texas gov prosecuted the maker of the fuell pills
they have to pay back $7000000 to clients
http://www.oag.state.tx.us/oagnews/release.php?id=1569
Printable View
texas gov prosecuted the maker of the fuell pills
they have to pay back $7000000 to clients
http://www.oag.state.tx.us/oagnews/release.php?id=1569
הם יגידו לך כמובן שזה לא המוצר שלהם, זה מוצר אחר... או שלא יגידו כלום כי נראה לי שלפחות לחברה האלו (פלונטר, יריב וכולי) נגמר כבר האויר. השרשור הזה כמובן ישאר פה לקראת הסיבוב הבא עם הפראיירים החדשים שיגיע מתישהו.
ומתוך הפרסום בוואלה - איזה תכונות מדהימות :
תוכונות הכפסולה :
1. חיסכון של כ - 7% עד 14% בצריכת הדלק השוטפת
2. מתאים למנועי בנזין וסולר , למנועים עם שתי פעימות , למכונות כבדות וחקלאיות , גנרטורים ועוד.
3. מנקה ומאריך את חייהם של כל חלקי המנוע הפנימיים (שסתומים , פילטרים , מערכת הפליטה , פלגים , קרבוראטורים)
4. משפר את ההצתה בטמפרטורות קיצוניות בחורף ובקיץ.
5. משפר את ביצועי הרכב במהירויות גבוהות ובעליות קשות.
6. מפחית את הרעש המכאני והרעידות ובכך גורם לנסיעה שקטה וחלקה יותר.
7. מונע הצטברות שיירים ומשקעים במיכל ובמערכת הדלק.
8. מפחית ומחסל כמעט לחלוטין את פליטת העשן והזיהום
9. מחליף את יתרונות הדלק נטול העופרת - ניתן להשתמש ברכב עם ממיר קטליטי ולהסתפק בדלק 95 אוקטן במקום 98 אוקטן.
10. מחייה מחדש רכבים ומנועים ישנים.
מעניינים במיוחד שלושת הסעיפים האחרונים.
(הייתי מציע להשתמש במוצר באמבולנסים כתרופת החיאה - נראה מדהים)
כל השרשור הזה מזכיר לי שבצעירותי בצבא הגיעו אלינו אנשים עם מגנט שאתה
אמור לטבול במיכל דלק...והוקוס פוקוס המולקולות מסתדרות וצריכת הדלק יורדת...
בניסוי התברר שזה קשקוש מוחלט.
מי שימציא מתקן שחוסך בדלק יקבל פרס נובל , פשוט מאוד :mrgreen:
לא תעודת כבוד לצה"ל שטרחתם לעשות ניסוי כזה... :twisted:
;-) :-) :-) :-) ;-)ציטוט:
נכתב במקור על ידי micjeep
עידן
א. למה ? העלות הייתה אפסית.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
ב. מה היה לנו להפסיד
ג. זה היה יותר בשביל להוריד אותם מהגב שלנו...
ועידן תרגיע
אלון, מדהים. מי ניחש ששוכנת בך נפש פיוטית שכזו?ציטוט:
נכתב במקור על ידי אלון_ק
נמרוד, מדהים. מי ניחש ששוכנת בך נפש לוחמנית שכזאת? כל הכבוד. בחיי.
ועכשיו לת'כלס: שווק רשתי עובד. ברמה הכלכלית, הוא עובד. חלק מהמוצרים טובים, חלק לא, חלק "שמן נחשים" וחלק עושה את מה שצריך. טכנית, לא יעזור - אולי אנחנו לא אוהבים את זה, אבל הרעיון עצמו הוא רעיון כלכלי מוכח. בארץ, חלק ניכר מההחברות ימכרו לכם שני דברים - או מוצרים או, מה שיותר חשוב, את דרכם לשכנועכם להיות, בהשקעה צנועה, "השלב הבא" בשווק הרשתי.
בקיצור, אם בא לכם להתעסק בשווק רשתי, תחשבו פעמיים או שלוש למה אתם נכנסים, איך אתם נכנסים, ואיזה דברים אחרים אפשר לעשות בכסף הזה....
וכעת למדורנו - דעה אישית לפסח:
צריך להיות סוג מסויים של אדם כדי למכור "שמן נחשים" בשווק רשתי. הפתיל הזה מספק דוגמאות ברמה שעוד לא ראיתי. שנון, מבדר, הזוי, מופרך, מנותק מהמציאות, דוגמא לאמנות המכירה. מככבים בו גורמים מהזן האבסורדי, מחלקת חסרי חוליות, תת מחלקת התולעים.
ישבו רבי נמרוד ורבי יוחנן ורבי אסף, ונתנו בהם סימנים:
1. יש לנו פה ממיטב הרטוריקה הלוגית :הרי אם מה שלא הוא כן ואיך לא, אזי כמובן שבוודאי ואם אולי אז בטוח לא כאילו. ואם כן, למה לא?
2. והנה ההוכחות, כולל תלוש הפנסיה של מנהל המחלקה הגריאטרית מצבא זימבבאווה לשעבר, שהשתחרר לפני חמישה ימים, ומוכיח עלייה של 12.45* פיי בריבוע חלקי VMG בנצילות תלושי המכולת של קופים בודדים... ללא נגיעה במנת הבננות השבועית!
3. פיצול אישיות. צפרדע, ערוב, כינים, דבר, שחין, מכת בכורות - כל מכה זה מכה אחול - שלוקי, רק השם משתנה קצת. וכפי שאמרו להם תלמידיהם: כולנו ידועים, כולנו גדולים, כולנו בקיאים בתורה, ולכולנו יש 1 הודעות ותאריך רישום מאתמול...
4. וחוזר חלילה.
חג שמח...וכשאתם מסדרים את הבית לפסח, אל תשכחו לאכסן את הסוודר בארון.
...עם הרבה נפתלין, כמובן.
חברת FFI בתוכנית הטלוויזיה של גנרל שוורצקוף ב CNN
http://www.youtube.com/watch?v=dyaY8t5jOXo&mode=related&search=
קןדם כל, אין תוכנית שנקרתworld business revue
זה נקרא infomercial
וזה יפורסם בכול ערוץ שישלמו לו.
תביאו משהו חדש, זה מתחיל לשעמם.
אכן, בדיקה קצרה מעלה שworld business review היא תוכנית עצמאית (שהמנחה הראשי שלה הוא אלכסנדר הייג... אין נופלים גיבורים. שוורצקופף בכל מקרה נראה גמור לגמרי, או שהוא בשלבים אחרונים של אלצהיימר או שהוא התבלבל ולקח כמה גלולות מהחומר בעצמו).
תוכנית עצמאית, paid programming - למי שלא מבין, דוגמא לתוכנית עצמאית בעברית = ג.יפית.
הכותרת ביוטיוב שבה מופיע המילה CNN היא הטעייה גמורה.
שלום,ציטוט:
נכתב במקור על ידי Udi.C
אני מייבא ומשווק מוצר מהפכני שעדיין איננו מוכר לציבור בארץ.
המוצר גורם לחיסכון של 7%-19% בתצרוכת הדלק וכן משפר משמעותית את סחיבת המנוע, מנקה מערכות דלק ומאריך את חייו כמו כן הוא מוריד את זיהום אויר עד 30%. כך תעבור את הטסט ללא תקלות ובחינם! (מחיר המוצר מתקזז בקלות עם ההוזלה בדלק)
את אותו המוצר מוסיפים אף לשמן של הרכב ,המוצר מקטין משמעותית את הבלאי של המנוע ומרחיק את הצורך בהחלפות שמן וטיפולים.
אם אתה מכיר מישהו שמעוניין לחסוך כסף על דלק ואיכפת לו מהרכב שלו צור עימי קשר.
(בשימוש צבא ארצות הברית. מתאים לכל סוגי המנועים – בנזין דיזל וכו')
לשמחתי המוצר מומלץ ע"י רשתות תקשורת ענקיות בארה"ב
http://4planetearth.com/product.html
לא מדובר בעבודה בעיניים אלא בחברה שמוכרת ב 400 מליון דולר בשנה ונסחרת בבורסה
http://finance.yahoo.com/q?s=ETEV.OB
בברכה
אייל שליו
[email protected]
054-5633946
[font='Times New Roman','serif']www.ethosfr.co.il[/font]
בואו נבדוק את התגובה האחרונה לפי "שיטת נמרוד לזיהוי שמן נחשים"...
בהחלט.ציטוט:
הם מספרים לך שמוצר אחד מתאים לכל המכוניות, מכל השנים, חדש וישן, מאייד והזרקה. נתקלתי אפילו בגלולה שלפי הפרסום מתאימה הן למנועי בנזין והן למנועי דיזל, ובשניהם תביא לאותו אחוז חסכון
כן...ציטוט:
נתונים מספריים מדויקים מדי .
גם זה בסדר, נשאר רקציטוט:
הם מבטיחים שההתקנה קלילה, לא מחייבת כלים וידע
וכאן, אייל... עשית טעות. פירסמת באתר הלא נכון, ופירסמת בדיון שבו ניסינו להגחיך את משווקי מוצרי הקסם. אמרתי, ואומר שוב- אם מישהו ימציא משהו שמעלה נצילות של מנוע תקין בציטוט:
הם אף פעם לא מפרסמים בעיתונות רכב אמיתית. לא במגזינים ולא באתרי אינטרנט שעוסקים במכוניות. מוזר, לא? הרי זה קהל היעד הטבעי? הסיבה פשוטה מאד – במגזין או אתר שעוסק ברכב, יש באופן טבעי אנשים שמבינים קצת ברכב. לא טוב למכירות.
הוא גם יקבל מייד ג'וב בתור מנהל מכון מחקר רשמי של ממשלת ארה"ב, גם יהיה מליונר וגם יזכה בפרס נובל.ציטוט:
7%-19%
אסף.
אייל שליו שלום. אתה מוכר "שקר כלשהו". אם אתה יודע את זה - אז אתה רמאי קטן ועלוב. אם אתה לא יודע את זה - אז הנה אנחנו מגלים לך.
חבר'ה אני ממליץ לצפות בסרט הזה של EthosFR (באתר בחתימה של אייל) ולנתח אותו בתור דוגמא לקשקוש רמאי. משעשע מאד.
--------------------------------------------------------------
והנה ההוכחה למה אסור לנו להסכים לבדוק את הדברים האלו. כי נניח שלפני שנה כשהשרשור הזה התחיל, היינו מתפתים ובודקים, בצורה הכי רצינית שאנחנו יכולים, את המוצר של יריב נחשון - FFI. היינו מגלים שהוא לא עושה כלום. ועכשיו מגיע משהו אחר, שנקרא EthosFR, ועכשיו אנחנו צריכים לבדוק גם אותו... ואז יבוא עוד משהו בשם חדש... הם אלו שצריכים להראות שהם מוכרים יותר מנפט בבקבוק - לא הצרכן התמים, לא עיתונאי, בטח שלא חיל החימוש עם כספי המיסים שלנו (מיכאל...).
בסרטון טוענים שאפשר לערבב גם ל naturel gas
אולי אייל מוכן להסביר איך?
שלום..
מישהו יודע אם הכדורים האלה יכולים להזיק למנוע או שזה בכלל לא מומלץ?
לא ברור על נזק במנוע, אבל בטוח שהגלולות גורמות לנזקים בכיס.
טוב זה לא יעשה, אבל אני לא חושב ש"לא יועיל גם לא יזיק תופס פה".
יש לי יש לי יש לי!
הפתיל הזה הוא הטירונות של המשווקים הצעירים!
עד כמה שהבנתי, השיטה הזו אומרת שמכל 100 פניות ייתפסו 10 להקשבה, מהם 1 יעלה בחכה...
ואת האחד הזה מלמדים, בעונשים ובדיבור ובשטיפת מוטיבציה ובהוכחות ובאותות ובמופתים, כי הוא ישמע הרבה "לא" לפני ה"כן" המיוחל...|(שכמובן יביא לו עוד אלפי "כנים" בעתיד, ויהפוך אותו עשיר שזוף ומאושר לשאר ימי חייו. ניסיתי! באחריות! מ. כוערת)
אז כאן שולחים אותם לזחול בבוץ! פה יורים עליהם! פה הם נשכבים על הגדר בשביל חשבון הבנק של המנטורים שלהם! מתלכלכים בבוץ, אוכלים דברים שלא ראוי לאכול, בוכים בשקט בצד! מטרטרים אותם, מתעמרים בהם, ומכריחים אותם לחזור שוב ושוב על אותו דבר! בקיצור - ג'יפולוג הוא הבייסיק טרנינג של המסכנים האלה!
...ואחרי שהתמודדו עם מה שמפילים עליהם כאן, הם יוכלו לנצח כל טענת הבל בג'יפטריפ!
ופה הנקודה, מה גורם לך לחשוב שהוא לא מליונר?ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
אנשים נהיים מליונרים או מעבודה של אנשים אחרים, או מעבודה על אנשים אחרים.
לבחור שלנו יש אס, האנשים שעובדים על אנשים אחרים, עובדים בשבילו.
מחר אני ממציא גלולה, שמעלה הספק מנוע, משפרת תצרוכת דלק, מעבירה הילוכים יותר חלק, דיזל, בנזין, גז, ביודיזל, ורכבים שמונעים ע"י השפן של אנרג'ייזר. ימיים, אויריים יבשתיים והשוס !!!
היא גם מרזה אותך פלאים ועושה לך זיקפה של טיל בליסטי למשך 8 שעות.
המחיר, בקטנה, גלולה אחת, 19.99 דולר כולל משלוח, קנה עכשיו ואני שולח שתי גלולות.
אתה חושב שחסרים מפגרים שיאמינו לזה וגם יקנו את זה.