תגובה: יבוא חלקים עצמאי - מוגש כשירות לציבור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YoavR
טוב לשמוע.
ממתי?
מה הבאתה איתם?
ממה אתה מרוצה? זמן משלוח? מחיר?
השוואת לחברות אחרות?
הבאתי איתם חלקים לרכב שנקנו באיבי ונשלחו לכתובת בארה"ב
חלקים כבדים נשלחו במשלוח ימי.
תמיד החלק הגיע עד הדלת ללא תשלומים נוספים.
הבעיה בסוג כזה של משלוח היא שאם יש בעיה והחנות שולחת לך חלק לארה"ב אתה תריך לשלם עוד הפעם משלוח וגם מיסים. היו לי 2 מקרים כאלו, מאז אני מעדיף לשלם קצת יותר ולהזמין באמזון או בגלובל שיפמנט של איבי.
הזמנתי משאבת דלק לרכב לפני 4 חודשים, היא שכבה במיגירה כ 3 חודשים, שהרכבתי אותה היא שבקה חיים לאחר 15 דקות נסיעה. התלוננתי באמזון וביום שלישי האחרון הגיע משאבה חדשה חינם עד הבית, הגיע תוך שבוע מהתלונה
מספר דגשים במידה ומזמינים דרך יושופס או שווה ערך.
1. לדאוג במידת האפשר לאריזה בנפק הקטן ביותר שניתן.
2. שווי החבילה לצורך מיסים בישראל כולל גם את מחיר המשלוח בארהב עד יושופס.
למשל- החלק שווה 70 דולר והמשלוח הפנימי בארהב עולה עוד 10 דולר-
השווי של החבילה מארהב לישראל שווה כבר 80 דולר לצרכי מיסים.
סיפור קצר.
הזמנתי חלק דרך summit racing .שילמתי תוספת עבור שילוח ddp עד הדלת.
ואז גיליתי שהמשלוח נשלח דרך ems משמע דואר היקר שלנו.נו טוב נתתי להם צאנס כאילו שהייתה לי ברירה.
המשלוח הגיע מארהב לאנגליה.ושם שכב כחודש באחסנה כי...ems לא שלחו במטוסי מטען במהלך הסגר בנתבג.
אחרי חודש המשלוח נחת בארץ עבר מכס ומשרד תחבורה(הם זריזים -כל הכבוד להם) ואז קיבלתי חשבון מיסים לשלם..וזה 600 ש"ח מיסים ולא משהו שאפשר לוותר עליו.
אבל רגע,שלחתי עם ddp-הכל כלול...באינבוייס כתוב term of sale ddp שחור על גבי לבן.
אנחנו לא יודעים מה זה ddp."לא מקבלים מיסים ששולמו בחו"ל נקודה" אמרו לי בדואר נציגים חסרי סבלנות..לא מעניין אותנו,תשלם מכס נקודה.
מה עושים שאלתי אותם..אמרו לי תגיש ערעור במכס
דיברתי עם המכס אחרי הגשת ערעור..ענתה לי גברת נחמדה מאוד שפרט לאמזון אין לדואר ישראל הסכם ddp ואין מנגנון העברת כספים למכס.
למרות שדואר ישראל הוא חבר בלשכת המסחר הבינלאומית והוא חתום על סטנדרטיים מינימליים בפועל זה חובבות..רק מי שסגר איתם באופן אישי מקבל את השירות.כל השאר נאדא
בקיצור שילמתי והמוכר החזיר לי כסף וכל הסגה נמרחה על גבי חודשיים...בחודשיים אפשר היה לטוס ולהביא את החלק מארהב.
בקיצור עוד נסיון כושל לשלוח משהו דרכם ושיעבור באופן חלק.
דואר ישראל מצליחים לעבד גם משלוחים מאמזון. יש לי כרגע 2 פניות פתוחות. היה טוב לפני שאמזון התחילו לעבוד איתם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bazz270
סיפור קצר.
הזמנתי חלק דרך summit racing .שילמתי תוספת עבור שילוח ddp עד הדלת.
ואז גיליתי שהמשלוח נשלח דרך ems משמע דואר היקר שלנו.נו טוב נתתי להם צאנס כאילו שהייתה לי ברירה.
המשלוח הגיע מארהב לאנגליה.ושם שכב כחודש באחסנה כי...ems לא שלחו במטוסי מטען במהלך הסגר בנתבג.
אחרי חודש המשלוח נחת בארץ עבר מכס ומשרד תחבורה(הם זריזים -כל הכבוד להם) ואז קיבלתי חשבון מיסים לשלם..וזה 600 ש"ח מיסים ולא משהו שאפשר לוותר עליו.
אבל רגע,שלחתי עם ddp-הכל כלול...באינבוייס כתוב term of sale ddp שחור על גבי לבן.
אנחנו לא יודעים מה זה ddp."לא מקבלים מיסים ששולמו בחו"ל נקודה" אמרו לי בדואר נציגים חסרי סבלנות..לא מעניין אותנו,תשלם מכס נקודה.
מה עושים שאלתי אותם..אמרו לי תגיש ערעור במכס
דיברתי עם המכס אחרי הגשת ערעור..ענתה לי גברת נחמדה מאוד שפרט לאמזון אין לדואר ישראל הסכם ddp ואין מנגנון העברת כספים למכס.
למרות שדואר ישראל הוא חבר בלשכת המסחר הבינלאומית והוא חתום על סטנדרטיים מינימליים בפועל זה חובבות..רק מי שסגר איתם באופן אישי מקבל את השירות.כל השאר נאדא
בקיצור שילמתי והמוכר החזיר לי כסף וכל הסגה נמרחה על גבי חודשיים...בחודשיים אפשר היה לטוס ולהביא את החלק מארהב.
בקיצור עוד נסיון כושל לשלוח משהו דרכם ושיעבור באופן חלק.
מה אתה בכלל מתעסק עם הדואר?
עד שהחבילה לא אצלך הבעלים שלה הוא השולח.
פנה לסאמיט שישברו את הראש או שיזכו אותך
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mikyl
דואר ישראל מצליחים לעבד גם משלוחים מאמזון. יש לי כרגע 2 פניות פתוחות. היה טוב לפני שאמזון התחילו לעבוד איתם.
זה מעניין.
באיזה שלב של המשלוח זה אבד?
לי קרה שהם דיווחו שנמסר בעוד שבפועל זה לא נמסר או שנמסר בכתובת אחרת אבל אלי זה לא הגיע.
קיבלתי זיכוי מאמזון.
הדואר איטיים מהשאר אבל והם קצת משתפרים בחודש האחרון. שתף בבקשה בכל התמונה.
הזמנתי 2 חבילות מ summit racing באותו יום
אחת היתה תחת הרף של 75 דולר , הגיעה דרך הדואר בלי שום בעיה בזמן קצר, והתוכן היה רפידות בלם ...
השנייה היתה מעט מעל רף 75 דולר, הגיעה דרך ups יום יומיים אחרי. וכמובן לוותה במס קנייה ומס ייבוא ועמלות שכמעט והכפילו את העלות שלה , אבל היה צפוי
אין תלונות לדואר
הד
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
זה מעניין.
באיזה שלב של המשלוח זה אבד?
לי קרה שהם דיווחו שנמסר בעוד שבפועל זה לא נמסר או שנמסר בכתובת אחרת אבל אלי זה לא הגיע.
קיבלתי זיכוי מאמזון.
חבילה אחד הגיע לת"א ויצאה לחלוקה לפני 11 יומים. שניה לפני 5 ימים. שתיהן מאמזון. בדרך כלל "יצאה לחלוקה" זה באותו יום או מקסימום למחרת הגיע לכתובת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mikyl
חבילה אחד הגיע לת"א ויצאה לחלוקה לפני 11 יומים. שניה לפני 5 ימים. שתיהן מאמזון. בדרך כלל "יצאה לחלוקה" זה באותו יום או מקסימום למחרת הגיע לכתובת.
תבדוק מול הסניף של דואר שליחים באזורך.
כפי שחשבתי מדובר בתקלה של המייל האחרון- השליחים.
הם כמובן יספרו שזה נמסר...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
מה אתה בכלל מתעסק עם הדואר?
עד שהחבילה לא אצלך הבעלים שלה הוא השולח.
פנה לסאמיט שישברו את הראש או שיזכו אותך
אני מתעסק כי סאמיט והחברת שילוח שלהם לא עשו שום דבר כדי לשחרר את החבילה.יותר נכון אמרו שניסו אבל שום דבר לא זז במשך שבועיים החבילה נחתה בארץ.
מבחינתם הם ניסו לפנות לדואר והדואר לא ענו להם.אם הייתי רוצה לקבל החזר ולא את החבילה הייתי פשוט יושב ומחכה שהדואר ישלח חזרה את המשלוח.אבל אני רציתי את המשלוח לפני שיכנס עוד סגר או משהו כזה במיוחד שזה פגוש ברזל של rhino שקשה למצוא ברשת ואין כמעט מלאי ממנו בשום מקום וסאמיט הם היחידים כמעט שמשווקים אותו
בסופו של דבר המשלוח שוחרר וקיבלתי החזר 600 שקל מסאמיט על מיסים ששילמתי לדואר..
יותר מזה במחסן של דואר שליחים העובד שלהם אמר לי שהם מצאו את החבילה במחסן רק בגלל שהגשתי ערעור על מיסים ןהם שמו את זה בצד.מקצועי משו
אבל.החבילה הגיע שלמה.שום דבר לא נפל ולא התעקם..כאילו קניתי את זה בארץ..על זה אין תלונות
משהו יודע איפה אפשר להשיג מגבר למנורת קסנון d2s? ניסן פאתפיינדר 2006. תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Itazak
משהו יודע איפה אפשר להשיג מגבר למנורת קסנון d2s? ניסן פאתפיינדר 2006. תודה
כזה?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...75e838a310.jpg
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
נראה דומה אבל המקט שונה. על שלי כתוב LBNAOOL. זה זהה? תודה
הזמנתי מאיביי שתי צמות חשמל עם תקע ובתי מנורה לפנסי הזנב של טויוטה פראדו 1999.
815550K010 Toyota SOCKET & WIRE SUB-ASSY, REAR COMBINATION LAMP, RH/LH
עלות המוצר עם המשלוח 66 דולר.
החבילה הגיעה לארץ וקיבלתי הפצצת מיילים מDHL. שילמנו עבורך את המיסים ועכשיו תשלם לנו.
|
שלום RONEN SADE.,
עדיין צריך לשלם דמי מכס/מסים עבור משלוח DHL Express שלך עם שטר המטען 4214769834 מ-PS AUTO GOODS WHOLESALERS L.L.C. כדי להאיץ את השחרור מהמכס, כבר שילמנו עבורך את הסכום לרשויות. הסכום הוא ILS 215.43. |
|
בקיצור רוצים עוד 215 שח.
שאלתי למה מיסים על מוצר שאינו מגיע לרף המיסוי. התשובה עברה להיות -
"שלום
מדובר במשלוח של חלקי חילוף /תחבורה
המשלוח נעצר על ידי המכס ונדרש תשלום על אישור תחבורה
אתה מוזמן להתקשר לשירות לקוחות *345 מהנייד לקבל הסבר מדויק"
מה כדאי לעשות?
תודה
רונן
יבוא חלקים עצמאי - מוגש כשירות לציבור
תבקש מהם את האסמכתא של משרד התחבורה או המכס לכך שהמשלוח נעצר וכן את החשבון שהם שילמו בשמך למשרד התחבורה על הבדיקה.
יהיה משעשע...
אל תסכים לשלם שקל. הם ימחקו את הדרישה הכוזבת
4 קבצים מצורפים
בשיטוט בהודעה של DHL הגעתי לאלו-
האם זה משנה את התמונה? להבנתי לא
קובץ מצורף 133588קובץ מצורף 133589קובץ מצורף 133590
יבוא חלקים עצמאי - מוגש כשירות לציבור
כן.
אתה רואה פרט מכס 980200000
זהו פרט מכס שמציין בכלליות מוצרים עד 75 דולר שאין להם סיווג או שאין טעם לסווגם מפני שהם פטורים.
במקרה שלך הסיווג הכללי והלא מדוייק גרם למשלח להתעשר על חשבונך תוך רשלנות מציגו.
המשלח מסווג ללא מאמץ סיווג כללי, שולח את החלק לבדיקה ומחייב אותך על הבדיקה שלא עלתה להם כסף.
כפול מספר החבילות- הרבה כסף כל יום מתמימים ולקוחות שבויים שהסחורה שלהם מוחזקת בידיהם והם אינם בקיאים בהליכי יבוא ונסחטים ומרומים יום אחר יום.
אילו היה המשלח מסווג את החבילה לפי תכולתה אזי שלפי צו היבוא החופשי היה עליו לשחררה ללא בדיקה ובלי לדרוש ממך כסף.
מכאן ההחלטה שלך
לדעתי יש כאן מקום ליצוגית שמנה
ערב טוב!
הוזמנו בשישי האחרון זוג בולמים קדמיים של ראנצ'ו לפורד אקספלורר מרוקאוטו. דרך פדקס.
(למה? אין בארץ בולמים מקוריים, רק של מונרו. למה פדקס? כי אני עם רכב לא בטיחותי שאי אפשר להשבית לחודש.)
תאריך הגעה משוער 12.5 (במקום ה30 דרך דואר ישראל)
איזה מסמכים אני אדרש להציג?
מה הסכום שאדרש לשלם?
עלות קניה 254 דולר
עלות משלוח 95 דולר
תודה!
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
אתה לא צריך להגיש כלום.
זה מותר ביבוא.
אם יתמזל מזלך עמיל המכס של המשלח יסווג נכון וזה ישתחרר מידית ותשלם עמלות שחרור ומיסים
מעולה. תודה.
כמה העמלות האלו צפויות לעלות?
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk