תגובה: כמה אנחנו קרובים לאנרכיה ?
נמרוד, המדינה ערוכה וכנית וכבר ביצעה לפני זמן לא רב את השלב הראשון שהוא הפיכת המזומן להליך לא חוקי מעל סכום לא גבוה במיוחד.
ברגע שהפעימה השניה תקרה לניירות הנקראים ״שקל חדש״ לא יהיה שום ערך שוק.
אז אולי יצטרכו לעבור למטבע חוץ אבל אז המעבר לשחור יהיה הרבה יותר מסובך.
בקיצור, רק נדמה לנו שהכח אצלנו.
השלטון צעד וחצי קדימה.
אבל עזוב, שקודם אנשים יצאו למחות.
בנתיים נראה שהם מאוד שלווים ולא מוטרדים.
יש כנראה המון כסף בבלטות.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
בועז, אם אתה צודק, שהמדינה כל יכולה ונמצאת במילא צעד לפנינו, אז מה הטעם לצאת לרחובות?
אני לא מאמין בזה, אף פעם לא האמנתי בזה. המדינה, השלטון, זה אנשים בדיוק כמוני וכמוך. והמנהיגים שלנו עכשיו לא צעד לפנינו, הם צעד או שניים מאחורי המציאות, והם רועדים. כמו שאני לא יודע לאן המציאות צועדת, הממשלה, הן הנבחרים והן הפקידים הממונים, לא יודעים.
ניר אבחן במדויק - מרי אזרחי זה לא ניפוץ שמשות. זה אי תשלום מיסים. ואין למדינה כלים להשתלט על זה בשנת 2020.
ניר בחור רציני ומנתח מעולה שווקים פיננסיים ולכן קל לו לחשוב שזה יקרה בזירה שהוא הכי שולט בה.
אני מסתכל מזוויות שניר אולי קצת פחות חשוף אליהן וגם אני כנראה מוטה אבל אני חושב שלמדינה יש יכולת מאוד קלה כרגע להפוך את המזומן סופית להליך לא חוקי ואז כל המחאה הופכת להיות לא רלוונטית.
שלא לדבר על מיסוי עקיף שהמדינה מאוד אוהבת להשיט על הציבור במקום לגבות מס אמת.
למשל מיסוי הסיגריות, דלק, אלכוהול, מעמ ועוד.
אני לא רואה מרד מיסים שמחזיק מים בלי להתמוסס מייד.
איום ריק מתוכן.
הדבר היחיד ששלטון לא יכול להתמודד איתו בלי להשתמש בכוחות מזוינים ולשלוח את הדמוקרטיה לעזעזל זה מהפיכה אזרחית.
דוגמאות מהשנים האחרונות-
תורכיה שנכשלה
אוקראינה שהצליחה.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
צרות העין שלנו אחד לשני פשוט מדהימה אותי, תמיד נראה לנו שהאחר מרוויח הרבה יותר, שהעבודה שלו עם תנאים טובים יותר.
שהמוסכניק מרוויח עלינו מליונים בתיקון שביצע לנו ברכב וגם הוא כמו כולם עם משכנתה וכנראה הרכב החדש שנראה לך שהוא קנה על חשבונך הוא בליסינג.
אישתי מורה בשנים באחרונות, לפני כן הייתה מנהלת מפראה שהייתה מרוויחה פי 1.5 ממה שהיא מקבלת כיום והשעות היו גמישות לגמרי.
היא מורה כי היא באמת אוהבת והיא עושה את זה לדעתי בצורה מדהימה.
אני לא אספר לכם כמה הם עובדים עכשיו וזה שאני חוזר במיוחד מהעבודה לשמור על הילדים כאשר היא עושה שעורים מקוונים.
היא לא מתלוננת לרגע, ועושה הרבה מעבר למה שנדרש מימנה.
ועדיין אני אומר, המצב שלהם הוא באמת טוב כרגע ביחס למשק.
מה שמרגיז אותי זה לראות את האש מכוונת אליהם, למה? כי הילדים שלכם משגעים אותכם בבית, פתאום אתם מבינים מה זה לשמור על הילדים שלכם.
דורשים מהם סולידריות, להיכנס מתחת להעלונקה?
מי מבקש, ממשלה עם 38 שרים, שאף אחד מהם לא הציעה לצמצם ממשכרו (חוץ מאחד), שני מעונות לראשות הממשלה.
הנשיא מבקש סולידריות, אחרי שערב לפני ליל הסדר ביקש לא לארח קרובי משפחה ומפר את זה.
אותו דבר עם שר הבריאות.
אתה מרגיש שמשהו לא כשר מתנהל שם למעלה, אבל המורים אתם נדרשים לסולידריות.
מה זה 9 ימים בחופש שלכם (כן זה חופש שלהם וזה חלק מההסכם איך שלא תסובבו את זה) למה לא תוסיפו עוד 5 ימים?
ואם זה היה מהתחלה 14 יום, לא היו מבקשים עוד 5 ימים?
ואם זה היה 19 יום, לא היו אומרים למה לא כל יולי.......זה בטבע שלנו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
לביא
כולכם עושים בדיוק מה שהמנהיגים שלכם מצפים מכם לעשות. אוכלים אחד את השני במקום שתפנו את הזעם אליהם. הצליחו, אין מה לאמר...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
+1
בדיוק נמרץ.
רק אתקן אותך-
שניים ביקשו:
ניר ברקת לא מקבל כלל שכר.
בנט ביקש לצמצם משכרו 20 אחוז לחצי שנה.
לעניין מעונות ראש הממשלה - מדובר על 4 מעונות ולא שניים וזאתמעבר למעון הרשמי בבלפור. (בבעלות פרטית של ביבי הווילה בקיסריה,הפנטהאוז ברחוב עזה בירושלים והבית בקטמון).
בנוסף המעון הרשמי בבלפור
הבית של גנץ.
יצא שגם האביר החדש שהיה תקוות השמאל והצטייר כאיש צנוע וישרדרך התקלקל בטרם עת.
נשארנו עם חבורה די מעופשת.
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
כמה אנחנו קרובים לאנרכיה ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
פלג_
מה שמרגיז אותי זה לראות את האש מכוונת אליהם, למה? כי הילדים שלכם משגעים אותכם בבית, פתאום אתם מבינים מה זה לשמור על הילדים שלכם.
.
הילדים שלי לא מתחרפנים ולא מתחרפנים.
זה גם מה שאני שומע סביבי.
הם פשוט נרקבים מול מסכים ומשחקים.
הם כמונו לא מבינים מה רוצים מהם בבלגן של הלמידה המכוונת ושואלים בשיא האינטיליגנציה למה הם צריכים לשבת מול משהו שלא עובד?
לאט לאט אני רואה איך מצביעים ברגליים והכיתות הוירטואליות מתרוקנות.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
פלג_
מה זה 9 ימים בחופש שלכם (כן זה חופש שלהם וזה חלק מההסכם איך שלא תסובבו את זה) למה לא תוסיפו עוד 5 ימים?
ואם זה היה מהתחלה 14 יום, לא היו מבקשים עוד 5 ימים?
ואם זה היה 19 יום, לא היו אומרים למה לא כל יולי.......זה בטבע שלנו.
אתם בלללנד?
הההלללוו.. תתעוררו.
יש בלגן עולמי, מה זה רלוונטי ההסכם של לפני שנה?
איזו תלישות מהמציאות להגיד דבר כזה עכשיו.
מקודם זה היה נסיון להגיד שעובדים רגיל, לא תפס.
אחכ נסיון להגיד שעבדו בפסח, לא לקח, אז עכשיו הולכים להגיד הסכמי שכר ועבודה קודמים?
תוציאו את הראש רגע החוצה, המורים הם בין החיוניים שיש למשק, והם היחידים שעושים שריר ויוצאים הכי לא בסדר כרגע מכל המגזרים שעובדים בלי חשבון.
אחרים ששרפו את כל ימי החופש שלהם ועכשיו במינוס לשנה הבאה, וזה לפני מגזרים שעובדים בלי להסתכל על השעון, בלי להגיד מילה, ובקיץ עוד יצטרכו להוציא עוד כסף שאין על מסגרות לילדים כי המורים יהיו בחופש.
יאללה, תתעוררו.
אם זה באמת באלגן עולמי אז שזה היה בהתאם.
הממשלה לך לא מתנהגת כאילו זה משבר, אל תצפה מימני.
לשוכרים שלי אני הודעתי שאין תשלום שכירות בנתיים איך שהתחיל המשבר, זה לא יהרוג אותי ולהם זה בטח יעזור.
אחרי זה אני מקבל 1500 שקל על שלושה ילדים ללא שום מחשבה, בצבא זה היה נקראה פופולריות זולה.
ועוד פותחים עכשיו קרן לתרומה לנזקקים מהכסף הזה (רק חסר שזה היה בחסות המדינה).
אני את מה שאני יכול לעשות עשיתי, אפילו תשלומים שיכולתי להקדים למי שצריך שילמתי עוד לפני שבוצעה העבודה.
ברמה האישית אני שלם עם עצמי, אבל שאני רואה את ההתנהלות למעלה זה פשוט מרגיז אותי.
מבקשים שתכנס מתחת לאלונקה בעוד שהם אלו שיושבים עליה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אני לא רואה מרד מיסים שמחזיק מים בלי להתמוסס מייד.
איום ריק מתוכן.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
בועז,
הממשלה הנוכחית שלנו מסוגלת לטאטא מחאת קוטג' בלי למצמץ, אבל מחאה כמו שמתחילה עכשיו בשווקים -
https://www.maariv.co.il/corona/coro...campaign=start
זה כבר פוגע לה בסיס התמיכה, וזה יגרום לה להתקפל, משיקולים פוליטים ולא דווקא בריאות וטובת הציבור.
כרגע, השיקול העיקרי של ההחלטות, זה הסקר בחירות הבא.
אז למי שלא הבין, האנרכיה כבר כאן.
מידע לציבור, שוק פ"ת פתוח. (:
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
הרחובות והכבישים נראים די הומים כבר שבוע ויותר , לא נראה שמישהו מחכה לשינוי בהנחיות.
הצחקת...
אלו מהשוק יצביעו ליכוד ויאהדו ביתר ירושלים גם אם בראש הליכוד יעמוד אחמד איבי ובראש ביתר איימן עודה.
בסך הכול הם מדברים עכשיו עם הממשלה שיפתחו את השוק.
ככה מדברים בשוק והאנרכיה עדיין רחוקה.
להבדיל מרובכם אני הייתי במחאת האוהלים וראיתי מקרוב מה הפיל את המחאה.
גם שם לא היינו קרובים לאנרכיה וביבי פחד שזה ירים כח פוליטי אלטרנטיבי.
בסוף רכבו על המחאה כל מיני קבוצות קיצון ושני אופורטוניסטים ( שמולי ושפיר) וממחאה אזרחית רחבה אנשים איבדו את הדרך.
כרגע אנחנו אפילו לא בשלב שהמובטלים או השולמנים מצליחים לצעוק בקול שישמעו בקריית הממשלה.
אפשר לסכם את הפוסט בזה :
https://youtu.be/l_wOzt_NLXY
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
1 קבצים מצורפים
אני אישית חושב שאם יש משהו שמשנה לאנשים העדפה פוליטית (לא החלפת צד) זה פגיעה בכיס.
קובץ מצורף 128764
כל חברי יש עתיד תורמים את תוספות השכר שהם מקבלים כבר למעלה משנה. (ועושים את זה די בשקט...)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
אני אישית חושב שאם יש משהו שמשנה לאנשים העדפה פוליטית (לא החלפת צד) זה פגיעה בכיס.
הצחקתני (לא בזלוזל חלילה)
חלשים בכל העולם מצביעים עבור מפלגות קפיטליסטיות (לפעמים גם קפיטליזם חזירי) שדואגות לחזקים.
חזקים דווקא מצביעים יותר (סטטיסטית) למפלגות סוציאליסטיות שמנסות לפעמים לדאוג לחלשים.
כבר ציינתי שאנשים זה עדר של מטומטמים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
alto
הצחקתני (לא בזלוזל חלילה)
חלשים בכל העולם מצביעים עבור מפלגות קפיטליסטיות (לפעמים גם קפיטליזם חזירי) שדואגות לחזקים.
חזקים דווקא מצביעים יותר (סטטיסטית) למפלגות סוציאליסטיות שמנסות לפעמים לדאוג לחלשים.
כבר ציינתי שאנשים זה עדר של מטומטמים?
דווקא לא בטוח בכלל.
בחו"ל מצב כלכלי גרוע הוא הטריגר העיקרי להחלפת שלטון והצבעה למפלגה יריבה. אין פילוג ושנאה על רקע דעה פוליטית כמו כאן ואף בוחר אינו בכיס של אף מפלגה.