תגובה: האמינות האגדית של טויוטה - מיתוסים ועובדות
מכיר את זה שאתה נרשם לפורום באינטרנט... ורושם בתור הניק שלך את השם של האוטו שלך... שאתה מה-זה מת עליו? ואז אתה מגלה שמדובר בנבלה (למרות שיש אחרים שדווקא כן אוהבים אותו) מחליף אותו ונתקע עם הניק לכל החיים?
מזל שכאן הוא קרא לעצמו בשמו האמיתי שכתוב לו ברשיון נהיגה.
אסף.
הייתה לי הרגשה....
אני תקוע עם המספר של המחלקה מהצבא, יותר מביך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
ברור שאף צד לא ישתכנע, כל אחד עם הניסיון שלו ברכבים השונים לטוב או לרע.
רק תהיה כן עם עצמך ואל תישכח לעדכן אותנו על תקלות שיהיו לך(לא מאחל לך ולא לאף אחד חלילה) וכמה עלה לתקן אותם, ובסוף בסוף עם כל ההוצאה הזאת האם עדיין היה שווה לקנות טויוטה.
tk
אל דאגה, קצת סבלנות ובסוף תגלה את החלפת המזרקים, החלפת מסרק ההגה, החלפת הטרנספר, החלפת הפעמון....שוויה שוויה זה יגיע, בערך כחודשיים אחרי שיואב "כבר לא" ימכור את מלאי הטויוטות שברשותו ויקפץ לרכב הבא כמנהגו מידי רבעון.
כרגע אנחנו בעיצומו של קמפיין סמוי, כי מה לעשות הקרוזרים שכרגע עומדים ומזדקנים בחניה וגם מאבדים מערכם, חייבים להימכר.
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused: :confused::confused:;););) - לאסף ואומי (לא לעמית). רק שתדעו שהניק הזה תמיד מכניס אותי לפרופורציות.
כמו אלה שקמו מהסמים, ועכשיו עוזרים לנוער במצוקה.
מדהים ...
כמה שעות ללא האזנה והשירשור מוכפל!
ברנרד - כמו שציינת ברשימת האבזור - הכל קיים בלנדקרוזר 100 2006 שאמי נוהג בו עכשיו
למעט המיתלים שהם הידראולים
לגבי ההוצאות אני יכול לנחם את יואב - על הלנדקרוזר 100 האגדי הזה אני מוציא סביב 20,000 ש״ח בשנה בשנתיים האחרונות
ובנימה אישית - זה נבלה וזה טריפה כולם דורשים תשומת לב וג'יפים - אם לא אוהבים לא קונים ושיעלה כמה שיעלה!
2006 TLC 100 IL
אמן לשורה התחתונה המוחצת הזו.
אסף.
2 קבצים מצורפים
האמינות האגדית של טויוטה - מיתוסים ועובדות
מי מהטוענים לטובת טויוטה מוכן לשתף איתנו את ההוצאות מאפליקציית ההוצאות שלו?
אני יודע שאחדים משתמשים ב gas cobby
עדיף לדבר בשקלים
קובץ מצורף 106381
קובץ מצורף 106382
אין לי אפליקציה אבל יכול לתת לך פירוט די מדוייק
אני לא רואה איך זה בדיוק תורם כי לנדקרוזר 100 צריך להשוות לדיסקברי 3
לפני שקניתי את ה100 הייתי בכיוון של דיסקברי 4 והתמזל מזלי ובאותו שבוע בהפרש של יום היו לי שתי ציפורים ביד - דיסקברי 4 2010 ולנדקרוזר 100 2006 - שניהם באותו מחיר
הדיסקברי היה עם 160 אלף והלנדקרוזר עם 260 אלף קמ
בחרתי טויוטה אבל לא ציפיתי להוצאות כל כך גבוהות
אולי זה עניין של קארמה - את ההילקס האחרון החזקתי 14 שנים ארוכות שדרשו ממני החלפת שמנים, צמיגים ומצברים... לפעמים הייתי פותח מכסה מנוע כדי לנקות קורי עכביש...
הלנדקרוזר 100 מאתגר מכל הבחינות והשכנים כבר קוראים לזה חוג מוסך ...
2006 TLC 100 IL
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אמן לשורה התחתונה המוחצת הזו.
אסף.
+1
ורק להוסיף משהו שלמדתי לפני שנתיים שלוש מאחד החברים
"אם נהנים לא סופרים" ... ומי שזה לא עובד אצלו שיחליף תחביב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
arnonmg
אין לי אפליקציה אבל יכול לתת לך פירוט די מדוייק
אני לא רואה איך זה בדיוק תורם כי לנדקרוזר 100 צריך להשוות לדיסקברי 3
לפני שקניתי את ה100 הייתי בכיוון של דיסקברי 4 והתמזל מזלי ובאותו שבוע בהפרש של יום היו לי שתי ציפורים ביד - דיסקברי 4 2010 ולנדקרוזר 100 2006 - שניהם באותו מחיר
הדיסקברי היה עם 160 אלף והלנדקרוזר עם 260 אלף קמ
בחרתי טויוטה אבל לא ציפיתי להוצאות כל כך גבוהות
אולי זה עניין של קארמה - את ההילקס האחרון החזקתי 14 שנים ארוכות שדרשו ממני החלפת שמנים, צמיגים ומצברים... לפעמים הייתי פותח מכסה מנוע כדי לנקות קורי עכביש...
הלנדקרוזר 100 מאתגר מכל הבחינות והשכנים כבר קוראים לזה חוג מוסך ...
2006 TLC 100 IL
אני לא חושב שיש צורך להשוות ממש רכבים מאותה הקטגורי כמו הצורך להזים את הטענה שלמעט דגמים ספציפיים כמו הקורולה, היילקס וסדרה 70, כל השאר הן מכוניות ממוצעות לחלוטין במקרה הטוב או יקרות לאחזקה במקרה הגרוע.
מספיק לראות כמות תקלות ומחירי תיקון בשביל להתרשם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
אז במקרה הזה הריינג יקר יותר, אז אין לך בעיית השוואה.
פתרתי לך את הדילמה.
תחפש את המבחן ארוך טווח של הריינג בפורווילר.
אחרי שנה עם הרכב, הם סיכמו שהוא מעולה כשהוא מתפקד, אבל מציג בעיות אמינות ואיכות בסיסיות שלא אמורות להיות ברכב שעולה כ״כ הרבה, קרי הפינוקים לא תמיד עובדים/מחזיקים מעמד.
מקרה מובהק של ״תפסת מרובה לא תפסת״
לגבי השאלה הקודמת שלך, בדימקס הלכה תיבת העברה אחרי פחות משנה מהקנייה, ומנגנון השילוב לא הפסיק לעשות בעיות.
וזה בלי קשר לזה שהוא היה הרבה יותר עדין בשטח, והיה הרבה פחות עביר בתצורה מקורית מבחינת גובה וזווית.
הדיפנדר ״סתם״ התפרק מבפנים החוצה.
הבעיות המכניות הסטנדרטיות לדיפנדר+התפרקות הפלסטיקים. תקרה, ריקבונות פח איפה שהשמן הנוזל לא שימן, הדברים המוכרים.
כשהוא עבר לדיסקו אז גם הדשבורד נפל על הבירכיים בנסיעת שטח..
צודק.. ריינג' יקר יותר. התעצלתי לעבור בין הריינג' לדיסקברי 3/4, לפי המחירון.
אבל העיקרון נשאר - כשאתה משווה קבוצת מחיר, הטויוטה נותן פחות "תוספות". כשאתה משווה "תוספות" שמגיעות עם הטויוטה, הוא הרבה יותר יקר.
והאמינות דל הריינג'... אף אחד לא באמת מתחרה עם הריינג'ים ב.. חוסר אמינות של כל מיני דברים.
ומה שציינת, הוא בדיוק מה שאני אומר לגבי סקרי האמינות - כשאתה משלם הרבה, אתה דורש שהכל יעבוד 100 אחוז..
כשאתה מקבל הרבה "תוספות" ומשלם עליהן, לא תהיה מוכן לסבול אפילו תקלות קטנות(שיואב מצא להן פתרון מהיר ופתר אותן ב.. אין תקלות).
בטןיוטה, אתה משלם המון, מקבל מעט(תוספות) וברור שמה שאין, אכן לא מתקלקל - כמו מערכת שטח לומדת/חכמה... או שש מצלמות שמסתנכרנות זו עם זו או כל מיני דברים..
זה בדיוק מה שאני אומר - אתה משלם מחיר של רכב סופר מתוחכם(כמו דיסקברי 4) ומקבל משהו כמו איסןזו טרופר.. שהוא המתחרה, כשמשווים את "מה אתה מקבל"... לא מקבל הרבה... אלא אם מכניסים את" מחיר האגדה"...
אני דווקא הבנתי, שמלבד כמה דברים(הרי הם לא יכולים בלי כלום, השיכורים האלה), הדיסקברי 4 הוא רכב אמין ביותר... אבל אולי התכוונו "יחסית ללנדרובר".. לך תדע...
Sent from my SM-N900T using Tapatalk
ארנון, אתה יכול לפרט מה החלפת? יש לי LX470 ובשלוש שנים האחרונות הדבר היחיד שהחלפתי זה האקומולטורים ואנטנה. כל השאר טיפולים שותפים והכל עובד כמו שצריך (שלי 2002 בנזין עם קצת מעל 100K מיילים)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzurs
ארנון, אתה יכול לפרט מה החלפת? יש לי LX470 ובשלוש שנים האחרונות הדבר היחיד שהחלפתי זה האקומולטורים ואנטנה. כל השאר טיפולים שותפים והכל עובד כמו שצריך (שלי 2002 בנזין עם קצת מעל 100K מיילים)
מה זה חשוב? עניין של מזל... כמו כל רכב.
Sent from my SM-N900T using Tapatalk
לא מסכים, אני חושב שה80/וה100 עדיין נבנו כמו פעם ומראים אמינות מופלגת.
Sent from my XT1575 using Tapatalk
הנה טעימה קטנה -
250,000 - אחד המיקרוסוויצ ים בדוושת תאוצה אלקטרונית לא מתפקד וגורם למנוע להיכבות במצב סרק - היבואן רצה 2600 ש״ח לא כולל עבודה
עשיתי ייבוא אישי ב 1600 ש״ח כולל הכל רק כדי לגלות שאחרי ניקיון של המיקרוסוויצים הדוושה הישנה עובדת פיקס - תקלה או לא 1600 ש״ח נמצאים במחסן
260,000 - בולם הידראולי קדמי נוזל - 1400 ש״ח לא כולל עבודה
הנוזל ההידראולי לבולמים - 600 ש״ח לגלון
262,000 - הלך הטורבו והיבואן מתעקש על 40,000 ש״ח - יכול לכתוב על זה פוסט באורך של כמה עמודים.. בסוף הסיפור אני מייבא טורבו מקורי חדש ב 10,500 ש״ח כולל הכל - עבודה וכל המסביב יצא עוד 4000 ש״ח בערך
275,000 - בולם אחורי נוזל ... והסנסור לגובה סולר סדוק ודולף - 700 ש״ח בערך
אקומולטורים לבולמים צריך להחליף בקרוב וזה סיפור של סביב 4,000 ש״ח
בקטגוריית השמנים ופילטרים אני מביא מקורי מחול -
פילטר אויר בארץ דורשים ממני 600-1200 ש״ח (יש שני דגמים מתאימים) ומחול אני מביא שניים ב 600 ש״ח כולל הכל
קיבולת שמן מנוע בהחלפה מגיע ל 11 ליטרים משובחים של שמן חצי סינתטי בעלות של 160 ש״ח לגלון
מצברים צריך שניים (750 מיליאמפר כל אחד ) 1500 הסט הכי זול ואפשר לגמור גם ב 3000
סט צלחות ורפידות רצו ממני 8,000 ש״ח בארץ - הבאתי מחול בעלות כוללת של פחות מ 4000 ש״ח
מיסבים קדמיים - חופש בצד נהג (כזה שאי אפשר להדק...) - רצו ממני 2000 ש״ח בערך לכל מיסב כולל פירוק והרכבה - ייבאתי מחול סט קדמי של טימקן ב 800 ש״ח עבור ימין ושמאל
רוצים להמשיך לספור ?
צור - אני לא בטוח שאני מכיר את הרכב שלך - הגוף הוא כמו לנדקרוזר 120 או כמו 100 ?
ה 100 שוקל טונה יותר מפראדו ...
2006 TLC 100 IL
אם אני לא טועה זה אותו דבר כמו ה 100 רק עוד יותר מפואר.
אגב, ארנון, היה לי 100, מכרתי אותו משתי סיבות עיקריות - הוא היה גדול מדי, ואחרי שנים של היכרות עם ספקים בחו"ל עבור חלפים ללנדרוברים, החלטתי שלא בא לי להכיר עכשיו ספקי חלפים של טויוטה. רוצה אוטו שיש לו חלפים זמינים בכל מקום, ושכל מוסך יכול לטפל בו בקלות. בגלל זה מכרתי ועברתי לפראדו ועכשיו לנדקרוזר 120.
סופסוף בעל טויוטה עם ביצים.
רק ששוברים שתיקה לא יגיסו אותך [emoji6]
יואב צודק, בדיוק כמו המאה רק טמפה יותר מפואר ומנוע בנזין 4.7. אני גר בארהב ככה שמחירי החלפים פה הרבה יותר זולים. בינתיים החלפתי רפידות בלמים, שמנים בסרנים ובגיר, אנונה ואקומולטורים. שגם פה הם יקרים (800 דולר לזוג). בארץ זה באמת יקר וכאב ראש להחזיק רכב שאין ביבוא סדיר.
Sent from my XT1575 using Tapatalk
בארה"ב מדובר ברכב נפוץ מאוד על שלל גירסאותיו.