תגובה: רישוי כביש חוקי ל-ZIBAR ?!!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
אתה מפספס (אותי לפחות) בועז, אנסה להתנסח במדוייק: צורם שצריך להיות יחיד-סגולה, עקשן כמו פרד, בעל כיסים עמוקים ונכונות לסכן סכומים גדולים מתוכם, כדי לקבל ביושר משהו שמסתבר כחוקי בארץ. אני לא חושד בשום קומבינה בהליך הרישוי, ולא צורם לי המחיר שעידו דורש עבור המפלצת, זכותו לקבל בחזרה את ההשקעה בבנייה וברישוי, וגם להרוויח.
לא צורם לי מה שעידו השיג. צורם לי מה שאנחנו לא מצליחים להשיג. ואני לא אומר שאם אנחנו לא משיגים אז שגם לעידו לא יהיה, להיפך. אם עדו הצליח צריך ללמוד מזה מה אנחנו יכולים לעשות כדי להצליח גם.
עכשיו זה נשמע אחרת.
אבל הטון שהתחיל את מיני-דיון הזה היה של תומר שהטיל ספק בכשרות המהלך והעוסקים בדבר, וסוג של רמיזות הוכחת חוסר עמידה בתקינה.
זה כבר היה מגעיל, לפחות לדעתי.
להזכיר לכל מי שלא זוכר/יודע,
ג’יפ סופה הפסיק להימכר לאזרחים בגלל צרות עין ישראלית טיפוסית של למה תומכים בתעשייה מקומית על חשבון יבוא.
Slowly..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
נדב... מניסיוני, מי שקורא את ההוראות, מצליח... מכיר את זה נכון? באנגלית יש לזה אפילו קיצור חביב... Rtfm.
התרגלנו לזה שצריך לשמן מערכות כדי להצליח, אבל זה רק כי אנחנו עצלים מכדי לעבוד לפי ההוראות או כי אין לנו הזמן לזה ושימון זמין לנו..
מעבדה? זה לא חדש בארץ, זה חדש לך. זה גם לא זול לאדם מן השורה, כי אדם מן השורה לא קם בבוקר יום אחד ומחליט על שינוי מבנה ברכב המצ'וקמק שלו, הוא פשוט מחליט לעשות שינוי ברכב מבלי להבין השלכות. מי שמבין השלכות, בודק מה צריך לעשות כדי להכשיר אותן ואז נתקל בשתי אפשרויות - בדיקה קפדנית שעולה כסף כי אנשי מקצוע מרוויחים את לחמם ביושר או בקשיש לאלה שבסוף מקלידים את התוצאה במחשב...
לא תוקף אותך נדב, בטח לא אישית, אתה קלעת בניסוח האחרון שלך לדברים הכי קרובים לנכונים וללא תוקפנות אז התייחסתי. ניכר שיש עוד שחושבים כמוך.
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
לצערנו זה לא בדיוק המצב בארצנו וגם מי שקורא ההוראות ונעזר בשירותי מעבדה כולל מעבדה מגרמניה לא מצליח - ראה שירשור שינוי מידת הצמיגים ומה שנרשם שם על התארגנות לאישור קיטים וצמיגים לרנגלרים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
לצערנו זה לא בדיוק המצב בארצנו וגם מי שקורא ההוראות ונעזר בשירותי מעבדה כולל מעבדה מגרמניה לא מצליח - ראה שירשור שינוי מידת הצמיגים ומה שנרשם שם על התארגנות לאישור קיטים וצמיגים לרנגלרים
חיובי.
אבל שם התייחסו וציינו שהיה חסר איזה מכשיר בדיקה או משהו כזה והוא לא קיים באותה מעבדה(מה שאני לא מבין זה למה להשקיע כספים ולהיכנס לתהליך אם לא ניתן לסיים אותו כמו שצריך עם המטרה שלשמה התכנסתם), ואילו באותה מעבדה שציינו כאן שניבדק בה הזיבאר יש את כל האמצעים, למיטב הבנתי.
אותה מעבדה. סיווג אחר של הרכב. בדיקות שונות.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
חיובי.
אבל שם התייחסו וציינו שהיה חסר איזה מכשיר בדיקה או משהו כזה והוא לא קיים באותה מעבדה(מה שאני לא מבין זה למה להשקיע כספים ולהיכנס לתהליך אם לא ניתן לסיים אותו כמו שצריך עם המטרה שלשמה התכנסתם), ואילו באותה מעבדה שציינו כאן שניבדק בה הזיבאר יש את כל האמצעים, למיטב הבנתי.
כי החברה של הרנגלרים ניסו לאשר צמיגים חריגים, לזיבר לא הייתה בעייה, יש לו צמיגים סטנדרטים :-)
מעבר להומור, הזיבר בהיותו משאית לא נדרש לאותם מבחנים.
אני די בטוח שרכב בקטגוריה של פחות מ 3500 קג לא היה מקבל תקינה על בסיס המבחנים שניתן לבצע בארץ.
אולי הפתרון של מבקשי האקסטרים הוא לקפוץ קטגוריה.
אפילו בג׳ודו זה עבד ...
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
הזוי אפעס, וגם מקומם, שכלים בעלי פוטנציאל הרג והרס הרבה יותר גדולים נדרשים לתקינה פחות קפדנית. לא, אני לא חדש בארץ.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אפילו בג׳ודו זה עבד ...
עזוב, זה שייך לשרשור של הבורקסים, לא לכאן ...
מה הקשר לארץ.
זו תקינה ארופאית בכלל
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
6 קבצים מצורפים
למה 2 מדבקות LNH?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
מה הרעיון בלקחת סילברדו ולהפוך אותו לפורד/דודג?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
מה הרעיון בלקחת סילברדו ולהפוך אותו לפורד/דודג?
עידו כהן אלרגי למה שלא שברולט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
למה 2 מדבקות LNH?
אחת לנהג ואחת לנווט [emoji41]
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אחת לנהג ואחת לנווט [emoji41]
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ההנחה שלי שיש שתי תיבות העברה (או שני יחסים) ושהמתגים החשמליים שמתחת לשילוטים שולטים בהם. הידית הבודדת היא כנראה ידית ההילוכים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
assafy
ההנחה שלי שיש שתי תיבות העברה (או שני יחסים) ושהמתגים החשמליים שמתחת לשילוטים שולטים בהם. הידית הבודדת היא כנראה ידית ההילוכים.
ברכבים אחרים הייתי חושב כך גם, אבל במקרה הזה... לא בטוח.
אטלס, או טווין סטיק על תיבות אחרות - אחד להנעה הקדמית ואחד לאחורית.
אסף.
אבל למה הוא צריך? הוא לא מיועד לזחלנות...
למשל לגרור עגלה כבדה בעליה.
למה הוא צריך...... למה לא?
אסף.
רישוי כביש חוקי ל-ZIBAR ?!!!
או לטפס על קיר כזה:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...694a70c372.jpg
חוצמזה, איך אתה יכול לטעון לרכב השטח הטוב בעולם אם אין לך במפרט ת. העברה של אטלס 2?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94