הקוקיה צריכה אישור וטרינרי? [emoji848]
Printable View
הקוקיה צריכה אישור וטרינרי? [emoji848]
נראה לי אישור משרד התקשורת.
צחוק צחוק האמת עצובה - אלה בדיוק החסמים שתורמים ליוקר המחיה.
ידית אורות לדאסטר מאלי אקספרס. 10$ אצל סיני יקרן.
750₪ בישראל.
נעצרה במכס .. חלקים לרכב ….[emoji43]*[emoji94]
אותו חלק בדיוק גיא או שאחד מקורי והשני חיקוי סיני?
ציטוט של נשיא צרפת מהיום לגבי הלא מתחסנים:
"האויבים הגדולים ביותר של הדמוקרטיה הם שקרים וטיפשות"
איך ידית אורות נעצרת? על איזה טענה?
ציטוט נהדר. הלוואי והיית מבין אותו לעומק!
למה היא צריכה טענה?
מספיק שהמסווג של חברת השילוח נותן לה סיווג כללי או שגוי בכדי שהיא תעבור לבדיקה פיזית ואז תשוחרר בליווי עמלת בדיקה מנוולת.
יש כאן כמה גולשים שמתקשים להבין את העסק למרות הסברים אין סופיים.
הייתי מצפה ממך אילן שתפנה אל הממונה על חוקיות היבוא במכס ותדאג שהמסווגי מכס יפסיקו להתעלל בציבור.
פעם אחת תעשה משהו מועיל לתחום במקום לילל ולגנוב גולשים.
בשביל לפנות למכס בועז יש אותך, הרי בנית את כל השם שלך על העזרה לגולשים. לא הרבה השגת, או השתנה ב 10 השנים האחרונות.
מחוסר ברירה, אני כדי להביא חלקי רכב לארצנו בלי שאצטרך להתמודד עם רשעים וגנבים משתמש בדרכים אחרות.
אילן אתה טועה כל כך, המון השתנה ב10 שנים האחרונות והמון בזכות אנשים כמו בועז שגרמו למערכת לתקן ולייעל דרכיה.
מה שהשתנה זה שיחרור מהיר ויעיל לרוב עי המכס ומשרד התחבורה (לפחות מניסיוני האישי.. ואני מזמין לא מעט). ומי שעוקץ ושם לנו מקלות בגלגלים.. אלו חברות השילוח שפשוט עושות עלינו שיטת מצליח בסיווג שגוי וגביית חיובים ועמלות שקר.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
לשמחתינו זה ממש לא נכון... אכן בועז עוזר בשמחה לפונים אליו אבל מעבר למקרים הפרטניים גם פעל מול משרדי הממשלה המתאימים לא מעט ובהחלט יש תוצאות.
לא השתנה הרבה בשנים האחרונות? אתה רציני? יש שינוי ברמת המהפכה בתחום הרגולטורי הרלוונטי לנו - במקום שיהיה אסור לייבא למעט פריטים נקובים, כעת הכל מותר לייבוא (לאדם הפרטי) למעט מספר סייגים. נותר רק לדאוג לסיווג מדוייק ולהתמודד עם אי דיוקים, אולי מכוונים, של חברות השילוח המנסות לייצר פרנסה מעמלות מיותרות. גם בזה בועז פעיל.
נו, אז שתף ולמד את כולם, מהו הדרכים הללו
נשלח מהנייד
אני יודע שזה אותו מק׳ט בדיוק.
על שניהם רשום רנו.
שניהם מרגישים פלסטיק זול.
גם כשקונים את הביוקר בארץ.
יש לי ברכב 2018 ידית שהוחלפה בארץ באחריות על ידי קראסו. פרקתי לבדוק. היא מרגישה פלסטיק זול ושווה לחלוטין לידית שקניתי באליאקספרס לדאסטר 2014.
אם זה באמת מגיע מאותו מפעל .. אני לא יודע.
עצות מועילות?
כנראה לא לכל סוג הרכבים אבל בכל זאת העצה הכי טובה שיש זה לרכוש הכל מאמאזון,
כן, לפעמים טיפה יותר יקר מרוקאוטו, אבל הכל מגיע מהר, מה זה מהר.. מספר ימים, שליח עד פתח הבית ובלי בילבולי מוח מיותרים, הכל ידוע מחושב ומשולם מראש, ופעמים רבות יש זיכוי על חיוב יתר של עלויות משלוח, ואיזה משלח ישראלי חמדן יעז לעשות בעיות לאמאזון.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
אילן,
אתה ממש לא בכיוון עם בועז וחבל.
הרבה השתנה בייבוא חלקים בדואר בזכות הפעילות שלו.
נכון שזה לא השפיע לגביי יבוא במזוודה...
סער
לפיקנטו 2011 של הבן מצאתי פנסי ערפל אצל הדוד עלי ב27$, ומשאבת וישרים ב 10$, לקח כחודש וקצת להגיע.
לא טרחתי לבדוק המחיר בארץ.
ברור לי לא לצפות לאריכות ימים, אבל אלו אינם חלקים קריטיים כגון צנרת מים.
Asaf-a
אסף.א
כשמשווים במחיר בין גלובל שיפינג (אמזון או eBay) כדאי להכניס את כל המשתנים למשוואה ולא רק את מחיר החלק באתר.
לאמזון יש גם שני יתרונות על איביי בגלובל.
רוב המשלחים של אמזון יותר יעילים ועושים עבודה הרבה יותר טובה בסיווג.
משלחים שמסווגים פחות טוב הם DHL ו ARAMEX.
אם חלק נפל אצלם זה כמעט תמיד יסתבך שלא לצורך.
משלוח פרטי עם החברות הגדולות למעט הדואר נידון כמעט תמיד להסתבך מפני שהם מנסים להרוויח עמלה לא הוגנת על הבדיקה ולחסוך לעצמם את עבודת הסיווג.
שוב אדגיש, הבעיה אינה בתקנות היבוא האישי אלא בחברות השילוח עצמן.
ייתכן שיהיה בעתיד אפשרות לסגור להם את הדלת הזו אבל כך או אחרת מדובר בעניין מסחרי גרידא ולא חוק או תקנה לא טובה.
בסופו של יום אני מזמין כל הזמן והרבה וכמעט שלא נאלץ להתעסק בשחרור של ההזמנות שלי.
הרוב זה עזרה לחברים שלא בקיאים בהליכי היבוא האישי וטועים.
גונב קצת את השירשור..
נגיד והזמנתי דרך אמזון USA ושלחתי דרך USHOPS.
אני יכול להיות רגוע או בכוננות ספיגה להפתעות?(מבחינת מיסים ותשלומים)
*באמת מנסה להבין איך עובד כל הדבר הזה..