למה למה תשאירו אני רוצה את הטוסיק הזה !:D
Printable View
למה למה תשאירו אני רוצה את הטוסיק הזה !:D
מורן בהחלט צודק הליך הרישוי באמת הגיע לסיומו ואיתו כנראה גם הספורט המוטורי.
אחרי למעלה משנתיים של מאבקים באנשי הרשות והעומד בראשה. אני אכן יכול להודות שהצליחו להביא אותי לייאוש מוחלט, ורצון לחזור לאופנועים, משם הגעתי.
צר לי שהאנשים שמובילים את הנושא הם אנשים שהיו פעם כמונו ( אוהבים את הספורט), עושים הכול בשביל להתחרות בתחרויות בעפולה (למי שזוכר) אבל היום: כסף,כסף,כסף.
באמת לא הצלחתי להבין מי מושך בחוטים ולאן הוא מנווט את הספורט הזה??? האם אלה מניעים עסקיים, כספיים/מינויים פוליטיים או פשוט... "חברה תפסיקו לבלבלו לי תמוח עכשיו, אני בדרך לארוחת צהרים" (על חשבון המדינה).
אני באמת מעריך את נמרוד ואנשי העמותה על המאמץ והניסיונות לעזור מול האנשים הרעים
כן עכשיו אני רואה שדברנו על זה, בקשר לזווית המדוברת, לא ניתן לבודד את נושא הזווית ולהתייחס להשפעה שלה באופן ספציפי מכיוון שהיא חלק משאר גאומטרית המתלה, מרכז הגילגול ולמרכז הכובד, אך מלפנים נהוג בהמון רכבים לתכנן אותה מפני שהיא מאפשרת תנועה טבעית יותר של המתלה בזמן פגיעה במכשול זה בהחלט מורגש והיום אתה יכול לראות את זה ברוב טרקטורוני הספורט,רייזרים,באגים וטרופים, מנגד בזמן בלימה ישנה צלילה גדולה יותר של "האף", ושוב גם זה לא תמיד רע ברכב שטח, זה עניין של כיול, ישנו גם עניין של בסיס גלגלים משתנה בסיבובים.
מאחור מדובר ב "anti Diving",
אמור - למנוע את צלילת החלק האחורי בזמן האצה ולשמור את הרכב מאוזן יותר ביציאה מסיבובים פול גז, וחשוב מאוד מאפשר עדין להשתמש בכיול רך יחסית של בולמים והקפיצים מכיוון שאם אשתמש בכיול קשה אז אשיג גם ככה את אותה פעולה.
גם fia מדברים על פרופילים חלולים לא משנה אם עגול מרובע או משהו אחר. וגם התקנות אצלנו שמאמצות את ה fia.
הבעיה היא לא בתקנות אלא בפרשנות של מי שצריך לאשר, שנובעת במקרה הטוב מאי הבנת המושגים בתקנון.
אסף.
וזה בגלל שמבאים בחור שלא מבין בבדיקת רכבי מרוץ בלי שום רקע בתחום וגם לא אלך/אולך ללמוד את זה .
עידו
הכלי של מורן נפסל בגלל שבסיס השלדה בנוי מפרופילים לא עגולים. מה הבעייה עם זה? שום בעייה. אין לי ספק שהוא יכול ואמור לקבל רישוי ככלי ספורטיבי, ושהשלדה שלו תקינה לחלוטין.
הכל מבוסס על פרשנות מוטעית, אנגלית קלוקלת, עקשנות לא ברורה ולא מקצועית של יוסי ניסן מנהל הרשות לנהיגה ספורטיבית, של יועצו המשפטי לירון גולדנברג, של היועץ הטכני לרשות יובל מלמד ושל ראש הוועדה הטכנית שלצד הרשות - ברוך לביא.
אני לא יודע להגיד מי מהגורמים האלו הוא העקשן הגדול, כי הם מעבירים אחריות מאחד לשני. אבל ברור שבסופו של דבר יש מנהל לרשות לנהיגה ספורטיבית, יוסי ניסן, הוא זה שאמור לפתור בעיות ולקבל החלטות, והוא, לעניות דעתי, מועל בתפקידו.
אולי יש קשר לזה שיובל יבואן של צינורות לשלדות?
לא שאני חושד בו חלילה שהוא לא ישר ותמים.
עוד כרוכב אופנוע שהתחרה אצלי אני זוכר את היללות שלו על אי צדק ושתמיד דופקים אותו.
אגב, מקובל בעניני תקנונים ופרשנות להפנות לגירסה בשפה מסויימת או לגורם שיפוטי.
האם התקנון בארץ נותן כזה כח לתקנון מקור או וועדה שיפוטית בנלאומית?
מדוע לא מגישים תביעה לבית משפט לענינים מנהליים?
נשמע לי כמו הליך קצר ולא יקר ואני מכיר לפחות עוד כלי או שניים עם אותה צרה...
אני לא חושב שהכיוון שלך נכון בועז. יובל מלמד מייבא ומוכר הרבה דברים, צינורות פלדה זה הפריט הקטן והזניח ביותר שבהם. להשיג את כל סוגי חומר הגלם אין בעייה בישראל. הוא גם לא זה שמתעקש, הוא אמר יותר מפעם אחת שהוא לא רואה בעייה בעניין. אני יכול להאשים אותו רק בעמידה מהצד בזמן שחברים לתחום כמו מורן נדפקים על ידי פקידים.
מי שלוקה בחוסר מקצועיות זה חברי הוועדה הטכנית בראשות ברוך לביא - עם פרשנות טכנית שגויה והתעקשות ילדותית - כאשר התירוץ ש-"אנגלית היא שפת האם של (אחד מהם) ולכן אנחנו צודקים" היא פחות או יותר הטיעון היחיד בתכתובת ענפה שהתנהלה מולם.
ובראש ובראשונה יוסי ניסן שלא מבין את תפקידו - לנהל, להוביל, ולא להתחמק, להתכסות ולשמור על שקט תעשייתי.
נדמה לי שיובל כבר לא ברשות. הוא הוחלף ב"יועץ" אחר. יוסי ניסן לא זז מילימטר בלי ה"יועץ" שלו.
אני בהחלט מסכים עם נימרוד.
בעשרות שיחות שלי עם חברי הוועדה לא הצלחתי להבין מי פוסל את הרכב שלנו:
בשיחה עם ברוך נאמר לי "ראלף שפת אם שלו היא אנגלית והוא אומר ש TUBULAR זה צינור עגול, אז זה צינור עגול" והוא הפנה אותי לראלף =>
ראלף אכן מתעקש שהתרגום הוא אכן צינור עגול, אבל באותה נשימה גם לא הבין למה לא עושים חריגה לשלדה וממשיכים, אז הוא הוא התקשר אליהם (לוועדה???), וכשהוא חזר אלי, זו היא שיחה קצרה, והוא אמר " כנראה מישהו שם X על הרכב שלכם"
המשכתי לאיציק בן הרואה הההאיש מהטכניון, אחרי שיחה ארוכה ומייל עם כמה פרטים מעניינים, איציק דיבר עם "הוועדה" ואמר שיש אישור להמשיך עם הרישוי,אמר לי "תתחיל להריץ את הסיפור מול הבוחן".
ופתאום איציק לא עונה איציק גם לא מצלצל וכותב לי שחברי הוועדה החליטה לדחות את הרכב.
גם לאחר שהבינו שאיזה דביל דחף לתקנון המתורגם את הנושא של הפרופילים המרובעים, , ונאמר ע"י יובל שאין שום בעיה הוא סגר עם ברוך את הנושא של הרכב שלנו, רק נמרוד צריך להעביר תקנון מתורגם, ונוכל להתחיל עם הרישוי, ואחרי שהגיע התרגום ( שהוא אגב הנכון) יובל התהפך.
שוב אני אומר, יש שם איש רע שפשוט הרס את הספורט וצריך לעוף, ואז העניינים יפרחו.
אני מאוד מקווה שאחרי שנסיים את השינוי שמורן הציג, לא יגידו לנו שאנחנו שייכים לדור המדבר!!!
סתם בשביל הכייף כתבו TUBULAR STEEL בגוגל ושימו על תמונות
אופיר
הדיון על tubular steel עלה כאן עוד לפני הרכב הזה, אני ניהלתי עשרות שיחות טלפון בנושא, גם כמה פגישות, (כולל קטלוגים שהעברתי, של יצרני פלדה מהעולם, בהם Tubular steel הוא פרק רחב של פרופילים חלולים שונים ומשונים) עבור מתחרה אחר שבנה כלי עם צינורות לא עגולים... נמרוד השקיע בזה זמן הרבה יותר, תמיד היה נדמה לי שקיבלו את העמדה ואז ברגע האחרון לא אישרו.
לכן כתבתי שבמקרה הטוב מדובר בחוסר הבנה טכנית...
אסף.
מה אתם מתאמצים ??? במילא אין מירוצי ראלי רייד )-: עצובבבב
Sent from my iPad using Tapatalk
דני אל תדאג ! נעשה מירוצים ( תכין את הנבלה שלך לשבילים של הצפון )
יש אגזוז חדש , כולל חיישן למדה וחיישן חום
נראה מרשים ביותר.
תבוא לדרום נעשה את סובב מנוחה [emoji6]
Sent from my iPad using Tapatalk
גם אני בא...:D
אתה בכלל עובד על הקראוון החדש אז אין לך זמן .
עידו
דני ההזמנה נרשמה ( זה לא פותר אותך ואת חנן מלבוא לצפון , אירוח עלי !)
מה זה חנן אתה מחריש עלינו פרויקטים !?!?!?!?
מה חדש?
שנה חדשה ... לא!?
האמת אין הרבה חדש ... אנחנו לקראת סיום של כיול המחשב.
נוסף עוד אינטרקולר אויר מים ( בגלל בעיה של אויר שלא מספיק להתקרר בגדישה גבוהה ).
זהו בגדול ,התכנית היא לסיים את סגת השיפורים להוציא את המנוע לטובת מידול- ומי שם לסיים את התכנון על המחשב
, הצעות מחיר ונראה אם בא לנו להשקיע ברכב .
כמו שאתה רואה המצב של הספורט לא איזה אייאייאי.
כשנסים את השיפורים היו תמונות.
מה אתכם ?!Q