חברים, מי מהמוסרים שמבקש לחזור ומקבל את כללי הקבוצה שישלח אל לביא או אלי ה.פ. עם מספר הטלפון.
שבוע טוב
Printable View
חברים, מי מהמוסרים שמבקש לחזור ומקבל את כללי הקבוצה שישלח אל לביא או אלי ה.פ. עם מספר הטלפון.
שבוע טוב
אם כל אחד ש"הועף" מוזמן לחזור אז למה המשחקי חתול ועכבר האלה, לא עדיף פשוט ליצור קשר טלפוני באותו רגע ולהסביר בכמה מילים שזה לא מתאים ונא להפסיק ובזה זה נגמר, במקום להתנהג כמו ילדים ולשחק משחקי כח כמו גיבורים בוואטספ? אפשר לפתור דברים ברגע בטלפון במקום לפתח בלאגן מיותר. אז תגידו "יש קבוצה יש כללים אני לא צריך להתקשר לכל אחד שעובר עליהם", יתכן, אבל ממה שמתואר כאן כמעט ואף פעם אין שם בעיה כזו אז מה העניין להרים טלפון אחת ל. כדי לסדר את העניין. ההתנהגות הזאת בסוף פוגעת במטרה שלשמה פתחתם את הקבוצה הזאת ותדלל לכם אותה.
לא ניתן לנהל שם שיחות ולא למנוע גל תגובות.
הסרה מסמנת גבול חד וברור.
חזרה מאשרת מחדש את הבנת הכללים.
אם מישהו ( לא מאמין שנגיע לזה) ינסה להיות מפר סידרתי אז הוא לא יוחזר.
זה לא מאבקי אגו ומשחקים מול החברים אלא צעדי ניהול הכרחיים שאין דרך בלעדיהם.
קוריוז מאתמול-
ראיתי את גיתאי מבשל הודעה וכתבתי לו בפרטי לעצור לפני...
לא עזר לי
דיי משעשע להסתכל עליכם מהצד...
רואים שאתם נהנים מהטלנובלה שיצרתם.
חחח.. האמת זה מזכיר קצת בכי על מדיניות או קנס של פקח רט"ג
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
+1
סליחה זיו, האם אתה חבר ב"תופעת טבע"? ראית איך הם עובדים, עם משמרות ורכזי איזורים ופורמט מאד ברור (ואני משער שלא דרך המסך הקטן)? במחילה ממך, באיזו יוהרה אתה קובע ש"אין שום הערכות"?
ה'מריבה' הזאת היא שתחסוך להם זמן ואנרגיה.
אני צידדתי ואני לא חבר הנהלה, לא בקבוצת החילוץ ולא בג'יפולוג. כנראה לא קראת בווטסאפ.
והנה אני מצדד גם פה, שיהיה 'לפרוטוקול'.
הקבוצה הזאת היא לא גוף מסחרי שיש לו עניין 'לשרוד' ולקדם את עצמו. אני במקום בועז ולביא הייתי לא פחות קשוח מהם.
סליחה שאני אומר זאת, יש יאמרו בהתנשאות (אין לי הרבה חברים לאבד ככה שאין לי בעיה עם זה): חלק מהטענות פה בזכות הגמישות - עומקן כעומק שלולית.
מה כל כך קשה להבין בזה שיש ימבה קבוצות חילוץ ארציות אחרות?
מה כל כך קשה להבין בזה שהווטסאפ של רובנו כבר ממילא גולש על גדותיו, והמרחק בין קבוצה פעילה לבין קבוצה בהשתקה לבין קבוצה הסטורית הוא כמרחק שבין האצבע שלי למקלדת?
מי שלא מתאים לו שיירשם לקבוצה אחרת.
מצטרף למצדדים.
יש ערך רב לקבוצה שקטה שלא צריך להשתיק. בעיקר כשזאת קבוצה בה מהירות התגובה חשובה.
אין אצלי עוד קבוצה גדולה שלא מושתקת. גם הקבוצות המחמירות שבהן לא מצליחות להגיע למשמעת כמו בזאת. הייתה אחת מהן שלא יכולתי להשתיק בעבר וזה שיגע אותי, ממש הפריע לי בעבודה ובמנוחה.
מבחינתי הפורום הזה הוא אי של שפיות והקבוצה הזאת היא השיא.
וואלה, אולי הייתי משנה קצת את החוקים, אולי הייתי מרשה מכרים או פחות קשוח להודעות חילוץ מאשר תמונות ושטויות אחרות. אבל לא אני מנהל את הקבוצה.
כמו שאמרו לפני, אלו החוקים טייק איט אור ליב איט.
כבוד רב ללביא ובועז.
מחכה בקוצר רוח לחילוץ שאוכל לעזור בו ומקווה לא להזדקק.
גיתאי,
לא יודע מה זה "תופעת טבע" אבל כן יודע מה זה לנהל קבוצת וואטס-אפ, רושמים פעם אחת כל משתמש, ונגמר!
לא ידוע לי פה על שום דבר נוסף (מעבר לריב עם משתמשים). אם אני טועה שלביא או בועז יתקנו אותי.
וכן, גם אתה מתווכח עם עצמך, על נושא שאף אחד בכלל לא מתווכח עליו, הקבוצה צריכה להיות שקטה, אף אחד לא מתווכח על זה.
אבל אף אחד מכם, המצדדים..., לא מתיחס לשאלה האמיתית, למה לא לפרסם על תקיעות של אחרים (שידוע לך ממקור ראשון, לא להעתיק מקבוצות אחרות)?
איך נאמר - הגיון לא חודר שריון :-)
על מה מייללים כאן?
זו הקבוצה הכי שקטה שאפשר. דוגמה ומופת לשקט ולשמירה על כללים. רק קבוצה מושתקת יותר שקטה מזו. אם זו המטרה - אז היא הושגה במלואה וכל הכבוד לכולם.
אבל היוהרה הזו - מחלצים רק את זה ולא את ההוא - לא מתאים לכם לצאת לחלץ מישהו? אל תצאו. יש כאלה שעדיין לא מוצפי שתן ויוהרה שייצאו ויעזרו אז אל תפריעו להם.
כשאתם תהיו תקועים (ואתם תהיו, אני מבטיח לכם שתהיו) גם ללא "סכנת חיים", לפעמים רק קילומטרים ספורים מהבית, מאוד תרצו שמישהו יבוא לחלץ אתכם או לפחות לעזור לכם. גם אם הוא לא חבר רשום בפורום "הנכון". וכן, יהיה מי שיקרא לזה "רייטינג" ויקבע שזה לא מתאים לו. אבל לדעתי זה אינטרס ברור של כולנו, שהקבוצה תגדל ותמנה מאות רבות של חברים. אני חושב שזה צריך להיות אינטרס מהמעלה הראשונה גם של מנהלי הקבוצה, כי זה נורא פשוט - כי זה הדבר היחידי שמקצר את זמני התגובה ואת ההמתנה של אלה שזקוקים לעזרה. אני טועה?...
ואז בא מי שעידכן על מישהו שתקוע וזקוק לחילוץ - שאלוהים ישמור - התקוע הוא בכלל חייל ברכב צבאי (זו בעיה של צה"ל. כפי שצה"ל לא מסייע לרכבים אזרחיים, כך גם בג'יפולוג לא מחלצים רכב צבאי. אז מה אם החייל דתי והשבת נכנסת אוטוטו. בעיה שלו, שיהיה חילוני) וזה בכלל לא רכב שטח (בפעם הבאה שייסע בהאמר או דיפנדר או סופה. ג'יפולוג לא מחלצים פרייבטים או רכבי 2X4) ובכלל הוא לא חבר בפורום ג'יפולוג (קודם כל שיירשם לפורום. בג'יפולוג לא מחלצים את אלה שאינם חברי פורום) ובכלל, זו קבוצת חילוצים שקטה, אז מה פתאום הוא מציק לנו עם בקשה לחילוץ!!! שהורסת לנו, חובבי השלאפשטונדה, את מנוחת הצהריים - וזה כמובן מצדיק להסיר אותו מהקבוצה!... היום, עכשיו!.
מחר יסירו גם אתכם בגלל איזו משהו דומה. ואני יודע שלא רק לי זה מרגיש מוזר וקצת סותר את מהותה של קבוצת חילוצים.
כן, גם אני בעיקרון מאוד בעד לכבד כללים וחוקים. בעד להעיף לכל הרוחות את מי שמתחיל להפציץ בדאחקות ובשטויות הרגילות של קבוצות ווטסאפ. מהכרותי את מנהלי הקבוצה, שהם חברים ואנשים טובים ויקרים, ברור לי שלזה הם התכוונו כשקבעו את החוקים. אבל לפעמים יש צורך בגמישות. רק קצת גמישות. תקיעות בשטח הן לא בהזמנה ולא בתיאום מראש אתכם או עם כל מחלץ אחר.
הרוב המוחלט של התקיעות אינן סכנת חיים ואפילו לא מסובכות מדי. לפעמים הן אפילו מטופשות בתכלית- אבל מבחינתו של זה שתקוע, נפלו השמיים. כמו שתי הבחורות שבסה"כ שקעו בחול ולא בסהרה או באפגניסטן אלא בין כביש 4 לכביש החוף. אבל הן היו עם ילדים קטנים והערב התקרב והן נלחצו. וזה טבעי ומותר. אז מה אם הגברת לא חברה רשומה בפורום המיוחס שלנו?... מה קרה?... היה לה את מס' הטלפון שלי ובאופן טבעי התקשרה אלי. אם הייתי בסביבה, הייתי מושך אותה החוצה ולא טורד את מנוחתכם. אבל לא הייתי בסביבה ואפילו לא קרוב, למרות שבשלב מסויים, עם התארכות זמן ההמתנה, כבר התארגנתי לצאת אליה. בכל מקרה מי שנמצא אז בסביבה, יכל ורצה ועזר לה - יבורך. מי שלא יכל ו/או לא רצה - גם בסדר ובכלל אין טענות. לא יודע מי חילץ אותה בסוף, אבל אני מודה לו מקרב לבי ולפי מה שהבנתי ממנה הוא לא היה מהקבוצה שלנו.
ואז באים אלה שיושבים על הכורסה בבית ונוזפים "אתה לא בסכנה, אז אל תכתוב לי "דחוףףףף" ואל תקלקל לי את מנוחת הצהריים". וזה בסדר - אתם לא מוכרחים לעזור. זה לא חובה ואין טענות למי שלא יכול וגם לא למי שלא רוצה. לא מכריחים אתכם לצאת ולחלץ. וגם לא מכריחים אתכם בכלל להיות חברים בקבוצת חילוצים או בכלל להשתמש באפליקציה הטורדנית הזו שנקראת ווטסאפ. מבטיח לכם שכשאתם תיתקעו אני לא אתחשבן אתכם על זה ואם אוכל לעזור - אעזור לכם.
נכון לרגע זה אני לא חבר באף קבוצת חילוצים אחרת. כי חשבתי שכמו שג'יפולוג זה משהו אחר - נקודת אור באוקיינוס ביוב הפייסבוק החשוך, כך גם קבוצת החילוצים בג'יפולוג היא אחרת. אבל כנראה שאין ברירה אלא לגבות את עצמי בהצטרפות לאחת הקבוצות האלה, פשוט כי אני מתחיל לחשוש שמהקבוצה הזו, בג'יפולוג, שמקדשת את הכללים והשקט (החשובים) על חשבון המהות (החשובה יותר) ומוחקת את חבריה בזה אחר זה בגלל פרינציפים, אולי יהיה קשה בעתיד לקבל מענה הולם ברגע האמת.
לבי אתכם, בועז ולביא.
עשיתם מעשה טוב ומה שקיבלתם זה טרטורים מנדנדים וטיפול בהודעות פרטיות, וואטסאפים פרטיים, מול אנשים שלא יודעים לעצור בזמן, ועכשיו זכיתם בתגובה של דרור גם לניתוחי אופי לא מחמיאים.
עתידות: בהמשך הדרך תואשמו גם באפלייה ושחיתות.
מקווה שתחזיקו מעמד.
...אוי, כמה שזה מוכר לי...
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
שמאלנים קיצונים עוכרי האומה 😁
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אני דווקא נהנה .. תמשיכו :)
בסוד אני מגלה שהקבוצה הזאת מושתקת אצלי .. כמו כל הקבוצות .. ובכלל הטלפון שלי על רטט בשעות היום ועל שקט בשעות הלילה ... ויש לי גם קבוצת חילוצים רעשנית מושתקת נוספת .. :) ...
ברור שהמנהלים הגזימו. .. וברור שהקהל לא יודע מתי לשתוק .. וכולם אשמים וכל היחידה הזאת מניאקים !
אבל אני נהנה :)
נ.ב. אני משתדל להתחלץ לבד .. אבל אם אתקע .. אבקש עזרה. ואם יהיה מישהו ( עדיף בת 25 ליד כביש החוף ) תקוע לידי אשמח לעזור ... כמו שעשיתי מאז רכב השטח הראשון.
תמשיכו !!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
שנינו עמידים
הכללים בעינם עומדים עד שנחליט , אם נחליט...
לגיטימי לשמוע דעות אחרות במדינה דמוקרטית כל עוד אתה הדמוקרטור.
מכל הסיפור הזה הקבוצה רק גדלה.
השקט יצשיך להישמר והחברים יתנו ערבות הדדית אחד לשני.
מי שרוצה שירשם בקבוצות נוספות / אחרות וכו.
אנחנו לא עושים פה ביזנס ולא נעלבים
+1 לגישה של דרור
..וחלאס עם זה דרור, בזמן האחרון אני מסכים אתך יותר מדי :D.
אפליקציית רינגיה - גיפאים למען גיפאים, 577 חברים נכון להבוקר. מדי פעם מישהו שואל אם היא בכלל פעילה מרוב ששקט שם...
אני לא ניתחתי אופי של אף אחד.
ההערכה שלי לבועז וללביא - הן על הקמת וניהול הקבוצה והן באופן אישי מהכירותנו רבת השנים - בעינה עומדת וגם תמשיך להיות כזו.
הקבוצה שקטה. הכי שקטה שיש. וזו עובדה שאין עליה עוררין. שומרים בה בקנאות על הכללים. לפעמים כל כך בקנאות, עד שהיא עלולה לפספס את כל המהות שלה - שזה לחלץ את מי שזקוק לחילוץ או לפחות לעזור. בכל מקרה, הויכוחים נערכים כאן ולא בקבוצה וזה בסדר גמור.
הסרת חברים מהקבוצה רק כי דיווחו על מישהו שנזקק לחילוץ (אולי כי זו קבוצת חילוצים, כאילו?.....:confused:)?... בעיני זה תמוה. בלשון דיפלומטית.
וזהו. מה יש להוסיף.
קודם מורידים ringya , בפייסבוק גיפאים למען גיפאים, מבקשים להצתרף
צריך פייסבוק בשביל זה