טל , מתי תגלה לחברה את העובדה שאלו קטעים מחו"ל של רכב דומה?
:)
Printable View
טל , מתי תגלה לחברה את העובדה שאלו קטעים מחו"ל של רכב דומה?
:)
שמיל, אם לא הייתי רואה את הרכב ברוקסוליד, ואתמול שעבר מולי על עגלה הייתי מאמין לך...
וואו !!!!
טוב,עברו יומיים,הראש ניתח את מה שהיה,בזה הסתיימו הבדיקות והתוצאה מעבר לציפיה ,שזה טוב ונותן חשק להמשך.
בהמשך כהכנה למרוצים צריך לעבוד על שיקול דעת של הנהג,אין בעיה לסוע מהר ,זה כיף,הנבלה אפילו דורשת,וזה מסוכן ,מסוכן מאוד,יש לה פה גדול לנבלה ,גם שיניים,היא בולעת הכל,מצד שני היסח דעת ריגעי או טעות קטנה של הנהג והוא מקבל ממנה ביס בתחת,ביס כואב,בייחוד בכיס, כאמור- שיקול דעת הוא שם המשחק החדש.
ותודה למברכים.
רק לי חסר סרטון מתוך תא הטייס ?
ואיזו תמונה של GPS עם מהירות מאד מאד גבוהה ;)
גם אני ממתין לזה שטל יסיים לערוך את הסרטונים של המתלים ומתוך הקבינה.
אני מודה שראיתי אותם והם מדהימים אבל זה נתון להחלטתו של טל (נא להפעיל לחץ חברים)
בהצלחה
ותאמינו לי שבמציאות זה מדהים ומרגש עוד יותר!!!
איך הופכים סרט של go pro ב 90 מעלות קיבינימט ?
מסובבים את המסך :-)
כל הכבוד טל, ארנון ורפי נראה מקצועי מאוד, מחקים שתגיע להוסיף צבע כתום למרוצים.
נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
טל בלי תרוצים העם דורש סרטים , נראה מבטיח .
ארנון יותר פשוט לסובב את הראש :p
עידו
קרציות
סיבוב ראשון למכונת כביסה על ציר הבאמפים.
עוד שניי סרטונים בדרך לטיוב,אחד מהם עם תוכנית סחיטה...
https://www.youtube.com/watch?v=BKuT40UxKKs
טל, עזוב אותך להפוך בתכנת עריכה. אתה מעלה ליוטיוב והופך שם. בהנחה וזה הדבר היחיד שמונע ממך להתקדם.
wow!
לי זה הכי מזכיר בכלל מגהץ
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
ווואוווו זה מטורף!!!
אתם חייבים להתאמן בשטחים סטרילים, אני חושש לעוברי אורח ולעתידכם, הדבר הזה טס כלכך מהר שיש מצב שאתם בעצם חוזרים בזמן!!!
אלו בדיוק התגובות שאני חושש מהן,וזה לא בגלל שהן לא במקום אלא בגלל שאין שום תשובה בתגובה הגיונית שיכולה להתקבל על הדעת.
אז אני אנסה...-המסלול הוא קטע באורך של פחות מקילומטר בשטח פתוח עם ראייה למרחק,זהו קטע מוכר וידוע עם הרבה מאוד באמפים מטרידים,הרכב נסע הלוך חזור על הקטע שנבדק מראש,היו גם צופים לאורכו,עד שמישהו למעלה יקח אחריות לקיום החוק ויקים מסלול מאושר "על פי חוק" שמוגדר כבר בחוק,זה מה יש לצערי !!!.
עוד אחד אחרון ודי.
https://www.youtube.com/watch?v=zONI1GvPBSw
צריך לערוך ולשנות את הסרטון של תוך הקבינה (להוריד את כל החלקים הלא פעילים) ולהעלות על תתעצל!!!