והם נדיבים וגם משלמים מיד ... אחרי 45 יום :rolleyes:
ולזה הם קוראים משתלם איזה סיבה לבן אדם יש למסור לה רכב במחיר כזה שכול רכב אחר בשוק עולה יותר ?
עידו
Printable View
והם נדיבים וגם משלמים מיד ... אחרי 45 יום :rolleyes:
ולזה הם קוראים משתלם איזה סיבה לבן אדם יש למסור לה רכב במחיר כזה שכול רכב אחר בשוק עולה יותר ?
עידו
אסף, כנראה שהם מציעים גריטה רק לגרוטאות.
עובדה, אני לא קיבלתי. :twisted::shock:
חכה, שמיל... יש לכם בכלל דואר בהאחזות?
חזרתי אתמול והיום לעבוד על הדיפונים של הדלתות. תרגולת של ספריי סיליקון- ספריי דבק. יצא לא רע. אחרי ההדבקה ואחרי שחלק מההדבקות נפתחו, עברתי לצד של הדלת. יריעת פוליאתילן (ניילון), מודבקת עם דבק נאופרן (פעם ראשונה שאני משמש בו - מצויין! ), ובכל החורים שאין בהם את התותב פלסטיק המקורי, שמתי חדש.
האמת, קניתי בזמנו 20 תותבים, מתוך מחשבה שלפחות חצי יהיו תקינים. על דלת הנהג גמרתי היום 18 מתוך ה20. לפחות הדלת השניה במצב יותר טוב... אבל היא תחכה, כי אני מזמין עוד 20, שיהיה.
http://www.busdepot.com/images/parts/81319.jpg
בסוף העבודה, החיבור של הדלת למקום בעזרת ה"שפיציק"ים המקוריים ותותבי הפלסטיק, מהדקת גם את הריפוד למזוניט, והדלת נראית מצויין. לא חדשה, סימני הזמן ניכרים, אבל הריפוד מתוח ויפה.. גם שתלתי רמקול חדש בדלת, במקום מה שהיה. הסיבה שלא תראו היום תמונה - יש פינה אחת שלא מתחברת לי, ה"שפיציק" לא יושב מול החור שלו, ואני חושב מה לעשות. דווקא של זה, אני רוצהלהראות תמונה מושלמת...
על דלת ימין יש הרבה יותר עבודה, אז אני אצלם גם את התהליך.
אסף.
כשיימאס לך, תוכל תמיד לעשות הסבה פשוטה וקלילה לדבר כזה.
הקטע הוא שבאמת באמת נורא קל לעשות את זה, ויש לא מעט אמריקאים חסרי בושה שעושים את זה...
אבל אם כבר, אז שיהיה 4X4, הנעה אחורית- נחמד, אבל זה לא זה.
אסף.
עם מנוע אמיתי, הנעה אחורית זה יותר כיף.
להנאתכם, קישור נחמד: http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://blogsimages.skynet.be/images_v2/002/585/886/20080410/dyn008_original_640_397_pjpeg_2585886_dd 9cc8c5601a855753cd9ab70c9212d6.jpg&imgre furl=http://allride.skynetblogs.be/category/1321054/1/%2BVW%2BBaja%2BBus&h=397&w=640&sz=54&tbn id=jkew6ehPkVdGtM:&tbnh=85&tbnw=137&prev =/images%3Fq%3Doff%2Broad%2Bvw&hl=iw&usg=_ _1_Yba6hr2RsTe4AHbu_dWIW_rB0=&ei=IVjoS7C 3F8ys-gbE2LjaDw&sa=X&oi=image_result&resnum=1& ct=image&ved=0CAYQ9QEwAA
ואסף - מכיוון שאנחנו בישראל ויותר מדי שינויי מבנה לא באים בחשבון, ככה זה צריך להיראות כשתסיים:
זה מוגבה לא מעט, של גולש מוכר בשם sxuxrxf בפורם של הסמבה. במאמר מוסגר - הרכב היה מדהים, עשו עליו פיצ'רים בכל המגזינים, והוא מכר אותו בהמון כסף... ומצטער על זה מאז. ההגבהות האלו לא טובות. הבחור שהאוטו האדום שהראיתי לפני כמה דפים שייך לו, אומר שאין מהלך פתיחה בכלל והנסיעה סיוט. מרווח הגחון סטנדרטי הוא 30 ס"מ! בלי הגבהה אפשר להרכיב צמיג 27X8.5R14 וזה מספיק (לסמוראי זה מספיק, לא? ), ומרווח הגחון עדיין יותר מהרבה רכבי 4X4. ככה זה נראה:
http://i5.photobucket.com/albums/y18...BATBUS/037.jpg
אני אסתפק בטיפה פחות מזה. התכנית היא 205/70R15. אבל באמת בעדיפות אחרונה ובתור סט גלגלים שני.
אסף.
אני דווקא מאד אהבתי. מי מצטרף אלי? בסופו של דבר הרוב קובע!
http://www.jeepolog.com/forums/attac...9&d=1273490943
נמרוד אהבתי, אבל אם תשיב לב המנוע הוא סובארו וזה כבר גובל בפשע ;)
אם תנבור טוב בקישור תמצא שם גם מנוע וורטק V6. כן, בתוך התחת של טרנספורטר. זה מגניב.
גם בעיני מגניב , עם מנוע סובארו או כל אחד אחר זה כבר לא משנה ממילא זה לא רכב אוטנטי .
עידו
קובי משדכים גם גיר טרנסאקסל לרכב שמתאים לכל רכבת הכוך ונגמר הסיפור.
עידו
יש אצלי בחצר גיר טרנספורטר וגם מנוע V6 שהיו אמורים להשתדך יחד בשביל החיפושית. זה לא קרה בסוף בגלל עניינים אחרים, אבל לא אמורה להיות שום בעיה עם זה. המשקל של המנוע גדול משמעותית משל הסובארו, ומרכז הכובד שלו גבוה. אלו המגבלות האמיתיות היחידות.
אסף.
200 כ"ס +++ זה ההספק של מנועי סובארו טורבו סטנדרטיים.
2 ליטר 170 כ"ס בפורסטר טורבו ובלגאסי טורבו הישנים.
2 ליטר 211 כ"ס באימפרזותGT טורבו הישנות.
אחר כך היו כל מיני גירסאות לאימפרזה WRX עם 225-245 כ"ס.
אימפרזה STI הראשונות כבר הוציאו 265 כ"ס.
במנועי 2.5 ליטר אתה מקבל 230 כ"ס בפורסטר ו-280-300 סוסים באימפרזה STI (בהתאם לדגם).
כל אלה תפוקות של מנועים סטנדרטיים. לפני שיפורים כלשהם.
הבעיה היא שלדעתי גיר פולקסווגן סטנדרטי, אפילו 5 צלעות או 091, לא יחזיק מעמד הרבה זמן עם גלגלים גדולים והספקים כאלה, בטח לא בתנאי מירוץ. תחשוב על הנחיתות האלימות... לא בכדי גיר טרנסאקסל למירוצים שמתאים לכ"ס גבוה, עולה כל כך הרבה.
תרשו לי להחזיר אתכם לנושא..
היום היה יום יפה ולא חם מדי אז עבדתי על ענייני פחים.
התקנתי את שני הפחים שמתחת למרימי השסתומים וסעפות הפליטה, אלו החלקים האחרונים שהיו חסרים למערכת הקירור. אחד מהם יצטרך עוד עבודה, כי לא כל הברגים יושבים בול במקום.
במקביל פירקתי את הפגוש האחורי, ניסיתי ליישר אותו על הפרס (לא ציפיתי ליותר מדי, אבל הוא התיישר לא מעט), אחרי זה ניקוי עם מברשת על דיסק, שירד רוב הצבע הישן, שכבות רבות של צבע ישן, ובסוף צבע יסוד. הצבע העליון יהיה לבן- ספריי. אני לא צובע בצבע עליון בגוון מקורי, כי בלתי אפשרי לתקן אחר כך שריטות וחבטות, וזה פגוש - יהיו שריטות וחבטות. צבע בספריי תמיד אפשר לקנות ולצבוע באותו גוון בדיוק.
בתמונות- הפחים מתחת למנוע, פגוש אחורי בצבע יסוד.
אסף.
חבילה הגיעה...
כמו רוב הטרנספורטרים, גם שלי צריך "הרמת ישבן" קלה. כשמסתכלים, רואים שזוויות הגלגלים האחוריות לא משהו, גם במצב ריק, זה נראה ככה \ / שזו זווית שאמורה להיות רק במצב עמוס. גם הגובה מהקרקע קצת נמוך מדי. בקיצור, בשביל לכוון את זוויות המתלה האחורי (כשלעצמו משימה לא פשוטה, שדורשת דיוק וזמן, וכשעשה זאת אכתוב הכל, אבל אולי זה לא יהיה בקרוב), כדאי להחליף את הבושינגים של הפלטות שמחוברות למוטות הפיתול. אז הזמנתי, והגיע. סתם, משהו קטן, פרוזאי, עוד חלק לשיפוץ..
אסף.
למרות שאני לא מתכוון ללמוד פחחות, אמרתי "מה כבר יכול להיות" וגם "כולה לשפשף את החלודה ולצבוע יסוד עם מברשת", ובשעה של עבודה לפני שבוע, התנפלתי על המרזבים החלודים. החלודה שטחית בלבד, חוץ מנקודה בודדת, עבודה מדוייקת עם מברשת צמות קטנה על החבר ארבע וחצי, וכל מה שהיה חלודה נחשף כמתכת מבריקה. העבודה עם הדיסק והמברשת מצוינת, כי איפה שהצבע "בריא" הוא לא מתקלף, אבל איפה שהוא חלש ויש חלודה מתחת, הצבע מייד עף. גם קל מאוד עם הכלי הזה קצת "לפתוח" את הצבע הבריא בשוליים של האזורים החלודים - בשביל חיבור יותר טוב של היסוד שצבעתי מיד אחר כך עם המברשת.
האמת - יצא די טוב, אבל יהיה צריך ללטש ולהחליק קצת את היסוד לפני צביעה סופית. נראה לי שאני אנקה בשיטה הזו גם את שאר החלודות השטחיות שנותרו, המקומות שבהם לא צריך פחחות "ממש"...
אסף.
יפה.
לפחות בתמונה הימנית, אסף, נראה כאילו נותרה עוד חלודה שהיה כדאי לעבור עליה עם ממיר לפני צבע היסוד.
אתה צודק, אחרי התמונה עשיתי עוד סיבוב עד שהכל היה מבריק. בכל הסיפור יש רק שתי נקודות עם חורים - בפינות של המרזבים, שאני כנראה אפתח ואצבע, אפילו בלי לתקן, אבל חוץ מזה הכל ירד ממש בקלות בלי צורך להשתמש בממיר או לחתוך פח.
אסף.