-
2 קבצים מצורפים
תגובה להודעה: פרויקט: TT עידן הגז/צוות טולידאנו
מה שנעשה ברכב מאז ההקפות ברביבים:
1. ביטול הרדיאטור מקדימה, וקיצור ה"אף" של הרכב בערך ב 26 ס"מ.
2. התקנת 2 רדיאטורים מאחור, אחד עומד והשני שוכב, עם 4 מאווררים + כונס אויר על הגג.
3. קיצור מכסה המנוע ויצירת מכסה מנוע משולב עם הכנפיים כיחידה אחת, מפיברגלס.
4. התקנת 4 פנסים ראשיים HELLA.
5. התקנת פילטר אויר גדול + קדם מסנן ציקלוני מאחור.
6. העלאת הפגוש בערך ב 20 ס"מ וקיצורו.
7. שינוי הנאבות הקדמיות ע"י הסרת התפוחים עם הפוליאוריתן המיוחד, והכנסת יוניבולים בריתוך במקומם - התפוחים לא הוכיחו את עצמם ו"חזרנו למוטב" עם היוניבולים.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...1&d=1289598197
גם אני צילמתי הרבה תמונות, אבל בטעות הן יצאו גדולות מעבר לגודל המותר כאן בפורום.
מחר בע"ה נצלם עוד ונעלה, אולי גם סרטונים.
-
-
לדעתי הרכב נראה הרבה יותר טוב, החזית הקודמת הייתה מאוד מיושנת
השלב הבאה הוא להעיף את סמל ה GMC , או שהם נותנים לכם ספונסר;).
אבל ברוך למה לחסוך מידע יקר מקוראי הפורום, רבעיית הפנסים של אלה מוסיפה לפחות עוד 40 כ"ס.
בהצלחה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
מה שנעשה ברכב מאז ההקפות ברביבים:
1. ביטול הרדיאטור מקדימה, וקיצור ה"אף" של הרכב בערך ב 26 ס"מ.
2. התקנת 2 רדיאטורים מאחור, אחד עומד והשני שוכב, עם 4 מאווררים + כונס אויר על הגג.
3. קיצור מכסה המנוע ויצירת מכסה מנוע משולב עם הכנפיים כיחידה אחת, מפיברגלס.
4. התקנת 4 פנסים ראשיים HELLA.
5. התקנת פילטר אויר גדול + קדם מסנן ציקלוני מאחור.
6. העלאת הפגוש בערך ב 20 ס"מ וקיצורו.
7. שינוי הנאבות הקדמיות ע"י הסרת התפוחים עם הפוליאוריתן המיוחד, והכנסת יוניבולים בריתוך במקומם - התפוחים לא הוכיחו את עצמם ו"חזרנו למוטב" עם היוניבולים.
גם אני צילמתי הרבה תמונות, אבל בטעות הן יצאו גדולות מעבר לגודל המותר כאן בפורום.
מחר בע"ה נצלם עוד ונעלה, אולי גם סרטונים.
ברוך
תירוצים תירוצים
כדי שלא יהיו לך תירוצים הנה דרך פשוטה ומהירה לכווץ תמונות
1)אתה מסמן את כל התמונות שאותן אתה רוצה לכווץ באמתעות "גרירה" או באמצעות פקודת ctrl+ a
2)אתה עומד עם העכבר על התמונות הצבועות ולוחץ עכבר ימני ובוחר" שלח אל: נמען דאר "
3) אם במחשב שלך יש אאוטלוק הוא ייפתח ויישאל אותך האם לשמור על גודל מקורי או להקטין (יש חלון עם מספר אופציות)תבחר 1024 x768 זה מכובד
עכשיו בחלון הדוא"ל שנפתח עם הקבצים המצורפים שים את תיבת הדואר שלך (כן אתה שולח דאר לעצמך:grin:)ושלח
אחר כך תפתח את התיבה ואת המייל שהתקבל ותעתיק לתיקיה חדשה את הקבצים שבמייל et voila
-
הי ברוך, מה היא העלות של סט פנסים כזה?
-
תגובה: תגובה להודעה: פרויקט: TT עידן הגז/צוות טולידאנו
טוב הרבה זמן לא היו עידכונים ויש הרבה!
נתחיל מהתחלה--הגיר האוטומט "הרגיל" הוחלף בגיר 400 מחוזק וידני מארה"ב.לאחר באחה צהלים נתגלתה טעות של החברה
שייצרה מתאמים לצנרת קירור שמן של הגיר שגרם להתחממות בראלי והמתאמים תוקנו.
בראלי ההקפות הרכב "ירוץ" עם הגיר האוטומט הנוכחי ולאחר מכן יפנה את מקומו לגיר 6 הילוכים ידני+משאבות קלאץ+קלאץ מרוצים
שעושים את דרכם ברגעים אלו לארץ.
בעקבות גלגול קטן בצהלים בגלל קשר למערכת הבלימה של הרכב נחתך המרכב של הרכב בחלקו האחורי והוזמן במקביל
"כיסוי" פיבר בצורת סילברדו חדש.בנתיים הרכב ינוע עם חיפויי אלומיניום זמניים בתקווה שהרכב יהיה מוכן בצורתו החדשה לחוצה ישראל
עוד הגיע מחו"ל "ספול" לסרן האחורי+יחס העברה מתאים.
היו הרבה התלבטויות עם להמשיך ולהגיע עם הרכב בצורתו הנוכחי(או בחוסר צורותו הפוטוגנית כרגע...) אבל כמובן
שאין סיכוי שנפספס כרגע איזשהו ראלי במיוחד בתחילת העונה!!!
זהו המקום גם לציין את מצוינותו של הצוות-אורן ויואב שהראו בראלי האחרון שהרכב מתפקד בצורה מצוינת גם לאחר פנצר
וגם לאחר ההתהפכות הצליחו להוביל בקטגוריה לכול אורך הראלי עד ל-9 ק"מ לפני הסיום שבהם הגיר התחמם והם נאלצו לעמוד בצד
ולתת לו להתקרר ולהפסיד את המרוץ-חבל!
יותר מאוחר נעלה תמונות של הרכב, של החלקים וננסה לעלות סרטון קצר(בשבילך חנן) של ההתהפכות(פשוט צריך עזרה במחשבים...)!
בנתיים (כי יש עוד הרבה עבודה) נגיד תודה ליורם דוהן שכבר עובד אצלנו במשרה מלאה גם בשעות הקטנות
של הלילה --תודה!
ולמר טולידאנו היקר שעוד לא התייאש וספק עם היה יודע בתחילתו של התהליך לאן הוא מכניס את עצמו --עם היה עושה
זואת. ברוך תודה ויש לך עוד הרבה עבודה(במיוחד ברכב החדש...)!!!:rolleyes:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידן הגז
סרטון קצר(בשבילך חנן) של ההתהפכות
ברוך תודה ויש לך עוד הרבה עבודה(במיוחד ברכב החדש...)!!!:rolleyes:
מצפה ומחכה...
רכב חדש ? אלוהים אדירים , אתם כבר בונים רכב חדש ?
ודודי ספר לנו מה הקשר בין ההתהפכות לבלמים ? זה מעניין וחשוב יותר מהכל.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן גולומבק
מצפה ומחכה...
רכב חדש ? אלוהים אדירים , אתם כבר בונים רכב חדש ?
טוב, אם הוא כבר גילה.....:rolleyes:
כנראה שמר עידן הגז הצליח להביא את עצמו להשלים עם העובדה שקבינה זה דבר נוח לנהיגה וניווט, אבל רע מכל בחינה אחרת, לרבות עניני משקל,קושי בבניה, קירור, התהפכויות, ועוד רשימה ארוכה כאורך הגלות.
אז יש כבר תכנון לשילדה חדשה מהצנרת התקנית MSA 500 שמייבא מר מלמד, ויש(לצערי הרב) גם פיבר אמריקאי של סילברדו בדרך, למרות שלעניות דעתי אין כמו שילדה עירומה צבועה ונקיה ליופי ולחסכון בצרות - אנחנו לא ב SCORE שמחייב קליפה כזאת התואמת את יצרן המנוע, ואני בטוח שאלמלא הדרישה לקליפה בתקן האמריקאי, הרוב היו נוסעים עם שילדה צבועה ויפה אבל בלי שום כיסוי מיותר ומכביד.
עכשיו נשאר רק לעבור את המכשול האחרון והוא לשכנע את אימפריית עידן הגז שעדיף ליסוע בכלל בלי שום קומבינה של שימשה קדמית ועם סט קסדות ומפוח, ממש כמו בארה"ב הברית - גם זה יגיע בסופו של דבר, מכיוון שמה שמדבר הוא תוצאות, וזאת הדרך הטובה ביותר להשיג תוצאות. בטיולי שישבת אפשר ליסוע עם חלונות ושמשות וגם ערכת קפה.....
ובינתיים, ימשיך הרכב הקיים ומכוסח הפח:confused:, לרוץ בליגה. מבחינת התפקוד שלו, ובעיקר תפקוד מערכת המתלים והמנוע הוא עובד מצויין, ואני מאמין שיתן תוצאות טובות, ובכל מירוץ יתמודד על הבכורה.
-
-
-
איפה התמונות ? טוב אני אנצל את זה לספר למנהלים כמה שהשדרוג של האתר מעצבן ולא מוצלח, אני מתגעגע לפורמט הקודם.
מצטער אבל זו האמת לאמיתה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן גולומבק
איפה התמונות ? טוב אני אנצל את זה לספר למנהלים כמה שהשדרוג של האתר מעצבן ולא מוצלח, אני מתגעגע לפורמט הקודם.
מצטער אבל זו האמת לאמיתה.
צר לי על כך שאני צריך להצטרף אליך - עברו כבר איזה שבועיים, והסה"כ מעצבן ומאכזב, שלא לדבר על כך שהאתר הפך איטי להחריד.
עד עכשיו כל ההערות, שלי לפחות, לא זוכות להתיחסות ובכלל לא ברור איפה כאן ה"שידרוג" ולמה אף אחד לא טורח להסביר מה נעשה והיכן היתרונות מול מה שהיה קודם.
אני לא רואה יתרונות בינתיים, רק חסרונות שנותנים תחושה של כשלון.
חבל מאד על הפורמט הקודם זצ"ל שהיה ידידותי, נעים לעין ומוצלח.
-
ברוך, זה אמנם לא נושא השרשור, אבל המערכת הקודמת היתה מלאה בחורים באבטחה, השרת היה על סף קריסה, והיו עוד בעיות אמיתיות שלא איפשרו לנו להעלות תוכן בכמות ובאיכות שאנחנו חושבים שמגיע לכם. זו היתה גרסה משנת 2008, עתיקה במונחי אינטרנט, ושדרגנו לגירסה הכי חדשה, המילה האחרונה, מגירסה 3 לגירסה 4 של אותה מערכת.
המערכת החדשה פותרת את כל הבעיות האלו, אחרת האתר היה מפסיק לתפקד תוך כמה חודשים ואז היינו ניגשים לשדרוג בלחץ ותוך קטסטרופה..
אם המחיר שצריך לשלם על זה הוא שהאתר היה איטי ועכשיו זה כבר כמעט חזר לסטנדרט (ותבדוק עם סטופר, חוץ מגולש אחד בחולון (לא אתה), ברוב המקומות בארץ זמן העליה של כמעט כל דף באתר הוא כמה שניות)
אז זה מחיר סביר.
ואם צריך לבזבז כמה דקות כדי ללמוד איך מעלים תמונה (ואם אני הצלחתי, כל אחד יצליח), אז שווה את ההשקעה.
ואם יש כמה גולשים שההבדל בין צבע שחור לבן במערכת הפורומים הישנה לשחור לבן במערכת הפורומים החדשה עדיין מטריד אותם...
אז וואלה, לא יודע.
אסף.
-
בקיצור מישהו יכול ללמד אותי איך עכשיו מעלים תמונות בצורה נורמלית?
-
אני יודע איך להעלות תמונות, אבל זה תהליך כל כך מעצבן ביחס לפורמט הקודם שאני לא יודע אפילו איך להסביר לך את זה, איך להעלות תמונות גדולות את זה עוד לא גיליתי.
אני ממליץ למנהלים, עם כל הלב להשאיר את הטכנולוגיה המתקדמת של השרת החדש אבל לחזור לפורמט הישן.
-
4 קבצים מצורפים
אני אנסה להסביר -
תגובה להודעה -> מצב מתקדם -> ניהול קבצים מצורפים (נפתח מסך קטן) -> ADD FILES -> בחירת קבצים -> לבחור את הקבצים הרצויים (אפשר כמה ביחד ואפשר בבודד) -> UPLOAD FILES -> הקבצים יופיעו בתחתית המסך, סימון V יאפשר הוספת הקבצים INLINE, כלומר בתוך ההודעה עצמה -> DONE מסיים את העסק.
לחיצה על "תצוגה מקדימה להודעה" יתן את האפשרות לראות מה התוצאה של כל זה, לפני שמאשרים שליחת תגובה.
את הלנד קרוזר הכחול הוספתי בINLINE, את שאר התמונות הוספתי בלי INLINE
קובץ מצורף 37199
-
1 קבצים מצורפים
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
http://www.jeepolog.com/forums/attac...chmentid=37204
ואתה מתכוון לענות או רק לשאול?!?! (ולהשאיר אותנו פעורי פה...)
-
נו באמת צפרדעון.....
זה הגילגול הראשוני של הרכב של.......
שכבר לא נמצא ברשותך......
רפי
-
עכשיו אני חושב שאפשר להבין למה אני שונא חיפויים וקליפות מכל מיני סוגים - אין דבר יותר יפה מהקוים הנקיים של שילדה יפה, וזאת אפילו לא משוייפת ולא צבועה ומלאה חלודות!!
יש בזה הרבה יופי והרבה אופי, חוץ מזה שככה ניתן לראות הכל, כל בעיה, כל תקלה, כל מה שיכול להתפתח.
לא צריך כלום, רק אולי לוחות צד לקבינה וזהו.
אני מבטיח שהרכב הבא שאבנה יהיה כולו כזה וישאר כזה, פרט לחיפויים מינימאליים לגמרי ופרט לצבע בתנור או אפוקסי.
-
[QUOTE=asafk;370469]ברוך, זה אמנם לא נושא השרשור, אבל המערכת הקודמת היתה מלאה בחורים באבטחה, השרת היה על סף קריסה, והיו עוד בעיות אמיתיות שלא איפשרו לנו להעלות תוכן בכמות ובאיכות שאנחנו חושבים שמגיע לכם. .
חורים באבטחה?
כמעט הגעתי לרבנות בגללכם !!!
יום אחד השתלט אתר סיני על ג'יפולוג ואיך שניסיתי לראות את הפורומים הושתל לי וירוס
פתאום קפץ חלון שבישר לי שאני בחרתי לבצע את הפקודה delete files
בין הקבצים שעפו לי מול העיניים הייתה גם התזה של אשתי !!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו תארו לכם סיטואציה שאני יודע שב5 בבוקר היא קמה לעוד על התזה ואני בשלש בבוקר עוד מנסה כל מיני דרכים לשחזור...........................
עכשיו תארו לכם מה קרה בחמש בבוקר כשהיא גילתה שאין תזה במחשב..........................
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
עכשיו אני חושב שאפשר להבין למה אני שונא חיפויים וקליפות מכל מיני סוגים - אין דבר יותר יפה מהקוים הנקיים של שילדה יפה, וזאת אפילו לא משוייפת ולא צבועה ומלאה חלודות!!
יש בזה הרבה יופי והרבה אופי, חוץ מזה שככה ניתן לראות הכל, כל בעיה, כל תקלה, כל מה שיכול להתפתח.
לא צריך כלום, רק אולי לוחות צד לקבינה וזהו.
אני מבטיח שהרכב הבא שאבנה יהיה כולו כזה וישאר כזה, פרט לחיפויים מינימאליים לגמרי ופרט לצבע בתנור או אפוקסי.
בורך
זה טוב למי שלא צריך ספונסרים
-
8 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סוזי המשתוללת
בורך
זה טוב למי שלא צריך ספונסרים
ולמי שלא צריך לנווט.ולמי שלא צריך מהירות סופית גבוה.ולמי שלא צריך להתחרות במזג אויר חורפי ועוד ועוד בקיצור טוב לברוך שאוהב ברזל!!!:mad:
ועכשיו ניסיון נוסף לעלות תמונות...(תודה על העזרה ל-GODSFATHERׂ )
אפשר לראות את הפיבר שהוזמן מחו"ל
-
הצליח לך יופי.
התמונה של הירוק קטנה במקור, אז אולי תעלה אחת אחרת.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידן הגז
ולמי שלא צריך לנווט.ולמי שלא צריך מהירות סופית גבוה.ולמי שלא צריך להתחרות במזג אויר חורפי ועוד ועוד בקיצור טוב לברוך שאוהב ברזל!!!:mad:
אולי תספר את זה לאלון שחף, לעידו כהן, לניר זהבי, לאיציק מיני, ללירן סברוב(שהיתה לו שימשה והוא זרק אותה לכל הרוחות), לאילן יעקובי ולעוד אי אילו נהגי ונווטי באגים שכולם מתחרים כאן בארץ באותם תנאים כמו הצוות שלך?
אין בארץ אפילו TT אחד שנוסע סגור(עד כמה שאפשר בכלל לקרוא למה שיש בארץ TT).
ואולי תודיע את זה גם לכל נהגי ונווטי הבאחה?:rolleyes:?
אתה יודע, בבאחה יש שמשות אך ורק ברכבים שחייבים שימשה בגלל הקטגוריה שלהם, כאשר בכל מקום בו אין חובה כזאת, אין שמשות וכולם נוסעים עם קסדות סגורות ומפוח.
ומה עושים כל הנווטים בבאחה והנווטים של הנהגים הנ"ל בארץ - כולם לא יודעים להעריך את היתרונות של קבינה סגורה?
ועוד דבר, יא :rolleyes:מרוקאי בלתי מפותח שכמוך:rolleyes: - הגיע הזמן שתפנים כי יש הבדל גדול מאד בין רכב למירוצים יחסית קצרים של 100-300 ק"מ בערך, כמו מה שיש לנו בארץ, לבין מסעות הישרדות כמו בדקאר למשל, שם נוסעים 10-14 ימים רצופים כשבכל יום עוברים כמה מאות ק"מ.
אז, באמת יש נוחיות ותועלת בתא סגור, למרות שגם בדקאר אתה מוצא הרבה כלים פתוחים.
שורה תחתונה - היתרונות של קבינה סגורה ברורים, אבל הם בטלים בששים מול החסרונות הרבים שלה, בודאי במירוצים קצרצרים כמו בארץ.
נ.ב.
אולי זה באמת רעיון נחמד לענין את כל רוכבי האופנועים, הרייזרים, הטרקטורונים והבאגים, בבניית קבינה קטנה וחמודה, שתקל עליהם מאד מאד בניווט, במהירות סופית גבוהה ובמזג אויר מחורבן????? שמע, אנחנו הולכים לעשות מזה ימבה כסף!!!
-
5 קבצים מצורפים
תגובה: פרויקט: TT עידן הגז/צוות טולידאנו
טוב השבוע הגיע הביבי מחו"ל(הגיר) הרכבנו אותו שינינו תושבות ומחכים לדריישפט חדש
בנוסף ולמרות מורת רוחו של טולידאנו שהתנגד בכול תוקף(חה חה חה) ירדה השמשה הקידמית ואיתו גם הגג וגם
הרדיאוטור הכפול הפך לאחד בודד וגם רדיאטורים של הגיר אוטומט ז"ל ירדו וגם הוחלפו בינתיים הגלגלים האחורים ל-35
אינץ ואם שכחתי משהו אני בטוח שהצפרדע ישלים את החסר תהנו מהתמונות
-
קודם כל תתחדש על הגיר, אבל למען מי שלא כל כך מבין (כולל אותי) שחרר כמה פרטים ונתונים לגבי הגיר החדש
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OP2000
קודם כל תתחדש על הגיר, אבל למען מי שלא כל כך מבין (כולל אותי) שחרר כמה פרטים ונתונים לגבי הגיר החדש
טוב! מדובר על גיר 6 הילוכים של סילברדו חדש הגיר מפלצת שוקל כמאה קילו כולל גלגל תנופה וקלאץ הילוך ראשון
בגדר המלצה רחוקה מתחילים בשני והילוך שישי בשימוש לעתים רחוקות אם בכלל הגיר הגיע מאמריקה חדש
לחלוטין במקור התמודד עם ארבע מאות סוסים ומומנט בשמים אז לא אמורה להיות לו בעיה להחזיק במנוע הנוכחי
כמובן עם גיר כזה הגיע גם מצמד משופר :rolleyes:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידן הגז
בגדר המלצה רחוקה מתחילים בשני והילוך שישי בשימוש לעתים רחוקות אם בכלל הגיר הגיע מאמריקה חדש
:rolleyes:
למה ?
-
מכיוון שזה בבסיס גיר של משאית קלה, אז הראשון הוא בעצם הילוך כח ממש המשמש בעיקר בשעת גרירה או בהתחלת נסיעה בעליה כשהרכב מאד עמוס, ולכן אין צורך אמיתי בו, חוץ ממקרי חירום.
השישי הוא אוברדרייב ארוך מאד וגם בו אין שימוש רב, חוץ מאשר בישורות מאד מהירות ומאד ארוכות, וביסודו הוא נועד לחסוך בדלק בנסיעות ארוכות מאד, סטייל קרוז קונטרול.
לכן, וכאשר מדובר על רכב מירוץ, זה בעיקר גיר 4 הילוכים עם אופציה לחמישי.
גם השימוש בגיר כזה לא נקי מבעיות, כמו למשל הצורך להחליף הילוכים כל הזמן(ל"ערבב" בלשונו של יובל מלמד ...) ולאבד עקב כך הרבה זמן מהלך מירוץ; כמו למשל העדר פיוז, דהיינו החשש שנחיתה מקפיצה תשבור משהו(באוטומאטי יש את השמן בטורק שמרכך מאד את הנחיתה); וכמו העליה במשקל של בערך 40 ק"ג לעומת הגיר האוטומאטי, וכו'.
אין כל ספק שגיר אוטומאטי הרבה יותר נוח, אבל לצערי הגירים המיכאניים של 3 הילוכים שיש בשטח, לא עומדים בסלד"ים שאנחנו מפעילים עליהם, והם נשרפים, נשברים וכו'.
אנחנו הגענו למסקנה הכואבת שגיר 400 שהוא אידיאלי למטרותינו, לעולם לא יחזיק מעמד מכיוון שהוא לא נועד לעבוד זמן ממושך בסל"ד גבוה, אלא עד מקסימום 4000 סל"ד.
כאשר אתה נותן לגיר כזה לעבוד קשה מאד במירוץ ושומר אותו רוב הזמן ב - 5500- 6000 סל"ד(לאור מנועי ה LS שיש להם ניתוק ב 6600), הגיר קורס.
יש שם בפיסטונים קפיצים אשר נכנעים לכוח הצנטריפוגאלי בסל"ד גבוה, מה שמאפשר לשמן לחדור בין הקלאצ'ים, לשחוק ולבסוף לשרוף אותם. זאת כנראה גם הסיבה לכך, שיש לכולם בעיות התחממות של השמן בגיר.
נקווה שהגיר הידני יתן את המענה וסופסוף תהיה תחרות אמיתית לא של תקלות אלא של נהיגה בכלים תקינים שלא נופלים כל הזמן על שטויות כמו גירים כאלה.