תודה רבה.
עדיין לא שקלתי אותו אבל הוא נראה קל למדי.
הליפט מרים אותו ממש בקלות עם זרוע אחת מכל צד. זאת אמנם לא אינדיקציה רצינית,
אבל נותן תחושה כללית טובה.
המשולשים לא מסתירים ולא פוגעים בשדה הראיה. הדבר נבדק לפני ששמתי אותם שם.
Printable View
תודה רבה.
עדיין לא שקלתי אותו אבל הוא נראה קל למדי.
הליפט מרים אותו ממש בקלות עם זרוע אחת מכל צד. זאת אמנם לא אינדיקציה רצינית,
אבל נותן תחושה כללית טובה.
המשולשים לא מסתירים ולא פוגעים בשדה הראיה. הדבר נבדק לפני ששמתי אותם שם.
כיוון אפשרי.
http://imgsrv.pic4u.co.il/2/506/0e44...edf898d805.jpg
http://imgsrv.pic4u.co.il/2/506/b214...e13a9daf05.jpg
חיפוי מן הסוג הזה יבנה מפיברגלס בחלק אחד או שניים בבניה ישירה על כלי הרכב. הרבה עבודה.
אפשרות שניה- לעבוד עם פרישות פחים מעורגלים במישור אחד וע"י חיבור זה לזה לקבל מבנה תלת ממדי.
ארז
ברוך לך על העיצוב הזה .(למרות החסרון במקשה אחת בכל תקלה יצטרכו להוריד הכל)כי אחרי הצפרדע הרשאן והחרגול אולי עכשיו הגיע הזמן לדג (זה נדמה לי לדג ללא העור רק השלד).
בואנה ארז, זה פשוט מדהים!!
לא יודע אם אלך בכזה כוון או שארצה/אוכל להשקיע כל כך הרבה כסף על עבודת פיבר כזאת, אבל הרעיון והביצוע הנ"ל - אין מילים, יפהפה.
באיזה תוכנה משתמשים לכזה איור?
וואו...איזה יופי...
תוכנה מתוחכמת מאד - עפרון וכשרון :lol:ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
תודה,ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
התוכנה נקראת טיפקס, עפרון ועט פיילוט.
מסכים בעניין עבודת הפיבר, אבל לדעתי אפשר להגיע לתוצאה לא רעה עם פחים מעורגלים. הטכניקה יכולה להתאים לך, מתחילים עם לוחות גמישים דוגמת PVC מוקצף, קרטון גלי, או אפילו דיקט דק. מחברים לרכב בצורה מאולתרת עם העקמומיות הרצויה ורוב העבודה היא התאמת עקומה לעקומה (צד לגג וכד'). צריך כמובן להגדיר וליצר נקודות רתימה לשלדה. את הפרישות מעתיקים לפח, לדעתי 0.8 מ"מ יספיק, ומרתכים זה לזה. צריך כמובן להחליט על חלוקת המעטפת לחלקים קבועים ומתפרקים להוסיף חיזוקים, שטחי חפיפה וכד', אבל לאחר שהמעטפת הבסיסית קיימת זה יהיה קל יחסית לבעל מקצוע כמוך. אם יש לך שרטוטים כלשהם או מודל מחשב אני יכול להמחיש את הרעיון טוב יותר.
ארז
תודה, אין צורך בהמחשות נוספות - התקבלת! :!: !ציטוט:
נכתב במקור על ידי erezjack
העבודה שלך, ואני רוצה לומר לך שאני סומך עליך במאה אחוז :wink:
טוב,
אני צריך לראות את הכלה בעיניים ולצלם קצת בעצמי.
ארז
ארז
קבל ח"ח, האם מעבר לשירטוט אתה יכול ליצור דגם בגודל אמיתי, מכל חומר שהוא .
קרטון ,עץ, גבס, פוליאוריטן מוקצף, אפילו מחול בחוף הים ? :lol:
ברצינות, אם כן אוכל להעתיק זאת לתבנית פיבר
ועכשיו הגענו לחלק הכי חשוב - מתן השם.
אני מציע:
Bubble Boy
:razz: :razz: :razz:
איזה קינג יאללה ממש ממש יפה!! קך בחשבון את פריסת התאורה בלילה שהפנסים יהיו בצדדים יותר
נו...............ציטוט:
נכתב במקור על ידי erezjack
בלי לזלזל (חס וחלילה) בהליך הבניה והכשרון של ברוך, ארז ניצח, פשוט יפה.
סביון
תודה, תודה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי אריה פאהן
הדרך הפשוטה והמהירה ביותר לכך היא לבנות את המודל ישר על כלי הרכב, דיקטים, קצף, חוטי ברזל והרבה הרבה שפכטל מכוניות ומשם להוריד תבנית. זה עדיין הרבה עבודה יחסית לבנייה במכה אחת בפח. מתקבלים קוים יותר חדים, למרות, שעדיין לא התנסיתי בשיטה הזו אני חושב, שאפשר להגיע לתוצאה יפה. יש אפילו אפשרות לרקע פח בצורה תלת ממדית. השם המתאים יותר יהיה SHARK BOY. כמובן שהעבודה הראשונה היא על הנייר ואם אפשר, גם במחשב. אני לא זז בלי זה.
ארז
מתי?ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
יום שישי זה יום טוב בשבילי - זה היום שבו אני נמצא בסדנא מהבוקר ועד אח"הצ, כשהפאס נגמר....
הולך.
אני מציע טופי-טראק או באנגלית ToT ולצבוע אותו בורוד :mrgreen:
ענק חנן, טופי-טראק :-) צריך להביך את ברוך עם הצבעה או שהחלטנו כבר???
:mrgreen: