הפרויקט של שי לא דל תקציב:D
עידו
Printable View
אני מדבר על חנן ודני
שייקה אתה רוצה לשתף אותנו במשהו, בפעם האחרונה שנפגשנו הבנתי שאתה נשאר בענף העבירות.
תודה על המחמאות
החרט החזיר לי היום שני חלקים חשובים במערכת ההנעה- המשימה שהוטלה עליו הייתה לשנות את האוגן כדי שיתאים ל c.v930
העבודה יצאה יפה מאוד ומדוייקת (לפחות לדעתי) ימים יגידו אם תתפתח נקודת כשל סביב החלקים האלו
בגדול מערכת ההנעה מוכנה ועכשיו נשאר למדוד את אורך הציריות המדוייק ולהזמין אותם מחול
לאט אבל בטוח... דני, יש לך שאריות להוריד אצלי?
קובי
תגידו לדני מזל טוב, מספר השלדה שלו הוא 10004 :-)
בחודש הבא תמונות על האוטו.
אני רוצה להודות למיכה אלמוגי הבוחן על הטיפול המהיר והיעיל להנפקת מספר שלדה מול הרשות לנהיגה ספורטיבית, עכשיו צריך להמתין בסבלנות עד שתקנות היבוא יכנסו לפועל וטפסים מקוונים לרישוי הרכב יעלו באתר ברשות, אולי אפילו אצליח לסיים את הפרוייקט השנה (-:
דני בשעה טובה .
עידו
איזה אלוף !
מזל טוב.
מיכה כל הכבוד.
מברוק! נו, מתי רואים אותך בביקור בערבה בנסיעת מבחן?
קובי
כל הכבוד, דני. וכל הכבוד, מיכה.
אסף.
מזל טוב ובהצלחה בהמשך.
עבודה על זרועות עליונות של המתלה הקדמי,
דני איזה יופי תמשיך כך .
הפחים בעובי 3 מ"מ ?
עידו
נראה מדהים!! באיזה פלדה השתמשת , ובאיזה חומר מילוי השתמשת בריתוכים ?
המשולשים בנויים מפח שחור st37 בעובי 3 ממ ואם אני זוכר כל אחד שוקל כ 6 קג כולל מיסבי הקצה והיוניבול.
דני למה פח 3 מ"מ ולא 2 מ"מ עם קליפות של עוד 2 מ"מ רק איפה שצריך (או אפילו פחות ) , אלו אתה מתכנן את החלקים על המחשב כל חלק כזה אתה יכול לעשות לו סימולצית חוזק ולמקסם את המשקל (כלפי מטה ) ואת החוזק ( כלפי מעלה ) זה חלק חשוב בטיכנון עם מחשב , אחרת אפשר להוציא סקיצות ליצור על נייר בלי מחשב, תמיד תחשוב שהבאגי שלך צריך לשקול עלפי התקנון 1010 ק"ג כך שעם יצא פחות (מה שלא נראה לי ) מקסימום תוסיף משקולות (מה שהתקנון בפרוש מתיר) כך שכל חלק שאתה מתכנן על המחשב תשקיע עוד זמן ותעשה לו סימולצית חוזק ותשפר אותו גם מבחינת החוזק וגם מבחינת המשקל .
ואל תקפצו ותגידו לי שהסימולציות אללו הן לא הכי נכונות (מה שנכון ) אבל הן יותר טובות לרוב מהתחושה שלנו .
וגם מבחינת חומר הגלם שבחרת זה תופס יש פלדות בשוק שיותר חזקות מ- ST-52 , לדוגמה קוזובור , פלדות שריון , 4130 ועוד , גם כאן המחשב עם סימולציה יכול לשפר פלאים את רמת התיכנון , רק צריך לוודא שהחומר הנבחר קיים בשוק .
עידו
עידו בגדול אתה צודק ......... , אבל ............ אולי ברכב הבא שאבנה (-;