כמעט בטוח, לצערי לא צילמתי וכבר הרבה יותר קשה לזהות לפי מה שנשאר ממנה. אם מישהו מטייל / עובר באזור ויצלם - יהיה מעניין לשמוע אם אני טועה.
ליד הכביש, במקום שהשארנו את המקורית נותרו רק שרידים מועטים (חלק מהמושב האחורי וחלק מהפגוש, אם אני זוכר נכון).
Printable View
פעם הבאה שמים על הכביש. ככה בטוח מישהו יפנה אותה...
אסף.
ככה תהיה תאונה ואז יגיעו למסקנה הברורה שצריך לסגור את הכביש ...
יש בדיוק פקח אחד שהייתי מוכן שיהיה במקום, והוא קורא וכותב כאן. כל פקח אחר שיגיע, אני בחוץ.
גרוטאה נוספת במרכז (נחל רפאים) ממתינה לחילוץ אם מישהו רוצה להרים את הכפפה. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...47dbb682f4.jpg
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
שלום, לקח לי קצת זמן, אבל היום הייתי בנחל אלון וביקרתי את 2 הגרוטאות. לדעתי בהחלט ניתן לשלוף אותן החוצה דרך התוואי שבו הו נכנסו. מדובר במדרון תלול ללא בולדרים ובהפרש גובה של כ-12מטר. הקושי הוא בניתוב הגרוטאות בין העצים שמלווים את התוואי, אבל בעזרת 2-3 כננות ניתן יהיה לבצע את התימרון. זה קצת מזכיר לי את חילוץ הדיסקו בנחל אוג. אני די בטוח שניתן לעשות את זה בלי לפגוע בעצים, וגם אם עץ ישרט לא יקרה אסון. מכיוון שמדובר בחילוץ כירורגי ואולי גם שימוש במכפילי כח בגלל המידרון אז אשמח לשמוע גם את דעתו של השף(אסף) אם גם לדעתו זה אפשרי. והיה ויוחלט שזה אפשרי אני אפנה לפקח הרלוונטי להסדיר את זה.
שוב, זה יכול להיות שעור מרתק על נפלאות הכבלים הגלגלות והכננות. מה אתם אומרים?....
אני אצטרף אם ...
Sent from my DN2103 using Tapatalk
תרשום אותי
Sent from my SM-N986B using Tapatalk