שאפו!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Printable View
שאפו!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
יפה מאד!
וואו.
עושה חשק להתחיל עוד פרויקט.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
השארת אותי בלי מילים. מדהים, מדהים, מדהים!
מצטרף לשבחים, כל הכבוד על המעוף והחזון בתחילת הדרך לתעד באופן יצירתי.
ממש אמריקה .נראה יופי .כל הכבוד.
כל הכבוד!
נראה מצוין
4 שנים חולפות מהר בסרטון..
עבודה מדהימה!
תודה רבה על התגובות החמות!
האמת שהסרטון טס בפייסבוק לכל מיני מקומות מעניינים..
גם איזה מגזין שנקרא sub compact culture פנה אליי וכתב על זה משהו..
http://www.subcompactculture.com/201...60KRw.facebook
כבוד...
מדהים ברמות
כל הכבוד עמרי מפרגן- בניגוד לישראלים רבים שמנסים מדי יום להמית סמוראי, בחרת להקים לתחיה- שפו ענק
http://www.yediot.co.il/articles/0,7...=Yediot%20page
קראתי עכשיו את כל השרשור ...
השארת אותי בלי אויר ..
כל הכבוד.
לא פחות ממדהים.
אגב, היוניט להילוך הרביעי, כנראה .. לרכבים עם קרוז קונטרול, פעם היה מקובל שזה עובד רק בהילוך שיוט....יתכן שאחד הרכבים שהגיר מתאים גם להם היה מצוייד בבקרת מהירות.
ואוווווו. מדהים! פשוט מדהים!!!!
כל הכבוד ובהצלחה :)
עוד כתבה על השיפוץ המרשים:
קלאסי: כך החזרתי לחיים טנדר סוזוקי סמוראי 84'
http://cars.walla.co.il/item/3007072
איך לא הוספת שם קישור לוידאו?
תודה על השיתוף והפרגון :)
העורך העדיף להתמקד בכתבת טקסט ולכן הסרטון נשאר בחוץ, הסרטון התפרסם בכמה מקומות אחרים בינהם הופיע בידיעות אחרונות.
גיא - כיוון מעניין עם הקרוז קונטרול !
בנתיים סיימנו בהצלחה טיול של 3 ימים במדבר. טיילנו באזור נחל עקרב, תחילת נחל צין, נחל חורשה, מעלה אזוב, האמבטיה של הר חמרן וסיימנו בעבדת. הטנדר הפגין עבירות מרשימה ביותר בהתחשב בעובדה שהוא כמעט סטנדרטי לחלוטין.
קובץ מצורף 111576
אפילו המתלה עשה קולות של עבודה בנקודה ספציפית אחת במסלול...
קובץ מצורף 111577
השלב הבא בפרויקט: סידור הציוד בארגז. בתצורה הנוכחית בקושי יש מקום לציוד לאדם.
המטרה של הסידור החדש היא להעמיס ציוד מלא ל-2 אנשים ל-3 ימים במדבר. ציוד בישול/מקרר/חלקי חילוף/כלי עבודה/ציוד שינה מפנק וציוד אישי.
עברה לי בראש מחשבה להתקין בארגז אוהל גג מעל לסידור הקיים ובכך לפנות את מקומם של המזרונים/אוהל/וציוד השינה.
כרגע הכיוון הוא לבנות 2 קומות. בקומה התחתונה ארגזים סגורים איכותיים (באופן יחסי) שניתן לשלף מהצדדים ולנצל את פתיחת דפנות הארגז.
בקומה השנייה, תתחיל בגובה הדפנות ועליה תיק הגג שבתמונה לציוד אישי, וציוד השינה.
בנוסף, למצוא מקום נחמד למיכל מים 20-30 ליטר ולמקרר (הכיוון למיכל הוא מתחת לארגז הטנדר).
אשמח לקבל המלצות על ארגזים מתאימים (גובה עד 30 ס"מ - הקומה הראשונה תהיה בגובה הארגז).
שיתוף תמונות של סטאפ-ים מגניבים יתקבלו בברכה.
כמובן שהשאיפה לעשות הכל בעבודה עצמית ולא לקנות מגירות מקצועיות מברזל באלפי שקלים.
מצב כיום:
קובץ מצורף 111575
אם רק היינו מכירים טנדר עם הסידור הזה בדיוק...
ואם רק הטנדר הזה היה בצד השני של האוטו שלך בתמונה האחרונה...
אולי היה מאיפה לשאוב רעיונות
תן לראות אם לחברים יש רעיונות יותר מקוריים :)
זמן עדכונים.
בהמשך לתכנון המקורי, אני מתכוון לצאת עם הטנדר לסיבוב ארוך בארץ. מה שאומר שצריך להיות מספיק מקום לציוד והסידור חייב להיות פרקטי. אז אכן מצאתי פתרון פרקטי, אך צצה בעיה אחרת, הצורה של המתקון החדש בארגז לא מאפשרת לעיניים שלי לנוח – וזה מציק.
האמת שהיא גם לא מכבדת את רמת הפרויקט עד כה, ואצטרך לחשוב על פתרון אחר.
עד כה טיילתי (בסה"כ פעמיים), עם תיק גב גדול ולצידו 2 ארגזי ציוד וצידנית. הבעיה היא שבקושי הצלחתי להסתדר עם ציוד לאדם אחד ל-3 ימים, מפתיע לאור העובדה שאת הדברים הגדולים סוחבים הג'יפים האחרים בחבורה (שולחן, מנגל...). אני מניח שעם סידור נכון והחלפת חלק מהציוד הנוכחי (לקומפקטי יותר) אצליח להסתדר בתצורה הזו גם לציוד לזוג ל-3 ימים כרכב יחיד.
בכל אופן, אשמח לשמוע רעיונות לציוד שכדאי לי לקחת תחת ההנחה ושאסתובב עם הטנדר במשך 30 ימים, לא הכל בקמפינג אבל כן צריך להיות מסוגל לבשל/לישון/לטפל בתקלות בשטח. נרכש מקרר חדש ופאנל סולארי עם מצבר משני לעצירות ארוכות (עדיין לא סללתי חיווט לכל הערכה).
אז ככה, תכננתי מדף נוסף עליו יישב התיק גב, מתחתיו ארגזי ציוד מפלסטיק הנשלפים מדלת הצד של הארגז. ליד התיק, מקרר עם פתיחה עילית, מקום נוסף לארגז עצים למדורה ולשקית זבל בריאה.
לצורך כך בניתי 2 מסגרות, עליהן פסי אורך לחיזוק ורשת ברזל. הוספתי לא מעט נקודות עגינה לקיבוע המקרר, הפאנל הסולארי ולקשירת תיק הגג.
קובץ מצורף 112365 קובץ מצורף 112366
התוצאה היא תיק גדול מיד ולא ממורכז מידי. כאמור מפריע בעין. כשמנסים למצוא פתרונות אכסון אני מבין שסמוראי ארוך הוא פלטפורמה טובה בהרבה (ומגניבה פחות) לאחסון ציוד לטיול. נכון שאפשר להתקין קשת גדולה כמו שעשו כמה מחברי הפורום, אבל אז הטנדר מאבד מהיופי שבמרכב מתחיל להראות כמו סמוראי אורך. בנוסף עם הסרנים הצרים אני משתדל שלא להעמיס לגובה. כרגע זה לא באמת משנה כלום ומשפיע בעיקר על החלומות לטיול באוסטרליה – כשמחפשים רכב לטיולים ארוכים בכל מזג אויר עדיף לאנדקרוזר סדרה 70 סגור (ארוך?) מאשר לאנדקרוזר בגרסאת הטנדר המגניבה :cool:
קובץ מצורף 112367 קובץ מצורף 112368
ובחזרה למציאות, בטיול האחרון הציוד בתיק הגג היה מסודר בתוך ארגזי פלסטיק שגרמו לו להראות כמו מגדל גבוה. מזרוני הטיולים נוחים מאוד אך תופסים הרבה יותר מידי נפח (המלצה על משהו ביחס טוב של נפח-נוחות?).
התיק מדגם 425 ליטר של צ'ימיגג שטענו שהוא עמיד במים עם אטימה בתפרים. במפגש ג'יפולוג ירד גשם במהלך הלילה ומים חדרו אל התיק. מאכזב מאוד בהתחשב בעובדה שהתיק חדש, ירד גשם בינוני והאוטו היה סטטי. זה לא שנסעתי במבול רציני או חציתי שלוליות ונחלים.
כרגע אשאר עם המתקון לטיול הגדול, במקביל אנסה להתייעל עם סידור הציוד בתיק הגג והציוד לטיולים הקצרים.
איפה אפשר להתייעל?
- 2 כסאות שמתקפלים בצורה טובה.
- תיק הכלים יעבור לתא ייעודי ליד בסביבת המנוע.
- מיכל מים קבוע מתחת לארגז.
- מזרונים דקים יותר?
קובץ מצורף 112370 קובץ מצורף 112369
על הדרך, מצאתי קצת זמן לטפל בכמה בעיות.
סאגת חלפים זבל נמשכה. כבל הספידומטר (After market), נקרע אחרי 2,000 ק"מ בערך. הכבל הוחלף באחד מקורי וחדש. מיד רואים שהכבל המקורי יושב במוביל הרבה יותר בריא, עם הגנות מחום במקומות שעובר ליד צנרת האגזוז, מיד אחרי ההחלפה גם המחוג של הספידומטר הפסיק לרעוד בקיצוניות.
קובץ מצורף 112381
אחרי שנקרע כבל הספידומטר, נסעתי עם הכבל משוחרר מאחורי לוח השעונים. ראש המתכת שלו קיצר את לוח השעונים וכתוצאה מהקצר חוט במד הדלק נקרע. הוא הוחלף באחד ספייר שהיה לי ובהמשך הלחמתי את החוט בחזרה (עדיין לא נבדק).
קובץ מצורף 112360
עדיין לא החלטתי אם אני הולך להשקיע בהחלפת המתלים. בנתיים התגלגל לסדנא פרס. עשיתי ניסוי קטן וערגלתי מעט את המתלה הימיני-אחורי ששקע. האוטו עדיין לא עומד ישר וככל הנראה צריך גם לאזן את העלים הקדמיים (הפרש של 1-2 סמ).
קובץ מצורף 112382 קובץ מצורף 112383
באחד הימים הגעתי לרכב לאחר שעמד כמה ימים בחניון. בדומה לאדם מבוגר שלעיתים אינו שולט על סוגריו, נראה שגם לטנדר אספנות לפעמים בורח. פתחתי את הלוקר וגיליתי שהאומים הגדולים של הצרייה השתחררו מעט. מחזיר השמן נראה שלם ותקין אז רק חיזקתי את האומים והבעיה נפתרה.
קובץ מצורף 112371 קובץ מצורף 112372
הרכב עבר גם טסט נוסף בהצלחה. בהכנה לטסט נמצא חופש בתפוח הגה שהוחלף ונמצאה נזילה ממש קטנה ממחזיר השמן האחורי שאחרי נקיון האזור לא חזרה (מוזר...).
לאחר המתנה ארוכה, סוף סוף הגיע והורכב רדיאטור חדש מצרפת.
קובץ מצורף 112363
הצלחתי לסיים ולמחוק מרשימת המטלות כמה משימות קטנות:
סטופר לקליפס של החגורה. הקליפס אהב להחליק לתחתית החגורה והיה קשה להגיע אליו בקבינה הקטנה.
קובץ מצורף 112364
מוביל וסטופר לתא הכפפות: קניתי דלתית פלסטיק זולה שמתאימה לדגמי הסמוראי החדשים, חתכתי ממנה את המוביל והתאמתי אותו לחריץ הקיים (במקור הדלתית הגיע עם מוביל פלסטיק שכנראה נשבר איפשהו ב- 30 השנים האחרונות).
קובץ מצורף 112362 קובץ מצורף 112361
לפני שבועיים טיילנו בדרום. היום הראשון הוקדש לטיול מעט אתגרי והטנדר עמד בגבורה במעלה לזר ומעלה משורה. לא היה לו קל וגם הרגיש מאוד לא בטוח עם המתלים הנוכחיים והסרנים הצרים (עד כדי כמעט והישענות על הצד). מאוד קשה לקרבורטור בשיפועים האלה וחוסר הכוח מורגש. חווית הנהיגה שונה בהחלט ממה שאני מכיר. המנוע נחנק מחוסר כוח ונכבה בכל סלד סביר, אתה מוצא את עצמך בשיפוע רציני, הרגל סוחטת את דוושת הבלם כי אין בוסטר ברקס וכל תמרון קטן מצריך ערימות של כוח כי הרי הגה כוח אינו בנמצא.
ההנדברקס של הטנדר לא בנוי להחזיק כאלה שיפועים והקרבורטור מדמם בזוית כזו חדה. כשרוצים להניע צריך לסובב את המפתח, ללחוץ על הברקס ולתת פול גז. אם באמת רוצים להתחיל לנסוע, צריך להחזיק את ההגה, אסור לעזוב את הרגל מהגז לרגע, צריך לסחוט את הברקס, ללחוץ על הקלאץ ולהכניס לראשון. משימה בלתי אפשרית. בטורים נמוכים גם בראשון לואו אי אפשר לשחרר קלאץ להגיע למצב שאפשר להוריד רגל מהברקס. אז למדתי לנגן עם ידית הצ'וק. מעלה מעט את הטורים כדי שאוכל להוריד את הרגל מהברקס, להעביר אותה לגז ולהתחיל להתקדם. משימה לא פשוטה בהחלט (יש דרך נכונה יותר לעשות זאת?). בגדול המסקנה היא שאני לא מכניס את הטנדר למצבים כאלה יותר, המטרה הייתה להשאר סטנדרטיים וזה אחת ההשלכות - כל עוד הטנדר לא יקבל יותר רוחב וכוח, ואין כוונה שזה ישתנה, אני נשאר במסלולים פחות טכניים.
קובץ מצורף 112373 קובץ מצורף 112374 קובץ מצורף 112375
בערב השני ישנו במפגש ג'יפולוג ומשם המשכנו לעבר כביש 10. יציאה מוקדמת בבוקר מעזוז לכיוון הקניון הלבן. ניצלנו את העובדה שכביש 10 פתוח כדי לבקר בכביש היפה בארץ ולקצר את הדרך אל האזור הכי מרשים במדבר – שמורת הנחלים הגדולים. הנסיעה בכביש 10 הייתה מדהימה ורובה הייתה בערפל סמיך. כשירדנו מההרים לכיוון הנחלים הערפל התפוגג והתחלנו לראות את המדבר במיטבו. שקשוקה ושאריות אנטריקוט לצהריים בקניון הלבן והיבש, וקינוח בנסיעת שבילים מהנה בציחור ובפראן עד לכביש 40.
סה"כ הטנדר עבר 600-700 ק"מ בשלושה ימי טיול ללא אף תקלה. כאחד שמתרגש בכל פעם שהרכב מניע או סתם כשהאיתות עובד, אתם רק יכולים לדמיין איך הרגשתי בסיום של טיול כזה.
קובץ מצורף 112377קובץ מצורף 112378קובץ מצורף 112379
קובץ מצורף 112376 קובץ מצורף 112380
עמרי, תמונות ועדכון מעוררים השראה, כרגיל.
לגבי העניין עם הדרושות... אין לך ברירה, תלמד להפעיל את הגז והברקס במקביל עם רגל אחת ותגלה שהבעיות ייפתרו. זה טריק די הכרחי ברכבים ידניים ישנים.
להבדיל מסיקס, שאורך דוושת הגז שלו מאפשרת לחיצה עם העקב בעוד כרית הרגל לוחצת על הבלם, בסמוראי הטריק זה ללחוץ עם החלק השמאלי של הרגל על הבלם ועם החלק הימני ומעט באלכסון על הגז. תתרגל את זה ותראה שזה אפשרי, למרות איך שזה נשמע...