-
תגובה: לנדרובר דיפנדר החדש בארץ!
זה מה שמחרפן אותי .......
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1c46599ee6.jpg
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
opl
"The key difference between the two, however, is in the transfer case gearing, where a 4.00:1 ratio gives the Jeep an impressive 77.2:1 crawl ratio. The
,Defender's 2.93:1 transfer case gives it a 56.6:1 crawl ratio."
תודה
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
זה לא העניין של חיפוש מגרעות. הדיפנדר הזה הוא כנראה מה שהיה אמור - או יכול - להיות דיסקברי 5. ממשיך טבעי של ה4.
לטעמי, אחרי פארסת עיצוב הדיסקברי 5, הדיפנדר החדש הוא דיסקברי 6.
אבל אין את ה2 מטר אורך ממושבים הקדמיים עד לדלת תא המטען. זה מספר חשוב - מאוד - למי שישן ברכב. רכב מסעות, אמרנו?
מה מסעות, איזה מסעות. מה יותר חשוב באוטו - אם נוח לשבת ולנסוע בו או האם נוח לישון בו?...
עם כל ה-1.90 שלי, אני כנראה אישן בו בכיף במבחן שנערוך לו, אבל אני לא הלקוח המיועד. אתה רואה בעלי דיפנדר חדש ב-700,000 שקל ישנים בשטח?.... ועוד באוטו?.... בחיאת, הם ישנים בצימר. או בבית-מלון, סליחה ב"ריזורט". או שבכלל הם קונים גם את הבית-מלון/ריזורט...
וויתרו על השורה השניה המדורגת - פיצ'ר נהדר שהיה בדיפנדר אבל גם בדיסקברי 1 עד 4. אין הרבה רכבים שיש בהם את זה וחבל.
לעומת זאת למדו היטב ושיפרו כך שכל האלקטרוניקה אטומה לטבילה ולא ארוזה בקופסאות פלסטיק הרעועות שלקחו מהחמוצים בחצי חינם שהיו בדיסקברי 3 (שיפרו במעט ב4).
אני מניח שאחרי שאשים יד על הנבלה יהיה לי עוד מה לומר - בינתיים אני מתרשם רק מרחוק, אבל בהחלט מתפעל.
אני מחכה לדעתך כג'יפאי וכמהנדס רכב עם זיקה עמוקה והרבה נסיון שטח, ויהיה לך הרבה מה לומר - כי זה לא מושלם. יש שם לא מעט טעויות וחלקן גם מביכות. אבל בסה"כ - בהתחשב בכל האילוצים שהיו מסביב - יצא להם מאוד מרשים.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
....
-
לאחר שהיום עלינו את המישלט 7 אינדיאנים, אני חושב שמגיע כבוד ליבואן שלקח את הדיפנדר החדש לשם, כמו שהוא.
המישלט קשה, הסלעים חלקים ולא היה קל.
6 מתוך 7 עלו, לקומנדר שלא עלה היתה כנראה תקלה בנעילה אחורית.
זה היה לא פשוט לעלות, כולל שבר במוט הגה שתוקן, שנבע יותר מבלאי ממשהו אחר. לא היו נזקים אחרים.
כל רכב שטח מודרני שיצפה לנזק במקום כמו במישלט, זה מה שהדיפנדר הוא, רכב שטח מודרני מלא פשרות.
מי שרוצה רכב ללא פשרות לשטח, זה תמיד יהיה הרוביקון, מושקע הרבה גם. נראה איך יהיה הברונקו.. .
-
אילן,
ממה ששמעתי בניגוד לאתמול שהרוב בחרו במסלול האתגרי הדיפנדרים עלו במעקפים, וכאשר לא היתה ברירה עלו על המסלעה הימנית המפורסמת מקטעי הוידאו..
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
-
בקבוצות סוזוקי מדברים באמת על הפקק שהיה אתמול.... ויטרות נאלצו להסתובב ולרדת בגלל jeep'ים...
אוי הבושה (;
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
בקבוצות סוזוקי מדברים באמת על הפקק שהיה אתמול.... ויטרות נאלצו להסתובב ולרדת בגלל jeep'ים...
אוי הבושה (;
:) :) :)
-
אז כל הסיפור היה בעצם השקה מתוחכמת למשל"ט 21?
-
שבוע הבא מציבים למטה בוטקה ולוקחים תשלום, אם אני הייתי רשות הטבע והגנים...
אסף.
-
מי היבואן?
אני מחפש מעלה על מצע סלע, שיהיה בזווית מרשימה אבל בלי אתגר אמיתי. עדיף מסלע שלא נשחק ומייצר אבק.
אני אניח אותו איפשהו בדרך לדרום. שיהיה מרוחק קצת, אבל לא הרבה מדי.
-
מתברר מצפייה בסרטון שעלה באחד מערוצי הרכב, והקשבה לקריינות - שדיפנדר מפרפר מקפץ ומחליק הצידה ללא אחיזה ובלי שליטה במשלט 21 הוא רכב עם עבירות פנטסטית ששום מכשול לא עוצר אותו.
כנראה עבור כתבי רכב שאינם ג'יפאים - כך נראית עבירות במיטבה. ואם כך - הם הצליחו בענק.
אסף.
-
אל תבלבל אותם עם עובדות.
ככה זה עובד היום. לצערנו, לא רק בעיתונות הרכב.
-
לנדרובר לקחו להשקעה בנמיביה כתבי רכב שעבור כולם זו היתה בערך הפעם הראשונה בשטח.
הם - בכוונה - לא לקחו להשקה כתבי שטח.
מכאן הלאה... ככה נראו הכתבות מנמיביה.
בארץ - לקחו את כולם להשקה וזה מצויין.
ועדיין, מי שלא יודע איך זה צריך להיראות - התפעל מאוד גם ממה שלא היה כדאי להתפעל ממנו.
ויש המון ממה להתפעל בדיפנדר. השוואה של נתונים טכניים, מספר מול מספר - בכל הנתונים החשובים הם הצליחו לעשות אותו טוב יותר מרנגלר. אני מניח שזה הבנצ'מרק שעמד מול המתכננים. ואז לקחו אותו להדגמה עם הצמיגים הלא נכונים....
אסף.
-
אסף... יותר טוב מרנגלר? אחי.. התבלבלת קצת, בכל הקשור לשטח כמובן.
-
על הנייר במצב מקורי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
grand
אסף... יותר טוב מרנגלר? אחי.. התבלבלת קצת, בכל הקשור לשטח כמובן.
רמי.. תקרא טוב מה כתבתי .
המספרים יותר טובים.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
ועדיין, מי שלא יודע איך זה צריך להיראות - התפעל מאוד גם ממה שלא היה כדאי להתפעל ממנו.
ויש המון ממה להתפעל בדיפנדר. השוואה של נתונים טכניים, מספר מול מספר - בכל הנתונים החשובים הם הצליחו לעשות אותו טוב יותר מרנגלר. אני מניח שזה הבנצ'מרק שעמד מול המתכננים. ואז לקחו אותו להדגמה עם הצמיגים הלא נכונים....
אסף.
ועל זה נאמר בבדיחה המפורסמת
״בתאוריה אנחנו מליונרים.
במציאות יש לנו שתי זונות בבית״
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
-
לנדרובר דיפנדר החדש בארץ!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
3/4 מדויק.
הם לקחו ערימה מגוונת של כתבים שהפיצו כתבות נפרדות, בחלקן במצג כאילו הכתב היה לבד עם הרכב.
הגדיל לעשות (ואכזב מבחינתי), סקוט בריידי, בעלי expedition portal שהוציא כתבה משתפכת על הרכב, בלי להגיד ממש כלום.
פרווה.
זה בהמשך לכתבה בסגנון שהוציא עוד טרם נהג כלל ברכב.
בכתבת התרשמות מעשית הוא נתן הערכות..
-
אוקיי, חייב להגיע למשלט בקרוב.
זה יגדיל לי את האיבר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אבי ביטר
אוקיי, חייב להגיע למשלט בקרוב.
זה יגדיל לי את האיבר.
אתה יכול להגיע בשישי אחהצ להופעה כמעט קבועה.
תגיע מלמעלה, עם שמשיה, שתייה ופיצוחים.
-
טוב, יאללה, בואו נדבר קצת על הפיל
אתם צריכים לזכור איפה מרוחה החמאה ומי מפרנס את הכתבים.
כתבי הרכב לא ממש יכולים לכתוב משהו ממש ביקורתי. בכלל בעולם ובמיוחד בארץ.
תזכרו מי שולח אותם להשקות נוצצות ומפנקות בחול, ארועים מגניבים בארץ, רכבים מפוארים לסופי שבוע, תקציבי פרסום אצל הבעל בית, קורסים ללקוחות המותג יאדה יאדה יאדה...
כתב/ עיתון שמעיז לכתוב ביקורת של ממש , מפסיק לרוב לקבל הזמנות לארועים/ רכבים למבחנים ושאר הפינוקים. יש שוט.
לכן קחו את כל מה שכתוב בפרופורציה ואל תבלעו את ההתלהבות שלהם כאילו היא תורה מסיני.
יש ניגוד ענינים מובנה.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
-
זה נכון לכל תחומי הצרכנות מרכבים דרך מוצרי חשמל ועד תעופה וחופשות בחו"ל,
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
תזכרו מי שולח אותם להשקות נוצצות ומפנקות בחול, ארועים מגניבים בארץ, רכבים מפוארים לסופי שבוע, תקציבי פרסום אצל הבעל בית, קורסים ללקוחות המותג יאדה יאדה יאדה...
כתב/ עיתון שמעיז לכתוב ביקורת של ממש , מפסיק לרוב לקבל הזמנות לארועים/ רכבים למבחנים ושאר הפינוקים. יש שוט.
לכן קחו את כל מה שכתוב בפרופורציה ואל תבלעו את ההתלהבות שלהם כאילו היא תורה מסיני.
יש ניגוד ענינים מובנה.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
-
מה שכתבת זה בהמשך לזה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אני לא אפתח את כל מה שיש לי לומר ( וזה לא מסתכם רק בכתבים) כאן על גבי הפורום אבל אגיד רק במשפט קצר שיש פה בעיניי ניגוד ענינים שלא שקוף לכל הקוראים.
פעם בהזדמנות בשטח מסביב למדורה.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
על הנייר במצב מקורי.
רכב עם שני סרנים חיים משווה לשעטנז של מתלים נפרדים. לא משנה סרנים חיים טובים יותר בשטח.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
יש ניגוד ענינים מובנה.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
זו, שוב, הכללה קצת מרגיזה.
כי רק כאן בג'יפולוג אני יכול להפנות אותך לכמה מבחנים עם הרבה ביקורת. סמויה לעתים וגלויה מאוד במקרים אחרים.
וגם בשאר עיתונות הרכב יש לא מעט דוגמאות.
המקרה היחיד שבו יבואן הפסיק לתת לנו מכוניות היה UMI אחרי ש'מישהו' כתב דייהולט במבחן ו'מישהו' ערך את זה לכותרת המשנה של המבחן. ענינו להם שלא נורא גם ככה אין להם אף רכב שמעניין אותנו לבחון בשטח. אחרי כמה שנים הם שכחו...
אסף.
-
זה הכל בגלל קבוצת החילוצים האלטרנטיבית ...
-
אסף,
אתה אומר הכללה מרגיזה ומשפט אחרי מאשר שזו קורה... אבל לא הרבה...
אני מכיר עוד יבואנים שעשו חרמות על מגזינים אחרים.
וג׳יפולוג לא בדיוק מגזין מסחרי שאפשר לסחוט וגם לא כסה שמוציא כתבות שוטפות על הרכבים בשוק.
בכל מקרה, יש ניגוד עניינים בין כתבים או מגזינים שמטה לחמם מגיע מתקציבים של היבואנים.
לא ראיתי במהלך הפוסט הזה גילוי נאות.
זה צורם במיוחד כשמפרגנים לרכב שלדעתי כנראה לא זכאי לביקורות אוהדות כפי שקיבל.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
זה הכל בגלל קבוצת החילוצים האלטרנטיבית ...
מה פתאום!!
זה בגלל שזה לא jeep.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
אני לא רוצה לקחת לשם את הדיון אבל ההתייחסות - לתחושתי - היא חובה.
אז אני מבהיר כדי שיהיה ידוע לכולם - הכתבים 'עובדים' בשביל גופי המדיה שלהם ולא בשביל היבואנים. גם אי אפשר לצאת בסדר כל הזמן עם כולם, כי הם מתחרים. מה יעשו למשל במבחן השוואתי? לפי מה שאתה מנסה לטעון, זה תמיד יהיה תיקו.
אז מה שנשאר זה לכתוב את האמת של הכותב.
ויש הרבה ביקורת במבחני רכב. וכאמור רק יבואן אחד שאני מכיר שנקט בסנקציה.
אז לאיזה גילוי נאות אתה מצפה? שרמי גלבוע יכתוב שהוא מקבל רכבי מבחן מהיבואנים?
אגב, אנחנו הפסקנו לעשות מבחני שטח חוץ מבאמת מקרים שמעניינים אותנו במיוחד - כי יש גם ככה אלף גופי מדיה ואתרי רכב וכתבי רכב בעיני עצמם, והקןרא לא באמת מסוגל להבין מי כותב מתוך ידע ונסיון ומי זו לו הפעם הראשונה בשטח ומתי 'מבחן' הוא למעשה השקה טיול מודרך על ידי היבואן במסלול שנבחר בקפידה כדי להוציא את הרכב טוב. ושים לב שאם אתה מחפש ביקורת - היא לרוב תבוא מצידם של אלו הבטוחים בעצמם ועם קילומטרז ונסיון, ולא מהבחור שאתמול פתח וולוג ולא ממש יודע מה יש לו לומר. כי אין לו ביקורת. כי הכל נראה לו יותר טוב מהקליאו ספורט המצ'וקמקת שלו שבגללה הוא נחשב בחבר'ה שלו מתיכון גבעת אבנר 'מבין' אז הוא פתח ולוג רכב....
אסף
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
e-Pit@m
אוי הבושה (;
אכן עיכבנו בעליה, היה יום רע,
חבר קיבל התקף לב, אמיתי....
אני מתחתי גיד בברך
ג'יפ' שבר מוט הגה, חולץ לאחר שעתיים.
ולכל האינדיאנים שלום, וראינו הרבה נזקים שם אתמול לרכבים נמוכים לא משלנו .
עלינו בכל המקומות הקשים בלי הנחות.