הסמיילי הלך לחפש את העו"ד
Printable View
הסמיילי הלך לחפש את העו"ד
בורך
אחת לכמה זמן איזה סנדק נוחת בבן גוריון
סדר לו איזו הפתעה מסךל ההפתעות של עורכי הדין!!!
ובעניין של האתר אני איתך
על זה נאמר באמריקאית if it aint broke don fix it
דבר אחד טוב יצא מהמירוץ הבוצי והמגעיל של לכיש בשבת האחרונה - המנוע והגיר מתפקדים מצויין ביחד, וששת ההילוכים נותנים למנוע נשימה מאד ארוכה וטובה ומאפשרים לו להביא את הרכב למהירויות פנטסטיות, בלי לקרוע את המנוע ובלי להביא אותו לסל"דים מזיקים.
תאמינו או לא, כשהעסק כבר לא היה תחרותי ניצלו החברים קטע יחסית יבש ומהיר מאד ועשו פיק מהירות של 205 קמ"ש !!
הנהג/נווט טוענים שבלי חלון, ולמרות המעבר החופשי של אויר בקבינה, זה סיוט של ממש והראשים שלהם התנדנדו כמו בלונים ברוח, וגם שזה מפחיד מאד.
לא האמנתי להם אבל הג'י.פי.אס. אמר את דברו.
קובץ מצורף 39057.
נ.ב.
איך מעלים את התמונה ישר בגודל גדול ולא כמו הפיצפונת הנ"ל?
http://www.jeepolog.com/forums/attac...7&d=1301387038
פתחתי את התמונה שלך בטאב נפרד על ידי הקלקה רגילה עליה.
העתקתי את הכתובת שלה מהדפדפן ("העתק" / COPY)
פתחתי הודעה חדשה ועל ידי לחיצה על הסמלון "הכנסת תמונה" הדבקתי את הכתובת לשורה היעודה.
"תצוגה מקדימה" כדי לבדוק שהכל בסדר ואכן כך קרה.
נסה אם אתה רוצה, בשרשור עצמאי בפורום התמיכה הטכנית. אני אעזור לך עד כמה שאוכל.
ועכשיו לעניין המהירות (סחטיין, באמת כל הכבוד) - אני מניח שעם צווארון כמו שיש לגל ועידו (ועוד כמה), זה לא היה קורה ? מה לגבי שאר הגוף, האם החגורות החזיקו אותם הדוקים ?
וואללה הצלחתי להעלות תמונה גדולה - תראה בפורום התמיכה הטכנית.
מוזר, כב' מנהל פורום יקר וחביב, שהאופציה הזאת של הגדלה ע"י העפרון, לא היתה ידועה לך.
נראה לי שיש כאן לא מעט פטנטים שגם אתם ב"דירקטוריון" לא מודעים להן.
תגיד, אתם לא זכאים לקבל יחד עם המוצר, כמה שעות הדרכה ?????
ולשאלתך - אני חושב שהצוארונים של גל הם למקרה - חס וחלילה - של תאונה ולא למהירות גבוהה.
מכל מקום, הבנתי שהרוח במהירויות כאלו היא ממש בעיה לצוות, למרות שהרכב עצמו התנהג היטב והיה נשלט לחלוטין.
באמת כל הכבוד לכם,,,
רק שאני חושב שזה טירוף, שלא להגיד טימטום לנסוע במהירות כזאת בשטח.
תשמע חנן, יש לי 4 דברים לומר על זה:
1. אתה צודק.
2. שלא תחשוב לרגע שאפשר ליסוע ככה קטעים ארוכים או זמן ארוך. מדובר בפיקים של מהירות וזה בתכל'ס נשמע נהדר, אבל זה לא ממש מעשי.
3.מה שזה באמת נותן, זאת ההבנה שלרכב אין גבולות של מהירות סופית. רכב שיכול להגיע למהירות כזאת, הוא למעשה לא מוגבל, ואפשר להפיק ממנו - כשצריך - גם מהירות מופרעת.
4. בכדי לנצח מירוצים צריך אמנם רכב טוב, אבל זה החלק היותר קטן והמינורי. מה שבאמת צריך, זה נהג עם ביצים, שלא לומר ממש נהג מטורף שלא עושה חשבון לכלום. יש בארץ מעט מאד מאד נהגים כאלה, שגם מסוגלים לשלוט ברכב במהירות כזאת עם אינסטינקטים טובים ומהירות תגובה אדירה, גם לא פוחדים לעשות את זה וללכת עד הסוף, וגם להתמיד בזה.
אם נהג הוא לא כזה, דהיינו אם הוא לא "משוגע" או "חולה בראש" או "דפוק לגמרי" כמו שאוהבים לומר בבראנז'ה, לאורך זמן אין לו שום סיכוי להתברג בצמרת.
עם סעיפים 1 ו 2 אני מסכים.
עם 3 ו 4 ממש לא, אבל עברו הימים שבהם הארכתי בתגובות.
שיהיה לכם בהצלחה מכל הלב.
אני מסכים עם כל מילה, הדבר נכון עבור כל נהג מירוצים ובמיוחד עבור אלה המשתתפים הראלים בארץ. רק רוצה להוסיף שאלה תנאים הכרחיים אבל לא מספיקים. אצל החברה שנוהגים באמת מהר ומנצחים באופן קבוע אפשר לראות שילוב של שליטה מעולה ברכב (שלא בהכרח קשורה ל'טירוף' המדובר) וגם ניהול סיכונים איפה שצריך.
שאפו על המהירות, מספר מרשים ללא ספק...
אני לא יודע מה יותרמנוסח נכון -
איזו מהקליפות יותר יפה, או בעצם איזו מהן פחות מכוערת? :rolleyes: ?
תגידו אתם. אני יודע את התשובה.
הקליפה האחרונה היא ללא מדבקות, אז אולי היא נראית פחות עמוסה, אבל הכוונה היא לצורה הכללית.
כל זה לתקופת הביניים עד שיגיע הפיבר מאמריקה, שאז גם תיבנה השילדה החדשה מצנרת MSA 500 התקנית, והמכלולים יועברו אליה.
אז הנה שתי האופציות:-
קובץ מצורף 39284
קובץ מצורף 39286
http://www.jeepolog.com/forums/image...isc/pencil.png
תגידו, יש על הצורה הקרבית הזאת???
בטח שלא השימלה הכוסית הזאת, עם הגל בקצה שלה, נכון?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:?
קובץ מצורף 39287
וגם זאת אומרת משהו על קרביות ויופי של מקס הלוחם, לא??
קובץ מצורף 39290
אני איתך ברוך , הפרופורציות בקליפה החדשה לא משהו .
עורך דין או לא עורך דין אה.....מה אמרנו אתה לא אומר כלום ולא רומז כלום דעתך ידועה לכל מבחינתך ללא חיפוי בכלל
אבל... אמרנו בודקים את דעת הקהל ולא את דעתך האישית!!!! תן לאנשי הפורום להביע דעה!!!
נ.ב -- בטוח יש כמה גולשים בפורום שיודעים לשחק עם תוכנת עיצוב במחשב אז נשמח אם תבצעו כמה סקיצות
שנראה איך זה נראה וכמו שברוך כתב במינימום השקעה רק לעבור את החודשיים הקרובים עד שיגיע הפיבר!
סתם דוגמא!קובץ מצורף 39292
הכל שאלה של איזו חזות אתם רוצים לתת לרכב
כמו שברוך רשם מקס הזועם?
או רודסטאר ?
לדעתי יותר יפה הגירסת "הרודסטאר" ורק בגלל שמראה מטעה וגורם לחשוב שזה רכב של כוסיות לכביש ולא מפלצת שטח.
טוב, היום שיחקנו קצת בפחחות אלומיניום(מצחיק, לא? פחחות מלשון פח...), וסגרנו את הבודי בינתיים, עד שיגיע הפיבר מארה"ב הברית.
יצא לא רע בכלל, אם כי סיימנו רק צד אחד, והכל עוד ללא צביעה סופית וללא מדבקות ושילוט.
הנה כמה תמונות וסרטון קצרצר אחד - תגידו מה דעתכם.
קובץ מצורף 39669
http://www.jeepolog.com/forums/image...isc/pencil.png
לצערי כל התמונות חוץ מהנ"ל יצאו כבדות וגדולות מידי ממה שהפורום מאפשר להעלות, אז אני מצרף רק סרטון אחד שיצא סביר.
אולי מר דוד פרץ יעלה כמה תמונות מהצלמוניה שלו :rolleyes: :rolleyes:
http://www.youtube.com/watch?v=BX21OxBjfAw
כדי שלא יהיו לך תירוצים - טריק קטן
שלח לעצמך בדוא"ל של האאוטלוק את התמונות
שלח אותן על ידי עמידה על התמונה הרצויה (או סימון מספר תמונות בבת אחת ), עכבר ימני , שלח אל ... נמען דואר כקובץ מצורף , אז ייפתח חלון של אאוטלוק בו תוכל לבחור את גודל התמונה הרצוי (תבחר 1024 על 768) , אישור , תיפתח תיבת הדואר ובנמען תכתוב את עצמך
כמה שניות אחר כך תגיע לתיבה שלך התמונה המכווצת .................. et vois la
דרך אגב, הגלגלים כאן הם כבר "35.
אם ילך טוב נישאר עם זה, אבל בהחלט ייתכן שנעבור ל "37 או אפילו ל "39.5.
המנוע והגיר הידני החדש בהחלט לוקחים גלגל גדול.
קודם כל חג שמח לכל גולשי גיפולוג!!!
היה לנו הרבה זמן פנוי אז בנתיים שיחקנו קצת עם המראה של הרכב הוא קיבל פחי אלומיניום כנפיים אחוריות
וצבע...עכשיו נשאר לכם רק לשפוט איך יצא כל החבילה
נ.ב-שיחקתי קצת עם המחשב לגבי המדבקות מחר נחליט לגבי הסקיצה הסופית!!!
מדהים
לדעתי מה שחסר לפרופורציות הוא כמו בתמונה המצורפת .http://www.jeepolog.com/forums/image...attach/jpg.gif
מתחיל להזכיר חיפושית ענקית והצהוב הבוהק רק מוסיף לתחושה.
אולי זה בעצם האבא האבוד של החיפושית של אילן - דרך אגב מה קורה עם חיפוי הפיבר ?
חג שמח
הפיבר צריך להגיע כל יום (כנראה ישתחרר רק אחרי החגים)
הרכב בשלבים הסופים של הצבע והמדבקות התוצאות לפניכם!!!
קובץ מצורף 40351
קובץ מצורף 40348
קובץ מצורף 40349
קובץ מצורף 40350
עוד כמה משלי
נראה מעולה!