שמע, לא נסעתי במיוחד. עדיין מאוד ועים
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
Printable View
שמע, לא נסעתי במיוחד. עדיין מאוד ועים
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
אחרי מספר חודשים בהם חירפתי נפשי עבורכם באינסוף שווארמיות, הרוב לא טובות מספיק, יש לי סהכ שתי המלצות.
בכפ"ס - יאשקה באזור התעשיה.
ביהוד - שווארמה מיקס ברח' אלטלף באזור התעשיה.
מיותר לציין - לא ניסיתי באף מקום תחליף שווארמה צמחוני או עשוי ציפורים כך שההמלצות הן רק על שווארמה.
אסף.
החיפוש אחר השווארמה המושלמת דומה מאוד לחיפוש הגולש את הגל המושלם.
זה יכול להיות קרוב, אבל זה אף פעם לא באמת שם.
האני באבו גוש סגור כבר שבועיים
לא מזמן אכלתי כמה פעמים בדלית אל כרמל. לא זוכר את השם ( נדמה לי אל אמל) אבל היא יחסית בכניסה מכיוון אליקים בצד ימין.
מנה בגודל שלא הצלחתי לגמור. טעימה מאוד ( עגל/כבש) ובמחיר זול משמעותית מכל מקום אחר. נדמה לי ש 40 או 45 שח ללאפה ענקית.
הבנתי שיש שם באזור עוד שתי שווארמיות משובחות שצריך לדגום.
הופתעתי לטובה.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
אמל נהדר. ובצד השני יש את סולימאן. משובח ביותר.
Sent from my CPH2493 using Tapatalk
שווארמה דונר ביהוד - איזור התעשיה .
ליגה בפני עצמה .
אילן
במסגרת מילואים בדרום יצא לי לאכול כמה פעמים בשווארמה גרבולי באזור תעשיה דרומי של אשקלון.
העגל היה מעולה ומומלץ!
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
מצטרף לדיס המלצה על שרדר מהטיקטוק.
הזמנתי בשבוע שעבר עם wolt למשרד "מגש שווארמה אנטריקוט" מסניף תל אביב. המחיר היה גבוה והציפיות בהתאם.
בפועל - הגיעו 2 פיתות טובות וחמגשית רגילה (מסתבר שמגש זה בעצם חמגשית). בחמגשית הייתה שווארמה סבירה עם המון שומן כבש. בצד היו שני סלטים עייפים מאוד ולא מזמינים. במבחן התוצאה, ה"מגשים" של הקוסם שהוזמנו במקביל חוסלו ובמגש של שרדר אף אחד כמעט לא נגע. השווארמה סבבה אבל לא מעבר, לא שווה את המחיר ובטח שלא את ההייפ. חבר אמיץ לעבודה נתן ביס בסלט עגבניות ואמר "לא". נראה לי שזה אומר הכל.
אני עובד השבוע בפרברי אתונה, איכשהו למרות שגרתי 17 שנה בארץ מעולם לא הגעתי לפה. יש להם שווארמה מעולה (Gyro) מבשר עוף או בקר נמוך ועטופה בפיתה, שנמכרת בכל פינת רחוב תמורת 3-4 יורו או בצלחת ענקית שוות ערך ללאפה הישראלית ב-10 יורו.
מאז שעברתי לאירופה ב-2008 כבר מצאתי תחליפים לכל הבמבה, ביסלי, מילקי וכו'... למעט שווארמה איכותית, כי ה-kebap של המוסלמים לא עושה לי את זה. הביקורים שלי בישראל הם בעיקר בענייני עבודה, משום שאני לא יכול להרשות לעצמי להיות תייר שם או לקנות שווארמה במחירים של היום, וזה מבאס למדי.
לאור מה שלמדתי השבוע, אני שוקל ברצינות חופשה ביוון שבמהלכה פשוט אסתובב בין דוכני Gyro ואטעם את מה שיש להם להציע. במחירים כאלה ולפני שהתיירים באים, זה נראה כמו אחלה יחס עלות-תועלת. קצת חבל שכל האזור פה נראה כמו שכונת מצוקה בנתניה, אבל אפשר להבליג על זה לפרקי זמן קצרים.
שווארמה מבשר עוף...
לא קראת את השרשור.
בשר עוף זה כמו בקאקס קדמי לא?
נו, אבל באמת יש בק אקס קידמי (סרן קידמי למתקשים).
ויש גם כיוון פרונט אחורי, לפחות אצלי בדיסקו 4 מרובע המשולשים.
אז יש גם שווארמה עוף, ואפילו טעימה.
איפה פה האימוג'י של פייס פאלם?
ואיפה המנהלים?
איפה תומר הדר?
מה שחסר בשרשור הזה הוא "סקר"
שיהיה דבוק בראשו כדי שיהיה אפשר לקבל המלצות מרוכזות....
"מפת השווארמה"
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
מה בעצם רע בסרן אחורי קדמי ??
לא לשכוח להוריד את האמברקס.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk