תגובה: פרויקט T1 - Sparco תום בריל
ה RZR בהחלט השפיע עליינו במודע,
וכנראה העבודה בסמוך לסדנא, כשפולריסים כל הזמן מאיצים מסביב חילחל לתת מודע...
אבל מעבר לכך הRZR מאוד מובהק וחד גווני בעיצוב שלו,כלומר לא תראה חמוקיים אצלו,
אצלנו הרכב מעודן מעט מרוכך באזורים מסוימים כמו שריר בית הגלגל האחוריים,ומצד שני חד בחזית ובזנב,
ובעוד הייליטים,העיצוב בנוי על קונטראסטים בין "רך" ל"קשה"
זה מייצר עניין,מתח ודרמה.
אגב בJ20 יש את כל המרכיבים האלה,הוא נחשב "מרובע" אך יש בו עקמומיות בשילוב הרבה פינות חדות שהופכות אותו לעשיר בעיצוב.
הוא בשלבי שיפוץ וממש לא מהווה משענת, כבודו במקומו מונח... במקרה עמד שם
3 קבצים מצורפים
עמוס תענוג לראות את הרינדורים שלך .
עם תוכל לתת הסבר איך עושים רינדור אני ישמח .
עידו
תודה!
רינדור מכיל בתוכו הכל,בפועל גם הסקיצות שאני עושה מורכבות ומכילות אלמנטים של רינדור,
הרינדור עוזר לנו לקרוא את הצורה,כי הוא מכיל השתקפויות,הצללות,והיילייטים.
כשמרנדרים מכונית,הרינדור מכיל השתקפויות עוצמתיות,כי האוטו מבריק והחלונות מבריקים,
כל חומר וטקסטורה,מקבלים השתקפות בצורה שונה,
למשל צבע מטאלי מפזר ומרכך את קצוות ההשתקפות בשל היותו מלא ברסיסי אלומיניום ששוברים את האור,
ויש גם צבעים המורכבים משכבות שונות כך שמזוויות שונות נראה צבע אחר,צבע משפיע על העיצוב.
כשמרנדרים אובייקט,יש לחשוב ראשית על הקומפוזיציה-שתחמיא לאובייקט,ותעביר את המסר הנדרש,מהירות אגרסיביות וכן הלאה...
אחכ יש להגדיר את מקורות האור כך שהצל יתרום לאופי הנדרש,צל דרמטי או מרוכך,
ואז יש לבחור את הרקע שישתקף באובייקט ויעזור לקרוא את פני השטח
רקע זה לא חייב להופע בעצמו ברינדור,זה היתרון בתוכנות או בציור,אתה האלוהים של הסביבה המדומה,
אח"כ יש לבחור רקע שיקפיץ את האובייקט או ישתלב איתו גם הוא בהתאם לדרישתך
זה בגדול העיניין.
עידו,
תתקין את ה Photoworks שבא עם סולידוורקס
אסף.
אסף זה תוכנה נפרדת או חלק אינטגרלי מסולידוורקס ?
עידו
כיום זה נקרא 360 VIEW או משהוא כזה,
כשאני קניתי סוליד זה בא כחלק מגרסה יותר יקרה סוליד פרו או משהוא כזה,
לא קיים בכל הגירסאות,
בכל אופן רוב ההדמיות עשיתי בתוכנה הזאת,
אני מבצע גם עבודת עיבוד תמונה אח"כ בפוטושופ,
ההדמיות האחרונות נעשו ב קי שוט תוכנה ייעודית להדמיות ואנימציה.
הפוטושופ מאוד יעילה בחידוד צבעים והדגשת אלמנטים או שינוי צבעים.
עמוס
Tools > Add-Ins...> Photo View 360 תיכנס ל
עם לא קיים ב Add-Ins.. את Photo View 360 אתה צריך את גירסת פרופשנל
בהצלחה !
חוץ מיזה מתי היצירה נוסעת ?! ;)
טום לא ראיתי איזו שהיה התייחסות לבאמף סטופים ברכב .
אשמח לדעת מדוע ? ( עניין שגם אני מתחבאת בו )
תום צודק, הסיבה שלא רואים באמפ סטופ הידראולי כמו ברכבים האמריקאים היא תקנון נטו. מותר לרכב T1 שני בולמים לגלגל, באמפ סטופ הידראולי נחשב לבולם לכל צורך ועניין (ובצדק) ורוב רובם של המתחרים מוצאים שלא נכון "לבזבז" בולם על באמפ סטופ הידראולי יעודי.
מה גם שבתכנון וסטאפ נכון לא מחויב באמפ סטופ ,במיוחד ברכבים יחסית קלים , אפשר לראות את זה גם בקטגוריות בארה"ב שם אין הגבלה בתקנון ועדיין הם לא מרכבים באמפ סטופ , מה גם שכמו שתום כתב היום יש בולמים עם באמפ סטופ פנימי .
עידו
2 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 91128קובץ מצורף 91129
איתמר מכין כונס אלומיניום תחתון לרדיאטור
1 קבצים מצורפים
1 קבצים מצורפים
תום אני מקווה מאוד שאתה לא מתכוון ללכלך את היצירה הזו... כבר סגרתם באיזה מוזיאונים הוא יוצג?
1 קבצים מצורפים
1 קבצים מצורפים
קובץ מצורף 91174
על פי התקנון אסורה כל צנרת שמן חם בתוך תא הנוסעים, חייבת להיות הפרדה קשיחה ולכן נאלצנו לקבור את מערכת הג׳קים האדראולים בתוך מנהרת הגיר.
תום למה צריך בכלל את מערכת השליטה בתוך הרכב , הרי בלב הכי לפחות הנווט נמצא בחוץ במצב של פנצ'ר / שקיעה אז יש מי שיתפעל את המערכת מחוץ לרכב .
עידו
עם יש לך ספונסר לבולמים זה באמת לא משנה -באמפ סטופ נועד בעיקרון לשמור על הבולם ( ממה שאני יודע ) ועל השלדה ( אוזני ריתום הבולם ) שלא תמיד מתוכננות לעמוד ב"אימפקט" של סגירת מהלך .
בכול מקרה אני בטוח שאתם יודעים שיש לא רק באמפ סטופים הידראולים ( או שהם גם נחשבים בולם?! :rolleyes:)
הי מור, ברמת העיקרון בהחלט ישנה אפשרות לבניית באמפ סטופ מכאני ( גומיה) אך אלה המקוריים עושים עבודה מספקת, מה גם שמבנה הבולמים מאוד מאסיבי
אם זאת באמפ סטופ חיצוני בחלט יכול להוריד את הבלאי מהבולמים, למעשה עיקרון הפוך של גובל מהלך שנועד בדיוק לשם כך, אנחנו באופן אישי לא כל כך אוהבים את עודף הקונסטרוקציה בכדי לתמוך באחד כזה וזאת תיהיה חלק מהכרת הרכב, אם נראה שזה בלתי נמנע נעשה כאלה.
לגבי המשמעות של באמפ סטופ בולם עליו דברנו בהודעות הקודמות, היעוד שלו מגיע עקב המצב שנוצר בזמן סגירה אגרסיבית של המתלים, במקרים מסויימים הרכב נכנס לתדר רציף של קיפוצים אחרי ניגוח בקרקע דבר היכול להוביל לעובדן שליטה במהירות גבוהה, למעשה אין תחליף לבאמפ סטופ נפרד שיודע לווסת מכה בצורה מדוייקת.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...c68ea51de9.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14...5097c0c489.jpg
כבוד לרמי ודימה מ - ד.ק מוטורס על שיפוץ המנוע ללא קומפרסיה עם בוכנות עקומות, הניע בנגיעה, מתים לתת כבר לתת בגז אבל התמונות הבאות יהיו מכניסתו של הרכב לסדנת הקרבון של עופר.
1 קבצים מצורפים