הגומי והרשת הפנימית.
הוחלף רק הגומי. למקורי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
הוא התכוון למה הוחלף גם הצינור הקשיח...אני מניח שככה זה מגיע מהיצרן.
זה נראה לי כמו צינור מים..
בכל אופן זה נראה לי בלאי סביר בהחלט. שום דבר משמעותי...
בסך הכל הדצ'יה הזו מגלה אמינות מרשימה.
טל.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
לא החתי את החלק המתכתי. זה מגיע ככה מהמחסן של רנו.
הציעו לי לשים שם צינור סתם.
אבל זה לחץ גבוה ואויר חם ומלא פיח. המקורי החזיק 5+ שנים. אז החלטתי שבא לי עוד חמש שנים שקט משם.
חמש שנים זה לא כזה הרבה...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
גם אצלי הצינור הזה התפגר ב95,000 בערך.
הוחלף יחד עם הצינור מתכת.
למרות שהרכב היהבאחריות טרייד אין של קרסו, התיקון לא הוכר (יש אחריות על המנוע וגיר. וזה נחשב אצלם כבלאי...)
אצל חבר זה הלך ב35,000.
אצלי דאסטר 2015 אצלו 2017.
Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
הנחמה היא שקריסה של צינור זה לא אמורה לגרום לנזק בלתי הפיך כל שהוא - לפחות עד כמה שאני מכיר את המערכת.
עדכון קצר ומידע למחפשים בעתיד.
צלבים | צלב | גל הינע | דרייבשאפט
ישנה מכה שמציקה לי קצת בזמן שחרור מצמד. הייתי משוכנע שזה הצלבים ( בעיקר הקדמי ) והלכתי למכון גלי הינע ( ההמלצה שקבלתי היא המכון של באסם בכפר קאסם - ( לא בדיחה ) )
הם נחמדים ועושים רושם רציני מקצועי אבל בסופו של דבר באסם אומר שהבעיה היא לא מהצלבים ואין לי טעם לגעת בהם.
מצד שני, למדתי כמה דברים חדשים היום.
1. קוטר הכיפה / כוסית של הצלבים של הדאסטר הוא 19 מ"מ ( לשם השוואה בקשקאי זה 24 מ"מ ) מאד קטן יחסית.
2. באמצע של הדרייב שאפט ( גל הינע ) ישנו פעמון ( כמו בציריה ) וגם שם מתפתחים חופשים, את זה אי אפשר לתקן ולכן או מחליפים את הגל הינע ( סביב 10000 שח להבנתי ) או שתמורת 1000-1500 שח אצל באסם הוא עורף את החלק הזה ומרתך במקומו שיני הזחה + איזון
3. הכוסית / כיפה של הצלב שלנו לא מקובעת על ידי טבעת קפיץ כמו שברכב שטח .. ( שמאפשר החלפה בשטח ) אלא עם לחיצות שמחזיקות אותה במקומה, על מנת להחליף צלב שם, יש צורך לשייף את הלחיצות האלו ואחרי החלפת הצלב, הוא מרתך שם טבעת אבטחה + איזון, מחיר לפי הערכה 1000 שח +/-
4. אם מתעקשים על החלפת היוקים על מנת לאפשר החלפת צלב נורמאלית עם טבעות אבטחה, מדובר על סביב 2000-2500 שח לפי הערכה ( הוא לא עשה עבודה כזאת בדאסטר ולא רצה להתחייב על מחיר )
הצלבים המקוריים שלי, מחזיקים כרגע 150000 + .. ו כ 5.5 שנים .. וכפי הנראה החופש שמתפתח הוא בפעמון.
* לא רצה לקחת כסף על הבדיקות שעשה.
לצלבים יש פטמות גירוז?
נישמע לי שכל העסק שם "חד פעמי".... ואופציה של חדש לא בא בחשבון עם המחיר(שחיטה... אפילו בדיסקברי 3/4 זה יותר זול) שציינת, כשתתחיל להרגיש עוד דברים חוץ ממה שציינת עם הקלאץ' אני חושב שכדאי להשקיע בשינוי שהציעו לך, לטווח הארוך יותר.
כנראה ... מצד שני.
5 שנים פלוס. ... הפעם הבאה לא תהיה אצלי. אז לא יודע אם שווה לי להשקיע לטווח ארוך עד ארוך מאד.
הציריות טפו טפו בסדר ....
שיעשע אותי לראות במקסיקו:
קובץ מצורף 127635