דני תשובה טובה .
עידו
Printable View
דני תשובה טובה .
עידו
קובץ מצורף 0
בשבוע שעבר הרכבתי את הזרועות העליונות של המתלה הקדמי, ולמעשה השלדה כבר יכולה להתגלגל על הגלגלים בעצמה :cool:
ובהזדמנות זו שנה טובה לכל חברי פורום גיפולוג
קובץ מצורף 48976קובץ מצורף 48977קובץ מצורף 48978
דני התקדמות יפה .
שנה טובה , ושתמצא את עצמך מתחרה עם הרכב במרוצים בשנה החדשה .
עידו
דני, נראה מעולה. נקי ופונקציונלי. מחכה לראות אותך מתחרה.
טוב כנראה שבנובמבר אבוא שוב לאילת....לקבל סיבוב :-)
נראה מעולה.
looking good אבל למה לא קראת לי לעזור ?
אני רוצה לשתף אותכם בנושא שחשבתי שהוא מאחורי - מיקום הרדיאטור
גונבה לאוזני ידיעה שתהייה בעייה בבדיקות הטכניות לאשר התקנת רדיאטור ישירות אחרי מושב נהג/נווט ללא הפרדה מוחלטת (קיר אש מלא)
הצעה שקבלתי מטל פה בפורום (הציטוט מצורף) היא למקם את הרדיאטור מקדימה, הייתי שמח לשמוע דעות נוספות בעד ונגד, חסרונות ויתרונות וכל הערה שיכולה לעזור
תודה דני
קובץ מצורף 49438
אני חושב שמקדימה הרדיאטור יהיה יותר פגיע.
אני לא מבין למה חברי ההתאחדות לא דורשים מההתאחדות לבטל את ההחלטה הזו של שינוי מיקום הרדיאטור.
op2000 שלום ההצעה שלי להשאיר את הרדיאטור מאחורי קיר האש ולבנות שני כונסי אוויר מכול צל עם מאוור מאחורי הרדיאטור
שייתן תפוקה חזקה לקירורו ראיתי מספר רכבי מרוץ כאלו וזה עובד לא רע תחשוב על זה. אורי
מכול צד עם וונטה
לא מספיק טוב לטענתם.
הדרישה האחרונה היא שיהיה משהו כמו 80 ס"מ מרווח ושהרדאטור יהיה בזווית כלשהי. האמת היא שעד שאני לא רואה את זה כתוב בתקנון או במסמך רשמי אחר, אי אפשר ממש להתייחס לדרישה כי לא ברור מה היא בכלל.
אלי שחר יכול לתת יותר מידע מאחר והוא, לפי הבנתי, היה מעורב.
דני תשאיר את הרדיאטור מאחור .
המיקום של רדיאטור מקדימה צריך להיות בחלק הכי קידמי (לפני המסרק הגה ) ולא כמו במודל שלך ,במודל שלך יש גם בעיות קירור ,וגם קירבה לתא הנהג כך שקיר האש מאחוריו יגרום לבעיות זרימת אוויר , כמו כן איך תזרים מים אלוך חזור צנרת הרוכה מאוד צריך עוד משאבה ,איזורים מאוד פגיעים הריצפה וכו למעבר של צנרת מיים , האוויר החם אחרי הרדיאטור מחמם את הנהג/נווט .
בקיצור תשאיר את הרדיאטור מאחור , כל בעיה שלא תהיה לך קטנה ביחס לרדיאטור קידמי .
אני לא שמעתי שיש בעיה עם תקינה של רדיאטור אחורי , ועם כן אז צריך לפעול בנמרצות כדי לשנות את העניין , גם בחו"ל הרבה רכבים בנוים כך ואין עם זה שום בעיה .
עידו
[QUOTE=lizard;409807]לא מספיק טוב לטענתם.
הדרישה האחרונה היא שיהיה משהו כמו 80 ס"מ מרווח ושהרדאטור יהיה בזווית כלשהי. QUOTE]
דרישה אחרונה של מי ?
חנן אני שמעתי שמועות, אלי שחר קצת אישר את השמועות האלה אבל כמו שכתבתי, כל עוד לא ראיתי מסמך רשמי או תקנון רשמי, אני לא יודע ולא רוצה סתם לומר.
לדעתי אתם צריכים להפעיל את ההתאחדות הזו שלכם שגובה ממכם הרבה כסף. זה פשוט מגוכח ש, לפי השמועות, כמה חברה מהטכניון שלא מכירים בכלל את הרכבים האלה, יקבלו החלטות לכולם.
יש דרישה הגיונית שלא יתאפשר מעבר נוזלים (חמים במקרה הזה) לתא הנהג גם במקרה של התהפכות. מכאן לפרשנות מחמירה - יש דרך לעשות.
אגב, הנה שתי תמונות של פתרון לא רע לרדיאטור אחורי, מופרד לחלוטין מהקבינה (עידו, מזכיר לך משהו? )קובץ מצורף 49444קובץ מצורף 49443
אסף.
אני מציע שהמנהלים יעבירו או ימחקו את ההודעות האחרונות בקשר לרדיאטור שלא קשורות ישירות לנושא השירשור. חבל לערבב את זה עם השירשור המעולה על הרכב של דני.
למען הדיון הטכני,עידו,לא הבנתי,למה יהיה קשה יותר למשאבת המיים עם הארכת הצנרת (מתכת) בקוטר המתאים ?.