נסעת פעם אחרי עצמך?
אין היילקס ישן שלא מעשן במאמץ.
בסרק ובשיוט אין שום סיבה לעישון.
Printable View
המנוע אצלי עומד על 600K ק''מ - כלומר כמעט חדש. לפני 100K ק''מ המזרקים עברו טיפול ,ועכשו עמדו לעבור טיפול חדש כולל החלפת דיזות. ביטלתי את העבודה עליהם או לפחות דחיתי למועד לא ידוע ,עד שיתברר כיצד עובד שמן הנחשים. בינתיים הוא מוכיח את עצמו - ונראה מה יהיה בהמשך לאחר שאגיע לטסט בחודש הבא.
לפי הפלצבו שלי ,ניראה כי נמצאה הנוסחה האולטימטיבית איך להונות את כל העולם ואשתו - כל הזמן,ולעשות את זה ברמה בינלאומית מוצלחת.
איפה המתנדב שמוכן להרכיב את המוצר על המנוע הישן שלו,ולראות אם זה עובד בשטח,בלי הרבה תיאוריות ודעות שלופות מהבטן ???
המצחיק יהיה שהמתנדב יקבל את המכשיר ללא תשלום, אך לא יהיה מוכן להוריד אותו בסוף הניסוי.....
גם אצלי אין עשן, אבל זה לא בהכרח אומר שהמשאבה מכוונת נכון. זה אומר שיכולנו להרוויח עוד טיפה כח אם הכיוון היה מאפשר לעוד קצת דלק להיכנס.
בהיילקס אתה יכול לרדת בזמן הנסיעה וללכת אחורה להסתכל...
יש מצב שאצלכם נגעו במשאבה.
אצלי לא נגעו במשאבה, הרכב עבר בדיקות עשן בלי בעיה, וכשהרכב עמוס במאמץ יש עשן.
מצד שני בתנאים האלו, עמוס, הוא עדין עולה את עוקף ב״ש ב-80-90.
כל היילקס שראיתי בכביש, במצב האצה או עלייה קשה, עישן.
יש מצב שהקנמ שלנו שונה לגבי מה הוא עשן במאמץ.
בהחלט נגעו, לפחות אצלי. אני כיוונתי את הבורג.
המונח קנה מידה רלוונטי אם מדובר במעט עשן מול הרבה עשן.
אני מדבר על אין עשן אז אין מה לדבר על קנה מידה.
מדגיש שוב שזה לא מצב שמראה כיוון נכון. ההיפך הוא הנכון.
בהיילקס אתה יכול לרדת בזמן הנסיעה וללכת אחורה להסתכל...
ידוע שנגיעה קלה בבורג הכוון של המשאבה יכולה להיות ההבדל בין הרבה עשן למעט. למעשה היא יכולה להסביר את כל התופעות שחיים חווה.
אני לא אומר שמי שהתקין את המגנט לקח את היד עם המברג הצידה ונתן סגירה קטנה בזמן שחיים ענה לטלפון או הכין כוס קפה. בטח שלא מתוך כוונה לרמות...
תרשו לי לצטט את קונן דויל, שרלוק הולמס באחת האמרות הידועות ביותר -
"Once you eliminate the impossible, whatever remains, no matter how improbable, must be the truth".
מגנט משפיע על הדלק = impossible
מצד שני, עבודה בעיניים, לא רק שלא improbable, אלא בהחלט probable... סביר ביותר. למה קשה לאנשים לקבל את זה שיש רמאים בעולם?
אתם עדיין מחכים לאיזו אינפורציה משכנעת? - נמשיך לחכות, כנראה לנצח, בטח עד שהמוצר הבא ינסה להיכנס לארץ והדיון הזה יחזור על עצמו עם איזה שם שיווקי אחר - כי אינפורציה כזאת לא קיימת.
טיפול מגנטי לדלק - לרבות algae-x - הוא בלוף.
לא יודע איך היום אבל לבורג יש פלומבה.
בלי פלומבה לא עובר טסט.
כילדים ככה היינו גורמים לטרקטור לנסוע יותר מהר.
על הzין העשן...
כנראה שמאז שעברו לedc הבוחנים שכחו כבר מה זה משאבות מכניות עם פלומבה.
אני מסיק את זה מהעובדה שהרכב שלי כבר כשש שנים ללא הפלומבה. עובר טסט ללא מעכר, ואף אחד לא אומר מילה.
כנראה שחנן צודק גם לרוב הכלות היום אין פלומבה ועדיין הן עוברות טסט .
עידו
אני לא מבין את מי אתה מנסה לשכנע ובמה אתה מנסה לשכנע.
אם אכתוב שוב שזה שהרכב שלך מעשן זה בסדר, אתה תהיה חייב לי גלידה.
לא מנסה לשכנע.
הפוך, השוואה היא דרך טובה להבין אם יש בעיה או לא.
אם היית אומר שלא נגעת במשאבה, והרכב לא מעשן בכלל, הייתי הולך לבדוק אצלי.
זה שאני שם לב לרכבים אחרים בכביש ורואה מגוון התנהגויות זה מוסיף מידע.
התשובה שלך מסתדרת לי, ומול תצרוכת דלק ו"ביצועים", אני מבין שאין לי סיבה לגעת במשהו.
אצלי מעשן בעליות כשאני לוחץ יותר מידי על הדוושה...
בנסיעה רגילה אין עשן.