תגובה: משלוח חינם מטארגט - מבצע עד מחר
אם עד עתה לא יצא מבורדרפרי לישראל - לצערי עליך להתכונן למייל שמבשר על ביטול ההזמנה...
הלוואי בשבילך שאני טועה.
אצלי גם כן בטלו משלוח אחד מתוך כמה משלוחים של הזמנה אחת שכולה הייתה מתחת לרף המס, משלוח שאין בו שום דבר בעייתי. פשוט התעכב קצת אצלם עד שהחליטו מרגע מסוים שכל מה שלא נשלח - יבוטל.
באסה. הדבר היחידי שממש רציתי כנראה לא נשלח. אין ארוחות חינם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
אין ארוחות חינם.
או בשפתו של נמרוד:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
TANSTAAFL
There Ain't No Such Thing As A Free Lunch ....
חשבתי שנתקע לו הקאפס לוק....
Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk
מקרר היין נחת היום בשלום אצלי בבית :)
בורדרפרי ענו לי במייל פרטני שחבילה נוספת שכבר יש לה מספר מעקב ועוד לא יצאה, אמורה כן להישלח.
המעשנת כבר לא תגיע ...
אני בעצבים על DHL .
יותר גרועים משליחי ווספה מדרום תל אביב.
אין להם מושג היכן המעשנת שלי (הם מחפשים אחריה מיום חמישי)
והוו גרירה הגיע לחיפה מסיבה לא ידועה.
נראה שזה יפתר רק אם אערב את המחלקה העיסקית...
לאסוף אותו ? אולי יתאים לדאסטר ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה עם הנמכה 3.5...
יתאים לדאסור אולי כמחרשה
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
בועז,
צריך קשרים עם המחלקה המסחרית של DHL? :)
אם אתה מסתבך, יש לך את הוואטסאפ שלי, תעביר מספר הזמנה.
אפשר לנצל את תשומת הלב ולשאול שאלה..?
הזמנתי משהו לרכב (לא בטיחותי, שנורקל..)
זה הסטטוס מהיום:
Held by customs IL
זה מחייב שאני מקבל שנורקל..? עלה 78 דולר אבל המוכר בטח רשם פחות..
אסי, אם הסטטוס יותר מכמה שעות אז כנראה נעצר לבירור ״חוקיות היבוא״ או מה שאנחנו מכנים בדיקת משרד התחבורה.
זיו, אשוחח איתך בערב.
נראה שאני זקוק לעזרה איתם.
כל נציג שם טוען משהו אחר... הלכתי לאיבוד
אני מנסה לראות מה עלה בגורל הכיסא שהזמנתי, בבורדרפרי רשום שהוא עוד לא נשלח ובטרגט העמוד לא זמין.
מישהו נתקל בזה?
מעצבן
מישהו קיבל זיכוי בפייפאל? אני טרם.
אלי נשלח כסא מתקפל לפי בורדרפרי, אחרי שכבר התייאשתי. משלוח אחר של כל מני קשקושים קטנים עדיין מופיע אצלם כ ״לא נשלח״ למרות שהתקבלה עבורו הודעת ביטול . בשני המקרים לא בוצע עדיין חיוב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אסי, אם הסטטוס יותר מכמה שעות אז כנראה נעצר לבירור ״חוקיות היבוא״ או מה שאנחנו מכנים בדיקת משרד התחבורה.
זיו, אשוחח איתך בערב.
נראה שאני זקוק לעזרה איתם.
כל נציג שם טוען משהו אחר... הלכתי לאיבוד
אז היום זה התעדכן ל-
<dd class="new" style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 0px 20px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 14px; line-height: inherit; font-family: "Open Sans", Arial, Helvetica, sans-senif, "Microsoft Yahei", SimSun, 宋体; vertical-align: baseline; position: relative; background-image: url("/res/www/img/result/line.png"); background-position: 0px 10px; background-size: initial; background-repeat: no-repeat; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; color: rgb(255, 140, 0);">Released from customs and forwarded for sorting
</dd><dd class="text-gray3" style="box-sizing: border-box; margin: 0px 0px 0px 20px; padding: 0px; border: 0px; font-variant-numeric: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 14px; line-height: inherit; font-family: "Open Sans", Arial, Helvetica, sans-senif, "Microsoft Yahei", SimSun, 宋体; vertical-align: baseline; position: relative; background-image: url("/res/www/img/result/line.png"); background-position: left center; background-size: initial; background-repeat: repeat-y; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; color: rgb(33, 33, 33);"></dd>אני מקווה שבטעות לא הזמנתי את זה לעבודה..
זאת רמאות לשמה כי הקופון של הנחה כזאת היה עוד לפני כל הבלאגן לכל מי שגלש לאתר מישראל.
כן אבל היא אומרת בפה מלא שהם לא ציפו להענות והתחרטו כשהם הבינו שם הולכים להפסיד מלא כסף. כתבתי את זה לפני כמה מאות פוסטים.
זה פשוט בן אדםאו בני אדם שצריך למחוק מהרשימה. רמאות נטו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
עדכון מהיום....
לאחר בחינה מדוקדקת של חיובי הפיפאל הבנתי שיש שני חיובים שמייצגים שני פריטים משתי הזמנות שונות (בהזמנות היו פריטים נוספים).
באתר של DHL מופיעים שני הפריטים כשני משלוחים שונים שעדיין לא התקבלו על ידי DHL ומטבע הדברים גם לא נשלחו.
התכתבתי עם borderfree (בינתיים הם עונים לכל מייל תוך יום. מרשים למדי) וזו תשובתם:The orders/items which are not cancelled will shipped out soon. Would request you to wait for few more days as our hub is loaded with a lot
of orders and we are trying our best to get the parcels delivered.
אולי בסוףהצידנית תגיע לפני הקיץ הבא ....
יאיר