אנדרואיד - האם אפשר להתחרט על עדכון גירסה ולחזור לגרסא קודמת?
עשה טובה,
אישתי מיללת על הנקסוס 5 שלה. היללות התגברו עם השדרוג לגירסה 5.
הסוללה נגמרת בצ׳יק, המצלמה מחורבנת, הטלפון מתקשר על דעת עצמו לכל מיני אנשים, אפליקציות נפתחות ונסגרות מעצמן ועוד כל מיני תלונות יש לה.
עשית עלי רושם עז שתוכל לשכנע אותה שהיא מחזיקה טלפון על ואין טוב ממנו בכל הארץ...
דבר איתה, תהיה בנאדם...
התקמצנתי עליה וקניתי לה נקסוס 4 ואז נאלצתי לקנות אלרי חצי שנה נקסוס 5 כי היא לא היתה מרוצה.
בסוף עלה כמו אחד אייפון ( קמצן משלם פעמיים) והיא עדיין לא מרוצה.
תגובה: אנדרואיד - האם אפשר להתחרט על עדכון גירסה ולחזור לגרסא קודמת?
שטויות, בועז.
הטלפון שלה בסדר גמור.
היא פשוט לא רוצה שתרגיש טוב, עם עצמך, שקנית לה משהו טוב...
טכניקה ידועה..
הכל בסדר, תרגיע.
צודק.
גם דרור בעצם מרוצה מהמכשיר.
אני לא הבנתי, כנראה שככה אתם מרוצים בעצם מכל הפיצ׳רים שלא עובדים כמו שצריך ושכל כמה חודשים הופכים לכם את הממשק הלא בשל.
יש לנו 6 מכשירי נקסוס שונים במשפחה, אין בעיות כאלה. תקול או usererror
מיכה קנה נקסוס כי זה מכשיר טוב ביחס למחיר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
עשה טובה,
אישתי מיללת על הנקסוס 5 שלה. היללות התגברו עם השדרוג לגירסה 5.
הן תמיד מתלוננות על משהו. תתקן את זה, יהיה את הדבר הבא - תחליף לה טלפון היא תעבור להתלונן על הרכב וזה עלול להיות הרבה יותר יקר. עדיף להתמודד כמה שיותר זמן עם תלונה ידועה.
בינתיים כמה ימים עם הנקסוס ו הסוללה סבבה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
הן תמיד מתלוננות על משהו. תתקן את זה, יהיה את הדבר הבא - תחליף לה טלפון היא תעבור להתלונן על הרכב וזה עלול להיות הרבה יותר יקר. עדיף להתמודד כמה שיותר זמן עם תלונה ידועה.
שלי בד״כ לא מתלוננת...
מצידי שתתלונן על האוטו, ממילא הוא ליסינג
שחר... ממצה בדיוק..
היה נחמד מאוד על הבוקר, אחרי הבלגן של לשלוח את הגמדות לביה"ס...
עם הגמד אין אף פעם בלגן.. רק עם הבנות...
בועז.
חשבתי על משהו, אחרי ששלחתי אבל לא רציתי לעלות... עכשיו, כשאתה לא מפסיק...
חשבת על זה, שבדיוק להיפך מהאינסטינקט הראשוני שלי לפרשנות, אישתך (שתחייה) בעצם מפרגנת לך?
היא רואה שאתה כ"כ "בתוך" עניין האפל , שלא רוצה (גם היא) להרוס לך ולשבור את רוחך... היא מקריבה את עצמה ומתלוננת על הנקסוס, שבעצם מזה מוצא-חן בעיניה.
כל הכבוד לה - אני מעריך אותה מאוד...
היא כנראה מאוד אוהבת אותך - זכית!
עכשיו אתה יכול "לגדול", להפסיק עם השטויות ולעבור לנוט אדג' - טיפל'ה קטן יותר מהנוט 4 אבל עם אותם פיצ'רים וגם נראה יוקרתי ועם גאדג'ט שידהים את בעלי האייפונים - לחבר שלי יש והוא מאושר.. במיוחד מתשומת הלב שהוא מושך מהבחורות בניו יורק... אפילו בבתי הקפה של "אפל"...
תפור עליך.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
בינתיים כמה ימים עם הנקסוס ו הסוללה סבבה
קראתי על זה (האמת, בהתחלה בכלכליסט אבל אח"כ ברשת, באנגלית:rolleyes:), על צריכת סוללה מוגברת, כשדווקא הרוב מדווחים על חיסכון ניכר בסוללה.
בכל המקומות אומרים ,שבנוסף לסייקל חדש של איפוס סוללה, יש לעדכן את כל האפליקציות לגירסה החדשה ביותר, שתומכת בסוכריה ולמי שלא יצא עדיין עידכון, לנטר את צריכת הסוללה כשהאפפ מופעל או מנוטרל...
- - - Updated - - -
ודרך אגב.
הנקסוס הוא כבר לא הדיל הטוב ביותר.
הזכרתי קודם - קניתי לחבר LG G3 (חדש לגמרי, דגם "לישראל") ב- $400 כולל הכל - זה , ללא כל ספק, הדיל הטוב ביותר של עלות-תמורה.
השתגעת, למה שאפסיק?
אני רושם שורה/שתיים ומקבל בחזרה מגילה שגורמת לי לחייך כל פעם שיש כמה דקות זמן....
זה העיסקה הכי טובה בשוק!
יכול להיות שאתה נשחק?
מה נראה לך שאני מברזל?
בטח נשחק... במיוחד אחרי שהבנתי, היום, שאני אוכל לשדרג לנוט 4 רק בעוד ארבעה חודשים... זה יהיה כבר יותר מחצי הדרך להשקה של הנוט 5 ואז נשאלת השאלה.... לשדרג באפריל ולהמשיך את האופציה לשדרג כל פעם באמצע הדרך או לחכות כבר לנוט 5 ולשדרג כל פעם, מיד כשייצא חדש....
מעצבן מאוד...
מוציא אותי מריכוז בכל הנושאים האחרים...
הכי מעצבן זה שלחברה שלנו, פריקית טכנולוגיה (זו שעברה מהאייפון), יש נוט 4 כבר חודש ומשהו... צוחקת עלי... לה יש יותר טוב...
בלתי נסבל.
לא רק שיש לה אפשרות להרצה של שתי אפליקציות במקביל, ממש על המסך, לא כמו אצלך באייפון הצ'יקמוק שלך... היא אפילו יכולה להזיז כל אחת מהאפליקציות לכל מקום במסך ולשנות את הגודל... אצלי זה רק למעלה/למטה...
מרתיח... שוחק.
אולי אתה רוצה לקנות נוט 3 משומש, במצב מצויין (3/4 מהאופציות בכלל לא היו בשימוש.. בכלל), במחיר מפתה?
כך אוכל לתרץ מעבר מיידי לנוט 4..
אני בטוח שיש רום שמאפשר את זה גם בנוט 3
ברנרד בוא נחכה לראות מה מגיע עם הסוכריה של הנוט 3 (גם אני מחכה).
עד עכשיו לא התעלפתי על השינויים. זה בערך כמו המעבר מה S3 ל S4
בלי שינויים דרמטיים והרוב בממשק.
בתור מכשיר ניווט יש לי אייפד וותיק 3g.
הוא בטוח לא הכי מתקדם אבל הוא הדבר הנכון כי אני מושקע בתוכנות ניווט ואם כבר מסך גדול אז שיהיה 10.
נחמד כל הפונקציות שיש לך במכשיר ( כנראה אני לא זקוק למרביתן כמוך) אבל תוכל להרחיב כיצד מדברים בטלפון כזה גדול?
צריך בטח יד של שחקן NBA בשביל לאחוז את זה.
האצבעות לא נרדמות אחרי שיחה קצרה?
יש לך כבר בעיות בתעלה הקרפלית?
את האגדות ש"זה גדול מידי", תספר לבחורות...
אני מכיר לפחות אחת, שלא נבהלה מהאגדות האלה והיא יכולה להעיד ש"זה לא גדול מידי"...
ונבהלתי לרגע מ"התעלה הקרפלית" וחשבתי להתקשר לרופא ולכלול את זה בקלונוסקופיה שאני אמור לעבור בעוד 6-7 חודשים (הגיל...).. שאם הוא כבר "בפנים" שיעשה עוד "מעבר" ויבדוק..
אחרי שעשיתי חיפוש.. נרגעתי.. לא אין לי בעיות.. נדמה לי שאין הבדל גדול במשקל בין האייפון שלך לנוט שלי - ושלי מאוזן וידידותי יותר..
עליבאבא- כבר הפסקתי עם החלפות הרומים... זקן מידי.
ורק לראות את המסך, רוצים להחליף ל-4... הוא גם נוח יותר להחזיק ויש בו כמה פיצ'רים נחמדים ביותר, לעומת ה-3.
ולהחליף אותו יעלה לי רק $2.5 לחודש, תוספת, אז למה לא?
דרך אגב.
הגודל.
אתמול הייתי עם הגמד במשרדי הביטוח הלאומי והיה לו משעמם (שלוש שעות עם הזקן) והוא "הדגים" לי מולטי פרוססניג - ביד אחת מילא טפסים וביד השנייה התכתב עםחברים/ות בנקסוס 5 שלו... ביד אחת ומהר יותר ממני, עם שתי ידיים- והוא לא שחקן NBA... בכלל לא.
ני יכול להעלות צילום להשוואת הגודל בים הנקסוס 5 לנוט 3 לאייפון 5S 5 ו-6 והגלקסי 5 ועוד איזה שניים - רק להראות שהטיעון המטופש, לגבי הגודל, באמת מטופש...
אם יש דרישה.. תגידו.
אה. ולגמרי שכחתי.. להשוואה.
יש גם LG G3 חדש (מחכה להישלח לארץ) - וואללה... פתאום אני קולט שיש פה המון טלפונים בבית...
1 קבצים מצורפים
תעלה. באמת מעניין.
אם אפשר גם איך זה נראה כשיד בינונית אוחזת בו
מצאתי את זה וזה נראה ממש טאבלט
קובץ מצורף 93991
כשאחזור הביתה נביים איזו תמונת מחזור, כולל נוט 4 ,נקסוס 7 (דור ראשון) ואיזה אייפד או שניים (של חברים)
נארגן גם מישהו שיחזיק...
באים חברים לארוחת ערב וגם איזו חברה של הגמד מהתיכון... יוצא לקנות איזה גוש לשים 4-5 שעות בתנור..
מעניין
http://youtu.be/VCWdgcD85Jo
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex