נראה לי שמי שעשה את הציור סיים ד' כיתות בבית ספר שלא מלמד הנדסת המישור.
כנראה התכוון ל135 מעלות
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Printable View
נראה לי שמי שעשה את הציור סיים ד' כיתות בבית ספר שלא מלמד הנדסת המישור.
כנראה התכוון ל135 מעלות
אסף.
זו אחת הסיבות למה ה"נהירה" הזו לקרוסאוברים מטופשת להפליא....
תראה, אם התרגלת וזה מה שנוח לך אז חבל על הויכוח.... תעשה מה שבא לך. אבל אתה יושב לא נכון. עובדה - כואב לך. ובכלל רוב נהגי הג'יפונים שמחפשים את ה"ישיבה הגבוהה", פשוט יושבים לא נכון. זה הרבה יותר קריטי ממה שחושבים - לא שולטים טוב ברכב.
וגם אני כבר לא צעיר (54) וגם לי כואב הגב מדי פעם. אבל למדתי להתרחק כמו מאש מישיבה גבוהה. כי זה לא נכון ולא טוב.
גם במשאיות המודרניות, שים לב שזוית ההגה פחות אופקית ותנוחת הישיבה כבר לא זקופה כמו פעם אלא קרובה יותר למה שאנחנו מכירים מג'יפים גדולים. במשאיות גם יש הרבה מרחב בקבינה ולא בעיה לשחק עם שטחי חלונות גדולים, מה שייתן את הראות הטובה ותחושת השליטה בלי לשבת גבוה מדי ביחס לריצפה.
ומוטב לא לזלזל בתנוחת נהיגה "ספורטיבית" ונמוכה "בתוך האוטו" (ולא "על האוטו) כי היא הנכונה ביותר. נקודה, סוף. זה מדעי וזה מוכח. ולאורך זמן זו גם התנוחה הנוחה ביותר. ואני יודע שזה לא ישכנע את כל אלה שיושבים באוטו שלהם עם ראש תקוע בתיקרה כאילו הם רוכבים על גמל.
כי במירוצים אין חוכמות - אם אתה לא יושב נכון אז לא נוח לך - ואז השליטה שלך ברכב לא אופטימלית - ואז זה נורא פשוט - אתה תהיה איטי יותר.
ואגב הדור האחרון של היילקס - הוא הנכון והנוח ביותר מבחינת מושבים ותנוחת נהיגה מכל הדורות שקדמו לו. כן כן, גם יצרן מוגבל תפיסתית כמו טויוטה לומד בסופו של דבר.
כמה משתלם להתאמץ ולהיפטר מהרגלים ישנים וגרועים!
הודות לדרור שהקדיש לי מזמנו ובסבלנות הסביר לי את העקרונות לישיבה נכונה וכיוון לי פיזית את הכסא בדסטר,
לאחר חודש לא נוח בלשון המעטה הצלחתי להתרגל וקבעתי נסיעת מבחן נוספת על ההילקס.
כיוונתי את הכסא כמו שדרור הסביר לי, הכי למטה וקדימה עד שפרק כף היד מונח על ההגה בשעה 12.
מה אגיד לכם, לא זוכר שהרגשתי פעם כזה שינוי קיצוני, כאילו החליפו לי את הכסא למשהו בהתאמה אישית, הכי נוח שאפשר.
החזרתי את הרכב והזמנתי מיד את האדונצ'ר 2.8 ל'.
(בגלל יחסי השירות המשונים של יוניון מוטורס שטרם נתקלתי במשהו כמותם אצל יבואן רכב, אחרי חודשיים הבנתי שעוד אין צפי לאספקת הרכב הצלחתי לשים יד על רכב מתצוגה אודות למאמץ גדול של איש המכירות שהיה כנראה היחיד עם תודעת שירות של שכל בריא בסביבה)
בכל מקרה, השבוע קיבלתי את הרכב ועד עכשיו (300 ק"מ) אני מבסוט מאוד.
ביחס לרכבים האחרים שאני נוהג עליהם - דסטר וסילברדו, הוא ממש נוח בכביש גם בלי משקל בארגז. בסיבוב של כמה שעות רטובות, חלקלקות ומבוצבצות אתמול במדבר יהודה, היה ממש מדהים, פשוט נוסע איפה שמבקשים כולל עליות מוצלבות וחלקות באלגנטיות ובלי דרמות,
לא בליגה של שום רכב שהיה לי בעבר (טראנו, גראנד ויטרה דור ראשון, דאסטר, פטפיינדר) https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2dd4d9c4a4.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4eeab6f7b7.jpg
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
חלום! תתחדש!
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
תתחדש! נראה מצויין עם הקשת המקורית.
אסף.
תתחדש, לטעמי הרכב הכי משתלם היום כחדש למי שמטייל, תיהנה ממנו.
דניאל
תתחדש!
אני שמח שהעצות שלי עזרו.
תתחדש !
Sent from my iPhone using Tapatalk