לא. זה אפליקציה אחרת שמזכירה את הוואטצאפ.
Printable View
לא. זה אפליקציה אחרת שמזכירה את הוואטצאפ.
כל חבר יכול לבקש בשמך להצטרף...
מבחינתי אפילו זה עדיין לא מצדיק התפלשות בפייסבוק.
אז אם תוכל לבקש בשמי....
0528635759
תודה.
מורידים מפה -
https://play.google.com/store/apps/d...?id=com.ringya
אבל אם תראה איזה הרשאות האפליקציה הזו מבקשת, תבין שממש לא בא לך להתקין אותה :-)
מהאתר שלהם -
Other
I could not download Ringya from Apple appstore or Google Play, Why?
Ringya is available only in select countries.
דרור, התקנת?
אני (שוב) לגמרי מסכיםעם דרור. הצטרפתי לקבוצה כדי שאוכל לנסות ולסייע למי שתקוע,יהיה מי שיהיה, כל מי שצריך עזרה.
כללים שאינם מאפשרים חילוץ של מי שאינו משתייך למועדון סגור כלשהו הם כללים אליטיסטים שמפרידים בין אוכלוסיית "כוחותינו" לאוכלוסיית "לא כוחותינו". את הכלל הזה אני מבקש שתשנו כי אנשים טובים אוהבים לעזור לכו-לם, ובואו נהיה אנשים טובים. הכי טובים שאנחנו יכולים להיות. אני מאד בעד שמירה על שקט בקבוצה ואשמח לחזור ולהשתייך אליה אם היא תצהיר שחבריה יסייעו לכל מי שנקלע לצרה ברכבו ומצא לנכון לבקש מאיתנו עזרה.
לא חושב שצריך לעזור לכולם .. אבל כן חושב שצריך להשאיר את ההחלטה בידי המחלץ ... ומכשזה נאמר.
מה אתם רוצים ?
זה המנהל ..ואלו חוקיו.
לא טוב לכם ? .. לכו.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
באתר מותר להתווכח ולדון ולנסות לשכנע. אני מנסה לשכנע את מנהלי הקבוצה לעשות בדיוק מה שאתה אומר, גיא: להשאיר את ההחלטה בידי המחלץ אם הוא יוצא לעזור למישהו שמבקש עזרה, בין אם הוא ג'יפאי או בין אם לא, ובין אם הוא חבר רשום בג'יפולוג או לא. יחשבו חברים נוספים כמוני- אשמח אם יצטרפו לקריאתי. ירצו לביא ובועז להשתכנע-יבואו על הברכה. לא ירצו- לא ירצו.
אתם די מעייפים.
רצב תנאי ההצטרפות לקבוצה:
שלום רב. בקרוב תצורפ/י לקבוצת חילוץ לחברי גיפולוג. הקבוצה היא קבוצה שקטה. אפילו חרישית. פירסום בפורום רק במקרה של בקשת חילוץ של מישהו שחבר בקבוצה זו. יוצא מן הכלל הוא חילוץ שיש בו סכנת חיים. רצב כללי הקבוצה.
1. הקבוצה נועדה לסיוע הדדי בין חברי גיפולוג החברים בקבוצת חילוץ בווטסאפ.
2. חברי הקבוצה אינם מחלצים מקצועיים, ועזרתם מבוססת על רצון טוב. כל הנעזר בחילוץ של מי מהם, עושה זאת על אחריותו בלבד.
3. הקבוצה נועדה להיות שקטה - מי שלא יעמוד בכללים באדיקות - יורחק.
4. בקשת הצטרפות לקבוצה, נא לשלוח בהודעה פרטית.
5. שלא נזקק. אם מישהו בכל זאת צריך עזרה, נא לשלוח את מירב הפרטים. מיקום, מספרי טלפון, אם יש דחיפות, ילדים קטנים, חוסר במים או במזון, רכב על סף התהפכות חו״ח וכו׳. מענה לקריאה, נא לפרסם באותו שירשור, שנדע שמטופל. לאחר יצירת הקשר הראשוני, נא לעבור לתקשורת פרטית. ווטסאפ או טלפון. בעלי מכשירי הקשר, נא ציינו מספר תדר אמריקאי/אירופאי*עליו אתם נמצאים. במידה ואיזור החילוץ מאופיין בקשיי קליטה סלולרית, ציינו שעה שבה תהיו זמינים ליצירת קשר נוסף.*
6.*על סיפור החילוץ, כולל תמונות, נשמח לשמוע בפורומים של גיפולוג. למען יחכימו כולם.
7. תצורפ/י מיד לאחר שתאשר לי בחוזר, שכללי הקבוצה מקובלים עליך.
ברוכים הבאים וכל טוב.
סעיף 7 נוסף עקב חוסר בהבנת הנקרא של חלק מהאנשים.
אם נשנה את התנאים, נעשה עוול לכל הרוב הדומם שיש לו דברים יותר חשובים לעשות מאשר להתקשקש יומיים על נושא שנטחן עד דק.
וסליחה על חוסר הסבלנות.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
מכיוון שחברי קבוצת הטיולים שלי פרוסה מהגליל, דרך העמקים,עבור במרכז
ועד צפון הנגב ומכיוון שאנו לא נוהגים לטייל ברכב בודד ואם קרה בכל זאת משהו
אחד מהם יבוא לעזרה, ואם נצטרך להמתין שיסיים את העבודה,נמתין בסבלנות.
קפה יש תמיד.מי שנכנס לבד לשטח מין הסתם לא ממהר לשום מקום.
תבלו ותהנו,רכשו לכם חברי אמת.
אנחנו לא מתקשקשים אלא דנים. אנחנו לא מעייפים אלא מייחסים חשיבות לנושא. חוסר הנימוס שלך, לביא, אינו מוסיף לך או לאתר כבוד. חטא היוהרה. לא אכתוב עוד.
באמת שדי.
אין ממה להעלב ואין פה שום יוהרה ובטח לא חטא או חוטאים....
גם אנחנו עומדים בביקורת ולחצים לא הכי נעימים אז לפעמים התגובות הן קצרות סבלנות.
זה לא עסק שלנו אלא מיזם התנדבותי לטובת חברי האתר.
בהתחלת הדרך הקבוצה היתה יותר פתוחה ובעקבות מקרה או שניים החלטנו שאנחנו רוצים משהו פחות פתוח.
בסופו של יום יש בין רוב החברים קשרים חבריים גם מעבר למקלדת ובשל כך אנחנו מרגישים מחוייבים יותר איש לרעהו.
מתוך הבנה שיש מענה אחר ושונה בהרבה מסגרות אחרות ומאחר וכל אחד יכול להיות חבר בכמה קבוצות במקביל החלטנו שהאינטימיות מתאימה לנו יותר.
מצד אחד זה נותן לנו שקט גבוה יחסית ומצד שני סוג של ערבות הדדית בין חברים שנרשמו לכך מראש.
זה האופי של הקבוצה שאותה אנחנו מנהלים ב ה ת נ ד ב ו ת.
אנחנו לא רוצים לפתוח מוקד כמו ב"תופעת טבע" ומעדיפים שזה לא יגזול מאיתנו משאבים ובמיוחד לא אי נעימויות מול ידידים וחברים.
ברור לנו שללא אכיפה אחידה ובלתי מתפשרת החוקים יהפכו גמישים ונזילים ואחריהם יגיעו מייד רעש ויכוחים וטענות נגד אפליה והעדפה שאפילו כבר עלו במקרה אחד ובצדק.
וכאשר אני שומע שאפשר/צריך להגמיש את החוקים אני ממש לא מסכים.
ברגע שמגמישים חוקים ואכיפה מתחיל הבלאגן ואי הבהירות מה מותר ומה אסור.
לשמחתי לביא ואני רואים בעין אחת את נושא הניהול.
אנחנו רוצים קבוצה משעממת ואפורה אבל כזו שחבריה ירגישו מידת מחויבות אחד לרעיהו כמו בכיתת כוננות של יחידה מובחרת.
אז בחיאת, קחו את זה למקום הטוב והחברי ובלי העלבויות.
שמענו כאן ובפרטי מגוון דיעות ובשלב זה החלטנו לא לשנות את הכללים.
בועז
בועז ולביא,
אתם די מעייפים.....
תראו כמה מילים וכמה אנרגיה, ואתם לא עונים (שלא לומר, פשוט בורחים) מהשאלה הכי פשוטה-
מה אכפת לכם שיודיעו גם על צרות של אחרים (שלא חברים בקבוצה), וכל אחד יעשה את החשבון שלו אם הוא רוצה לעזור או לא.
אין לזה שום קשר לאכיפה החזקה ולדרישה לשקט.
אודה על תשובה קצרה וענינית.
כי כל הודעה משמיעה ״פינג״ באוזן ל 160 אנשים.
רוצים מינימום הפרעה לחברי הקבוצה.
זיו, ממש לא בורחים.
התשובות נתנו פה מספר פעמים בעבר.
אתה פשוט מתעלם מהן...
בנוסף על מה שרשם לביא יש עוד כמה סיבות טובות-
א. אנחנו במתכונת של ערבות הדדית.
מי שנרשם לקח על עצמו חלק ממחויבות בלתי כתובה לתת ולקבל.
מי שמבחוץ הוא ״ רוכב חינם״.
מייצר רעש, גוזל משאבים ולא תורם.
ב. יוצאים מתוך נקודת הנחה שחברי האתר מתנהגים לפי קוד התנהגות מסויים כגון אי גרימת נזק לשדות, אי נסיעה בחוף הים וכו׳.
לא רוצים לקבל קריאות ולנהל דיונים סביב מקרים כאלו - וכבר היינו שם בהתחלה לטעימה קטנה...
ג. מרחיב את הנקודה שלביא אמר- ברגע שיכנסו הרבה קריאות הקבוצה תעבור להשתק עבור רובנו ותחטיא את המטרה.
ד. קיימות קבוצות אחרות שיכולות לתת מענה נוסף למי שהקבוצה הזו לא מספיקה.
הוא יכול להיות חבר ביותר מקבוצה אחת וכך כל אחד יקבל חבילה תפורה למידותיו בעוד שבמצב ההפוך עשוי לפגוע במי שמחפש קבוצה אינטימית ושקטה יותר.
אפשר לשאול למה אתה אובססיבי בעניין?
אתה אם אינני טועה חבר בקבוצות נוספות. מה חסר לך?
1- גם בזה אתה טועה, אני לא חבר בשום קבוצה אחרת (בנושא חילוצים).
2- אני לא אובססיבי, לכל היותר אני נהנה להציק לכם, מפני שאני חושב שהביריונות והראש הקשה שלכם נוגדת את התרבות של האינטרנט.
וחוץ מזה, אני שונא דמגוגיה, ואני רואה פה אין ספור מילים על הנושאים הלא נכונים, ואני שואל את עצמי, "הם כל כך טיפשים, או שהם עושים את עצמם ומסיטים את הדיון (בגלל שאין להם תשובה לשאלות האמיתיות)???"
אז מאחר וסוף סוף התחלתם להתייחס לעניין, אז גם אני אתייחס לעניין.
1- לא בא לך לחלץ מי שנכנס למקומות אסורים או שדות, מצוין גם לי לא בא..... אבל יש לי חדשות בשבילך, גם בשבילך, חבר, וראש הקבוצה הזו אני לא מתכוון להכנס למקומות כאלו. בקיצור , לא קשור \ לא רלוונטי.
2- זה עושה "פינג ל 160 איש" - גם שכל אחד מאתנו יתקע, זה יעשה פינג ל 160..... אבל כולם בני אדם (וכמו שדרור כתב לך) בסוף כל אחד נתקע, והשאלה, כבן אדם! (לא כחבר בקבוצה כזו או אחרת), האם אני מוכן לעזור לו?
לפני כמה חודשים נתקעתי באזור של הבסיס אימונים של חטיבת כפיר (מעל הבקעה). הייתי צריך שמן גיר, והמ"פ התורן הבטיח מיליון הבטחות, אבל לא עזר בכלום. לעומת זאת, נהג תמים (רועי, תודות לך), עצר, ולקח אותי 50 דקות לכל כיוון לקנות גלון שמן גיר. הוא לא הסכים אפילו לקבל תשלום על הדלק של הנסיעה. אנחנו לא חולקים שום קבוצת וואטס-אפ, אנחנו בסה"כ חולקים קבוצה שנקראת בני אדם.
3-. אנחנו במתכונת של ערבות הדדית-מילים קצת גבוההות. לא זוכר שהתחייבת לצאת מהמיטה ולהכנס לשטח אסור רק כדאי להציל אותי. אנחנו קבוצת אנשים שצופים שנצטרך עזרה (אחד מהשני), ולא פחות חשוב (בינינו בלי שאחרים שומעים), גם שמחים לקצת אקשן לפעמים. וכל זה על בסיס זמן פנוי.....אז נכון, הנשים מהמקרה של דרור לא יצילו אותי כנראה, אבל אקשן זה מספק, ולהיות נחמד ולעזור "לסתם אנשים" לא נחשב?!
4- ברגע שיכנסו הרבה קריאות -למה לנחש, על סמך מה אתה קובע? הצעתי לכם, תפתחו לזמן קצוב, ונחזור לדבר, הכצעקתה? תאמין לי גם אני לא מחפש לחרב את מנוחת הצהרים שלי בשישי.
5- קיימות קבוצות אחרות -עוד תשובה שלא שייכת לפה. ברגע שלקחתי את הכיוון הזה, כל השיחה פה, לא רלוונטית יותר (ואני חושב, שאתם רוצים להשאר רלוונטים).
בהצלחה
זיו ידידי,
אני מזכיר לך שוב, זה לא עסק ולא באנו לריב או להילחם עם אף אחד כולל כאלו שזה תחביב עבורם להציק לנו.
ואנחנו בסך הכול מנהלים ,בהתנדבות, תעבורה בקבוצת חברים שמטרתם המשותפת היא חילוץ ועזרה הדדית.
אנחנו עושים זאת בהתאם להשקפת עולמנו ותוך הפעלת מיטב שיקול הדעת העומד לרשותנו.
חבל שההסבר שקיבלת לא שיכנע אותך אבל סביר שבקבוצה של מעל 160 חברים לא כולם יהיו תמימי דעים.
כמובן שצר לנו שאתה חושב שאנחנו טיפשים. אתה כנראה חכם וטוב מאיתנו.
מי שעוסק בפעילות ציבורית צריך לקחת בחשבון גם התנהגות של אנשים שקצת גורמים תסכול לעיתים.
אנחנו מקווים שתפיק את מירב התועלת וההנאה מהקבוצה והלוואי שרק תחלץ ולא תחולץ.
קורא ולא מאמין.
בועז ולביא, כל הכבוד על אורך הרוח והתשובות העינייניות.
הלוואי וכולם היו ביריונים כמוכם.
איתן
עברתם את הגבול בין דיון לגיטימי להתלהמות.
הבא שיכנה את מנהלי הקבוצה בשמות, ניתוחי אופי וכו', תגובתו תימחק, בתור התחלה, עם אופציה להשעייה.
שתו מים קרים, או תה חם.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk