הנגב באחת השנים המדהימות שלו, היום נסיעה לדרום הרחוק מאד באישור כמובן.הכל ירוק ושקקקט .חבל שרובנו שומרי החוק לא יכולים להנות, נתקלנו בשתי קבוצות שטיילו, אבל בגדול הכבישים ריקים.שעת צהריים תחנת הדלק במצפה אנחנו רכב בודד בכל המתחם כולל החנות.
Printable View
הנגב באחת השנים המדהימות שלו, היום נסיעה לדרום הרחוק מאד באישור כמובן.הכל ירוק ושקקקט .חבל שרובנו שומרי החוק לא יכולים להנות, נתקלנו בשתי קבוצות שטיילו, אבל בגדול הכבישים ריקים.שעת צהריים תחנת הדלק במצפה אנחנו רכב בודד בכל המתחם כולל החנות.
נשמע כאילו כבר עדיף לגלוש בגרסאת המובייל. גם אין פרסומות (חוץ מזאת של טאפטאלק שאחרי שסגרתם אותה, לא חוזרת).
אלו שכן טיילו בדרום הרחוק - נתקלתם במחסומים? פקחי רט"ג?
אצלנו היה פקח שהסתבב בשטח והחזיר אנשים הביתה. מדבר על הסגר ה"רגיל" טרום עוצר החג. (אזור השרון).
נסעתי מנהלתי לא בג'יפ.מחסומים משטרתיים היו בצומת להבים, גבעות גורל והכניסה למצפה, כניסה לאילת מ12.לא שאלו יותר מדי שאלות באף אחד מהם חוץ מאילת.בחלק מהכניסות למסלולים יש שלטים שהכניסה אסורה.אבל הכי חשוב הצבא מתאמן כרגיל כולל הכלים הכי כבדים סכנה להכנס לשטחי האש בכל איזור הדרום.בדרך חזרה צפונה לא היו מחסומים.
אין איזה סניף של איקאה בהרי אילת ?
סתם הסתובבתי שם יומיים?
https://www.calcalist.co.il/marketin...809950,00.html
הזייה.
ואחר כך מספרים שלאנשים אין כסף...
כנראה אחרי שהילדים שברו את הבית קיבלו הלוואה "לשיפוץ" מהבנק.
חשבתי אולי שאנשים צריכים להעמיד עמדות מחשב נוספות פחות או יותר בכל בית, עם כל הלמוד מרחוק? מכיר מקום זול יותר מאיקאה לריהוט בסיסי כזה?
ומה יגידו בעלי עסקים קטנים?
אז אם אני מבין נכון מהחלטות המטורללים, בעצם אחרי יום העצמאות כל מה שצריך
זה להעמיס אופניים על האוטו ולצאת ל"מרחבים הפתוחים"
אתמול תחנת הדלק בצומת קציעות כמעט חטפנו דו"ח - הסתפקו באזהרה.
אם כבר מותר לעשות ספורט מוטורי, טיול חוצה ישראל שיש בו 2 רכבים או יותר יוגדר כמרוץ שטח לטובת העניין ?
אני רוצה לצאת לטיול כבר
המדען המטורף
סבלנות חברים..
לדעתי האישית בתחילת מאי ישחררו את כל עניין שמורות הטבע, אני חושב שהם פשוט מחכים לעבור את כל החגים כדי למנוע אובר התקהלות בחניוני לילה וכד..
אולי אני טועה אבל אני מנסה להישאר אופטימי
אני לא מבין איך עוברים מכל כך הרבה הגבלות לכל כך מעט בתוך כמה ימים... גל 2 מרגיש ממש מעבר לפינה.
כבר כמה ימים שאני טוען שההקלות בהגבלות הם דווקא כדי להשאיר את הקורונה בחיים.
הרציונל? כל זמן שאין חיסון או תרופה מוכחים, ההדברה הסופית של הנגיף תוכל להתבצע
רק באמצעות חיסון העדר.
ואם ההגבלות החמורות ימשכו והתוצאה תהיה 0 חולים ידועים בארץ, מה הלאה?
נשחרר הכול? מספיק שיש חולה אחד לא ידוע שיכנס לאיצטדיון או לקולנוע
וההתפרצות הבלתי נמנעת תחזור.
שלא לדבר על כך שכל הקשר עם חו"ל לא יוכל להתחדש.
מה עושים, משאירים את הקורונה בשליטה על אש קטנה כזו שקצב החולים
יהיה כזה שהמערכת הרפואית תוכל להתמודד איתו.
הרי ההצלחה העיקרית של מערכת הבריאות הישראלית היא
האחוז הנמוך של הנפטרים מתוך החולים עצמם.
התרת הרצועה תביא לכך שבנוסף לרוב הציבור שיש לו מנגנון חיסון טבעי
(אני מכיר כמה משפחות שכל בני הבית שוהים יחד 24/7 ויש רק 2 חולים מתוך 10)
יהיו הרבה חולים לשעבר שיעצרו את שרשרת ההדבקות.
נ.ב. גם אני חושב שזאת קונספירציה לא מוצלחת.