כשומר החוק ורצון הרוב !!!
ואל נלין אם יאלץ ''העבריין '' כביכול לקחת את החוק לידיו ,תפקיד השופט להגן עליו נקודה !!!!
חוזר לפואנטה -אין ולא יהייה סיכוי להידברות שאינה ניצחון מוחלט של המערכת
רוצים לחיות ולהנות מהטבע ולטייל בחופשיות ?
תתחילו מלחמה רבתי החורף בפתח , חסל סדר התנדבות ,הפגנה שבועית של סגירת צירים במסות אדירות תוך ניצול החוק
השבתה של המדינה בדיוק בזמן הזה מתאימה יותר מאבק במושחתים צריך להעשות בלי כפפות משי אלה בצורה מלוכלכת כמו שלהם !!!
מה שהטוח שלי ועוד כמה בגילי השטויות שלהם לא מזיז אנחנו נמשיך לטייל ולהנות ושהכלבים ינבחו עד שיחנקו !
בהצלחה וניפגש בשטח על נתח ומדורה .
-
דרור, אם אפשר שאלה קטנה מהטרחן, ההודעה שהעלת כאן מוואסטפ זה-זה תקנת עץ הריח האסור שדיברת עלייה מזה תקופה או שיש משהו נוסף שעדיין לא ניתן לחשוף?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
nate
״פיקוח חברות ישראליות״ - מעניין באמת איך הסדנאות מתייחסות לכל הסיפור הזה.
בעריכה: היכן ההתייחסות למתלי אוויר? הרי זו הגבהה וזו הגבהה
בתקנה שצוטטה מעלה יש הכרה בתחליף של קפיץ כל עוד הוא עומד בהוראות היצרן. קרי גם כרית אויר היא מותרת.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יניב גולן
מעניין אם היית מגיב אחרת אילו הייתי מספר לך שמפקחים הגיעו לבתים של חברים, ולא רק שהגיעו, גם הגיעו בשעות לא סבירות. האם עדיין תחשוב שהשיירה עוברת?
רק אציין שאת זה עושים כבר שנים ברכבים פרטיים משופרים
-
תגובה: פורסם בפייסבוק - משרד התחבורה בבדיקות פתע לרכבים בעת שהם במוסך
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chiam cohen
אבל גם אם כן תקנה לא יכולה לאכוף רטרו כנראה שמדובר ברכבים חדשים 2016
תתפלא, אני לא רוצה להעיר מתים, אבל כששינו את סיווג הרכבים ברשיונות (N,N1,M,O, וכו') יצרו מצב של בעלי רכב שלא יכולים לנהוג בו. כמה שנים אחר כך בוצע תיקון חלקי למצב. עדיין יש שם משהו מאוד עמום ולא חד משמעי לגבי נהיגה ברכב שבעבר כמעט כולם יכלו נהוג בו. יש רבים וטובים שנוהגים יום יום בלי רשיון מתאים ולא חולמים שזה המצב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
אפשר להפוך חיפושית לטוארג כי הן באותה קטגוריה?
ניסינו, אי אפשר :)
-
דרור, ככותב רציני ומכובד ארשה לי להביע דעתי על תרבות דיון במקרה הנ"ל.
קשה שלא לשים לב, על הדרך, בה אתה מייצר סוג של השתלטות וכפיית דעה על הקוראים בנושא הנ"ל. אתה משתמש בעוקצנות לשונית על מנת "לגמד" כאלה שלא יושבים עם דעתך ("לא טמבל..", "הטרחן ההוא...", "כל הטמבלים ומאותגרי הצומי...", "תודה רבה לכם, אדיוטים...").
אין לי ספק, שמילים אלה שלך, לא מכוונת על ידך לגופו של אדם אלא לגופו של עניין ולגופו של ויכוח. לכן, אני מניח שאין לך משהו אישי נגד יניב, נגד משתמש שגר ביקום או כנגדי. אף על פי כן, גם לגופו של עניין, ההנמכה שאתה עושה בדיון לאנשים, שאת חלקם אתה הרי לא מכיר אישית, היא לטעמי לא תרבות דיון בה לכולם יש זכות לתת את דעתם גם כאשר היא לא מתיישבת עם שלך. האחד חושב שעצי ריח לא ישכנו בג'יפנו במידה והם לא מגיעים מבית היצרן, והאחר, שהיה רוצה לעבור לצמיגי 35' ולכן על פי המפתח, יהיה שייך לאוכלוסיית מאותגרי הצומי (ולכן דעתו שווה כקליפת השום), חושב אחרת ממך.
שורה תחתונה, בפורום מכובד זה, בו אתה משמש כמנהל, אני מקווה שתנסה לתת לאחרים להביע גם את דעתם ותן לאחרים-אחרים, להחליט בעצמם על סמך קריאת הפוסטים, על דעותיהם ועל מעשיהם האישיים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
לגבי הסעיף הראשון. שם בבקשה. אם לא כאן אז בהודעה פרטית. תודה.
אסף.
אחרי שבזבזתי כמה שעות בניסיון להבין מה הולך ומי נגד מי במשרד התחבורה...לא הצלחתי להגיע לדוחות של המשרד עצמו.
ויצמן משה, מנהל בכיר אגף הרכב.
איציק סרור, סגן בכיר למנהל אגף הרכב ושירותי תחזוקה
משה קיר מאיר - מהנדס, ראש תחום שירותי תחזוקה והדרכה.
אבי גונן, מהנדס ראשי לרכב
משה ימיני, ראש תחום ייצור סחר ויבוא מוצרי תעבורה
לאה מאושר, ממונה גף ציוד מכני הנדסי
ניר כהן, ראש תחום היבוא
יוסף שלנר, מנהל מחלקת ניידות לבדיקה ופיקוח על כלי רכב
אבל זה מה שמצאתי אם מחפשים עם מי לדבר
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
aosherov
דרור, ככותב רציני ומכובד ארשה לי להביע דעתי על תרבות דיון במקרה הנ"ל.
קשה שלא לשים לב, על הדרך, בה אתה מייצר סוג של השתלטות וכפיית דעה על הקוראים בנושא הנ"ל. אתה משתמש בעוקצנות לשונית על מנת "לגמד" כאלה שלא יושבים עם דעתך ("לא טמבל..", "הטרחן ההוא...", "כל הטמבלים ומאותגרי הצומי...", "תודה רבה לכם, אדיוטים...").
אין לי ספק, שמילים אלה שלך, לא מכוונת על ידך לגופו של אדם אלא לגופו של עניין ולגופו של ויכוח. לכן, אני מניח שאין לך משהו אישי נגד יניב, נגד משתמש שגר ביקום או כנגדי. אף על פי כן, גם לגופו של עניין, ההנמכה שאתה עושה בדיון לאנשים, שאת חלקם אתה הרי לא מכיר אישית, היא לטעמי לא תרבות דיון בה לכולם יש זכות לתת את דעתם גם כאשר היא לא מתיישבת עם שלך. האחד חושב שעצי ריח לא ישכנו בג'יפנו במידה והם לא מגיעים מבית היצרן, והאחר, שהיה רוצה לעבור לצמיגי 35' ולכן על פי המפתח, יהיה שייך לאוכלוסיית מאותגרי הצומי (ולכן דעתו שווה כקליפת השום), חושב אחרת ממך.
שורה תחתונה, בפורום מכובד זה, בו אתה משמש כמנהל, אני מקווה שתנסה לתת לאחרים להביע גם את דעתם ותן לאחרים-אחרים, להחליט בעצמם על סמך קריאת הפוסטים, על דעותיהם ועל מעשיהם האישיים.
אולי מה שרשם דרור זה קצת "בוטה" (מה שלדעתי ממש לא..), אבל זה כל כך מדויק שזה מעצבן!!!!
-
אגב...
http://he.mot.gov.il/index.php?optio...0&limitstart=3
לפי מה שכתוב כאן, משרד התחבורה רוצה להתחיל לאמץ את התקינה האמריקאית למדינות NAFTA.
שווה לחקור ואולי לתת להם דוגמאות שעומדות בתקינה הנ"ל שהם כבר הסכימו לאמץ. על פי האתר שלהם המטרה של משרד התחבורה זה להתקדם ולהשוות את התקינה עם התקנה האירופאית והNAFTA ובכך לבטל תקינה ישראלית ספציפית - אפשר לשחק לכיוון הזה.
-
לתת לאנשים להוציא קיטור כדי שירגעו קצת זה נחמד וטוב.
חוץ מזה, קצת צניעות לא תזיק לאף אחד.
עדיין לא הצלחתי להבין בשביל מה צריך לעשות שיפורים שמוציאים עיניים ? נטו אגו מטופש.
יש מספיק שיפורים שניתן לעשות שאם מישהו מסתכל מהצד לא יבחין בהם אלא אם כן הוא יתאמץ קצת.
-
אני רק שאלה...בלי קשר כמובן, מי מייצר בארץ תרסיסי צבע שחור והאם הם נסחרים בבורסה?
האם כיסוי גלגל של גיפולוג מהווה הכשלה אוטומטית בטסט?
-
להיפך. הכיסוי שחור ושחור זה מרזה. מוריד 2 מידות בלי בעיה.
בגלל זה, אגב, לא מייצרים קונדומים שחורים.
אסף.
-
שתי האגורות שלי
ממה שאני מכיר הוראה, נוהל או תקנה חייבת להיגזר מהחוק. יש שירחיקו אפילו ויטענו שמה שלא אסור מפורשות בחוק, מותר.
להבנתי, החוק כרגע הינו דווקא לטובת הגיפאים. ואני לא מדבר על ההתחכמות בעניין הגובה 3 מטרים. ככלל, הצד שרוצה שינוי או קביעה שאינה בחוק, הוא הצד שנמצא בבעיה הגדולה יותר. שינוי החוק גם אם הוא אפשרי, זה לא נתיב שהייתי ממליץ לצעוד בו.
המאמץ הכרוך בשינוי חוק הוא המגן עלינו (למזלינו) מיוזמות אילו ואחרות של פקיד זה או מנהל אחר.
ההבחנה שהוצגה כאן בין "המשופרים הרגילים" למשופרים החריגים" מיותרת כי אין לה זכר בחוק. ברגע שנציגינו ינסו ללכת לשם, הם יכשלו מול הפקידים במשרד התחבורה, כי אין ולא ימצא הפקיד עם האומץ ללכת לכיוון כזה . אף פקיד לא ייקח על עצמו את האחריות להחליט מה ומי שייך לאיזו קבוצה. אין פה כיסוי תחת בשבילו, אם אצטט את יניב גולן.
בעיני, החוק הקיים נותן פיתרונות סבירים ל"בעיה" והניסיון להזיז דברים כי האירופאים או האמריקאים עושים אחרת הינו נאיבי או דבילי לבחירתכם.
החוק מורה במפורש כי קיט המאושר על ידי היצרן, להרכבה ולשימוש בכביש הציבורי - חוקי. המשמעות כאן שמשרד התחבורה חייב לקבל אותו. זה לא נתון לשיקול דעתו והכי חשוב זה כסת"ח מפלדה לפקיד. הבעיה הגדולה שכאן בארץ, מסיבות שונות של "יהיה בסדר", "תחום אפור" , "נחסוך שקל ורבע" ו___________(תשלימו חופשי) הותקנו קיטים ללא האישור הנדרש.
לרנגלרים הרדופים יש קיטים כאילו. אבל בלי לבדוק אני מנחש שרוב ההגבהות של רנגלרים בארץ לא מלוות באישור היצרן המתאים. למה? כי עד היום הסתדרנו בלי זה.
אגלה לכם סוד, גם ללנדקרוזרים קיים קיט הגבהה המאושר על ידי היצרן. מישהו טרח ליבא אחד כזה?
החוק לא השתנה לפני מספר חודשים, כל מה שקרה זה שהזרוע המבצעת התחילה להתעורר ולעשות את תפקידה. אז נכון שאין פה סדר כמו בארצות הברית או אירופה, אבל אין זה אומר שצריך פה את ה"חופש" שיש בעזה.
למרות שגם אני מגדל גיפ והגיפ זה הבייבי שלי ושאר ירקות. הילדים שלי נוסעים בכביש לצד מפלצות , לצד אילתורים חאפריים.
עם כל הכבוד ל"קוליות" בפגוש צינורות, חשובה לי (כן גם כג'יפאי) בטיחות הולך הרגל שיקלע מתחתיו.
מישהו מספיק מקצועי חייב לשמור עלי מפגיעה של מפלץ על גלגלי 40 אינצ שלא מסוגל לעצור בזמן כי ה"חאפר" יכל להשקיע בגלגל אבל שכח לשפר את הבלמים בהתאם.
אם תפסיקו לרגע להסתכל על העולם דרך חור התחת האישי שלכם תראו שבחוק יש דווקא לא מעט הגיון והגינות. וכאן אני מצטרף לדעתו של יניב גולן (לפי האינטרפרטציה שלי כמובן) :
1. במידה וקיים קיט מאושר על ידי היצרן, אז יש כאן מסלול מובנה בחוק, נא ליישם אותו. אני מעריך שהגבהה עד 2'' תיכנס למסגרת הזאת. ואם אין קיט מאושר ליצרן או דגם מסויים אז לא מתקינים גם אם ממש רוצים או אפילו כי זה לא פייר ולמה לאחר מותר? אחרת יבוא שוטר....
2. כל שינו / תוספת אחרת, יתכבד האדון ויעביר אותו אישור פרטני . שינוי מבנה או אחר וגם זה על פי המסלול המותווה על פי החוק.
אני לא נגד פיאט פונטו עם גלגל 40, כל עוד עברה את ההליך וקיבלה את האישור לעמוד לצידי ולצד ילדי באותו פקק באיילון. כי סביר להניח שעם אותו אישור קיבלה גם הגבלות תנועה מסויימות (למשל הגבלת מהירות כמו בכלים חקלאיים).
3. רוצים יותר מסעיף 1 אבל לא רוצים ללכת עם סעיף 2 , יש לי גיפון שאני רוצה לשים לה פגוש צינורות, גלגלי 40, הגבהה 5 אינצ ועוד כל מיני המצאות ואילתורים, כי זה מה שאני רוצה וכשהייתי קטן ולא נתנו לי אז בכיתי וצרחתי והשתוללתי עד שבסוף אמרו לי קח רק תירגע.
אז חמודי אתה עבריין, שמילא שמסכן את עצמך, שיבושם לך, אבל אתה מסכן גם אותי וכאן יש לך בעיה. אז תעלה את היצירה שלך על גרר (בדיוק כמו שעושים בארצות הברית) ותעשה מה שבא לך במקום שלא תסכן אותי, ואם התהפכת ונפצעת, קבל את האחריות על מעשיך ואל תרוץ לתבוע את כל העולם שלא שמר עליך מספיק.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אני רק שאלה...בלי קשר כמובן,
1. מי מייצר בארץ תרסיסי צבע שחור והאם הם נסחרים בבורסה?
2. האם כיסוי גלגל של גיפולוג מהווה הכשלה אוטומטית בטסט?
תשובות
1. קניתי אתמול ב ל.כ. עומד על מדף נפרד תחת קטגוריה של "שיפור בולמים" ועולה כפול.
אני מייעד אותו לבילשטיין צהוב. (מעניין אם יצבע גרמושקות כחולות).
2. אם הכיסוי הוא מהדגם האחרון עם שק לזבל,
במידה ונכשלת בטסט יש אפשרות לזרוק לתוכו את הרכב באופן מיידי.
-
הגבלה לקיט מאושר יצרן זה אומר מופאר בלבד, לא (לבעלי רנגלרים)?
-
סליחה זאני לא עוקב אבל, מה התסריט שאתה מריץ בראש? שכל שנה בטסט וכו כשיגידו לך שההגבהה לא חוקית תציג להם את הקבלה או תראה להם את העובדה שזה מאותו יצרן ואז הם יתנצלו בפניך על ההטרדה?
-
בקרוב, ספריי בולמים/קפיצים שחור של פוקס, הצבע מעולה אבל המיכל דורש שיפוץ כל ריסוס שני.
-
כל כמה תגובות אני נזכר בבדיחה שהיתה נפוצה בזמן התפרצות מחלת 'הפרה המשוגעת' באנגליה:
פרה א': אחותי, את לא מאמינה, יש מחלה חדשה 'הפרה המשוגעת', הולכים להרוג את כולנו!
פרה ב': מה את מתרגשת? אנחנו בכלל ברווזים.
-
אני דווקא נזכר בפעם, בסוף הסרט הערבי של יום שישי אחה"צ,תמיד היה את השחקן הזה ,עם העיניים הבולטות,שרץ בסוף הסרט ברחובות אלכסנדריה ,נתקל בקירות הבתים,וצוחק עם טירוף בעיניים .
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
סליחה זאני לא עוקב אבל, מה התסריט שאתה מריץ בראש? שכל שנה בטסט וכו כשיגידו לך שההגבהה לא חוקית תציג להם את הקבלה או תראה להם את העובדה שזה מאותו יצרן ואז הם יתנצלו בפניך על ההטרדה?
אני? לא, אני סתם תוהה. הרי זה קיט של היצרן, אז על פי הכתוב זה אמור להיות בסדר (דגש על אמור)
-
איפה בדיוק ראית קיט הגבהה מאושר על ידי יצרן?
אני בשוק הזה כמה ימים ולהוציא מוצרי מופאר וגם זה נתון לפרשנות, לא נתקלתי במוצר כזה.
אסף.
-
כתבה על המאבק על שיפורי רכב
אני לא רואה אף יצרן מתחיל לאשר פרטנית כל יצרן שיפורי רכב בשביל השוק האיזוטרי הישראלי.
לגבי הגבהות, הפתרון יהיה רק בהסדרת טווח השינוי מהמקורי לגביו לא יוגדר שינוי מבנה.
כמו שיש בתקינה האירופאית, והאוסטרליות לגבי 2״, ובארה״ב למידות דומות.
-
הקדימו אותך בשאלה:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...99%D7%98-mopar
זה יהיה דיי משעשע אם אחרי ה1.1 יהיו מודעות כמו לסיקסים מתים " למכירה רנגלר 2015 בלי רשיונות"
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
"יש רשיונות, צריך לעשות טסט"
-
רק שאלה, קפיצי "הגבהה" הם קפיצים ובולמים שאושרו להתקינם על רכב מסויים ספציפי ומותאם כחלק חליפי, הקפיץ והבולם זהים באורך לקפיץ המקורי רק שעובי סליל שלו יותר עבה וכך משתנה החוזק שלו להחזיק את המרכב ולא לשקוע.
אז איפה הבעיה פה? בצבע?
ואם כבר זאת הבעיה אז היא של היבואנים המורשים וכו' שניתקעו עם מלאי או שתרד להם העבודה באופן משמעותי, הם יקפצו בראש הרבה לפני...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
"יש רשיונות, צריך לעשות טסט"
אחד לטסט ואחד ליום יום.
זה של הטסט באחסנה יבשה.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk