אני לא אוהב ניקלים מיותרים ולא את הגריל של גרסת ה SR.
אז אם למישהו יש גריל שלם ותקין של המודל הזה בצבע פלסטיק שחור (עדיף) או לבן בלי ניקלים (גם טוב) ורוצה להחליף ראש בראש על הגריל של ה SR עם ה'שפם' ניקל - אני בעניין.
אסף.
Printable View
אני לא אוהב ניקלים מיותרים ולא את הגריל של גרסת ה SR.
אז אם למישהו יש גריל שלם ותקין של המודל הזה בצבע פלסטיק שחור (עדיף) או לבן בלי ניקלים (גם טוב) ורוצה להחליף ראש בראש על הגריל של ה SR עם ה'שפם' ניקל - אני בעניין.
אסף.
למי שמחפש, מקטים חליפיים לפילטר סולר-
(למי שצריך חלק איכותי אבל לא חייב שיהיה עליו כתוב טויוטה)
איסוזו 8981596930
קאמינס ff5764
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
עוד ביקור לא זול במוסך - אקורד הסיום של יישור הקו מהקנייה.
הגרמושקות שכשלו בצירייה היו מגומי רגיל. המקוריות של טויוטה שהורכבו - יותר כמו פלסטיק.
ההפרש במחיר הוא בערך עלות של פירוק והרכבה במוסך. אז חבל לחסוך, במיוחד ברכב מוגבה שהגרמושקות האלו סובלות.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...99f64bbf29.jpg
הסרת הצירייה פשוטה לכאורה אבל היפני לא חשב על המכונאי.
אחרי שמשחררים הכל מצד הטבור, אי אפשר פשוט לשלוף את הצירייה - היא לא עוברת בין הבולם והמשולש צריך לשחרר את הבולם. ואם זה לא מספיק, צריך גם לחבוט הצירייה החוצה ולהסתכן בפגיעה במחזירי שמן. ציון די נמוך באחזקתיות.
אסף.
התחילה בימי החורף האחרונים תופעה שהלחץ שמן בהתנעת בוקר, לוקח לו שתי שניות לעלות ולכבות את הנורה. בזמן הקצר הזה המנוע רועש.
תובנות?
אסף.
גם אני שמתי לב לזה בעבר.
ירד לכמעט אפס השהייה במעבר לשמן 5w4, גם בשבועות האחרונים מוקדם מאד הבוקר.
באיזה שמן אתה משתמש?
ראיתי ששמנים באותו המפרט, של חברות שונות, מתנהגים שונה.
החלפת פילטר בזמן האחרון?
פילטר מקורי?
יכול להיות שהשסתום אל-חזור דולף.
טעות, וזאת לא אשליה, תבין איך זה עובד קודם כל.
בזמן סטרטר המנוע מסתובב בכל מקרה, המשאבות שמן כנ"ל וזה לא משנה אם המנוע מונע או לא, ולכן יונקות את השמן מהעוקה, אתה יכול לבדוק את זה בעצמך ע"י פירוק יוניט לחץ שמן ותן סטרטר ותראה שמגיע שמן למרות שהמנוע מסתובב אבל לא מונע.
בטרופר הסיבה לסטרטר ארוך זה מרגע מתן סטרטר ועד שהשמן עולה לכיוון המנוע והמסילת מזרקים, ברגע שיש מספיק לחץ במסילה המזרקים "מאופשרים" וההזרקה נפתחת.
אתה צודק וזה אותו דבר כמו שתארתי.
ולכן אין משמעות לשני סטארטר קצר או לאחד ארוך.
המנוע חווה את אותה חוויה של מעט שימון עד לבניית לחץ.
אני לא מחפש להסתדר עם תקלה, אלא למצוא ולתקן אותה.
יש לי פילטר חדש מקורי שצריך להחליף. נתחיל בזה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
כן, אבל כנראה גם לא הבנת אותי.
סטרטר קצר או סטרטר ארוך, זה לא משנה הרבה, העיניין הוא לא לתת למנוע להגיע למצב של התנעה כי אז עדיין לא הגיע שמן למכלולים, בסטרטרים קצרים שלא גורמים להתנעה השמן עולה למעלה בסיבובי מנוע, ואז בסטרטר להתנעה הוא כבר "משומן".
"הבעיה" שמנועים קונבנציונלים יניעו הרבה לפני כי הם צריכים סולר וחום בצילינדר(חוץ מכל השאר פרמטרים), בעוד שבמנוע טרופר 4jx1 לא תקבל הנעה עד שלא יגיע קודם כל שמן למזרקים, מכאן הסטרטרים הארוכים.
יש גם מצב שהוא יניע ועדיין הנורת שמן תישאר לדלוק כמה שניות, זה כבר קשור לדברים אחרים כמו פילטר שמן(שהוא עם שסתום, לא יודע אם בויגו זה גם ככה), שסתומים בבית פילטר וכו'.
*כמובן כל האמור לעיל נכון כשהכל תקין מסביב.
נדב,
לא חושב שיש היום פילטר שמן איכותי בלי שסתום.
של טויוטה עם שסתום אל חוזר, ושסתום פריקת לחץ עודף במידה ויש סתימה פנימית בפילטר וצריך לעקוף את אלמנט הסינון כדי לא להרוג את המנוע.
יש מכוניות עם משאבה חשמלית לבניית לחץ שמן טרם ההנעה.
הפילטר הזה כלב בן כלב. לא נפתח. רק מתעקם.
רגע לפני נזק - הפסקתי לנסות.
החלפתי את הבושינגים של המייצב. הישנים היו ממש בלויים. באופן מוזר המוט בצד שמאל צמוד לשלדה ולא זז מעלה מטה כמו בצד ימין.
בכל מקרה, ירדו כמה טונים של רעש.
אסף. קובץ מצורף 122930קובץ מצורף 122931
כנראה שסגרו אותו "כמו שצריך", לדעתי רק עם מפתח כזה/דומה שמתלבש על הצלעות תוכל לפתוח אותו, כמובן שיש עוד שיטות אבל הם יותר אלימות.
קובץ מצורף 122932
הם ילכו שוב...די בקרוב. עד שתחליף לפוליאוריתן.
לגבי הפילטר אם אין ברירה דוקרים עם מברג ומסובבים..