להתגבר על רעש באמצעות רעש חזק יותר זו לא גישה בריאה במיוחד.
על העקרון של אוזניות להפחת רעש יש היום מכוניות שמגיעות עם מערכות ANC מובנות, או מערכות שניתן להתקין בנפרד .
דוגמה לגישה חכמה יותר
Printable View
להתגבר על רעש באמצעות רעש חזק יותר זו לא גישה בריאה במיוחד.
על העקרון של אוזניות להפחת רעש יש היום מכוניות שמגיעות עם מערכות ANC מובנות, או מערכות שניתן להתקין בנפרד .
דוגמה לגישה חכמה יותר
לא נפתח לי.
זיו, אני גם בעד להתקין יריעות בידוד אקוסטי וכו, לאחרונה גם רכשתי יריעה כזו לתעלת גיר/טרנספר שמתאימה מאוד לדעתי לשימוש בגיפ פתוח.
בכל מקרה, כדי לשמוע ממוזיקה ברכב פתוח בשיוט 100קמש+ המערכת תהייה בקצה שלה.. ושם היא נשמעת הרבה פחות טוב ממגבר פשוט שמניע את הרמקולים.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
לקחתם אותי לרגע 20 שנה אחורה לימי הסופה הפתוחה, היה לי מגבר שהותקן על הקונסולה ליד כסא הנוסע עם כפתורים כלפי מעלה, מעל מהירות מסוימת היה צריך לתת boost ואז אם לא כיביתי בצומת הייתי מתבאס כי כולם היו מסתכלים עליי, פאדיחות
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
אני מזמן עם אוזניות של מטווחים בכביש מהיר, בטח בנסיעות ארוכות. הרבה פחות מעייף.
כשמגיעים לשטח לא צריך לקחת את המערכת לקצה.. בכללי קשה מאוד להגיע לאיכות סאונד טובה ברכב פתוח בגלל שאין באמת בידוד, והוא נחוץ בשביל סאונד טוב. למרות שמאז שהתקנתי מערכת עם 2 מגברים וסאב, הבנתי שאני לא חוזר אחורה, לא משנה כמה מקום זה תופס.
הייתי ממליץ לפצל את השרשור אבל בעידן הנוכחי נראה לי שזה רלוונטי לאולי 4 גולשים
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
https://www.aliexpress.com/i/1005003...yAdapt=isr2glo
כאלו. משקיט משמעותית אבל לא לצפות להשתקה מוחלטת.
הרבה יותר נוח ונעים מאטמי אוזניים.. מניח שטוב לפחות כמוהם אם לא יותר. אבל הרבה יותר בולט לשוטרים למי שזה מעניין אותו.
ועדיין אפשר לשמוע דיבורים, רדיו, דברים כאלה או שמוריד הכל?
אסף.
צריך לצעוק בשביל לנהל שיחה.. רדיו צריך להגביר הרבה. המסנן רעשים לא באמת יודע לסנן רעשי רוח לכן אני לא משתמש בו.
יש אוזניות למטווח עם BT
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
DYNAMAT 21100 DynaPad 32" x 54" x 0.452" Thick Non-Adhesive Sound Deadener,Black https://a.co/d/08E2h8Ke
היא אמורה להגיע בשילוב עם דיינאמאט שות'.
היא כבדה מאוד ועבה. לא מצריכה הדבקה מספיק להניח אותה.
https://www.alpinehearingprotection....s/motosafe-pro
אני עם האטמים האלו, בנסיעות ארוכות בלבד.
מאוד מאוד נוח..עושה עבודה נהדרת. אפשרי לשמוע מוזיקה.. וגם צפצוף מרכב .. אבל רעשי הרוח והמנוע פוחתים משמעותית. מגיע ליעד הרבה יותר נינוח .
נ.ב אכפת לאחד המנהלים לפצל את הדיון למען הסדר הטוב?
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
עכשיו כשיש כלוב עומד, יש לאן לחבר את מנגנון ההרמה מקדימה והשלב הבא יצא לדרך, נחתכו הפריטים הבאים בלייזר:
זרוע הרמה עליונה (החלק בכחול)
קובץ מצורף 147151
זרוע הרמה תחתונה (החלק בכחול)
קובץ מצורף 147152
בסיס עיגון דופן למנגנון הרמה (החלק הכחול)
קובץ מצורף 147153
וקדימה להרכיב. תחילה בדיקה של זרועות ההרמה עם הבסיס (תתעלמו מהשייבות והדיסקות על הציר):
מצב סגור:
קובץ מצורף 147154
אמצע דרך:
קובץ מצורף 147155
פתיחה מלאה:
קובץ מצורף 147156
מכאן, בנייה של ג'יג בשביל למקם את צירי הזרועות בצד הקדמי על הקשת, בוצע ואז הרכבה של דופן פרוביזורית עשוייה דיקט בשביל לקבל תחושה ולהתאמה כשבלונה עבור הדבר האמיתי...
האמת שרגע לפני התמונות הבאות, אני רוצה להודות להוריי שהביאוני עד הלום ולכל התומכים בי במרוצת השנים.....אבל ברצינות....הרגע הזה שאתם עומדים להיחשף אליו, אמנם עדיין לא גרסה סופית אבל מבחינתי כל העבודה על הפרוייקט מתנקזת לרגע הזה...להרכיב את הדופן ולהבין האם עשיתי שטות גמורה ושרפתי כמעט 5 שנים מחיי או שהצלחתי לתרגם שעות של שרטוט תלת ממד על מחשב לערמת ברזלים פונקציונלית:
קובץ מצורף 147157
קובץ מצורף 147159
קובץ מצורף 147158
קובץ מצורף 147160
תכלס זה מרגיש טוב. אין סנכרון בין הצדדים אז זה מרגיש קצת Sketchy אבל אני מעריך כשיהו בוכנות זה יפצה על זה בהרמה, הסגירה כשסוגרים עם 2 ידיים מהפאה העליונה זורמת סבבה לגמרי והדלת נטרקת למקום כל פעם מחדש ללא תזוזות. כשארכיב את הסוגרים (Latches) אז בכלל זה ירגיש אמריקה.
אני מאוד מרוצה. יש עוד כברת דרך למוצר מוגמר אבל זה לגמרי מתכנס בכיוון הנכון. אוטובוס הקסמים!!
תודה על השיתוף, פשוט מדהים !
Sent from my iPhone using Tapatalk
יפיפה!
רמה גבוהה נעם. ממש.
אסף.
ממש יפה ומרתק
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
מרשים!
כל השרשור הזה הוא תענוג מתמשך והצבת רף גבוה מאד לכל הבונים והמשפצים.
תודה!
נכתב מהנייד