-
תגובה: הפתעת חיי הטכניים - אלג'קס למניעת עשן וחסכון אמיתי בדלק.
שימו שלב ששוב, אין הפרדה בדוחות בין התקנת מערכות סינון משולב מגנט ובין בדיקת המגנט לבד.
כמעט כל העדויות האלו לא רלוונטיות למגנט לבדו, אלא למערכת סינון.
(מה גם שלפחות במשאית אחת יש אפילו הרעה בתוצאות- שלא יכול להיות הגיוני כלל לפי תפיסת הקסם)
הגיוני מאד שמערכת דלק מזוהמת, לא תפעל טוב ותבוא לידי ביטוי בתצרוכת גבוהה, ולאחריה שיפור.
מציגים שם ירידה משמעותית בג'יפה במיכלי דלק, שאחרי סינון ירדה משמעותי- וזה בהחלט הגיוני כשמוסיפים מערכת סינון.
אבל..
אצל חיים אין מסננים- יש רק מגנט.
גם לי יש את הרושם שמה שזה עושה הוא פשוט להצר את הזרימה, ואינו תחליף לכוונון המשאבה, שהיה משיג אותה תוצאה ללא סיכון מכני ארוך טווח.
חחים:
פחית תוסף דלק איכותי מעלים לי את העשן כמעט לגמרי, וכנראה שגם מנקה את המערכת.
בשקלול עלויות המוצר- הייתי מעדיף להוסיף תוסף כל תדלוק ולא להשתמש בדבר הזה.
זה גם יעלה פחות, וגם ינקה את המערכת (שהרי המוצר לא מנקה את המערכת מהמשקעים הרגילים שרצים בה(.
גם כשאני פורט את עלות המוצר למאזן כספי, לוקח מעל שנתיים להחזיר את עלות המוצר גם אם הוא מציג שיפור אולטימטיבי בתצרוכת, וזה ברכב שנוסע יום-יום.
ברכב שלך שרק מטייל, אמנם הרבה, אבל עדיין- לא נוסע יום-יום, ייקח הרבה יותר להחזיר ולהצדיק את המוצר.
אז גם בשקלול כלכלי זה לא מסתדר.
-
עכשו מסתבר שיש עוד חברות רציניות שעולות לקברי צדיקים ומאמינות במגנטים להגדלת הזקפה...................
נבהלתי בחושך שאני לבד.
-
אתה לא לבד, חיים, וגם לא ממש פורץ דרך.
בערך 95% מאוכלוסיית העולם מאמינה, בדיוק כמוך, ובודהה, אברהם, מוחמד וישו היו לפניך.
-
חיפשתי אזכורים למוצר באתר שמאגד מטיילים רציניים מכל העולם.
www.expeditionportal.com
אין אף אזכור למוצר.
מה שמעלה את השאלה, איך הוא התחמק מהמכ"ם, או שזה מוצר כ"כ איזוטרי שמשווק מדלת לדלת, כחלק ממערכות סינון לגיטימיות, ועל הדרך רוכבים עם המגנט?
חיים,
תבדוק את הכתבה הבאה, שבדקה מגנטים על הדלק, כולל בדיקת דיינו:
Looking For A Miracle: We Test Automotive 'Fuel Savers'
MIRACLE MAGNETS
There are dozens of fuel-line magnets on the market. We tested two. They all make similar claims: substantial improvements in fuel economy, reduced emissions and increased horsepower.
According to the people selling these devices, as gasoline flows past the magnet, the magnetic field will "break apart clusters of fuel molecules so gas burns more efficiently." Problem: Gasoline molecules aren't magnetic, not at all. But wait, there's more. If the fuel line is steel, as many are, the lines of magnetic flux will follow the fuel-line walls instead of passing through the fuel.
THE DYNO SAYS: As we suspected, neither device had any significant effect on performance or economy.
מסתבר שמי שמכר מגנטים כאלו בארה"ב והציג אותם כחוסכי דלק ומסדרי מולקולות (אותו תיאור כמו של המוצר המדובר) נתבע וקיבל קנס של 4 מליון דולר ע"י "מנהל הצרכנות האמריקאי", או איך שמתרגמים את השם של הגוף הזה.
Magnetic Fuel Savers
-
מעניין. זה אומר שמי ששיווק את זה הוא אידיוט. הוא היה צריך להכניס את אלוהים לסיפור, ואז הוא היה מוגן במסגרת חופש הפולחן.
-
בשביל חיים וכולם:
מצאתי קישור למשרד לאיכות הסביבה בארה"ב, שמסתבר שהשקיע לא מעט לבדוק את הפטנטים האלו.
יש שם שורה של קישורים לתוצאות בדיקת "שמני-נחשים" בפוטנציה.
כמובן שהמגנטים מקבלים ייצוג לא רע.
וללא הפתעה- נקבע שאין שום השפעה חיובית על תצרוכת הדלק..
שווה לחפור שם, זה נותן דוגמא לחלק גדול מהקומבינות חסכון בלדק שרצות בשוק, מסתבר שעשור שנים (יש בדיקות של מגנטים משנות השבעים).
Aftermarket Retrofit Device Evaluation Program
-
1 קבצים מצורפים
[ATTACH]98469[/ATACH]
ניסוי בהולנד לעיונכם.
המכשיר הנו מאלומיניום לא ברזל. עבור סולר בלבד.
המכשיר משווק מטעם חברה בין לאומית מוכרת הפועלת ההצלחה עשרות שנים.
-
2 קבצים מצורפים
מאמר עדכני לעיון.
לא חומרים משנות השבעים.
בברכה
קובץ מצורף 98471קובץ מצורף 98472
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דודקה
המגנטים קיבלו תכונות חדשות עם השנים?
מגנט הוא מגנט הוא מגנט.
בוא נלך עם הקו שלך, זה שהופיע כאן בדיוק לדיון עם 3 הודעות:
למה שאני אשלם 1000+ שקל על מגנט רמקולים באריזה מהודרת שנותן שיפור ממוצע של 2.7% (מהמכתב החדש-מאמר זה לא), שאני יכול להשיג אם רק אקפיד על לחץ אויר נכון בצמיגים?
(האויר בחינם)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
המגנטים קיבלו תכונות חדשות עם השנים?
מגנט הוא מגנט הוא מגנט.
למה שאני אשלם 1000+ שקל על מגנט רמקולים באריזה מהודרת
דורון תודה,
עכשיו הצלחתי להבין את הסאבוופרים הענקיים בתאי המטען.
המגנט משפיע על כל המיכל... [emoji56]
-
לא בטוח שזה נכון בשליפה...ט.ל.ח
2.34 |
2.37 |
2.33 |
1.94 |
2.38 |
2.19 |
2.2 |
1.67 |
2.26 |
2.46 |
2.15 |
1.935 |
2.48 |
2.27 |
2.04 |
2.19 |
2.43 |
2.57 |
2.39 |
1.86 |
0.08438 |
0.150399 |
0.14025 |
0.186829 |
-
דורון. לעניין המסחרי בארהב המוצר זול יותר ...מהטעם הברור..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דודקה
גם המאמר הזה מתאר תאוריה מסויימת, מנוסחת בלשון בהירה, ומשם ללא כל ציטוט של בדל של הוכחה מסביר איך התאוריה הזו תשפיע בוודאות גם על דלק, והכל בשפה קלה וציורית, ומשם ללא שום הוכחה או קשר ישיר מוביל למוצר וליעילות שלו.
כך לא כותבים מאמר מדעי גם לא מסמך הוכחת טכנולוגיה הנדסי.
זה אפילו לא מדע פופולרי. זה מסמך שיווקי שגד בירון או יפית גרינברג יכלו להיות חתומים עליו והוא יהיה תקף באותה מידה.
אסף.
-
ולגבי חוות הדעת של קציני הרכב ולמה אני לא מאמין להם - כי הם בעלי עניין. כמו שכתבתי קודם. הבונוס שלהם והקידום שלהם והשכר שלהם תלוי בהצלחת המוצר במידה רבה.
נזכרתי בסיפור של חבר שעובד בחברת טכנולוגיה גדולה. לפני מספר שנים כשמחירי הדלק החלו לעלות הנהלת החברה החליטה לעשות כמה דברים. הראשון - להחליף לרכבי ליסינג חסכוניים יותר. נגמרו ימי הג׳י טי איי ליסינג. השני לתגמל עובדים על חסכון בדלק. במשך חצי שנה בכל חודש העובדים שחסכו יחסית לחודש הקודם, קיבלו כבונוס למשכורת חצי מסכום החיסכון. אנשים שהכירו רק מצב של דוושה ברצפה ובלמו סנטימטר לפני הרמזור התחילו לדון ליד מכונת הקפה בדרכים לנהיגה חסכונית. ובנוסף, קצין הרכב נדרש לבדוק טכנולוגיות לחיסכון. הוא כמובן בא עם שמם נחשים כזה או אחר.
לאחר כשנה סמנכל התפעול וקצין הרכב הציגו בישיבת הנהלה את החיסכון שהושג בסהכ צריכת הדלק של מכוניות החברה. תכנית התגמול של העובדים נשכחה מזמן, החלפת המכוניות היתה כבר הסטוריה עתיקה. מה שהוצג היה שבשנה האחרונה יחסית לקודמת החברה חסכה המון כסף על דלק. בזכות קצין הרכב שזיהה ויישם טכנולוגיה חדשנית, כמובן. מחיאות כפיים. בונוס. סוף המצגת.
אסף.
-
הי אסף...איני מתיימר כרגע ליצג את העולם המדעי החלוק או לא בנושא.
אם אתה מוכן להרתם לנושא הפרקטי מעשי אז גם אני...בוא נעשה יחדיו בדיקה מבוקרת על שני רכבי שטח ונבדוק בשלב ראשון כולל בדיקות מעבדה העלמות עשן שחור. זה כבר אפקט חיובי ברור לכלי הרכב. ומשם נתקדם הלאה..
בברכה
דודקה.
-
נימרוד.
באמת שניסיתי... לקרוא..
אבל המסמכים האלה מיועדים בדיוק לדיסלקטים כמוני... אני רואה את המספרים האלה ו... מיד אומר "באימש'ך, תעזוב אותי... קח 2000 ש"ח תתקין ותניח לי"...
בדיוק בשביל טאמבלים כמוני, יש חברים שמבינים עניין, שישמרו עלי מכל נושכי הנשך האלה, שמנצלים את מצבי העגום... וכאלה יש לי פה, בין היתר אותך ואת אסף ואת דורון, שאוספים חומר ושוחים במספרים ומפרידים את השיעור מהמוץ ומסבירים לי בלשון פשוטה שיש רק... מוץ.
בניגוד לבועז, אני חושב שהכרעה הושגה כבר ב"זמן חימום" עוד לפני שמערכה החלה..
וכל מיני כאלה שנרשמים לשנייה, מעלים "מסמך" ונותנים לו לדבר עבורם... נו, כבר אמרו על דבר כזה משהו על שירות ועל דובים..
יער אין פה בכל מקרה..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דודקה
הי אסף...איני מתיימר כרגע ליצג את העולם המדעי החלוק או לא בנושא.
אם אתה מוכן להרתם לנושא הפרקטי מעשי אז גם אני...בוא נעשה יחדיו בדיקה מבוקרת על שני רכבי שטח ונבדוק בשלב ראשון כולל בדיקות מעבדה העלמות עשן שחור. זה כבר אפקט חיובי ברור לכלי הרכב. ומשם נתקדם הלאה..
בברכה
דודקה.
כאילו, עדיין לא ירדת מעניין העשן השחור?
לא דיברו על זה מספיק?
למה זה בכלל רלוונטי לעילות המגנט הזה?
להסיט את העניין לעשן השחור (כמו שחיים עושה) זה למסך את כל הנושא בעשן.. שחור.
ואני גם לא רואה, מכל מה שהובא פה, גם על ידך/ידכם, שום מחלוקת בעולם המדעי ולהציג כך את המצב (גם בהערת שוליים זניחה ואגבית) זה גם זריית חול בעיניים ושיטה פסיכולוגית נדושה על מנת לזרוע בתת המודע קשר בין המוצר למדע ולמחלוקת..
לא ראיתי שום מחלוקת מדעית - כולם אומרים, אחרי בדיקות, שהמוצר זניח לחלוטין והדבר היחיד שמדבר "בזכותו" של המוצר, הם כל מיני copy-paste של כל מיני תיאוריות שמתאימות, באותה מידה, להצמדת מגנט לפרקים כואבים ומלפפונים לעיניים בנות שמונים, שיצעירו אותן בחמישים שנה...
אולי אצמיד כמה מגנטים לראש והשיער יתחיל לצמוח...כאילו... להזיק זה בטח לא יזיק.. חוץ מלכיס.
-
דודקה, אני לוקח על עבודה הנדסית בין 500 ל800 ש״ח לשעה. בשבילך אני מוכן ללכת על המינימום, תעריף חברים.
הולכים על זה?
אסף.
-
-
הפתעת חיי הטכניים - אלג'קס למניעת עשן וחסכון אמיתי בדלק.
כן ברנרד, הוכרע במערכה הראשונה... כמו שהצבא היום מכריע...
עד שאחד הצדדים לא על הרציפה בלי יכולת לנשום זו לא הכרעה.
הכרעה הוא עניין חד ערכי שאין עליו עוררין
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
כן ברנרד, הוכרע במערכה הראשונה... כמו שהצבא היום מכריע...
עד שאחד הצדדים לא על הרציפה בלי יכולת לנשום זו לא הכרעה.
הכרעה הוא עניין חד ערכי שאין עליו עוררין
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
ואתה אשכרה רואה בכל המסמכים האלה, כאילו שמישהו נושם?
אני רואה רק התכווצויות פוסט מורטום..
לא נראה לי שיש עוררין לגבי המוצר...קונה מי שמאמין. ומי שמאמין לא מתבלבל עם עובדות ועם "חוסר נשימה", כפי שתארת..
הנה, תראה כל מיני חבר'ה יהודים וציונים וחביבים ולא קיצוניים (כ"כ) שעדיין מאמינים שאיזה זקן (חכם ככל שיהיה) לא באמת הלך לעולמו... הוא רק מחכה להזדמנות הנכונה וחמור בצבע הנכון, על מנת להופיע... ויש כאלה שנשבעים שרואים ושומעים אותו פה ושם...
אמונה... חובה בכל משחק כדורסל.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דודקה
בודק..ואחזור אליך בנדון
חיים לוקח פחות... אפילו משלם.
ומגיע לתוצאה שתמצא חן בעיניך - נשאר לך רק לנסח יפה את תחושות הבטן והאמונה שלו, להוסיף גרף, להדביק ציור של "עוגה", וואללה אפשר אפילו להראות תמונות לפני/אחרי של העשן השחור (בתמונות גם לא רואים אם המנוע... מונע) ולהעלות פה... כמו יתר המסמכים..
-
20,000 כניסות בשבועיים ??????? הזוי לגמרי . חצי מהם תוצרת חוץ שאפשר לוותר.
שמישהו ינעל את השרשור הזה. הכל מובן כבר לכולם...................... חוץ ממני.
-
ברנרד. ..מה שאתה אומר אולי נכון לגבי מוצר חדשני. ..אך לא לחברה שפעילה עם המוצר שלה בהצלחה למעלה מ 20 שנה. ..
-
הפתעת חיי הטכניים - אלג'קס למניעת עשן וחסכון אמיתי בדלק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
ואתה אשכרה רואה בכל המסמכים האלה, כאילו שמישהו נושם?
אני רואה רק התכווצויות פוסט מורטום..
לא נראה לי שיש עוררין לגבי המוצר...קונה מי שמאמין. ומי שמאמין לא מתבלבל עם עובדות ועם "חוסר נשימה", כפי שתארת..
הנה, תראה כל מיני חבר'ה יהודים וציונים וחביבים ולא קיצוניים (כ"כ) שעדיין מאמינים שאיזה זקן (חכם ככל שיהיה) לא באמת הלך לעולמו... הוא רק מחכה להזדמנות הנכונה וחמור בצבע הנכון, על מנת להופיע... ויש כאלה שנשבעים שרואים ושומעים אותו פה ושם...
אמונה... חובה בכל משחק כדורסל.
- - - Updated - - -
חיים לוקח פחות... אפילו משלם.
ומגיע לתוצאה שתמצא חן בעיניך - נשאר לך רק לנסח יפה את תחושות הבטן והאמונה שלו, להוסיף גרף, להדביק ציור של "עוגה", וואללה אפשר אפילו להראות תמונות לפני/אחרי של העשן השחור (בתמונות גם לא רואים אם המנוע... מונע) ולהעלות פה... כמו יתר המסמכים..
אתה בטוח שהיית בפרקליטות ולא בצבא קבע?
איך מי שגדל ברמלה לא מבין שעד שאין גופה אין ניצחון?
זוכר את המערכון של מונטי פייטון עם האביר השחור?
זה לא ניצחון כי הוא ימשיך לספר סיפורים
http://youtu.be/mjEcj8KpuJw
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
-
הפן המדעי - סגור.
לגבי הענין השיווקי והענין של "אם זה חרא איך מוכרים את זה כל כך הרבה שנים בהצלחה" - מילה אחת - קירבי.
קציני בטיחות - מסכים עם חוסר האמינות שלהם. עכשיו תגידו שיש פה ויש שם. אני נהג שיכל להיות בקלות קצין בטיחות או משהו דומה, בלי יותר מדי סיפורים - אחד התפקידים שהכי קשה להיות בו ישר וכו'. { קצר לדוגמא - שם ברקסים זולים וגרועים ומאשים את הנהגים בנהיגה לא נכונה } .
אמונה - אמונה באל זה מילא, כי מראש האל הוא דבר לא מדעי { לפחות בשלב ראשון } . אמונה בדבר מדעי שלא מוכח מדעית?
שבת שלום. ותודה רבה לכל מי שהשקיע מידיעתו ומזמנו כדי להנגיש לנו את החומר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אתה בטוח שהיית בפרקליטות ולא בצבא קבע?
הייתי גם וגם ו..גם..:cool:
איך מי שגדל ברמלה לא מבין שעד שאין גופה אין ניצחון?
זוכר את המערכון של מונטי פייטון עם האביר השחור?
זה לא ניצחון כי הוא ימשיך לספר סיפורים
http://youtu.be/mjEcj8KpuJw
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
פחחח...
אם היית גדל ברמלה, היית מבין שהכי טוב זה בלי גופה... נעלם וזהו פוף!
תשאל את רמי "GRAND"...
מת לגמרי - בלי שום סיפורים, נוסח מונטי פייטון.. מת, קפוט - קפיש?
ואני לא מבין מה חיים רוצה דווקא ממני - אני דוקא בין העדינים בניסוחים...:(
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דודקה
ברנרד. ..מה שאתה אומר אולי נכון לגבי מוצר חדשני. ..אך לא לחברה שפעילה עם המוצר שלה בהצלחה למעלה מ 20 שנה. ..
אתה לא רציני, נכון?
דוב הקוטב ענה לך יפה...
וזה שיש מליארדים בעולם ומתוכם יש כמה מליונים של פראיירים (שלא מתים!), ושיש מישהו שמוכר להם לוקשים (ומידי פעם יוצא במסע פירסום חדשני, אעלק) לא מראה כלום על חברה שפעילה עם המוצר שלה, מלבד על הלקוחות שלה...
גם ברנרד מאדוף (אין קשר משפחתי או אחר) היה פעיל בהצלחה במשך שנים... לא שאני משווה או קורא לכם רמאים חלילה... רק מראה לך ש"פעילה בהצלחה" לא אומר דבר.
תענה לעניין, במקום לזרות חול.
כמה מהציים שאתה גאה בהם, משתמשים רק במגנט הפלא ומגיעים לאיזו תוצאה משמעעותית... כלשהי?
שאלה פשוטה - אפשר תשובה פשוטה?
לא צריך "הוכחות" - תן את שם הצי.
-
עד יום א תקבל שם של צי של מעל ל 100 משאיות טריילר לפחות .כולל שיחה עם איש קשר. בדיקות מעשיות דוחות תוצאות כולל חו"ד של איש המקצוע...
-
האמת... חשבתי שאם יש, יהיה לך "בשלוף" אבל אין בעייה לחכות - לא מבין למה היה צריך לחכות עד עכשיו על מנת שתתחיל לעבוד על זה..
אבל לא לשכוח:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
...
משתמשים רק במגנט הפלא...
- - - Updated - - -
בועז.
התנצלותי..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דודקה
בודק..ואחזור אליך בנדון
אחרי שאסף יגיד שזה פועל, תזמין לי אחד.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
-
חבורה של ליצנים,
מי שרכש ונדפק ושילם כסף לעולם לא יגיד שהוא יצא חמור/טיפש/נעל ושהוא נדפק מעצם רכישת המוצר
מי שמשווק לעולם לא יגיד שהוא שקרן כי אז כל הלקוחות שלו בוודאות יהפכו לחמורים/טפשים/נעליים
הדיון הזה באמת לא מוסיף כבוד לרוכשים המשוכנעים ולמשווקים הנפלאים.
מציע לכם, מתי שהוא, לעצור ולהבין שאין לכם כלום ביד
מודה ועוזב ירוחם.
בגרות לא הרגה אף אחד
פעם אמרו עלי שלהיות חרוץ וטיפש זה שילוב קטלני...