-
תגובה: פורסם בפייסבוק - משרד התחבורה בבדיקות פתע לרכבים בעת שהם במוסך
רענן האנלוגיה שלך ממש לא בכיוון
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
רענן האנלוגיה שלך ממש לא בכיוון
האנלוגיה שלי נכונה לישראל והמזרח התיכון.
הממשל מקשיב ונענה רק לקבוצות לחץ כול עוד זה לא פוגע בשמנת (גלידות יותר נכון) האישית.
אני חושב שבנחמדות וחיזור, לא נגיע רחוק.
רענן
נ.ב - כל ההתפלספות וההתפלפלות בחוקים והתקנות בין החברים פה, לא מזיזה או משנה כלל לפיקודנים.
אולי אפילו תכין אותם מראש טוב יותר מול טיעונים שיועלו ע"י נציגות / עו"ד וכו...
-
אתה לא מדבר פה עם פוליטיקאים ואין לך כנראה לובי כמו שהיו לישובים.
במקרה ההוא ישובי יהודה ושומרון עם קשרים חזקים נשארו עם כלום...
פה אתה מול פקידים והאגו משחק תפקיד.
ברנרד לטעמי מדייק ומה גם שהוא מכיר את המערכת הציבורית מבפנים
-
ציטוט:
כל ההתפלספות וההתפלפלות בחוקים והתקנות בין החברים פה, לא מזיזה או משנה כלל לפיקודנים.
אני נאלץ להסכים.
זה נחמד לדון בינינו לבין עצמנו.
אבל מועיל זה לא, ומהרבה סיבות לדעתי.
אסף.
-
תגובה: כתבה על המאבק על שיפורי רכב
קראתי מה שנכתב, לפני שנמחק... וחבל שנמחק, משום שזה שווה התייחסות.
אני רוצה להזכיר תקופה ממש מזמן, כשהיו חברות כבלים.. כולל חברות כבלים פירטיות וגם כאלה שגנבו שידורים מחברות כבלים ו"מכרו" בחזרה... גם אז היו כל מיני פירסומים ב"ריש גלי" על כל מיני מבצעים...
נכון.
יש פעמים, כשאין אכיפה או כשהמצב לא ברור דיו או כל מיני מצבים "אפורים", שאנשים "נזהרים פחות" ומעיזים יותר.
זה לא משנה את העובדה שכשיחליטו לטפל בכולם, לא תוכל להיות טענה "חשבתי שזה בסדר", למרות שברור לכולם שזה תחום "אפור" לכל הפחות.
ולהזכיר עוד דבר "אפור" זה לא לבן...
ב"אפור" אפשר לנסות לשכנע שלא התכוונת "רע"... מה שב"לבן" בכלל לא היית נדרש לכך.
ובכל מקרה, אם יחליטו "לטפל" בכולם, גם אם לא "יאשימו" אותך בעבירה, די בטוח שתידרש להסיר את "השיפור"... ואם לא... כן תואשם בעבירה, כולל המקורית..
רק לתת לכם דוגמא, שלמרות שהדבר (היה) רווח ופורסם "בריש גלי" (היו אפילו עיתונים יעודיים), כשהחליטו "להתלבש על הנושא", הוא ספג מכה קשה מאוד ולמעשה השתנה לגמרי (אך לא הוכחד, בהמשך לשיחה שלנו בווגאס, בועז).
מכוני הזנות/עיסויי - העסיק המון אנשים וגילגל הרבה כסף (אתם יודעים כמה הרוויחו יבואני הקונדומים?) ובעלי דירות התפרנסו ונכנס הרבה כסף לעיריות..
אבל כשהחליטו - עשו.
הוגשו כתבי אישום נגד עיתונים (גם הגדולים, ויכול להיות שדרור יוכל לנדב מידע) ונסגרו מגזינים, והגישו כתבי אישום נגד בעלי בתים (כן, כן. "השכרתי למישהו ולא יודע מה עשה בדירה", לא תמיד עזר להם) וכו'..
אז אני לא משווה חלילה בין הנושאים. יש הבדל מהותי ותהומי באינטרס הציבורי ובאופי וחומרת העבירות וההשלכות על החברה, בין שני המקרים.
אך אני כן משווה רצון של רשות אחראית "לטפל" במשהו שהיא רואה כבעייה, שהיא אחראית עליה...
וכוחות השוק והביקושים לא היוו שיקול (מכריע) בהחלטה להיכנס בהם..
-
כתבה על המאבק על שיפורי רכב
** מנהלים:
אני אשמח אם מבחינה טכנית יהיה אפשר ליצר תת פורום שפתוח רק לחברים מוכרים באתר.
אני לא בטוח שאפשר להתבטא בחופשיות כשהדיון פתוח לעיני כל...
ברנרד, אתה התחלת...
אי אפשר להתעלם מעצימת העין של הרשות.
אולי בגלל הפרשנות הבעיתית והן אולי מחוסר רצון להתעסק עם זה.
מצרף מסמך זה להתיחסותך הכוללת.
משאיר לך את האנלוגיה שהתחלת איתה כנראה לא במקרה...
http://weblaw.haifa.ac.il/he/Journal...אכוף%20חוק.pdf
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
ממש לא נכון !
ראה שינוי שרצו לבצע בביטול הטבות מס לישובים בצפון ,
עשו בלגאן וראה איזה פלא, הממשלה (לא איזה פקידון) הודיעה שהכול מוקפא ונשארים עם המצב הקיים.
רענן
מזל שאתה לא משווה ת עצמך לקבוצת אלמנות ויתומי צהל או הנכים... גם הם שבתו מול כל מיני מקומות והצליחו..
נראה לי שאתה קצת מתבלבל בקבוצת השייכות שלך, ביחד איתנו - כולה תחביב שזוכה ליחסי ציבור גרועים והורס כל חלקת טבע טובה ופועל בניגוד לחוק, בשינוי כלי רכב...
אני כבר רואה איך כולם מתיישרים עם הבבונים (ואנחנו, נרצה או לא חלקם - כל נסיון להבדלה, בעיני חלק גדול מהציבור, הוא.. סמנטיקה).
אני גם מתחיל לראות את האירגון של מולנר מתחיל ללחוץ על הממשלה - יש לו כוח והוא יכול לארגן אנשים והוא, לפחות מאז שחזר, גם כן גר במזרח התיכון...
אני גם מתחיל להבין את ההגיון בדברים - ניתן לשר התחבורה, בעצת יועציו ועובדיו המפגרים וחסרי IQ, לקבוע דברים ואז נלך לראש הממשלה (או לממשלה) ונסביר להם למה אנחנו צודקים ונראה להם שבלעדינו, האשדודים לא יוכלו לחצות את הכביש המוצף...או הכבישים יחסמו לגמרי ממכוניות הפוכות, שאיש לא יוכל להזיז (מלבדינו כמובן) ונראה להם שבלעדינו, אף אחד לא יוכל לטייל ויהיה בשטחים שקט מאיים.
ואם לא יבינו, נחסום את הכבישים, זה הרי הצליח לאתיופים (נראה לכם שסגרו לכולם את התיקים הפליליים?)...
ואם גם זה לא יעזור - נעלה לבית המשפט העיליון ונראה למתנחלים איך באמת עושים את זה נכון, שהרי בנתיים הורסים להם בתים, למרות שהם מתפרעים בכל מקום ומאיימים..
איך לא חשבו על זה קודם.
אה... בעצם כבר ניסנו ליזום כאלה דברים.. והצלחנו להוריד את מחיר הדלק.. מאוד... בגלל שאנחנו קבוצת לחץ אדירה - נכון. רק בכוח. רק ככה מבינים המפגרים האלה שחושבים שרק בגלל שבחרנו אותם, אם יכולים לעשות לנו מה שהם רוצים... כל הזמן...
עכשיו - עם ה-4X4, הם הגזימו לגמרי. עכשיו "על באמת" נראה להם.
אותי שכנעת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
את זה אתה אמרת ...
רענן
דווקא נידמה לי שאת זה אתה אמרת.. אבל אולי אני טועה:rolleyes:
-
גם בפורום סגור אי אפשר להתבטא בחופשיות:rolleyes:.
אין שום עצימת עיניים של הרשות. היא פועלת כל הזמן לנסות "למגר את התופעה" ומדי פעם מעצימה את האמצעים... כמה פה כבר הזכירו החמרות שנוספו במהלך השנים וציינו שזו עוד אחת ו.. נחייה גם עם זה (=נמשיך לעבור עבירות "קטנות" ולשלם למאכרים)
וההחמרות באכיפה ולא בתקנות, לדעתי.
לדעתי אין פה איזשהי עילה מתקבלת של עצימת עין של הרשות (שזו עילה לגיטימית לחלוטין לטיעון, אך דורשת הוכחה).
-
ובקשר למאקמה של דר' דליה.
כבודה במקומה מונח והיא רשאית לחשוב כראות עיניה.
האמת, עבודה יפה עשתה. אני לא נכנס לויכוח עימה אבל לא הייתי מציע לאיש לשים יהבו על מאמר אקדמי כמשהו ש"יציל את המצב".
היא אומרת מה לדעתה צריך לעשות... משום שלא עושים אותו..
אם תקרא בדיקדוק, תראה שבכל מקרה שיש שיקול של "אי האכיפה בעבר", השיקול הוא לגבי העונש ולא עצם האשמה.
וברור שיש לזה משקל... לגבי העונש, יש משקל לכל מיני דברים (כמו עברו של האשם ותרומתו לחברה ומצבו האישי וכו' וכן.. גם לגבי התנהלות הרשויות) וכך צריך להיות...
אבל כמו שאמרתי, פה אין, לדעתי עצימת עין או אי אכיפה...
ודרך אגב..
דעות "שונות" וחריגות וצורות שונות "לראות את הדברים", יש המון בעולם המשפט... המון המון.
קוראים לזה "אקדמיה"... וזה טוב מאוד שיש..אני מאוד בעד. במיוחד כשהם ניסו את התיאוריות שלהם "עלי" בבימ"ש :rolleyes:.
-
מה שקרה הוא שהשוק הקדים את הרגולטור והתקדם קדימה. שיפורי רכב שנעשים באופן מקצועי שלא פוגם בבטיחות הרכב לא אמורים להוות מגבלה. החוק בישראל ארכאי ולא רלבנטי.
היות והרכבת כבר יצאה מהתחנה ויניב גולן הוא היחידי שהרים את הכפפה ויזם מהלך אני מציע לכולנו להצטרף אליו. לכן אני פונה ליניב ושואל אותו האם הוא זקוק לעזרה כל שהיא כדי לקדם את הנושא לטובת כולנו?
-
עמית, איזה ניתוח עקום...
לא מפליא שזה בא ממך
-
מה שקרה הוא דמוניזציה של ציבור שלם,בזה התקשורת תרמה לא מעט, זה התדרדר והגיע לאן שהגיע,אני אף פעם לא נוטה להפיל את האשמה על ציבור כזה או אחר מהסיבה שזה מורכב הרבה יותר, זה מורכב כי "בבונים" הם תוצר של מדיניות, של חינוך, וכן ,גם של "תרבות וספורט" .- מדיניות שיוצרת וואקום שמושך אליו "פרובוקציות", "פרובוקציות" שעם עדשת מצלמה נכונה וכמה כתבים חדי לשון מזינה את עצמה,אין את מי להאשים מלבד יוצרי המדיניות הללו לדורותיהם, פתרונות הם ארוכי טווח ,תרבות פתרונות המיקרוגל שרווחת פה לא תעבוד , כמו שלא עבדה מעולם. מנהיגים ראויים מבינים את זה, מנהיגים שמנציחים את זה בציניות למטרתם ומפלגתם ימשיכו להפריד ולמשול.
ג'יזס, שתיתי "קצת" בירה ,אז תסלחו לי ,כן?
-
כמה בירה הספקת לשתות לפני עשר בבוקר???
-
2 ...של 1/2 ליטר ....זה הולך טוב עם החריף של הרסק עגבניות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit1
מה שקרה הוא שהשוק הקדים את הרגולטור והתקדם קדימה. שיפורי רכב שנעשים באופן מקצועי שלא פוגם בבטיחות הרכב לא אמורים להוות מגבלה. החוק בישראל ארכאי ולא רלבנטי.
החוק / תקנות / רגולטור יכולים להישאר כמות שהם. יכולנו ועדיין יכולים לחיות איתם בלי בעיה.
מה שהשתנה זה הפוקוס שיצרה קבוצה מסויימת.
דווקא ההסדרה שנוצרה בספורט המוטורי הרגה אותו.
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
2 ...של 1/2 ליטר ....זה הולך טוב עם החריף של הרסק עגבניות.
שתהיה לי בריא...
אתה רשאי לחזור לישון [emoji12]
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
עמית, איזה ניתוח עקום...
לא מפליא שזה בא ממך
בועז, תודה על המחמאה.....
לענייננו, אתה באמת מאמין שמנפיחות הקיטור עם גוון פסיאודו משפטי שאתה משחרר ברשת תבוא הישועה?
היחידי שעשה מעשה אפקטיבי (נכון, מתוך אינטרס אישי אז מה?) הוא יניב ולכן פרקטית כדאי לנסות למנף את המהלך שלו לטובתנו. יניב וחבורתו נראים בעיני אנשים רציניים עם יכולת ביצועית בניגוד להרבה ג'יפאים נאיביים ונחמדים שגולשים באתר הנחמד הזה.
הנאיביות (ואולי הטיפXXX) שנובעת מהבנתך שהמצב הקיים (שידוע לצערי לכל דכפין שחופר במרשתת) שכל דיביל עם רקע בסיסי במסגרות יכול לייצר מוטות רדיוס יכול להימשך ולהתקבל בהבנה ע"י הרשויות היא טעות. לכן, עדיף ליזום מהלך אקטיבי. היות ויניב הוא היחידי שהרים את הכפפה מעל המקלדת ומוכן להשקיע אנרגיות בנושא, כדאי וראוי להצטרף אליו.
מהלך משולב ולא פשוט שכולל מרכיבים משפטיים, הנדסיים, כלכליים, יחסי ציבור ובניית כוח פוליטי יכול לשנות את המגמה לטובתנו. ממה שראיתי, היחידי מבין הפרסונות שגולשות באתר שמסוגל לבצע זאת הוא יניב וחבורתו. לכן, מציע לך להפסיק לשחרר אמירות מיותרות ולרכז את האנרגיות בכיוון האפקטיבי היחידי שנראה בעין בשלב זה.
-
מה שיניב כנראה עשה וברמה מקצועית גבוהה היה לשכנע שהשיפורים חוקיים/בטיחותיים/מוכרים....
אם כל אחד יצטרך לעבור בדרך הזו על כל פיסס - אכלנו אותה.
אם בעקסות מה שעשה יניב יתקינו תקנות כמו בספורט המוטורי - אכלנו אותה.
-
אני לא בטוח שהגיפ של יניב חוקי ברמה של נסיעה על הכביש.
לדעתי הוא הצליח לקבל רשיון יבוא לחלקים באופן רישמי.
אני נוטה לחשוב כך מעצם העובדה שהוא הראשון לרוץ ולנסות להסדיר את המצב.
כמי שהשקיע מאות אלפי שקלים ברכב הוא גם נמצא בחזית קבוצת הסיכון...
עמית, לו היית משקיע בקריאת השרשור, כנראה שהיית מצליח מבין שהמצב הקים טוב לכולנו למעט אם הגזמנו בשיפורים.
היית גם מבין שהמהלך של יניב עלול לא להצליח ( בסבירות גבוהה) ולהשאיר אותנו עם נוהלים לאישור שינויי מבנה שלעולם לא נוכל לעמוד בהם - בדומה למצב בספורט המוטורי.
הסיכון במהלך שלו רב על הסיכוי.
עבור מועדון המליון ומשפרי ההגזמות אין דרך אחרת ואני מבין לליבם אבל הם עלולים לגרום לכל השאר נזק אדיר בפעם השניה.
עבור כל השאר עדיף שלא יהיה שינוי.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
עבור מועדון המליון ומשפרי ההגזמות אין דרך אחרת ואני מבין לליבם אבל הם עלולים לגרום לכל השאר נזק אדיר בפעם השניה.
1000+
בפרט שאותו מועדון אם יסגרו לו האפשרות לככב ביוטיוב עם הצעצועים המושקעים,
כנראה יעברו לזירה אחרת ...
ניחוש שלי, טרקטרונים מעופפים .
ככה יוכלו לחרבן מעל בעלי הראב 4 / פורסטר ושאר הג'יפונים התיקניים (מהיצרן)
שישארו ויאותגרו בטיולים בשבילי הארץ .
רענן
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
1000+
בפרט שאותו מועדון אם יסגרו לו האפשרות לככב ביוטיוב עם הצעצועים המושקעים,
כנראה יעברו לזירה אחרת ...
ניחוש שלי, טרקטרונים מעופפים .
ככה יוכלו לחרבן מעל בעלי הראב 4 / פורסטר ושאר הג'יפונים התיקניים (מהיצרן)
שישארו ויאותגרו בטיולים בשבילי הארץ .
רענן
רק שכחתם שהמהלך מכיוון משרד התחבורה כבר התחיל וכל קטגוריות שכלולות בתחביב הג'יפאות נמצאות מתחת לרדאר.
ברור שבחוק הקיים לא ניתן להפריד בין "מועדון המיליון" לשאר הג'יפאים והשאלה היא אם חכם יותר להיות פסיבי ולשתוק או להגיב.
אני חושב שאם ציבור הגיפאים יהיה מאוחד כן ניתן ליזום מהלך שיביא לפשרה הגיונית שניתן לחיות איתה ושתבוא לידי ביטוי בחוקי התעבורה.
ראו לדוגמה את השינוי שנעשה בכל הקשור לתקינה של נגררים למגורים (קרוואנים) שקודמה ע"י בעלי הקרוואנים בשיתוף פעולה עם משרד התיירות.
לדעתי במשרד התחבורה מנשבת כיום רוח חדשה עם רצון לקדם מיזמים חדשים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אני לא בטוח שהגיפ של יניב חוקי ברמה של נסיעה על הכביש.
לדעתי הוא הצליח לקבל רשיון יבוא לחלקים באופן רישמי.
אני נוטה לחשוב כך מעצם העובדה שהוא הראשון לרוץ ולנסות להסדיר את המצב.
כמי שהשקיע מאות אלפי שקלים ברכב הוא גם נמצא בחזית קבוצת הסיכון...
עמית, לו היית משקיע בקריאת השרשור, כנראה שהיית מצליח מבין שהמצב הקים טוב לכולנו למעט אם הגזמנו בשיפורים.
היית גם מבין שהמהלך של יניב עלול לא להצליח ( בסבירות גבוהה) ולהשאיר אותנו עם נוהלים לאישור שינויי מבנה שלעולם לא נוכל לעמוד בהם - בדומה למצב בספורט המוטורי.
בועז, ברור שהמצב שאתה קורא לו "קיים" עדיף לכולנו אבל לדעתי המצב הקיים משתנה בדקות אלו במהירות והוא כנראה כבר לא קיים. מה לעשות c'est la vie.
אתה צודק שההתנהלות של בעלי הרנגלרים והטויוטות המפלצתיים, עם כל השופוני ברשתות החברתיות, גרמה נזק לכולנו אבל זה כבר שייך להיסטוריה.......עכשיו ישפטו את כולנו מנקודת המבט של החוק הקיים.
אני חושב שכדאי לנסות לפעול כדי לשנות את התקנות הקיימות למשהו נכון יותר.
לדעתי הכיוון של ברנרד נראה הגיוני ואני מצטט
"לכן אניהצעתי "ללכת ולדבר".
ולעשות את זה לפני שהפקידונים כבר קבעו. לא לחכות שהאבק ישקע, משום שכמו כל דבר, ברגע שכבר יש החלטה, קשה יותר לשנותה... אם משנים, סימן שמישהו טעה (זו הדעה הרווחת) ומישהו ניצח/הפסיד (זו הדעה הפופולרית - "הראינו להם!!") ואף אחד לא רוצה לטעות ולא להפסיד.. ובטח לא הפקיד, שבכלל לא חייב לך כלום.
ללכת ולדבר בשקט ובלי "מלחמות" וחסימות ושביתות שבת וכל מיני דברים ורק גורמים לצד השני להראות שהוא חזק יותר ו.. שתמיד אפשר לעשות אחר כך.
לדבר לפני שפורסמו הדברים, שהרי אם כבר פורסמו.. גם יבצעו. ככה זה עובד.
לשבת ולנסות לגבש איזו הצעה הגיונית (כמו אותם כללים של אוסטרליה או אירופה, שאין לי מושג מה הם בכלל אומרים ואם הם ממש מעוגנים בחוק... אבל זה טוב כדוגמא) ולהציע מנגנון פיקוח, שיהיה מקובל על הרשות ויראה שאין הפקרות וכל דבר מעבר למה שיקבע, ילך למסלול תקינה/אישור פרטני יותר.."
מה אתה מציע לעשות?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
** מנהלים:
אני אשמח אם מבחינה טכנית יהיה אפשר ליצר תת פורום שפתוח רק לחברים מוכרים באתר.
אני לא בטוח שאפשר להתבטא בחופשיות כשהדיון פתוח לעיני כל...
ברנרד, אתה התחלת...
אי אפשר להתעלם מעצימת העין של הרשות.
אולי בגלל הפרשנות הבעיתית והן אולי מחוסר רצון להתעסק עם זה.
מצרף מסמך זה להתיחסותך הכוללת.
משאיר לך את האנלוגיה שהתחלת איתה כנראה לא במקרה...
http://weblaw.haifa.ac.il/he/Journal...אכוף%20חוק.pdf
בועז.... זה שאתה לא חבר בו, לא אומר שאין פורום כזה.....
(שבת בבוקר יום יפה)
אסף.
-
אני מודע לפורום מנהלים.
ביקשתי אם יש אפשרות ליצור אחד מקביל שיאפשר דיון של אנשים מוכרים בפורום אבל לא יהיה קריא לציבור הרחב וחורשי רעתנו.
-
רק ניסיתי לרמוז שדיון סגור הוא רע כי תמיד יהיה מי שיש לו מה לתרום וישאר מחוץ לדיון.
שמרו על בטחון מידע. חשבונות הפייסבוק שנמחקו בימים האחרונים מעידים שאנשים מתחילים להפנים.
אסף.
-
אז ככה........
כאחד שמכיר גם את רוב רכבי מועדון המיליון .....
כאחד שמכיר את משרד התחבורה ואת היכולת שלו לתת שינוי מבנה.....
כאחד שהיה בעם בעלים של סדנא שעשתה דברים כאלו ואחרים ......
כאחד שמכיר וחי את ענף הרכב כבר לפחות 25 שנה .......
חברים .......
ישנם בארץ רכבים ששופרו - בהגזמה או לא - זה כבר נתון לויכוח.....
ישנם בארץ רכבים שאני אישית לא רוצה שיסעו לידי בכביש......
ישנם בארץ רכבים שיש להורידם מהכביש !!
אבל אלו לא הרכבים שלשמם אני אישית נלחם ונאבק ! וכן הנה אני מצהיר את זה כאן בריש גלי ..... יש לי חלק במאבק אבל אני לא נאבק בחבורה הזו !!
יש בארץ 99 אחוז נוספים של רכבים נורמטיביים שבסהכ "הוגבהו" ב 2 אינטש עי החלפת בולמים וקפיצים.....
אלו רכבים שהיום חלקם נכשלים בטסט עקב החלפה זו.
אלו רכבים שמבחינה חוקית כשרים.... אלו רכבים שמבחינה מקצועית בטוחים - בתנאי שהעבודה בוצעה עי מי שהוסמך לכך......
אלו הרכבים שאני טוען שצריך לעזוב אותם בשקט !
הרי גם רוב הטנדרים של רטג עברו בסדנא של פלוני אלמוני וקיבלו בולמים וקפיצים כאלו......
הרי גם חלק מהלנדקרוזרים של משטרת ישראל עברו בסדנא של פלוני אלמוני וקיבלו בולמים כאלו .....
אז בואו נשים את הדברים בפרופורציה ונבין על מה המאבק .......
המאבק לא על האחוז האחד הזה שכן - במפורש השתין מהמקפצה.....
המאבק הוא על אותם 99 אחוז נותרים שהם נורמטיביים לחלוטין !!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
כמה רעש הצליחו לעשות כמה חוזרים לכמה שוטרים, אנשים מורדים הגבהות וצמיגים מתוך בהלה לאמבושים.
העובדות כרגע מדברות על פשיטה במוסכים שנעשתה כנגד רכבי "המפלצת" ותו לא. לא מצאתי סימוכין בשום מקום לכך שמישהו מחפש אנשים עם הגבהות 2 אינצ' (ייתכן שיש הקשחה היום, אבל מכוני טסט הכשילו גם בעבר פה ושם הגבהות מגוחכות וצמיגים לא מתאימים).
הפוסט של יניב גולן בנוגע לעבודות הידועות לו, זה הדבר והעובדות הכי הגיוניות ששמעתי בכל הפרשה הזאת מאז שהיא התחילה, לפני שבועיים וחצי-שלושה
-
הפרנויה משתלטת או שבאמת פעם סיפורים כאלה היו מתפרסמים מקסימום במקומון אשדודי נידח והיום מקבלים כותרת בynet?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4728773,00.html
אמ;לק
ילד בן 14 הפך רייזר בדיונה הגדולה באשדוד ונפצע, כנראה קשה.
-
תאונות שטח מתפרסמות כל הזמן, היום פשוט כולם שמים לב לזה.
אגב, היום התהפך ג'יפ "מפלצת" באזור המרכז (בשטח). בטח, זה שוב יתחיל רעש מאומה ברשת.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
aosherov
תאונות שטח מתפרסמות כל הזמן, היום פשוט כולם שמים לב לזה.
אגב, היום התהפך ג'יפ "מפלצת" באזור המרכז (בשטח). בטח, זה שוב יתחיל רעש מאומה ברשת.
https://www.facebook.com/jeepolog/vi...5294122485003/