בחור חכם :!:
ממתינים לקבלת הבולמים והבייפאסים מהכיול באספיר :cool:
סתם כי בא לי לדבר....
Printable View
+++
אני שמח לראות שבסופו של דבר רפי הצליח לשכנע אותך לכיסוי לכל פנס. לדעתי זה נראה יפה מאוד (לא שזה אומר הרבה אבל בכל זאת...)
אופטימי האאא
באמת אתה חושב שתספיק לצעוק :):)
זה דווקא יכול להיות רעיון לא רע לעשות מגן פנס מברוך............
טעימונת קטנטנה מהיום - הרכב טס יפה בגובה נמוך, רק חבל שבסרטון הנהג האיט ליד הצלם ולא המשיך בפול גז. הרכב פשוט חבל"ז, ללא שום תקלה אם כי טעון עוד כוונונים, כיולים ופתרון למערכת המוט המייצב. פשוט תענוג. אני מקווה שהיום/מחר יהיה עוד חומר.
http://youtube.com/watch?v=hpsn3dxYqvE
בשעה טובה!
תתחדש ברוך, ותן לנו עוד מהחומר הטוב הזה ביוטיוב :p
תודה רבה. אם הכל ילך בקצב הדרוש, אולי עוד נספיק לחרמון אילת אם כי זה בטח יהיה בלי קוסמטיקה - רכב גרמי וגולמי, ברזל ומדבקות וזהו.
אם הנהג היה נוסע איפה שאמרו לא ולא מנסה לדרוס את הצלם אז היה סרטון הרבה יותר יפה ומהיר.;)
הנה עוד אחד, ירידה מעלייה מאוד תלולה. לצערי לא היינו במקום שהיה אפשר לצלם הרבה. נקווה שבפעם הבאה תראו גם קצת באמפים...
http://www.youtube.com/watch?v=RXDOBQnJV50
יש עוד 2 סרטונים נחמדים שלוקח לי זמן לעלות ליוטיוב...
בוקר טוב לכולם וברכת חג שמח
אחרי יום עמוס מאד, יש לנו הרבה תובנות.
הרכב מתנהג כצפוי - מעולה.
יש עוד מספר כיולם לבצע.
סביבת הנווט מתאימה, נוחה לעבודה ומספיק מרווחת.
סביבת הנהג פחות מעניינת אותי אבל כנ"ל למעט הדבר העגול הזה ממול-הגה -שמעט מפריע, הייתי מוריד אותו :):):)
לא רצינו ללחוץ את הרכב בפעם ראשונה, אבל נמדדו מהירויות תלת ספרתיות וגיהוץ שבילים מדהים.
לסיכום רק מילה אחת
שאפו, שאפו ושוב שאפו לאחד והיחיד ברוך טולדנו A.K.A "הצפרדע"
בברכה
רפי
נחמד,
אבל למה הסרטונים חייבים להיות כאלה ארוכים?
ממש נרדמתי באמצע....
אחרון לבנתיים
http://www.youtube.com/watch?v=1dbOe5oN9Yo
אין מילים!! רכב מדהים!!
קרבי ביותר!!
ברוך, אני כבר מחכה לפרוייקט הבא!:p
אלון
האם מתוכננת צביעה לרכב או שבאמת תשאיר אותו מבורזל עד הגחמה הבאה ?
היה מדהים.
התובנות שלי:
- להקשיח מעט, אבל ממש מעט, את המתלים מאחור.
- חלון קדמי מזכוכית במקום פרספקס ישפר מאוד את שדה הראייה.
- לבצע שינוי במוט מייצב אחורי.
- יכול וצריך לקבל יותר כוח ו/או יחס העברה אחורי קצר יותר. כרגע התאוצה מהמקום לא מספיק חזקה לטעמי.
- אולי אפילו נעילה אחורית. לטעמי תשפר את העברת הכוח לקרקע
אבל גם כמו שהוא, גלמי וראשוני, הרכב התנהג מדהים: במשך 3-4 שעות עבד ברציפות בלי לנוח רגע אחד ובלי לכבות מנוע. נהגנו בו בשיטת הכסא החם ללא הפסקה וללא רחמים ונתנו לו בראש וחזק. בחוץ היה חם ומגעיל, אבל המנוע אפילו לא חשב להתחמם, השעון הראה 80-90 מעלות קבוע.
תא נהג נוח ביותר, אפילו לי. בנסיעה הוא שומר קו בצורה יפה, מגיב היטב. בולם מצוין, מגיב טוב להעברות משקל. מגהץ באמפים וחריצים מרושעים בלי להתרגש בכלל. באחד הסיבובים שלי האוטו הזה ממש בלע כמה טרקטורוניסטים על כלים ספורטיביים שטסו על אחד השבילים. לא היה להם שום סיכוי להתחרות איתו והם זזו הצידה מהשביל...
אחרי יום גדוש, כל מה שנותר זה להוריד את הכובע בפני ברוך. חתיכת-פאקינג-מכונה בנית, בנאדם! נשאר רק לגמר אותו - אבזור לנווט, סירנה, תאורה, קוסמטיקה, צבע, שייראה כמו שהוא נוסע.
כל הכבוד. באמת.
אני יודע שמאחורי ברוך עומדת קבוצת חברים שנותנת מעצמה המון.
לכולכם ולברוך באמת כל הכבוד .
נראה וגם נשמע מצוין.
:mrgreen:מזל טוב.... נראה נהדר, עכשיו נשאר רק לנהוג.
הרכב נראה ממש נהדר, הגירסה של מקס הזועם רק לשטח:twisted:
יואב
סחתיין.
על החזון (של מישהו שעד לפני שנה בערך לא התעניין אפילו במה שהוא לא רכב עבירוּת), על הכשרון (של מי שלפני כמה שנים עוד לא ידע מה זה "סקדיול" ), על הביצוע (של מי שמנצל כל שעה פנויה להגשים את שחלם, ועושה זאת יחד עם חבורת חולמים מוכשרים לא פחות) - וכנראה גם על הביצועים (שאותם, מה לעשות, עוד לא ראיתי מקרוב). נשאר רק לבדוק איך זה עובד במירוץ ..??
בקיצור - שיהיה בשעה טובה
אסף.
כל מה שנותר להגיד לברוך הוא מה הבא בתור בפרויקטים שלך?
תודה לכל המברכים והמחמיאים.
הרכב אמנם נוסע וטוחן שטח, אבל יש עוד הרבה מה לעשות, לשפר, לכוון ולכייל, שלא להזכיר את הקוסמטיקה שהפעם חייבת להיות יותר מאשר סתם גימור ברזלי קרבי, כמקובל ברכבי עבירות גסים וגרמיים.
זה הזמן והמקום להודות לכמה חברים טובים ומסורים, שעשו המון ותרמו עזרה ועבודה רבות במהלך הבניה, וכמו שחנן ואסף אמרו חבורת נרקומנים של ספורט מוטורי שנותנים מעצמם בלי חשבון -
לאריה כהן ויצמן בעלבית של ויצמן חלפים, בנאדם נדיר בכל המובנים וסוס עבודה שרואה דברים שאף אחד אחר לא מצליח לראות באינטואיציה מיוחדת ונסיון של שנים על שנים; לחיים "קומבינה" כהן המוכר בכינויו הנוסף "רק אני אסגור ברגים ברכב הזה" בעלבית של מוסך חיים שרותי רכב ובנו ערן כהן שעזרו בהמון עבודות מכונאות וכלליות; לרפי כהן המוכר לכולנו גם בפורום האחראי בלעדית על כל עניני החשמל ברכב(אני יודע שבכל רכב יש חשמל ומצבר, אבל מה זה בדיוק אף פעם לא הבנתי) וכן אוהב לעבוד על חיפויי הפח והאלומיניום בתור תרפיה נפשית ורוחנית; ליואב מנושביץ האשכנזי היחיד בחבורה(הוא לא אשם המסכן....) שתרם את חלקו ועוד יתרום הרבה, וכמובן גם למיודענו מיכאל אלמוגי(ליזרד) שהקדיש הרבה מאד שעות עבודה פיזית ועזרה וגם העלה מידי פעם רעיונות מפתיעים שהקלו על החיים.
האמת היא שללא כל החברים הללו, לא הייתי יכול לבנות מאפס רכב כזה בשעות הפנאי (בלבד!!) בתוך כ-6 חדשים ולהגיע לתוצאות כאלו.
ברוך
כל הכבוד, כן ירבו "שרוטים" כמוך .
אבל,,, מה זה הסירטונים האלה ?
את הברכות האמיתיות אני שומר עד שנראה אותו מגהץ ת'שטח ב- 150 קמ"ש . :)
אם היית טורח להזיז את התחת הצמוק שלך ולבוא לשטח עם מצלמה טובה, היו יכולים להיות לנו סרטים יותר מוצלחים ויותר ארוכים.
הבעיה היא, שיש למיכה מצלמה טובה אבל הוא צלם מחורבן וחשש שהרכב ידרוס אותו. אז הנהג ראה שהוא זז וישר האיט...
לכן הוא עבר לצלם צילומי עבירות :roll: :twisted:
האמת היא שקשה הרבה יותר לצלם קטע מהירות מכיוון שצריך לכסות שטח גדול ולקלוט זוית טובה וגם אז הכל נגמר מהר מאד במהירות של 150 קמ"ש או יותר.
הדרכים היחידות להתרשם הן צילום מתוך התא או צילום מרכב שנוסע במקביל לרכב, כמו שרואים באמריקה - אחד נוסע מהר על כביש והשני טס בשטח בשביל מקביל.
אולי בתור מפיק אירועים ומארגן לעתיד לבוא תראה לנו כבר עכשיו שבורכת בכישורי אמרגנות והפקה ותדאג לצד הצילומי???
ברוך
מחר בבוקר יש לי כמה שעות "להרוג" .........................
מתאים ????????????????????:D