???
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Printable View
בטח הבעלים הקודם קפץ עם האוטו שלך בלי סוף
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
עוד לא נפרע האשראי מהחשבון ואנחנו רוקדים על הפס המגנטי...
חרא של אנשים יש בפורום הזה [emoji23]
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
יאללה יאללה.
בכל מקרה באופן רשמי נגמר היישור קו.
או לפחות התקציב עבורו.
אסף.
" בולג'וינט אחד תחתון תורכי חדש " teknort יצרן תורכי לחלקי מתלה/היגוי.
אולי.... לא ממש שמתי לב לאריזה.
אסף.
טיפה יותר מחצי שנה אחרי, קצב צבירת הקילומטרים גדול משחשבתי שיהיה (15000) וגם ההוצאות גדולות מהתכנון...
עוד הוצאה גדולה בדרך - הצמיגים זה"כ עם 30000 ק"מ ונראים שחוקים מאוד. נראים כאילו נסעו בהם בלחץ גבוה מדי, וגם שנסעו עם פרונט לא מכוון, אבל תכלס הם פשוט שחוקים. יש להם עוד בשר ולא חסרות קוביות אבל הם נראים רע.
אני דוחה את ההוצאה לסוף השנה, לפני או אחרי הטסט - כלומר בשורה התחתונה הם יחיו מעל 40000 קמ אבל אנחנו מכאן עד ההחלפה מדברים על משיכת זמן. אני לכן מתחיל כבר לחשוב מה הסט הבא. אני יודע ש mt/r קוולאר זה לא יהיה, בטוח.
המידה מאוד נפוצה ויש הרבה אופציות לצמיגי שטח מלא. מצמיגים סיניים ב400 שקל ועד מותגי העל בין 800 למעל אלפיה.
החשודים המיידיים הם בי.אף וטויו. יש לי מחשבה מסויימת על מקסיס - יש לי נסיון לא טוב. מנסה להבין אם הם נהיים לא טובים כשהם מתיישנים (לא יקרה אצלי, זה צמיגים שיחזיקו מקסימום שנתיים ובכל מקרה זו תהיה הבעיה של הבעלים הבא) או שהם לא טובים מהתחלה. ואם יש סיכוי שיישרדו 60000 קמ.
אסף.
אני נוסע עם מקסיס על הפטרול שלי, מידה סטנדרטית כרגע. 265.70.16. עד עכשיו 50000 ונראים מצוין. החיסרון שלהם, דופן רכה מידי. הפטרול שלי כבד ועמוס על בסיס קבוע. נוסע על לחץ 40-44 בכביש 30 בשטח. פחות מזה הדופן יורדת למטה בצורה מפחידה. אותו רכב עם גודייר, גנרל וקופר לאורך השנים, 35 בכביש 22 בשטח.
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
יש מיקי תומפסון בארץ במחירים מפתיעים.
על היוקון יש כבר קרוב לשנה זוג atz. קדמיים.
פרופיל והתנהגות מפתיעים לטובה ביחס לat.
אני עם מקסיס גמרתי.
דופן רכה. מרעישים מאוד בכביש (ביגהורן על היוקון. "כביש" כלשהם על הוויאג׳ר של האישה. ספציפית לגבי הוויאג׳ר גם נשחקים מהר ברכב שהוא פרופר כביש ועשו בקושי 25 אלף קמ).
איתי
"לא יקרה אצלי, זה צמיגים שיחזיקו מקסימום שנתיים ובכל מקרה זו תהיה הבעיה של הבעלים הבא"
זהו? שנתיים וחצי שלוש והלאה?
מבחינת אמיניות או מבחינת גימור והנדסת אנוש? הוא יודע שהוא צריך למכור לך את גם את הנוכחי? אני מודה שאני קצת מבולבל... 2008 לא נחשב אצלי כ"מיושן" כל כך.
עריכה: אולי בכלל שווה לחפש סט משומש במצב טוב/חדש. צצים כאלה לא מעט.
2008, בשנת 2023 הופך להיות רכב מיושן. כלומר במהלך 2022 לכל היותר הוא מחליף ידיים.
אסף.
זה רכב ראשון??!
איך אתה מעלה על דעתך בכלל צמיג שטח מלא על רכב שמשמש כפרייבט?
זה לא נוח משמעותית, זה מגביר את הבלאי של הרכב, זה עושה שמות בנושא צריכת הדלק, זה פחות בטיחותי, זה מרעיש (אפשר שנכנס תחת נושא הנוחות אבל עדיין..)...
מציע לך לשקול ברצינות מעבר לצמיג AT אנד דה סונר דה בטר...
מצד שני אני לא הייתי חושב להחזיק רכב שטח כרכב ראשון...
טל.
כל רכבי השטח שהיו לי כולל אלו שהיו הדיילי שלי- היו עם צמיגי שטח. וכך ימשיך להיות. זה לא הדיון.
אסף.
וכשאני חושב על זה גם הקמפר עם צמיגי שטח מלא (מקסיס . על הגלגלים המניעים בלבד)..... אבל הוא עושה אולי 1000 קמ בשנה (חוץ מאשר בשנה של הטיול הגדול שלבד היה 1800 קמ) ובזכות זה הצמיגים נראים ומרגישים נהדר כבר כמה שנים.
אסף.