יפה מאוד , אהבתי את הרעיון של המערכת הגה , בהצלחה במבחן .
עידו
Printable View
יפה מאוד , אהבתי את הרעיון של המערכת הגה , בהצלחה במבחן .
עידו
http://www.jeepolog.com/forums/attac...4&d=1359576694
מורן החיבורים התחתונים בשני צידי החלון הקדמי היכן שהקורות הלבנות מכופפות ופוגשות את האיקסים של הדלתות ...זה נראה כאילו מעכת את הצינורות שם בכוונה.
זה לא נראה לי טוב וגם אם זה יעבור את מבחן ההעמסה יש לי הרגשה שזה לא יעבור את הבוחנים של הטכניון... או שאני לא רואה טוב ?!
עידו huski360 תודה ,
אני לא ממציא שום דבר חדש זו מערכת שעובדת בכול מיני רכבים שיש בהם אילוצי בנייה (או כסף)
חנן איו באבוי לך .. השם ישמור - שאני ימעך צינור אצלי ברכב !!!
כול צינור ביצירה הזו אני מכיר באופן אישי , ההתאמות של הצינורות היו ברמה גבוה מאוד - ובטח ובטח הריתוכים!
אל דאגה הכול יעבור בשלום ( בדרך הקשה או הקלה :p )
התמונות של המערכת היגוי (הקלוז אפ) הם מהרכב שלך? לא נראה לי אבל אם כן, שאפו על הריתוכים.
מורן שלום לפי זיכרוני מתקנות הfia וגם מהתקנות בארץ יש איסור בשימוש במנועי טורבו בנזין
כדאי שתבדוק את העניין יכול להיות שלא תוכל להיתחרות עם הרכב בגלל זה .
מורן מתי אתה מניע ?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
היי מיכה
התמונות "קלוזאפ" הם של רכב אמריקאי - והם רק לדוגמא למערכת היגוי דומה
אורי שלום
בתשובה לאמרתך - http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=61451
וגם ישנם רכבים כיום בארץ שמתחרים עם מנועים מגדשים
היי דני
מקווה בקרוב חודשיים
ערב טוב
העבודות נמשכות , האמת שכול שבוע מעכשיו תהיה איזה שהיא התקדומת , הרכב חייב להיות גמור ממש בקרוב !!
בשבוע שעבר פורק הרכב לגורמים לצורך העברתו לבדיקת העמסה - הבדיקה עברה בהצלחה ! (תודה לבוני וצוות המבדקה :cool: !!)
חוץ מזה רותך מיכל הדלק וגם הוא יועבר לבדיקה ואישור- נבנתה גם תושבת למיכל .
האוזיינג של הגיר ממש בשלבי התאמה סופיים ( העברת התושבת של הסטרטר צד / חיתוך וריתוך )
כמו כן חובר הסטרטר למקומו באופן נקודתי לצרוך בדיקת המיקום החדש במתאם , הכול עובד נהדר ! ( הכוונה שנתנו סטרטר לבדוק איך עובד - סטרטר בפעם הראשונה ?! )
נבנו גם תושבות לבולמים אחוריים (עוד לא גמורות )
בשעה טובה , והמשך מהיר .
עידו
איפה עשית בדיקת מעמסה?
במבדקה- מושב קדרון
הכלי תחת רישוי דור מדבר?
במהלך השבועיים שעברו קראו לא מעט דברים !
1 רותכה התושבת של הסטארטר במיקומה החדש בגיר
2 מוקמה משאבת הגה חשמלית , וחוברה .
3 נבנתה תושבת מצבר + מצבר
4 הזמנה צנרת ברקס (מחו"ל)
5 הרכב הורכב מחדש ,לאחר שפורק לצורך בדיקת העמסה
6 כבל ודוושת קלאצ' חוברו ומקמו
7 חגורות בטיחות (FIA) הגיעו היום
8 גם היום נרכשו זוג בולמים king shocks coilover 2.5 - "10 חדשים ! תודה גדולה לאילון לוריא על העזרה !!
9 תחילת עבודה על צמות החשמל (נקיון ובדיקות)
בסוף השבוע הקרוב הרכב מתוכנן להניע בפעם הראשונה שהיה בהצלחה!
מורן, כבר הפשטת את השלדה לצורך הבדיקה, הבניה והריתוכים כבר (אם לא יהיו הפתעות) כמעט מושלמים לחלוטין, לא היה נכון לצבוע את הרכב לפני ההרכבה מחדש?
קובי
הי קובי
ההרכבה הזו היא האחרונה לפני צבע , ישנם הרבה מכלולים שמחוברים בפיקים (בעיה של זמינות רתכת CO2 )
ועד כמה מכללים שלא נבנו .
ההעדפה שלי היא לגמור את הרכב פיקס ורק אז לפרק , לצבוע ולהרכיב - כמובן שלפני הפירוק האחרון - להניע לבדוק
את מערכת ההנעה (באויר) , ברקסים , מערכת קירור
בקרוב בקרוב !
חג שמח לכולם (בהחלט שמח :D ) !
http://youtu.be/ceobMylIH8Y
מזל טוב!
הכי כיף ההנעה הראשונה :)
ניסיתי לראות בתמונות ששמתם את הדרג של הברגים ולא כל כך רואים.
למשל הברגים שמחזיקים את המתלה, לא הייתי שם פחות מדרג 7. למרות שאני בטוח שאפשר למצא בספרות את הדרג המדויק לכל בורג.
תתחדשו.