חשבתי על זה באמת. סיליקון או גריז/ חומר סיכוך אחר?
הבעיה היא לא רק הלחץ אלא המיקום. החלון לא במסילה שלו בצורה הטבעית כפי שהיה לפני כן. מכאן הקשיים בעיקר.
השאלה אם יש מנוע אלטרנטיבי כמו spal למשל שיהיה חזק יותר בהנחה ועניין המסילה יסתדר.
Printable View
גריז עם אבק זה לא השילוב האידיאלי, מעט סיליקון במסילה זה הקלה אבל לא פיתרון. הייתי מעיף ומדביק חדשים. שיפוץ מנוע חלון זה לא עסק זול.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אצלי בצליה יש את אותם שני מוטות צבעים. מתחברים לבזנט דייגים כל אחד, ומיתר משיכה תקוע באדמה.
אני לא רוצה מיתר בשום מקום.
לגבי המנועים של החלון - נחיה ונראה.
זה מסך של מקרן??
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
חחח גאוני.מאמץ
קובץ מצורף 113615
קצת טעיתי בתיאור. הבזנט הוא רק למתיחה. מוטות הצבע עומדים לבד.
בקצה כל מוט יש בורג עבה שמושחל לטבעת של הברזנט (שגדל מאז) ובבורג יש גם חור ופין אבטחה ככה שהברזנט לא יכול לברוח.
עוד מידע:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=83873
חיבור רשת צל לרכב ללא גגון
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
על זה דיברתי ואת זה ראיתי. לא מה שאני רוצה להשיג.
אני מנסה להמנע מחוטים. 2 מוטות ואולי מוט שלישי שיחזיק מלמעלה/מהצדבמאוזן
בוקר טוב לכולם,
חוזר לדיון הבולמים האחוריים. ניסיתי להרים הרכב כדי לפתוח מהלכים מאחורה אחרי ששחררתי את הבולמים, עצרתי בשלב שפחדתי מנפילה של הרכב מההייליפט כשפתיחה עומדת על כ65 ס"מ ויש עוד לאן להפתח ובצד השני יש עוד מקום להסגר...
אופציה 1 - למצוא רמפה / סלע ביער ליד הבית
אופציה 2 - ללכת על בולם בטווח שמדדתי עד כה ולחיות עם הפשרה הזו... מהדיונים כאן דובר על בולם קדמי של וונדורה עם פתיחה של כ64 ס"מ ? תו"כ הכתיבה אני מבין כמה זה לא נכון ותוהה לגבי בולמים אחרים.
לא יהיה כאן בולם ממותג כמו קוני בשלב הנוכחי בשל עלות גבוהה.
המלצות?
אין לי ניסיון ספיציפי עם הויטרה... אבל,
בולם כל כך ארוך מהמקור בנק עיגון המקורית תאלץ אותך להנמיך באמפסטופים.
לפי מה שאני זוכר בגראנד ויטרה. בבולם 62 ס״מ הקפיץ של קלמיני היה נופל
Sent from my iPhone using Tapatalk
אצלי מונרו סנסה-טרק עם פתיחה של 70 ס"מ, במקור של F150, כרגע (כלומר כבר כמה שנים) עם גובלים שעוצרים אותם בכ- 65 ס"מ עד שאמצא קפיצים ארוכים יותר.
בהתעלמות מהדיון שלא יסתיים לעולם לגבי האורך, הבולמים האלו משככים יפה גם כשהרכב עמוס ומצד שני הם נוחים ולא קשים מדי.
עיין ערך "דרופקיט", בטרופר זה עובד מצויין.
אינדיאני, ובכמה הנמכת את הבאמפסטופ?
נדב ש., הסרן והגלגל של הטרופר כבדים משל הויטרה משמעותית... אז אולי זה תורם קצת אבל לא נראה לי שזה המקרה בויטרה עם גלגל קטן.
חוץ מזה שדרופ-קיט... זה לא כמו מהלך מתלה "טהור".. (:
הוא כמשקל הצמיג וחלק מהסרן. ... לרכב עם סרנים כבדים וצמיגים כבדים זה יכול לעבוד.
בויטרה לא הייתי בןנה על זה.
תודה על התשובות,
אני עם גלגלי 235
הבמפ מונמך
הקפיץ של איירון מן 2.5אינצ.
נעול.
דרופ קיט זו לא מטרה אבל אם יצא ככה, אני אחיה עם זה בשמחה.
נדב, לא הבנתי למה הגבלת עם רצועות במקום להנמיך במפ? או שזה בנוסף?
יש לך טעות.
בטרופר עם גלגלים 31" וסרן שמקביל לדנה 60 זה עובד מצויין, תוסיף על זה LSD מתפקד וזה שילוב מנצח, במיוחד כשאין נעילה אחורית זמינה לסרן הזה.
- - - Updated - - -
הכוונה היתה להוסיף את הקונוס או סוג של כזה מותאם לויטארה כדי שהקפיץ לא יפול ויחזור למקומו.
כרגיל אתה מתווכח עם דברים שאין לך ניסיון איתם.
אתה מסתכל על זה כשילוב מנצח... אבל האמתש זו פשרה טובה, ככה אני מגדיר את זה.
שילוב מנצח היה נעילה נשלטת ומהלך מתלה עם מגע מלא של הקפיץ.
אצלי בסמוראי נסעתי תקופה עם דרופ קיט שכזה ... כשהקפיץ מתנתק סהכ 3סמ.. זה הורגש וזה הרעיש.
היום עם בולם שמתאים למהלך מתלה של הקפיץ ושומר תמיד על לחץ הנהיגה באיזורים טירשיים והצלבות מלאות אך לא ממש בקצב זחילה... האוטו נשלט ושקט יותר.
ברור שנעילה אמיתית עדיפה, במקרה של הטרופר לא רלוונטי כי כבר אין להשיג את ה arb שגם ניכנסת לסרן הזה בקומבינות(מותאמת אך ורק לסרן ללא LSD שהיה רק ב 99', משנת 2000 כולם עם)
במבנה של הסרן בטרופר זה יושב בול כמו כפפה, לא מרעיש ולא מורגש, הרכב פשוט לא מצליב ולא מאבד אחיזה, העובדה שהוא ממשיך להיתקדם ולא נעצר כמו אותו רכב בדיוק שללא הדרופ ולא נעול, זה לא מתאים לעבירויות וכו', זה יותר לדרכים/מעלות עם הצלבות עמוקות, לא מכיר בסמוראי ולא בויטרה, סה"כ הצעתי פשרה לפות"ש מכוון שציין שהבולם ארוך והקפיץ מתנתק ממקומו מה שברור שיקרה במצב כזה וניתן לפתרון ע"י הוספת הקונוס מעל הקפיץ.
אין בארץ בולמים לf150 כמו שנדב הביא מחו"ל. נתפשר על וונדורה ככל הנראה אלא אם יש הצעה אחרת.
הבמפ מונמך ולדעתי לא תהיה בעיה מעבר לזה. ימים יגידו, מקסימום נמכור את הבולמים
פשוט תמדוד עם מטר. אורך בולם סגור ופתוח וכמה ברכב כשאתה סגור ופתוח. לפני שאתה בכלל רוכש בולמים...
לא חארן על הכסף? אמרת שאין כרגע כסף לקוני אז בגלל התעצלות למדוד ולוודא מראש שהבולם יתאים ולא יגרם לא נזק תקנה 4 מונרו? לא מבין אותך.. בחיי.
זה גיפולוג או האתר הצהוב?
נ.ב בוודאי שיש... אני קניתי מונרו סנסטראק בעברי של פורדf150.
ועכשיו בכלל יש לי בולם קוני אחורי של.... טקומה (:
עריכה: רק עכשיו שמתי לב שהסברת בדיוק את זה לבחור עם סמוראי שמעוניין להחליף בולמים.
תשמש דוגמא חביבי (;
Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
נדב הכל בסדר.... לא התכוונתי לתקוף... רק לחדד.
זו פשרה ולא מצב אידיאלי. מקסימום אופטימלי.. בהתאם לחוסר בנעילות או קפיצים ארוכים.
לי אישית חשובים הדיוקים הללו... יש פה הרבה חבר'ה שקוראים ומתייחסים ברצינות למה שנכתב והם עלולים להתבלבל...
Sent from my Nexus 9 using Tapatalk