-
תגובה להודעה: באגי T1 של חנן גולומבק, פרויקט בתהליך
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mixael
מה תפקידו של הלחצן(?) אשר נמצא ליד ידית ההילוכים ?
תפקידו למנוע "הכנסה" לרוורס בטעות, בלהט ה"קרב".
אי אפשר להכניס לרוורס בלי ללחוץ עליו.
-
אני מעוניין לשים בבאגי רדיאטור מים חדש ומאווררים חדשים. יש מישהו באתר / בפורום,
שעוסק בתחום ?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן גולומבק
אני מעוניין לשים בבאגי רדיאטור מים חדש ומאווררים חדשים. יש מישהו באתר / בפורום,
שעוסק בתחום ?
חנן שלום
התקדמות יפה מאוד .
ולשאלה שלך כן אני מיצר גם כונסים למאוררים וגם את כל האתאמות לרדיאטורים (רשת אלומניום)
עידו לוריה 0527468878
-
עידו היי ותודה אבל אני מחפש את הראדיאטור עצמו אורגינלי של סובארו כולל 2 מאווררים תואמים כפי שהם מורכבים ברכב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
חנן שלום
התקדמות יפה מאוד .
ולשאלה שלך כן אני מיצר גם כונסים למאוררים וגם את כל האתאמות לרדיאטורים (רשת אלומניום)
עידו לוריה 0527468878
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן גולומבק
עידו היי ותודה אבל אני מחפש את הראדיאטור עצמו אורגינלי של סובארו כולל 2 מאווררים תואמים כפי שהם מורכבים ברכב.
יובל מלמד 0525210210
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן גולומבק
אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה?
אני מניח (ויכול להיות שאני טועה) שהרכב שלך הולך להיות יותר כבד מהסובארו ואני בטוח שהוא הולך לעבוד הרבה יותר קשה מהרכבים שהרדיאטור והמאווררים מותקנים בהם במקור, מה גם שבמכוניות הרדיאטור מקבל זרימת אויר נקיה מחזית הרכב ואצלך בטח הרדיאטור יותקן מאחורה איפשהו.
בקיצור, מה שאני מנסה להגיד זה שיכול להיות שכדאי לשקול התקנה של רדיאטור מוגדל כמו שבד"כ תמצא במכוניות מירוץ.
מוטי
-
העלת נקודה מענינת בקשר למאמץ , בכל אופן הראדיטור אמנם יותקן מאחור אבל יקבל אוויר טרי מכיוון החרטום של הרכב כיוון שלא תהיה מותקנת שמשה קדמית.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי אלמגור
אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה?
אני מניח (ויכול להיות שאני טועה) שהרכב שלך הולך להיות יותר כבד מהסובארו ואני בטוח שהוא הולך לעבוד הרבה יותר קשה מהרכבים שהרדיאטור והמאווררים מותקנים בהם במקור, מה גם שבמכוניות הרדיאטור מקבל זרימת אויר נקיה מחזית הרכב ואצלך בטח הרדיאטור יותקן מאחורה איפשהו.
בקיצור, מה שאני מנסה להגיד זה שיכול להיות שכדאי לשקול התקנה של רדיאטור מוגדל כמו שבד"כ תמצא במכוניות מירוץ.
מוטי
-
אויר הוא משהו עצלן, אם לא תכריח אותו לעבור דרך הרדיאטור הוא יעבור מסביבו.
תיעול של האויר אל הרדיאטור הוא משהו ששוב, אני מציע לך לשקול היטב, זה שאין שמשה לא אומר שהאויר יירצה לעבור דרך הרדיאטור, פגושים של מכוניות מתעלים את האויר אל הרדיאטור באפקטיביות וברוב המכוניות אפילו תמצא סרט ספוגי שמונע את זרימת האויר בחריצים שבין הרדיאטור לגוף הרכב.
מוטי
-
ובקיצור, מר גולומבק הנכבד, אל תבלבל את הביצים ותשים רדיאטור שהוא לפחות פי שניים
חזק מהמקורי של הסובארו.
הרכב שלך יאכל פי 3-4 דלק מהסובארו המקורי ויתחמם לפחות פי שניים ממנו, גם אם תשים אותו במקום טוב מאחור.
קח לך רדיאטור אמריקאי גדול של מנוע בנזין 5.7 או דיזל 6.5(סואנה, סברבן, יוקון, ואן דורה, סיירה, וכו' וכו') ותוסיף לו 2 מאווררים חזקים עם כונס שיש לו סגירה טובה על הרשת, וזהו.
לא מתאים לך לעשות טעות כזאת של טירונים(מעבר לטעות הבסיסית של בחירת המנוע הצנום והצנוע הזה.....:twisted: :shock:)
-
טוב בסדר, עם טיעונים כל כך מוצקים אי אפשר להתווכח. כנראה שאני אשמע בעצתכם.
תודה.
-
נ. ב.
יש לי בסדנא את הרדיאטור מירוץ אלומיניום נאסקאר שהיה על החרגול 6X6. זה רדיאטור הבנוי משני רדיאטורים שבאמריקה מחברים ביחד ומתקינים אותו ברכבי נאסקאר.
אני לא משתמש בו לרכב החדש, ועל כן - ואם אתה מעונין - אני מוכן לתרום לך אותו, בתור השתתפותי הצנועה במאמץ המלחמתי שלך להפחת רוח חיים בבאגי שלך.
אתה מוזמן לבוא לראותו ולקחתו, ולהשתמש בו לבריאות ולאריכות ימים, רק תדאג שיהיה לך טרמוסטאט במנוע.
מה שבטוח, הוא שעם הרדיאטור הזה לעולם לא תזכור שיש דבר כזה שנקרא התחממות
של מנוע :cool:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
לא מתאים לך לעשות טעות כזאת של טירונים(מעבר לטעות הבסיסית של בחירת המנוע הצנום והצנוע הזה.....:twisted: :shock:)
זו לא טעות של טירונים אלא אילוץ (זמני) של עניים. :|
-
תודה רבה אני בהחלט אבוא לראות ואולי גם לקחת.
שוב תודה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
נ. ב.
יש לי בסדנא את הרדיאטור מירוץ אלומיניום נאסקאר שהיה על החרגול 6X6. זה רדיאטור הבנוי משני רדיאטורים שבאמריקה מחברים ביחד ומתקינים אותו ברכבי נאסקאר.
אני לא משתמש בו לרכב החדש, ועל כן - ואם אתה מעונין - אני מוכן לתרום לך אותו, בתור השתתפותי הצנועה במאמץ המלחמתי שלך להפחת רוח חיים בבאגי שלך.
אתה מוזמן לבוא לראותו ולקחתו, ולהשתמש בו לבריאות ולאריכות ימים, רק תדאג שיהיה לך טרמוסטאט במנוע.
מה שבטוח, הוא שעם הרדיאטור הזה לעולם לא תזכור שיש דבר כזה שנקרא התחממות
של מנוע :cool:
-
אני רוצה לראות את הבאגי של חנן עם מנוע סובארו והרדיאטור של החרגול. אני רוצה לצלם את זה. ואז לשים את התמונה בוויקפדיה תחת הערך Overkill.
לא צריך להגזים, כן? אתה צריך רדיאטור גדול יותר מהמקור, כדי להיות בטוח, אבל לא רדיאטור של משאית. יש לך כאן המון מקום לחיפוש ומשחק, למזלך, המון רדיאטורים בתצורות שונות ומשונות שקיימים פה בשוק החלפים הישראלי יכולים לקרר את המנוע שלך בקלות. בגדול כמו שנאמר כאן, חפש משהו שנועד במקור למנוע עם הספק גדול יותר בחצי לפחות - כל דבר שעבד עם מנוע של 180 כ"ס ומעלה יעשה את העבודה על בטוח, בתנאי שהוא מותקן כמו שצריך, עם זרימת אויר טבעית יעילה . *
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אני רוצה לראות את הבאגי של חנן עם מנוע סובארו והרדיאטור של החרגול. אני רוצה לצלם את זה. ואז לשים את התמונה בוויקפדיה תחת הערך Overkill.
לא צריך להגזים, כן? אתה צריך רדיאטור גדול יותר מהמקור, כדי להיות בטוח, אבל לא רדיאטור של משאית. יש לך כאן המון מקום לחיפוש ומשחק, למזלך, המון רדיאטורים בתצורות שונות ומשונות שקיימים פה בשוק החלפים הישראלי יכולים לקרר את המנוע שלך בקלות. בגדול כמו שנאמר כאן, חפש משהו שנועד במקור למנוע עם הספק גדול יותר בחצי לפחות - כל דבר שעבד עם מנוע של 180 כ"ס ומעלה יעשה את העבודה על בטוח, בתנאי שהוא מותקן כמו שצריך, עם זרימת אויר טבעית יעילה . *
ועדיף גם רשת מדוללת.
-
נמרוד, אתה חנטריש גדול, פשוט משום שויקיפדיה הוא ממש לא מקור מהימן....:grin:
זה לא אוברקיל - אין חיה כזאת שנקראת עודף כושר קירור ברכב מירוץ, בעקר בתנאי מזג האויר שלנו בקיץ וכאשר מדובר ברדיאטור אלומיניום שמשקלו קל מרדיאטור נחושת הרבה יותר קטן.
הוא גם לא כזה גדול, בעצם יותר קטן מרדיאטור רגיל של האמריקאיות הנ"ל.
ועוד דבר - אם הרדיאטור לא יושב מקדימה ויש בעיה בזרימה נקיה, הרדיאטור הגדול יפצה גם על זה.
חוץ מזה, הפולני יבוא, יראה, יבדוק ואם ימצא חן בעינו, זה שלו.
יש כמובן גם את שיקולי העלות - רדיאטור מירוץ טוב כזה, עולה הרבה מאד, ואם אפשר לקבלו בלי להשקיע אי אילו אלפים, מה טוב.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
חוץ מזה, הפולני יבוא, יראה, יבדוק ואם ימצא חן בעינו, זה שלו..
הפולני בא, ראה בדק ו לקח.....
סוף סוף יש לי ספונסר ;) תודה רבה לברוך (הצפרדע) טולדנו, על תרומת הראדיאטור.
אני לא בטוח שהוא יורכב בתצורת המנוע שיש לי עכשיו אבל כשיגיע ה V8 בעה"ש בקרוב בימינו אמן, אז הוא יקבל מקום של כבוד בירכתיי הבאגי.
-
יפה לך ולברוך, אני בטוח שמחווה כזאת הרוויחה לו לקוח עתידי ביום מן הימים.
מוטי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוטי אלמגור
יפה לך ולברוך, אני בטוח שמחווה כזאת הרוויחה לו לקוח עתידי ביום מן הימים. מוטי
ממש לא הייתי מציע לו לבנות על זה, פרויקט כזה עושים (אני לא ברוך) פעם אחת בחיים. ולפעמים אני חושב שגם זה יותר מדי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן גולומבק
ממש לא הייתי מציע לו לבנות על זה
אם ככה, יא מניאק, תחזיר מהר את הרדיאטור......:p :mrgreen: :twisted: